-
Nαι υπάρχει το carwash vlassakidis στον Κορυδαλλό που τοποθετεί φιλμ carbon όπου θες στο αμάξωμα.
Ενδιαφέρεσαι;Χαριλάου Τρικούπη 96 & Ζωοδόχου Πηγής, Κορυδαλλός
Τηλ.210 49 71478
http://www.carwashvlassakidis.com/
και fb http://www.facebook.com/group.php?gid=3 ... 978&ref=ts -
Και όχι μόνο, δεν είναι κάτι το εξεζητημένο, οπότε λογικά θα βρείς πολλά μαγαζιά στην Αθήνα
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Και εδω υπαρχει τετοιο διπλωμα... Μου το ειχε πει ο δασκαλος μου!
Απλα μετα σε αυτοκινητο με χειροκινητο κιβωτιο ειναι σαν να μην εχεις καν διπλωμα...
.Aυτο ακριβως διοτι δεν θα γνωριζεις κ τον χειρισμο του χειροκινητου οποτε εκ των πραγματων δεν θα μπεις σε αυτη την διαδικασια, το επιλεγουν ατομα που εχουν δυσκολια χειρισμου του συμπλεκτη (συνηθως ατομα μεγαλητερης ηλικιας) κ ενοειται εχουν η θα αποκτησουν αυτοματο αυτοκινητο.
Επιπλεον μπορει να χρησημοποιηθει κ για ΑΜΕΑ για παραδειγμα εγω αυτη την περιοδο βγαζω διπλωμα σε ενα παλικαρι που το αριστερο του ποδι ειναι τεχνιτο.
http://www.komvos-sxoliodigon.gr/content/aytomato-ekpaideytiko-oxima -
Αυτό έχει κόλλα από κάτω όλο ή απλά το πιάνεις στις άκρες? Βγαίνει αν δεν το θέλεις πια? Ψήνομαι να βάλω στα door pillars.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Υπαρχει διπλωμα μονο για αυτοματα;Νομίζω ότι πλέον υπάρχει και εδώ, ως υποσημείωση. Στα δίκυκλα σίγουρα υπάρχει, από πέρσι.
-
Κάτι σχετικό με δίκυκλα:
αν έχεις μικρό δίπλωμα (25KW) και σε σταματήσουν με μηχανή που έχει στην άδεια κυκλοφορίας ελάχιστα περισσότερη ισχύ (πχ 27KW) ποιες είναι οι κυρώσεις;
-
Κατ'αρχάς ο περιορισμός δεν αφορά μόνο την ισχύ αλλά και το λόγο ισχύος/μάζας*. Υπάρχει πρόβλημα όμως στο ότι τα kw δεν αναφέρονται στην άδεια κυκλοφορίας (οπότε θεωρητικά πρέπει να κουβαλάς μαζί σου κάποια τεχνική βεβαίωση της αντιπροσωπείας που να αναφέρει την ισχύ του κινητήρα), επίσης είναι πολύ πιθανόν να πέσεις σε ένστολο ζαγάρι-γιδοβοσκό που έχει μείνει ακόμα στον παλιό ορισμό του Α1 ('Α, αυτού είναι πάνου από 125, θα σι γράψου τσουγλάνι!' ), και στο kw/kg δεν διευκρινίζεται αν αφορά στεγνό απόβαρο ή βάρος λειτουργίας κλπ.
Σε κάθε περίπτωση, αν οδηγείς κάτι που σαφώς μεγαλύτερο απ'ότι επιτρέπει το δίπλωμα σου, είναι σαν να έχεις πιαστεί χωρίς να έχεις καθόλου δίπλωμα. Δεν αποτελεί ελαφρυντικό το ότι ξέρεις να οδηγείς κάτι 'συγγενές'.
*ο λόγος είναι ώστε να κάνει καλύτερο διαχωρισμό ανάμεσα σε αυτό και αυτό.
-
Συνήθως δεν κάνουν τίποτα αν είσαι πάνω από 21, πολύς κόσμος έχει το δίπλωμα που γράφει περιορισμό και δεν έχει πάει να το αντικαταστήσει με καινούργιο.
Αν είσαι μικρότερος πιθανώς να καταφέρεις να ξεγλιστρήσεις.
Η ασφαλιστική πάντως έχει το δικαίωμα να μην σε καλύψει σε ενδεχόμενο ατύχημα. -
Καλημέρα
Έκανα ένα βαθούλωμα από δέντρο στην πόρτα του αυτοκινήτου. Πάρκαρα, το δέντρο ξεκινούσε από την άκρη του πεζοδρομίου αλλά συνέχιζε μέσα στο δρόμο και κάπου συναντηθήκαμε
Δυστυχώς πέρα από τις γρατζουνιές (αν και νομίζω είναι επιφανειακές, ότι ενθύμιο μου άφησε δηλαδή το δέντρο, και λογικά θα βρω τρόπο να τις βγάλω μόνος μου) μου έκανε και ένα βαθούλωμα. Μικρό, δεν έφυγε το χρώμα καθόλου οπότε θεωρώ ότι μπορώ να το επισκευάσω με μικρό σχετικά κόστος.
Βρήκα 1-2 μαγαζιά που επαναφέρουν το βαθούλωμα, χωρίς βάψιμο αλλά βρίσκονται στο Κερατσίνι... που σημαίνει μια μέρα χαμένη για να πάω και να έρθω.Έχετε καμία πρόταση/εμπειρία για κάποιον αξιόλογο και γρήγορο (να μη μου πει να αφήσω το αμάξι) που να κάνει αυτή τη δουλειά; και κατά προτίμηση στην ανατολική πλευρά του κέντρου; (Καισαριανή, Αμπελόκηποι, Ιλίσσια, Παγκράτι)?
Ευχαριστώ.
ΥΓ Τσιγαρόχαρτα οι λαμαρίνες του golf.
-
Αν δεν έχει φύγει χρώμα με μια καλή ψιλή αλοιφή (πχ 3Μ) θα ελαχιστοποιηθούν. Για το βαθούλωμα υπάρχουν πολλά αλλά ποιο κάνει σωστή δουλεία...
-
Τελικά οι γραμμές βγήκαν σχεδόν. Αρκετά εύκολα με σφουγγάρι, σαπούνι και ελαφρύ τρίψιμο.
Το βαθούλωμα δεν φαίνεται πλέον τόσο έντονα σε σημείο που να σκέφτομαι αν θα το επιδιορθώσω.
Το χειρότερο είναι ότι σε εκείνο το σημείο, αν και δεν έχει φύγει το χρώμα, έχει αλλάξει απόχρωση. 'Κατά κάποιο τρόπο' έχει χάσει την αρχική γυαλάδα του (μαύρο πέρλα) και φαίνεται περισσότερο σαν μαύρο ματ. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, αν πάω για επιδιόρθωση του βαθουλώματος, οικονομικά και χωρίς να βάψω ολόκληρη την πόρτα? Γιατί έχω την αίσθηση ότι δεν αξίζει τα χρήματα της η επισκευή του βαθουλώματος μόνο... Τέλος πάντων αν κάποιος γνωρίζει κάποιον φανοποιό στις περιοχές ανατολικά του κέντρου, ας απαντήσει εδώ για να περάσω να το συζητήσουμε!
Ευχαριστώ -
ο δήμος δεν είναι υπεύθυνος για τα δέντρα? μια μηνυσούλα δε θα τον χάλαγε
-
To δεντρο ηταν εκει. Ο φιλος μας το 'συναντησε'. Μηπως να κανει μηνυση ο δημος στον www2000 που γρατζουνισε τον φλοιο του?
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Κατ'αρχάς ο περιορισμός δεν αφορά μόνο την ισχύ αλλά και το λόγο ισχύος/μάζας*. Υπάρχει πρόβλημα όμως στο ότι τα kw δεν αναφέρονται στην άδεια κυκλοφορίας (οπότε θεωρητικά πρέπει να κουβαλάς μαζί σου κάποια τεχνική βεβαίωση της αντιπροσωπείας που να αναφέρει την ισχύ του κινητήρα), επίσης είναι πολύ πιθανόν να πέσεις σε ένστολο ζαγάρι-γιδοβοσκό που έχει μείνει ακόμα στον παλιό ορισμό του Α1 ('Α, αυτού είναι πάνου από 125, θα σι γράψου τσουγλάνι!' ), και στο kw/kg δεν διευκρινίζεται αν αφορά στεγνό απόβαρο ή βάρος λειτουργίας κλπ.Σε κάθε περίπτωση, αν οδηγείς κάτι που σαφώς μεγαλύτερο απ'ότι επιτρέπει το δίπλωμα σου, είναι σαν να έχεις πιαστεί χωρίς να έχεις καθόλου δίπλωμα. Δεν αποτελεί ελαφρυντικό το ότι ξέρεις να οδηγείς κάτι 'συγγενές'.
*ο λόγος είναι ώστε να κάνει καλύτερο διαχωρισμό ανάμεσα σε αυτό και αυτό.
Ενδιαφέρον, αυτό δέν το ήξερα, καινούριο είναι? Αν θυμάμαι καλά, οταν έδωσα για δίπλωμα το Α1 ήταν εώς 25kw ανεξαρτήτως κυβικών αλλά δέν υπήρχε περιορισμός σχετικά με την αναλογία κιλών ανα ίππο. Τώρα κοίταξα το δίπλωμά μου και γράφει εώς 25kw και εώς 0,16kw/kg (υποθέτω πρέπει να ικανοποιούνται και οι δύο συνθήκες ταυτόχρονα).
Σύμφωνα με αυτό, δέν μπορείς να οδηγήσεις το Aprilia με Α1 γιατί ενώ έχει 24kw, το βάρος είναι 115kg άρα η αναλογία βγαίνει κάπου 0,20.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ο δήμος δεν είναι υπεύθυνος για τα δέντρα? μια μηνυσούλα δε θα τον χάλαγεTo δεντρο ηταν εκει. Ο φιλος μας το 'συναντησε'. Μηπως να κανει μηνυση ο δημος στον www2000 που γρατζουνισε τον φλοιο του?
Το δέντρο δεν έπρεπε να ήταν εκεί βέβαια (σ.σ. μέσα στο δρόμο). Εγώ όμως δεν πρόσεξα ότι θα 'συναντιόμασταν' και μάλιστα από την αριστερή πλευρά. Συνυπαιτιότητα μου φαίνεται
Σοβαρά τώρα δε νομίζω ότι αξίζει να το τρέξω με το δήμο, αν και είναι σε κεντρικότατο σημείο του, εφόσον είναι μικρή η ζημιά. Βέβαια και ο δήμος να θέλει να πάει να το κόψει (ή έστω να το μαζέψει κάπως) δε θα τον αφήνουν οι πράσινες ενώσεις. Και αυτές από την άλλη ίσως έχουν δίκιο. Μπέρδεμα... -
Αν κάνεις μήνυση σε δήμο, νομαρχία, κτλ δεν έχει κάποιο αντίκρυσμα. Ίσα ίσα που ο δήμαρχος και το ΔΣ θα ξύνουν τα @@ τους. Μόνο αν μηνύσεις φυσικό πρόσωπο θα βγάλεις άκρη.
-
Ερωτηση προς Αθηναιους ή γνωστες της περιοχης..
Ποιο εμπορικο καταστημα βρισκεται στην περιοχη της Γλυφαδας ή εκει κοντα?
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Ερωτηση προς Αθηναιους ή γνωστες της περιοχης..Ποιο εμπορικο καταστημα βρισκεται στην περιοχη της Γλυφαδας ή εκει κοντα?
Ξέρεις πόσα εμπορικά καταστήματα έχει η Γλυφάδα και η γύρω περιοχή;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ερωτηση προς Αθηναιους ή γνωστες της περιοχης..
Ποιο εμπορικο καταστημα βρισκεται στην περιοχη της Γλυφαδας ή εκει κοντα?
Ξέρεις πόσα εμπορικά καταστήματα έχει η Γλυφάδα και η γύρω περιοχή;
Οχι επειδη δεν ειμαι απο Αθηνα....
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Ερωτηση προς Αθηναιους ή γνωστες της περιοχης..Ποιο εμπορικο καταστημα βρισκεται στην περιοχη της Γλυφαδας ή εκει κοντα?
Ολο καταστηματα ειναι !!!
Μηπως εννοεις τυπου Mall?
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο