-
Απο αυτά που προτείνεις θα απέκλεια το 206 λόγω διαστάσεων...
Αν ενδιαφέρεσαι για picanto πουλάει φίλος μου μοντέλο 2005 σχεδόν αχρησιμοποίητο (κάτω από 10.000χλμ). στείλε pm να συζητήσουμε.
Καλές αγορές!
-
4 χιλιαρικα picanto?
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
4 χιλιαρικα picanto?Είναι ένα από τα όρια!
Όμως, 4.000 για το picanto πολλά δεν είναι; -
Ο χρήστης iant έγραψε:
4 χιλιαρικα picanto?
Είναι ένα από τα όρια!
Όμως, 4.000 για το picanto πολλά δεν είναι;αναλόγως έκδοσης και μέγεθος κινητήρα.
-
μου αρεσει που καποιος παρεξηγήθηκε με την λεξη : κονσερβοκουτι...
-
σαυτη τη κατηγορια το πουντο παιζει μονο του ,κορυφη .
ψηλο,ευκολοδηγητο,αξιοπιστο,με χωρους ,οικονομικο,φθηνα σερβις και ανταλλακτικα. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ψηλο,ευκολοδηγητο,αξιοπιστο,με χωρους ,οικονομικο,φθηνα σερβις και ανταλλακτικα.Thanks !
Εσύ, που είσαι 'italakias' σίγουρα θα ξέρεις κάτι παραπάνω!
Ήδη έχω συγκεντρώσει 3-4 τηλέφωνα με το Punto! -
εχω πουντο και ξερω τι εργαλειο γαιδουρι ειναι.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μου αρεσει που καποιος παρεξηγήθηκε με την λεξη : κονσερβοκουτι...Ιδιως το 206 πολυ κονσερβοκουτι..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ιδιως το 206 πολυ κονσερβοκουτι..
ωρες ωρες ρε πουστη.... ωρες ωρες
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Ιδιως το 206 πολυ κονσερβοκουτι..
ωρες ωρες ρε πουστη.... ωρες ωρες
Ελα σ ακουω... ελα..
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ψηλο,ευκολοδηγητο,αξιοπιστο,με χωρους ,οικονομικο,φθηνα σερβις και ανταλλακτικα.+1
Γι αυτο και το προτεινα,παρα πολυ καλο σε ολα του. -
Ο χρήστης iant έγραψε:
Ήδη έχω συγκεντρώσει 3-4 τηλέφωνα με το Punto!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/530219/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/561325/
Αυτα?
-
φιλε μου στη ιδια θεση ήμουνα μεχρι πριν λιγες μερες. ψαχναμε αμαξι για πολυ κοντινο μου προσωπο.
θα σου προτεινω να κανεις οτι εκανα κ εγω τελικα!
ψαξε για φορντ φιεστα του 2002-2003 εκδοση τρεντ ή γκια. οτι τιμή κ να σου πουνε οι ιδιοκτητες προσφερε τους 4000 χιλιαρικα, το πολυ 4200, οταν πας να το δεις απο κοντα. Να εισαι σιγουρος πως θα δεχθουν.
μονο λιγο προσοχή στο οτι η τρεντ του 2002 δεν εχει abs, ή τουλαχιστον ολα.
Σε σχεση με το πουντο, το φορντ ειναι κλασες ανωτερο ΣΕ ΟΛΑ, οπως γραφαν κ τα συγκριτικά της εποχής
επισης, η φορντ εδινε 5ετη εγγυηση, οποτε τα αυτοκινητα ειχαν σωστη συντηρηση και με βιβλιο σερβις, ενω ο ιμαντας τους θελει αλλαγή στα 160χλδ κ οχι 'καθε τόσο' (οπως στα ίμπιζα, φιατ)
οδηγησα το φορντακι που τελικα πήραμε κ πραγματικα εντυπωσιαστικα! ζωντανο χαμηλά, ψυχωμενο ψηλά, παρα πολυ καλό σασμαν, πληροφοριακο τιμόνι κ φρενα (χωρις abs δυστυχως), ενω το στήσιμο τους ειναι ακριβως οσο σκληρο πρέπει (εκδοση τρεντ με 15αρες ζαντες) συγχρονο εσωτερικό αλλά κ εξωτερικά. Και για μεταχειρισμενο τοσων ετων, ουτε ενας τριγμος ή ευπαθεια στο σασμαν-αναρτησεις!
Και από ότι μου λεει η νεα του κατοχος πολύ οικονομικό (χωρις μετρησεις αυτό) -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ήδη έχω συγκεντρώσει 3-4 τηλέφωνα με το Punto!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/530219/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/561325/
Αυτα?
Το ένα ! Ήμουν έτοιμος για ΛΑΓΚΑΔΑ, αλλά είδα πως η αγγελία λέει (ΕΠΩΛΗΘΗ) και ...
Το άλλο λέει ~ 5.000,00 € ! -
Ο χρήστης iant έγραψε:
Γεια σε όλους !
Θα ήθελα την γνώμη (προτάσεις) σας για το παρακάτω.
Λοιπόν, ήρθε η ώρα να πάρουμε και δεύτερο αμάξι. Μικρό, μεταχειρισμένο.
Τα λεφτά είναι Το αυτοκίνητο >= 2003
Τα κυβικά από 900 έως 1200.
Κατά προτίμηση με 4,5 πόρτες.Μέχρι τώρα τα μοντέλα που μας άρεσαν είναι :
- Kia Picanto
- Citroën SAXO
- Daewoo Matiz
- Peugeot 206 (δίπορτο, που δεν άρεσε στην γυναίκα μου, αλλά εγώ αυτό θα προτιμούσα )
Τα Kia (που βρήκα μερικές αγγελίες) είναι πιο καινούργια από τα SAXO.
Εσείς τι λέτε; Αν έχετε και άλλη πρόταση – ρίξε την στο τραπέζι!
Ευχαριστώ.Γαλλικό,πήρες fiat τον ήπιες
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
φιλε μου στη ιδια θεση ήμουνα μεχρι πριν λιγες μερες. ψαχναμε αμαξι για πολυ κοντινο μου προσωπο.
θα σου προτεινω να κανεις οτι εκανα κ εγω τελικα!
ψαξε για φορντ φιεστα του 2002-2003 εκδοση τρεντ ή γκια. οτι τιμή κ να σου πουνε οι ιδιοκτητες προσφερε τους 4000 χιλιαρικα, το πολυ 4200, οταν πας να το δεις απο κοντα. Να εισαι σιγουρος πως θα δεχθουν.
μονο λιγο προσοχή στο οτι η τρεντ του 2002 δεν εχει abs, ή τουλαχιστον ολα.
Σε σχεση με το πουντο, το φορντ ειναι κλασες ανωτερο ΣΕ ΟΛΑ, οπως γραφαν κ τα συγκριτικά της εποχής
επισης, η φορντ εδινε 5ετη εγγυηση, οποτε τα αυτοκινητα ειχαν σωστη συντηρηση και με βιβλιο σερβις, ενω ο ιμαντας τους θελει αλλαγή στα 160χλδ κ οχι 'καθε τόσο' (οπως στα ίμπιζα, φιατ)
οδηγησα το φορντακι που τελικα πήραμε κ πραγματικα εντυπωσιαστικα! ζωντανο χαμηλά, ψυχωμενο ψηλά, παρα πολυ καλό σασμαν, πληροφοριακο τιμόνι κ φρενα (χωρις abs δυστυχως), ενω το στήσιμο τους ειναι ακριβως οσο σκληρο πρέπει (εκδοση τρεντ με 15αρες ζαντες) συγχρονο εσωτερικό αλλά κ εξωτερικά. Και για μεταχειρισμενο τοσων ετων, ουτε ενας τριγμος ή ευπαθεια στο σασμαν-αναρτησεις!
Και από ότι μου λεει η νεα του κατοχος πολύ οικονομικό (χωρις μετρησεις αυτό)Με έβαλες στις σκέψεις!!!
Έκανα ένα search - το φτηνότερο Ford Fiesta TREND 5θυρο '04 - € 5,000. Πάντα στην Θεσσαλονίκη! -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Γαλλικό,πήρες fiat τον ήπιες
Περίμενε, εδώ ο 'italakias' άλλα λέει!
ψηλο,ευκολοδηγητο,αξιοπιστο,με χωρους ,οικονομικο,φθηνα σερβις και ανταλλακτικα.Τώρα ποιος λέει την αλήθεια;
Πάντως και για τα γαλλικά λένε διάφορα 'γαλλικά'... -
Τώρα βλέπω τα εξής μοντέλα :
- ένα 206 (ΧΩΡΙΣ το υδραυλικό τιμόνι)!
- μερικά Punto
- 2 Picanto
- μερικά Clio
- θα ήθελα και το SAXO, αλλά δεν έχω βρει ακόμα καμιά 'ΚΑΛΗ' αγγελία!
- ένα Citroën Xsara
-
τι ξαρα;
Μικρό μεταχειρισμένο για δεύτερο (Punto vs Fiesta vs C3)