-
Απ' οσο αναφερει εδω, ολες οι εκδοσεις του S60 θα ειναι διαθεσιμες προαιρετικα
και ως 4κινητες...http://www.autocar.co.uk/News/NewsArtic ... rs/247400/
Υπαρχουν επισημες τιμες βαρους αραγε για την βασικη εκδοση των 1.6λιτρων /180ιππων?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Απ' οσο αναφερει εδω, ολες οι εκδοσεις του S60 θα ειναι διαθεσιμες προαιρετικα
και ως 4κινητες...http://www.autocar.co.uk/News/NewsArtic ... rs/247400/
Υπαρχουν επισημες τιμες βαρους αραγε για την βασικη εκδοση των 1.6λιτρων /180ιππων?
Οχι ολες με το eLSD παντως....Βαρη δεν εχουμε ακομα αλλα αναμενετε να εχει συγκρατηθει στα επιπεδα του απερχομενου μεσω διαφορων διαδικασιων ελαφρυνσης αλλα παραλληλα ενδυναμωσης.
-
Γειά σε όλους
είμαι ενας ακόμη ευτυχής κάτοχος του πανέμορφου C30, και μολις διαβασα τις τελευταίες 120σελίδες του φορουμ. Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που έχετε παραθέσει, και ελπίζω σύντομα να γίνει πραγματικότητα και το volvo forum -σε δικό του ιστότοπο.
Αυτά σαν ενας πρωτος χαιρετισμός. Θα προσπαθήσω στην επόμενη δημοσίευση να σας πώ τις εντυπώσεις μου απο το αυτοκίνητο, μιας και το οδηγάω ήδη 2 χρόνια. (Τα αρνητικα τα έχω ήδη στο μυαλό μου, αλλά τώρα θελω να καταγράψω και τα θετικά που συχνα τα ξεχναμε )
καλό δρόμο σε όλους
-
Ο χρήστης j4 έγραψε:
Γειά σε όλουςείμαι ενας ακόμη ευτυχής κάτοχος του πανέμορφου C30, και μολις διαβασα τις τελευταίες 120σελίδες του φορουμ. Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που έχετε παραθέσει, και ελπίζω σύντομα να γίνει πραγματικότητα και το volvo forum -σε δικό του ιστότοπο.
Αυτά σαν ενας πρωτος χαιρετισμός. Θα προσπαθήσω στην επόμενη δημοσίευση να σας πώ τις εντυπώσεις μου απο το αυτοκίνητο, μιας και το οδηγάω ήδη 2 χρόνια. (Τα αρνητικα τα έχω ήδη στο μυαλό μου, αλλά τώρα θελω να καταγράψω και τα θετικά που συχνα τα ξεχναμε )
καλό δρόμο σε όλους
Kαλωσηρθες! Το volvoforum εχει ηδη γινει πραγματικοτητα www.volvoclub.gr/forum
-
τέλεια! τα λέμε εκεί τότε!
-
Και τα παραλέμε κιόλας!
Φτάσαμε τα 1000 posts μέσα σε 10 ημέρες λειτουργίας. -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Εγω (τουρμπο επισης) βαζω μονο 100..ειδικα παντως το bold/υπογραμμισμενο παραπανω, δεν ξερω ποιος στο ειπε, ειναι πολυ ακυροΘα συμφωνήσω, και εγώ 100 βάζω πλέον.
Έβαζα το 07' - 08' την 98άρα τότε που υπήρχε αλλά απο το '09 και μετά δεν την βρίσκω πουθενά. -
Το 81% των νέων ιδιοκτητών Volvo στις 5 μεγαλύτερες αγορές της Volvo στην Ευρώπη εκτός Σουηδίας (Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία) είναι άνδρες έναντι μόλις 19% που είναι γυναίκες. Αντιθέτως στις ΗΠΑ το 53% που αγόρασαν Volvo το 2009 ήταν γυναίκες, έναντι 47% των ανδρών....
Επίσης το 53% όλων των Volvo που πουλήθηκαν το 2009 ήταν πετρελαιοκίνητα έναντι 47% που κινούνται από κινητήρες βενζίνης. Μόλις το 2006 το 64% των αυτοκινήτων ήταν βενζινοκίνητα και μόλις το 36% κινούνταν με κινητήρα diesel. Είναι προφανές ότι η άνοδος των τιμών των καυσίμων και η μειωμένη κτανάλωση των diesel συνέβαλαν σημαντικά σε αυτό.
Το 20% των εξαρτημάτων των Volvo προέρχονται από τη Σουηδία (έναντι 25% το 2008) με άλλο ένα 20% από τη Γερμανία. Ακολουθούν το Βέλγιο με 17%,η Γαλλία με 9% και το Ηνωμένο Βασίλειο με 8%. Άλλωστ οι απολύσεις που έκανε η εταιρεία από το 2000 μέχρι σήμερα έγιναν κυρίως στη Σουηδία όπου απασχολεί πλέον 14.000 εργαζομένους έναντι 20.000 το 2005. Στο σύνολο η Volvo αυτοκινήτων απασχολεί 20.000 εργαζομένους έναντι 27000 το 2005. -
αλλά η Ελληνική αντιπροσωπία, εξακολουθεί να φέρνει σε diesel MONO το XC60/90. Ούτε με παραγγελία, τα άλλα μοντέλα .
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
αλλά η Ελληνική αντιπροσωπία, εξακολουθεί να φέρνει σε diesel MONO το XC60/90. Ούτε με παραγγελία, τα άλλα μοντέλα .E, δε φταίνε μόνο αυτοί...και η πολιτεία έχει βάλει το χεράκι της...
-
αρκετές 'μάρκες', φέρνουν και επιβατικά diesel, για πελάτες πλην Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Η Volvo, δεν το κάνει, ούτε με παραγγελία ..... Οι ίδιοι πελάτες που τώρα, αγοράζουν S40 1.6 , ίσως να ήθελαν το S40 1.6D.
-
αρκετές 'μάρκες', φέρνουν και επιβατικά diesel, για πελάτες πλην Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Η Volvo, δεν το κάνει, ούτε με παραγγελία ..... Οι ίδιοι πελάτες που τώρα, αγοράζουν S40 1.6 , ίσως να ήθελαν το S40 1.6D.Εγω με τρελα.....αγοραζα το V50 1.6D....μαλλον σε μερικα χρονια αυτο θα κανω...εισαγωντας ενα μεταχειρισμενο απο Γερμανια...για να αντικαταστησω το δικο μου....
-
αρκετές 'μάρκες', φέρνουν και επιβατικά diesel, για πελάτες πλην Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Η Volvo, δεν το κάνει, ούτε με παραγγελία ..... Οι ίδιοι πελάτες που τώρα, αγοράζουν S40 1.6 , ίσως να ήθελαν το S40 1.6D.Άλλοι πάλι που πήραν το S40 2.0 θα προτιμούσαν με κλειστά τα μάτια το S40 2.0D
-
Βλέπω ότι κι εδώ κρατάμε το forum ζωντανό.
Σε site Γερμανικό, ανακάλυψα S40 1.6 Drive, μοντέλο 2009 full extra με navigation, 17άρες (και οι original με χειμωνιάτικα επάνω) κ.α. με τιμή....
10.200 ευρώ.Γιατί δεν έκανα ένα τέτοιο εισαγωγή ο μλκ;
Από επάρκεια ανταλλακτικών όμως τι γίνεται μετά;
-
το μοτέρ δεν είναι ίδιο, με αυτό του focus doesel ? αυτό το εισάγουν ?
-
το μοτέρ δεν είναι ίδιο, με αυτό του focus doesel ? αυτό το εισάγουν ?Νομιζω πως ναι....εδω κυκλοφορουν μερικα focus-C max diesel...αγορασμενα απο την αντιπροσωπεια...
-
Το τελωνείο πόσο θα βγει;
Κανένα τριχίλιαρο; -
Ο χρήστης deadp έγραψε:
Το τελωνείο πόσο θα βγει;
Κανένα τριχίλιαρο;Καπου εκει πιστευω....εαν ξερει κανεις περισσοτερες λεπτομεριες καλοδεχουμενες.......
-
Εκδρομή στο Ναύπλιο 28.02.2010
οι προσκλήσεις είναι ανοιχτές!
http://www.volvoclub.gr/forum/viewtopic.php?f=20&t=21 -
Ας γραψουμε και κανα post....εδω....ερημωσε το Volvo forum.....
VOLVO FORUM