-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
:hmmm:
στον ίδιο στρατό πήγαμε;
υπηρέτησες παραμεθόριο???
αμε
κουφόβουνο (έξω απ το διδ/χο είναι)-σουφλί-πρωτοκλήσσι (με αποσπάσεις στα 2 τελευταία)
πήγα κ σκηνάκια
και τα σκατά της άρτας το ίδιο άσχημα μυρίζουν
περνάω;
Αν δεν κατάφερες να νιώσεις με τους υπόλοιπους κάποια οικειότητα τότε λυπάμαι. Πάντως συγνώμη που στο λέω αλλά ο Μάνος έχει δίκαιο στα περί Ιατρών και Θητείας. Οι ιατροί λόγω της φύσης του επαγγέλματος που ασκούν και της θέσης τους στο στρατό (που πρακτικά μπορεί να 'καταργήσει για λίγο' και απόφαση ΑΓΕΕΘΑ) ίσως να είναι πιο αποκομμένοι.
Στα δικά μας σκοινάκια ο Ιατρός κοιμόταν σε μία τέντα για 10 άτομα (ήταν στο Ιατρείο εκστρατείας) το οποίο βρισκόταν σε μία ονειρεμένη περιοχή πλησίον του Καρλοβασίου και κάθε βράδυ τα delivery από το Σουβλατζίδικο της περιοχής έδιναν και έπαιρναν.
Εκεί που είδα Γιατρό να δυσκολεύεται ήταν στο αντάρτικο όπου τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.
Τώρα για τα σκατά μυρίζουν άσχημα ανάλογα και το τι έχεις φάει. Θυμάμαι την ειδική δίαιτα στο αντάρτικο και μπορώ να το βεβαιώσω.
-
inb4 butthurt draftees
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Η έκταση της ξενοκίνητης αποπροσανατολιστικής προπαγάνδας στη σημερινή Ελλάδα εμφαίνεται από το γεγονός ότι ακόμη και άνθρωποι κάποιου μορφωτικού επιπέδου, με πρόσβαση, θεωρητικώς, σε πολλαπλές πηγές πληροφορίας, καταπίνουν αμάσητα (επειδή βασικά τους βολεύει σε επίπεδο ιδιωτείας -idiocy) χονδροειδείς ανακρίβειες για το διεθνές περιβάλλον και δεν βλέπουν καν μπροστά τους. Τους φτύνουν (τους απειλεί άμεσα και ευθέως ένα άλλο κράτος - βαθιά εγκληματικό), και αυτοί λένε ότι βρέχει, ή ότι δεν φτύνουν αυτούς, γιατί αυτοί είναι 'άλλοι'
Αχ, μωρέ μαλάκες!
Ελπίζω αυτά να μην πήγαιναν σε εμένα, αλλά και να πηγαίναν οκ άποψη σου (απλά δεν θα σου απατήσω γιατί δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί σου )
Πολύ χαίρομαι για το ότι εδώ μέσα ο καθένας σέβεται τις απόψεις του άλλου...
Όπως το ότι για παράδειγμα κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι δεν θα γίνει πόλεμος...
Πω πω να προλάβω να πάρω γάλατα από τον Βασιλόπουλο και να κατεβάσω το καρυοφύλλι από το πατάρι
-
inb4 καζους μπελι/μεγαλη αλβανια/δημοκρατια της μακεδονιας
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
inb4 καζους μπελι/μεγαλη αλβανια/δημοκρατια της μακεδονιας????δεν επιασα το σκεπτικο σου
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αν δεν κατάφερες να νιώσεις με τους υπόλοιπους κάποια οικειότητα τότε λυπάμαι. Πάντως συγνώμη που στο λέω αλλά ο Μάνος έχει δίκαιο στα περί Ιατρών και Θητείας. Οι ιατροί λόγω της φύσης του επαγγέλματος που ασκούν και της θέσης τους στο στρατό (που πρακτικά μπορεί να 'καταργήσει για λίγο' και απόφαση ΑΓΕΕΘΑ) ίσως να είναι πιο αποκομμένοι.Στα δικά μας σκοινάκια ο Ιατρός κοιμόταν σε μία τέντα για 10 άτομα (ήταν στο Ιατρείο εκστρατείας) το οποίο βρισκόταν σε μία ονειρεμένη περιοχή πλησίον του Καρλοβασίου και κάθε βράδυ τα delivery από το Σουβλατζίδικο της περιοχής έδιναν και έπαιρναν.
Εκεί που είδα Γιατρό να δυσκολεύεται ήταν στο αντάρτικο όπου τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.
Τώρα για τα σκατά μυρίζουν άσχημα ανάλογα και το τι έχεις φάει. Θυμάμαι την ειδική δίαιτα στο αντάρτικο και μπορώ να το βεβαιώσω.
Το point ποιο είναι ακριβώς;
Ότι η οικειότητα/συναδελφικότητα/ομαδικότητα που νιώθεις στο στρατό περιστρέφεται γύρω από, ή έστω έχει οτιδήποτε να κάνει με, τη φιλοπατρία
I can assure you ότι δεν έχει τίποτα να κάνει με αυτή.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ένιωσε ΠΟΤΕ κανένα 'ανώτερο' συναίσθημα όταν θα πήγαινε να φυλάξει σκοπιά, όταν θα τον στέλνανε στην οποιαδήποτε αγγαρεία και κανένας δεν ένιωθε ρίγος (ή έστω κάτι παρόμοιο) σε μια υποστολή/έπαρση σημαίας [όλοι σαν αγγαρεία το βλέπαμε κι αυτό και ήμουν παρόν μάλλον σε όλες τις επάρσεις/υποστολές τους 5 μήνες της παραμεθορίου μου].Ή μήπως το μεγάλο κέρδος είναι ότι σου προσφέρει μια ευκαιρία να νιώσεις οικειότητα/συναδελφικότητα/ομαδικότητα;
Γιατί αν είναι το τελευταίο, τότε εγώ θα έλεγα πως λυπάμαι αυτόν, η μόνη ευκαιρία του οποίου για να νιώσει τα προαναφερθέντα, ήταν μέσα στο περιβάλλον του στρατού[δεν ήμουν γιατρός, παραμεθόριο έκανα κλπ]
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Η έκταση της ξενοκίνητης αποπροσανατολιστικής προπαγάνδας στη σημερινή Ελλάδα εμφαίνεται από το γεγονός ότι ακόμη και άνθρωποι κάποιου μορφωτικού επιπέδου, με πρόσβαση, θεωρητικώς, σε πολλαπλές πηγές πληροφορίας, καταπίνουν αμάσητα (επειδή βασικά τους βολεύει σε επίπεδο ιδιωτείας -idiocy) χονδροειδείς ανακρίβειες για το διεθνές περιβάλλον και δεν βλέπουν καν μπροστά τους. Τους φτύνουν (τους απειλεί άμεσα και ευθέως ένα άλλο κράτος - βαθιά εγκληματικό), και αυτοί λένε ότι βρέχει, ή ότι δεν φτύνουν αυτούς, γιατί αυτοί είναι 'άλλοι'
Αχ, μωρέ μαλάκες!
Ελπίζω αυτά να μην πήγαιναν σε εμένα, αλλά και να πηγαίναν οκ άποψη σου (απλά δεν θα σου απατήσω γιατί δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί σου )
Πολύ χαίρομαι για το ότι εδώ μέσα ο καθένας σέβεται τις απόψεις του άλλου...
Όπως το ότι για παράδειγμα κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι δεν θα γίνει πόλεμος...
Πω πω να προλάβω να πάρω γάλατα από τον Βασιλόπουλο και να κατεβάσω το καρυοφύλλι από το πατάρι
Απλά να μην βριζόμαστε απροκάλυπτα κιόλας ε ? περίμενα αν μη τη άλλο να εξηγήσεις πως εννοούσες το μαλάκες - μαλάκας
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Πεμπτουσία της δημοκρατίας είναι ο πολίτης-οπλίτης. Αυτός που συνεισφέρει αίμα (και πλούτο, ως φορολογούμενος) συγκυβερνά. Αυτή είναι η περιγραφή του δημοκρατικού συστήματος.
Ο εθνικός / λαϊκός στρατός είναι αναπόσπαστο μέρος μιας ευνομούμενης δημοκρατικής Πολιτείας.Αλλά κανένας στρατός δεν μπορεί να αναπληρώσει την έλλειψη πολιτικής / εθνικής παιδείας, όπως αυτή θα πρέπει να παρέχεται από την οικογένεια, την Πολιτεία (εκπαίδευση), τον ακαδημαϊκό χώρο και τα ΜΜΕ (που ΔΕΝ πρέπει να είναι κερδοσκοπικά και να ελέγχονται από το Κεφάλαιο).
Οι ανωτέρω κρίσιμοι (για την επιβίωση μιας Πολιτείας) χώροι ελέγχονται στη σημερινή Ελλάδα από αφιονισμένα κατά της Ελλάδας συμπλεγματικά καθίκια (ποσώς ενδιαφέρει πώς ονομάζουν εαυτούς).Ένας εθνικός στρατός πολιτών μπορεί να συγκροτηθεί μόνον από ήδη συνειδητούς πολίτες: Δεν μπορεί ο ίδιος ο στρατός να διαμορφώσει ήθος θυσίας σε αποπροσανατολισμένα, ασυνείδητα και, στο τέλος, βαθιά ιδιοτελή άτομα 18+ ετών (ασχέτως των ιδεολογημάτων που τα άτομα αυτά χρησιμοποιούν για να σερβίρουν την ιδιοτέλεια και αήθειά τους).
RESPECT Coyot.....!!!!
E, ναι όλα αυτά http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1096812 και http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244 για πλάκα γίνονται...Απο την αλλη πάλι, γιατι δεν τα λες αυτά και στις οικογένειες των νεκρών των Ιμίων...;; Θέλει πολλά κιλά @@ πάντως να προεξοφλείς οτι πόλεμος με την Τουρκία δεν θα γίνει ΠΟΤΕ...! Ούτε αστρολόγος δε τολμάει...!
Ότι η οικειότητα/συναδελφικότητα/ομαδικότητα που νιώθεις στο στρατό περιστρέφεται γύρω από, ή έστω έχει οτιδήποτε να κάνει με, τη φιλοπατρία
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ένιωσε ΠΟΤΕ κανένα 'ανώτερο' συναίσθημα όταν θα πήγαινε να φυλάξει σκοπιά, όταν θα τον στέλνανε στην οποιαδήποτε αγγαρεία και κανένας δεν ένιωθε ρίγος (ή έστω κάτι παρόμοιο) σε μια υποστολή/έπαρση σημαίας [όλοι σαν αγγαρεία το βλέπαμε κι αυτό και ήμουν παρόν μάλλον σε όλες τις επάρσεις/υποστολές τους 5 μήνες της παραμεθορίου μου]. Ωπα ρε jacob...!!!!! Χαλάρωσε λιιιιιγο με τα 'κανένας' και 'ποτέ' και 'κανένα'.... Mην αφήνεις το μίσος σου να σε παρασύρει..!! Κάνεις λάθος και το ξέρεις...Ή μήπως το μεγάλο κέρδος είναι ότι σου προσφέρει μια ευκαιρία να νιώσεις οικειότητα/συναδελφικότητα/ομαδικότητα;
Γιατί αν είναι το τελευταίο, τότε εγώ θα έλεγα πως λυπάμαι αυτόν, η μόνη ευκαιρία του οποίου για να νιώσει τα προαναφερθέντα, ήταν μέσα στο περιβάλλον του στρατού Ε, ναι ρε συ....!! Tα βλέπεις όλα αυτά διάχυτα, στην καθημερινότητά μας...!! Οπου κι αν γυρίσεις και κοιτάξεις....!!! ΄ Η για να μην υπερβάλλω κιόλας, σε πάααααρα πολλούς τομείς της ζωής μας...!
( Στον ίδιο κόσμο ζούμε...;; ) όπως λέει κι ο......στον ίδιο στρατό πήγαμε;
-
Ξέρω ότι δεν πιστεύετε οι πιο πολλοί, απλά το αναφέρω.
Ο Άγιος Κοσμάς, οι προφητείες του οποίου είναι έγκυρες και αποδεχτές από πολλούς ανθρώπους, είχε προφητεύσει ότι πόλεμος με την Τουρκία θα υπάρξει, στον οποίο θα επέμβει και η Ρωσία για να προασπίσει τα συμφέροντά της. Ήδη με τους Ρώσους έχουμε υπογράψει συμφωνία, σύμφωνα με την οποία, αν για οποιοδήποτε λόγο κινδυνεύσει ο αγωγός Μπουργκάς, αυτή τότε έχει το δικαίωμα να παρέμβει με στρατό στην Ελλάδα.. -
Θα έρθουν μαζί και Ρωσίδες;;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Θα έρθουν μαζί και Ρωσίδες;;αθεράπευτος.... Καλώς τον!!!
Δεν νομίζω πάντως... ατύχησες... χε χε -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ένιωσε ΠΟΤΕ κανένα 'ανώτερο' συναίσθημα όταν θα πήγαινε να φυλάξει σκοπιά, όταν θα τον στέλνανε στην οποιαδήποτε αγγαρεία και κανένας δεν ένιωθε ρίγος (ή έστω κάτι παρόμοιο) σε μια υποστολή/έπαρση σημαίας [όλοι σαν αγγαρεία το βλέπαμε κι αυτό και ήμουν παρόν μάλλον σε όλες τις επάρσεις/υποστολές τους 5 μήνες της παραμεθορίου μου]. Ωπα ρε jacob...!!!!! Χαλάρωσε λιιιιιγο με τα 'κανένας' και 'ποτέ' και 'κανένα'.... Mην αφήνεις το μίσος σου να σε παρασύρει..!! Κάνεις λάθος και το ξέρεις...Ή μήπως το μεγάλο κέρδος είναι ότι σου προσφέρει μια ευκαιρία να νιώσεις οικειότητα/συναδελφικότητα/ομαδικότητα;
Γιατί αν είναι το τελευταίο, τότε εγώ θα έλεγα πως λυπάμαι αυτόν, η μόνη ευκαιρία του οποίου για να νιώσει τα προαναφερθέντα, ήταν μέσα στο περιβάλλον του στρατού Ε, ναι ρε συ....!! Tα βλέπεις όλα αυτά διάχυτα, στην καθημερινότητά μας...!! Οπου κι αν γυρίσεις και κοιτάξεις....!!! ΄ Η για να μην υπερβάλλω κιόλας, σε πάααααρα πολλούς τομείς της ζωής μας...!
( Στον ίδιο κόσμο ζούμε...;; ) όπως λέει κι ο......στον ίδιο στρατό πήγαμε;
Για το κανένας και το ποτέ, εννοούσα εκεί που ήμουν εγώ και για το διάστημα αυτό.
Ε, λοιπόν στο 'χωροχρονικό' αυτό, ναι κανένας δεν ένιωσε ποτέ.
Εκτός κι αν το 'γαμώ το χ@#% μου μ' αυτή τη σημαία' έδειχνε κάτι βαθύτερο από το προφανές
[Και όντας μονίμως [νταξ για πέντε μήνες] ο επικεφαλής γι' αυτές τις παπαριές τύπου σημαίες, αγγαρείες κ.ο.κ. ε... μπορώ να έχω μια αίσθηση για το πώς το έβλεπαν όσοι έπρεπε να come along ]Α, ναι, οι μοναδικοί που δεν έβριζαν αυτόματα όταν έπρεπε να συμμετάσχουν σε κάτι τέτοια, ήταν κάτι κνίτες
Ακόμα κι ο φασιστάκος της υπόθεσης βαριόταν και γκρίνιαζεΓια την κοινωνικότητα και την συναδελφοσύνη, όχι σαφώς και δεν τα βλέπω καθόλου διάχυτα.
Απλώς είναι θλιβερό η μόνη εμπειρία συναδελφοσύνης κλπ που έχει κάποιος να είναι μέσα από το στρατό. Αυτό έγραψα. Όχι ότι τα συναντάει κανείς παντού, αλλά ότι λυπάμαι κάποιον που το ένιωσε μόνο μέσα στο στρατό. -
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Ο Άγιος Κοσμάς, οι προφητείες του οποίου είναι έγκυρες και αποδεχτές από πολλούς ανθρώπους, είχε προφητεύσει ότι πόλεμος με την Τουρκία θα υπάρξει, στον οποίο θα επέμβει και η Ρωσία για να προασπίσει τα συμφέροντά της. Ήδη με τους Ρώσους έχουμε υπογράψει συμφωνία, σύμφωνα με την οποία, αν για οποιοδήποτε λόγο κινδυνεύσει ο αγωγός Μπουργκάς, αυτή τότε έχει το δικαίωμα να παρέμβει με στρατό στην Ελλάδα..αυτά είναι...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ο Άγιος Κοσμάς, οι προφητείες του οποίου είναι έγκυρες και αποδεχτές από πολλούς ανθρώπους, είχε προφητεύσει ότι πόλεμος με την Τουρκία θα υπάρξει, στον οποίο θα επέμβει και η Ρωσία για να προασπίσει τα συμφέροντά της. Ήδη με τους Ρώσους έχουμε υπογράψει συμφωνία, σύμφωνα με την οποία, αν για οποιοδήποτε λόγο κινδυνεύσει ο αγωγός Μπουργκάς, αυτή τότε έχει το δικαίωμα να παρέμβει με στρατό στην Ελλάδα..αυτά είναι...
o μΠατερ Μαμήσιος τι λέει για ολα αυτά
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Για το κανένας και το ποτέ, εννοούσα εκεί που ήμουν εγώ και για το διάστημα αυτό.Aυτό κάτι μου θυμίζει...!!! Α, το βρήκα...
Με συγχωρείς, αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω και το εξής:
Η διαπίστωσή του λοιπόν (υποθέτωντας οτι λέει αλήθεια), είναι γεγονός αναμφισβήτητο !!
sorry αλλά μου άρεσε πολύ αυτό....
Για την κοινωνικότητα και την συναδελφοσύνη, όχι σαφώς και δεν τα βλέπω καθόλου διάχυτα.
Απλώς είναι θλιβερό η μόνη εμπειρία συναδελφοσύνης κλπ που έχει κάποιος να είναι μέσα από το στρατό. Αυτό έγραψα. Όχι ότι τα συναντάει κανείς παντού, αλλά ότι λυπάμαι κάποιον που το ένιωσε μόνο μέσα στο στρατό.Το αν είναι η μόνη ή οχι, εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες...Πάντως τα συναισθήματα αυτά, καλλιεργούνται και σφυρηλατουνται όταν οι άνθρωποι βιώνουν δύσκολες καταστάσεις και όταν αισθάνονται οτι έχουν πολλά κοινά, τα οποία και μοιράζονται. Στην σύγχρονη ζωή, ο ατομικισμός είναι κυρίαρχος και είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναπτυχθούν όλα αυτά που περιγράφονται παραπάνω. Δεν είναι λοιπόν ούτε τυχαίο ούτε και άσκοπο το οτι είναι εντονα στο Στρατό.
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Ο Άγιος Κοσμάς, οι προφητείες του οποίου είναι έγκυρες και αποδεχτές από πολλούς ανθρώπους, είχε προφητεύσει ότι πόλεμος με την Τουρκία θα υπάρξει, στον οποίο θα επέμβει και η Ρωσία για να προασπίσει τα συμφέροντά της. Ήδη με τους Ρώσους έχουμε υπογράψει συμφωνία, σύμφωνα με την οποία, αν για οποιοδήποτε λόγο κινδυνεύσει ο αγωγός Μπουργκάς, αυτή τότε έχει το δικαίωμα να παρέμβει με στρατό στην Ελλάδα..Μετά συζητάμε να δώσουμε παιδεία στους μετανάστες...
-
- Αναφέρετε αυτήν την δημοσίευση
- Απάντηση με παράθεση
Re: ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;
Δημοσίευσηαπό Spartan » 06/02/10 18:11
Coyot έγραψε:Πεμπτουσία της δημοκρατίας είναι ο πολίτης-οπλίτης. Αυτός που συνεισφέρει αίμα (και πλούτο, ως φορολογούμενος) συγκυβερνά. Αυτή είναι η περιγραφή του δημοκρατικού συστήματος.
Ο εθνικός / λαϊκός στρατός είναι αναπόσπαστο μέρος μιας ευνομούμενης δημοκρατικής Πολιτείας.Αλλά κανένας στρατός δεν μπορεί να αναπληρώσει την έλλειψη πολιτικής / εθνικής παιδείας, όπως αυτή θα πρέπει να παρέχεται από την οικογένεια, την Πολιτεία (εκπαίδευση), τον ακαδημαϊκό χώρο και τα ΜΜΕ (που ΔΕΝ πρέπει να είναι κερδοσκοπικά και να ελέγχονται από το Κεφάλαιο).
Οι ανωτέρω κρίσιμοι (για την επιβίωση μιας Πολιτείας) χώροι ελέγχονται στη σημερινή Ελλάδα από αφιονισμένα κατά της Ελλάδας συμπλεγματικά καθίκια (ποσώς ενδιαφέρει πώς ονομάζουν εαυτούς).Ένας εθνικός στρατός πολιτών μπορεί να συγκροτηθεί μόνον από ήδη συνειδητούς πολίτες: Δεν μπορεί ο ίδιος ο στρατός να διαμορφώσει ήθος θυσίας σε αποπροσανατολισμένα, ασυνείδητα και, στο τέλος, βαθιά ιδιοτελή άτομα 18+ ετών (ασχέτως των ιδεολογημάτων που τα άτομα αυτά χρησιμοποιούν για να σερβίρουν την ιδιοτέλεια και αήθειά τους).
RESPECT Coyot.....!!!!
jtblaster έγραψε:
Πω πω να προλάβω να πάρω γάλατα από τον Βασιλόπουλο και να κατεβάσω το καρυοφύλλι από το πατάριE, ναι όλα αυτά http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1096812 και http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244 για πλάκα γίνονται...Απο την αλλη πάλι, γιατι δεν τα λες αυτά και στις οικογένειες των νεκρών των Ιμίων...;; Θέλει πολλά κιλά @@ πάντως να προεξοφλείς οτι πόλεμος με την Τουρκία δεν θα γίνει ΠΟΤΕ...! Ούτε αστρολόγος δε τολμάει...!
Ενώ να προεξοφλείς ότι θα γίνει ..... δεν θέλει @@ είναι απόλυτα φυσιολογικό , διάβασε λιγάκι την συζητηση δεν προεξοφλησα οτι δεν θα γίνει, ειρωνεύτηκα οτι θα γινει σίγουρα
Κόψτε κάποτε αυτο το τροπάριο στην Ελλαδα έχει γίνει κουραστικό !!!!!Επιανε στην γιαγιά μου σε εμενα δεν πιανει!!!! και ΟΧΙ δεν θέλω να παρουμε την πόλη .....
-
Το μόνο σίγουρο είναι οτι αυτά τα 47 άτομα που έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής ναι είναι αλλοδαποί. δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το ποσόστο. δείχνει και την κακή αναλογία των ελλήνων με τους αλλοδαπούς. ισοπεδωτικός οσο δεν πάει...
προχθές μου έκλεψαν το ποδήλατο που είχα κλειδωμένο μέσα στην αυλή της πολυκατοικίας. Ευτελούς ας πούμε αξίας, αλλά η πράξη είναι κλεψιά.
σήμερα εν κινήσει η κοπέλα μου μαζι με μια φίλη της κινούνταν στην πειραιώς. πλησιάζουν 3 αλβανοί ανοίγουν την πορτα του οδηγού κατόπιν του συνοδηγού και παίρνουν την τσάντα πίσω απο το κάθισμα. φυσικά οι κοπέλες εμειναν άναυδες!!! πάλι καλά που δεν εβγαλαν μαχαίρι και δεν τους έκαναν κάποιο κακό. αποτέλεσμα κάποια χαμένα λεφτά, μια τσάντα, ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης κτλ.
σε προηγούμενο ποστ ειπώθηκε...
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
μπείτε μια μερα στον ηλεκτρικό!!!!ειχα να μπω 2 χρονια και μπήκα χθές.
την πλάκα της ζωής μου επαθα. Ανακοινώσεις μεσα στο τρένο σε καθε στάση σχετικά με το να προσέχουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα. ενας ανθρωπος μπαινει στο βαγόνι που ήμουν και μας λεει τους ρήμαξαν ολους στο κλέψιμο στο άλλο βαγόνι...
τωρα θα πείτε γιατί τα γράφω εδω...
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
Το μόνο σίγουρο είναι οτι αυτά τα 47 άτομα που έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής ναι είναι αλλοδαποί. δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το ποσόστο. δείχνει και την κακή αναλογία των ελλήνων με τους αλλοδαπούς. ισοπεδωτικός οσο δεν πάει...προχθές μου έκλεψαν το ποδήλατο που είχα κλειδωμένο μέσα στην αυλή της πολυκατοικίας. Ευτελούς ας πούμε αξίας, αλλά η πράξη είναι κλεψιά.
σήμερα εν κινήσει η κοπέλα μου μαζι με μια φίλη της κινούνταν στην πειραιώς. πλησιάζουν 3 αλβανοί ανοίγουν την πορτα του οδηγού κατόπιν του συνοδηγού και παίρνουν την τσάντα πίσω απο το κάθισμα. φυσικά οι κοπέλες εμειναν άναυδες!!! πάλι καλά που δεν εβγαλαν μαχαίρι και δεν τους έκαναν κάποιο κακό. αποτέλεσμα κάποια χαμένα λεφτά, μια τσάντα, ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης κτλ.
σε προηγούμενο ποστ ειπώθηκε...
μπείτε μια μερα στον ηλεκτρικό!!!!
ειχα να μπω 2 χρονια και μπήκα χθές.
την πλάκα της ζωής μου επαθα. Ανακοινώσεις μεσα στο τρένο σε καθε στάση σχετικά με το να προσέχουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα. ενας ανθρωπος μπαινει στο βαγόνι που ήμουν και μας λεει τους ρήμαξαν ολους στο κλέψιμο στο άλλο βαγόνι...
τωρα θα πείτε γιατί τα γράφω εδω...
Πόσο μου αρέσουν αυτά τα ποστ ενισχύουν τις δικές μου απόψεις ....
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Αλλά κανένας στρατός δεν μπορεί να αναπληρώσει την έλλειψη πολιτικής / εθνικής παιδείας, όπως αυτή θα πρέπει να παρέχεται από την οικογένεια, την Πολιτεία (εκπαίδευση), τον ακαδημαϊκό χώρο και τα ΜΜΕ (που ΔΕΝ πρέπει να είναι κερδοσκοπικά υποτίθεται ότι η κρατική προπαγάνδα κάθε είδους θα ήταν επικίνδυνη άλλα αποδεικνύεται ότι οι ιδιωτική προπαγάνδα είναι ακόμη χειρότερη διότι φοράει το μανδύα του πρόβατου, ξεγελώντας το υπόλοιπο κοπάδι και να ελέγχονται από το Κεφάλαιο).
Οι ανωτέρω κρίσιμοι (για την επιβίωση μιας Πολιτείας) χώροι ελέγχονται στη σημερινή Ελλάδα από αφιονισμένα κατά της Ελλάδας συμπλεγματικά καθίκια (ποσώς ενδιαφέρει πώς ονομάζουν εαυτούς).Η έκταση της ξενοκίνητης αποπροσανατολιστικής προπαγάνδας στη σημερινή Ελλάδα εμφαίνεται από το γεγονός ότι ακόμη και άνθρωποι κάποιου μορφωτικού επιπέδου, με πρόσβαση, θεωρητικώς, σε πολλαπλές πηγές πληροφορίας, καταπίνουν αμάσητα (επειδή βασικά τους βολεύει σε επίπεδο ιδιωτείας -idiocy) χονδροειδείς ανακρίβειες για το διεθνές περιβάλλον και δεν βλέπουν καν μπροστά τους. Τους φτύνουν (τους απειλεί άμεσα και ευθέως ένα άλλο κράτος - βαθιά εγκληματικό), και αυτοί λένε ότι βρέχει, ή ότι δεν φτύνουν αυτούς, γιατί αυτοί είναι 'άλλοι'. Πέρα από την όποια προπαγάνδα διατηρούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ την ίδια στάση σε ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα θέματα. Γι'αυτό και δε μπορούμε ποτέ να βρούμε άκρη ακόμη και στα πιο απλά προβλήματά μας.
Ας αφήσουμε τον άνεμο να μας παρασύρει ελπίζοντας τουλάχιστον να φυσάει ανατολικός....
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;