-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Τώρα έχει το citroen xantia 1.8 16V περίπου στα 120 άλογα. Δέν γνωρίζω καταναλώσεις αλλά κοντα σε αυτό περίπου ψάχνω.αυτη θα εχει γυρω στο 10αρι
ο πατερας σου θελει πολυ καλυτερες επιδοσεις?? ή καλυτερη οικονομια
ενας λογικος συνδυσμος αυτων των 2 ειναι και octavia tsi 122
θα πεσει πολυ η καταναλωση του και το αυτοκινητο θα πηγαινει σαφως καλυτερα απο τη xantia, αλλα δε θα βαζει φωτια στην ασφαλτοαν κινειται μες στη πολη θελει λιγα κυβικα και λιγους ρυπους αν στο μελλον ισχυσουν οι παπαριες με το δακτυλιο
-
Mε τέτοια κίνηση σε πόλη μόνο Prius συμφέρει και δεν κάνω πλάκα.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
αρτεκ μηπως συγγενευεις ελαφρως η λιγοτερο ελαφρως με τον ιντομεγκαν? -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Mε τέτοια κίνηση σε πόλη μόνο Prius συμφέρει και δεν κάνω πλάκα.ενα 1.4 Τ συμφερει το αλλο ειναι πακριβο και γτπ (και 1800αρι πλεον )
αυτο που δε συμφερει παντως ειναι πολλα κυβικα και αλογα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
:yahoo: >Φίλε ο πατέρας μου όταν έχει πολυ δουλειά κάνει 100-150 χιλιόμετρα την μέρα. Μέσα στην πόλη. Γιαυτό σκεφτομαι την κατανάλωση. Γύρω στο 10 θα ήταν καλά
Toyota Aygo MMT. Κανένα από αυτά που λες δεν παίζουν στο 10άρι σε αστικές μετακινήσεις.
με τουρμποκομπρεσσορα μπορει να εχει καλη καταναλωση μες στη πολη kid?
8 περιπου? με 122 ξερω οτι μπορεις να εισαι στο 7-8
Σε ποια πόλη? Ίσως στην Γερμανία. Στα Γιάννενα πάντως όχι (καλά, για Αθήνα δεν το συζητώ, δεν το κυκλοφορώ ποτέ αν δεν είναι βράδυ + άδειοι οι δρόμοι). Εκτός αν είμαι τόσο κανίβαλος εγώ, αλλά δεν νομίζω. Πάνω από 3.5K rpm δεν το πάω σχεδόν ποτέ μέσα στην πόλη..
-
Να σας πω τι παίζει και αφήνω χρόνο να απαντήσετε γιατι παω για ενα μπανάκι. Το αμάξι δεν θα χρησιμοποιειται καθημερινά στην δουλειά. Μερικές μερες μόνο. Πρέπει να είναι μια μεγάλη κούρσα όμορφη με 140+ άλογάκια 10- μεικτό κατανάλωση και κατα προτίμιση 4χ4. Καί να έχει μεγάλο χώρο αποσκευών για τυχόν μεταφορά εργαλέιων.
Συγγνώμη για τα ορθογραφικά απλώς δέν συνηθίζω να γράφω ελληνικά αλλά greeklish
-
3,5???πανω απο 2-2,5 με τιποτα εντος πολεως..εξαλλου κ γκαζι να δωσω,στα 10 μετρα εχει φαναρι η λεωφορειο η στενο η κανενα λακαμα να αυνανιζεται με το ενα χερι,με το αλλο να μιλαει στο κινητο,με το ενα ποδι να καπνιζει κ με το αλλο να καθαριζει τη μυτη του..οποτε εντος πολεως λαου λαου..η για τους ολυμπιακους,λουα λουα..
-
@Qsis: ο τουρμποκομπρέσορας θέλει μεγάλη συγκράτηση για να μείνει στα ~8+ λίτρα στην πόλη, το Prius μπορεί να πετύχει 5-6 χωρίς καν να το προσπαθείς...
Ο χρήστης Artec έγραψε:
μεγάλη κούρσα όμορφη με 140+ άλογάκια 10- μεικτό κατανάλωση και κατα προτίμιση 4χ4. Καί να έχει μεγάλο χώρο αποσκευώντίποτα άλλο; μόνο αυτά;
-
ε ενταξει ρε συ αν εξαιρεσεις το 4χ4 τα αλλα λογικα ειναι...
εχεις σκεφτει κανενα passat ή octavia που ειναι σουπερ και απο χωρους εχει αλογα και υπαρχει και 4χ4 -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
αρτεκ μηπως συγγενευεις ελαφρως η λιγοτερο ελαφρως με τον ιντομεγκαν?
Θα ναι καμμιά ίωση...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
...τίποτα άλλο; μόνο αυτά;
Eεε σου είπα θα τσιμπήσω σήμερα, δε θα φάω, δεν έχω όρεξη !
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
3,5???πανω απο 2-2,5 με τιποτα εντος πολεως..εξαλλου κ γκαζι να δωσω,στα 10 μετρα εχει φαναρι η λεωφορειο η στενο η κανενα λακαμα να αυνανιζεται με το ενα χερι,με το αλλο να μιλαει στο κινητο,με το ενα ποδι να καπνιζει κ με το αλλο να καθαριζει τη μυτη του..οποτε εντος πολεως λαου λαου..η για τους ολυμπιακους,λουα λουα..Στα Γιάννενα έχει σημεία (πχ εθνική μπαίνοντας προς το κέντρο) που μπορείς να πας με 80-100. Αν αλλάξω στις 2, θα μου μπει η άλλη στις 1200, και εκεί δύναμη γιοκ -> κατανάλωση ψηλά.
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Να σας πω τι παίζει και αφήνω χρόνο να απαντήσετε γιατι παω για ενα μπανάκι. Το αμάξι δεν θα χρησιμοποιειται καθημερινά στην δουλειά. Μερικές μερες μόνο. Πρέπει να είναι μια μεγάλη κούρσα όμορφη με 140+ άλογάκια 10- μεικτό κατανάλωση και κατα προτίμιση 4χ4. Καί να έχει μεγάλο χώρο αποσκευών για τυχόν μεταφορά εργαλέιων.Συγγνώμη για τα ορθογραφικά απλώς δέν συνηθίζω να γράφω ελληνικά αλλά greeklish
Μόλις περιέγραψες για τι πράγμα ΔΕΝ κάνει ένα Evo... Είναι σαν να χρειάζεσαι φορητό υπολογίστή για το σχολείο και να σου προτείνο server για το σπίτι.
Ένα Insignia 2.0T 4x4, ένα Audia A4 1.8 TSi Quattro ή ένα Saab 9-3 2.0T XWD θέλετε.
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Να σας πω τι παίζει και αφήνω χρόνο να απαντήσετε γιατι παω για ενα μπανάκι. Το αμάξι δεν θα χρησιμοποιειται καθημερινά στην δουλειά. Μερικές μερες μόνο. Πρέπει να είναι μια μεγάλη κούρσα όμορφη με 140+ άλογάκια 10- μεικτό κατανάλωση και κατα προτίμιση 4χ4. Καί να έχει μεγάλο χώρο αποσκευών για τυχόν μεταφορά εργαλέιων.τετρακίνητο και κάτω από 10?μόνο το yeti μου έρχεται (που φοράει haldex) και το...jimny
τα υπόλοιπα (α4 κτλ) είναι way πάνω από 10άρι στην κατανάλωση.Για 'κούρσα' καλά είναι τα 1800άρια TFSI (160ps) ή 1.8Τ 20V (163ps) και οι καταναλώσεις τους είναι εκεί γύρω (ανάλογα και πώς το πας, μπορείς να δείς καταναλώσεις από κάτω από 10 ως και πολύ πάνω από 10 ).
Α3, a4, a5, octavia.
Αντίστοιχη κατανάλωση έχουν και τα 140-160-170άρια 1.4TSI (κομπρέσσορα και τούρμπο) golf,passat κτλ.Εκτός vag-group καλό είναι και το μοτέρ 1.6Τ της opel είναι καλό (180ps) και καίει κι αυτό κάπου γύρω στο 10άρι.
Δε μου έρχεται κατι άλλο τώρα.
ΥΓ; με αυτά που περιέγραψες βασικά είναι τα μόνα αρνητικά που έχει το evo.
-
ο κομπρεσσορας μια χαρα καιει τα αντερα του στην πολη αν κανεις το λαθος κ φας λιγο πριν πατησεις το γκαζι..οποτε αν θελεις χαμηλη καταναλωση,μακρια απο κομπρεσσορο-τουρμπινοκινητηρα..καλυτερα τον 1.4 122 η τον 1.8 160..
το ινσινια πλακα πλακα το σκεφτηκες καθολου?κ τετρακινητο νομιζω βγαινει,κ τουρμπο ιντερκουλερ σουπερ ντουπερ,ειναι κ κουρσα,κ κανει κ το ''μηδεν-σαραντατριο'' σε 5 δευτερολεπτα.. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
διαολε , θελω να δω πως το πετυχαινει αυτο! Με κινηση στην πολη ο,τι κατω απο 9 μου φαινεται εξωπραγματικο . Στην καθημερινη αποσταση σπιτι σχολη (δεν βγαινω σε πολυ κεντρικους δρομους ομως,ο πιο κεντρικος ειναι η ...Ευελπιδων και μεσα στο Ψυχικο εχω αρκετα σταματα ξεκινα σε στοπ) , που ειναι 10 χιλιομετρα , κατω απο 10Λ σπανια να πεσω....
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Στην καθημερινη αποσταση σπιτι σχολη (δεν βγαινω σε πολυ κεντρικους δρομους ομως,ο πιο κεντρικος ειναι η ...Ευελπιδων και μεσα στο Ψυχικο εχω αρκετα σταματα ξεκινα σε στοπ) , που ειναι 10 χιλιομετρα , κατω απο 10Λ σπανια να πεσω....αυτό είναι κατόρθωμα...
Κάτω από 10 με τέτοια κίνηση και χρήση?
Τι στο καλό?αέρα καίνε? -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
διαολε , θελω να δω πως το πετυχαινει αυτο! Με κινηση στην πολη ο,τι κατω απο 9 μου φαινεται εξωπραγματικο . Στην καθημερινη αποσταση σπιτι σχολη (δεν βγαινω σε πολυ κεντρικους δρομους ομως,ο πιο κεντρικος ειναι η ...Ευελπιδων και μεσα στο Ψυχικο εχω αρκετα σταματα ξεκινα σε στοπ) , που ειναι 10 χιλιομετρα , κατω απο 10Λ σπανια να πεσω....
με λιγο γκαζι ελα αμα εισαι εγκρατης κανεις θαυματα
αμα σκαλωσεις για τα καλα στη κινηση ενταξει θα καψεις τα κερατα σου
-
Octavia 5 RS Κατανάλωση καυσίμου (Ι/100km) μικτή διαδρομή 7,5 (7,7)
Source: http://www.skoda-auto.gr/models/octavia ... _oc5RS.pdfΣε τι τιμές παιζει το rs?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ; με αυτά που περιέγραψες βασικά είναι τα μόνα αρνητικά που έχει το evo.Ε ήμουν ενθουσιασμένος στην ιδέα οτι θα εχω EVO
Αλλά με πιο ρεαλιστική ματια δέν κολαει καθόλου!
EVO 8