-
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Όχι μονο 2πορτο βγαίνει το ραλυ. Για το 147 2πορτο λες?Δεν νομίζω πως σου χρειάζονται παραπάνω πόρτες.Εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου. Είναι σίγουρα πιο ορθολογική αγορά από πολλές απόψεις. Και μην κολλάς μόνο στην 147 νομίζω πως αν ψάξεις έχεις κι αλλες επιλογές. Αλήθεια πόσα λεφτά θες να δώσεις ? Γιατί στην αρχή κάτι είπες για 5000 αλλά βλέπω επιλογές που ανεβαίνουν. Και αν ανέβεις λίγο έχεις αρκετές περισσότερες επιλογές.
-
Βασικά το thread αυτό έγινε για να μου προτείνει ο καθένας 2-3 αυτοκίνητα μεχρι 7.000 ευρώ
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Ρε παιδία σάς παρακαλώ μην ακούω clio, alfa 147, vitara, panda, yaris, c1! Κάτι σε bmw αξίζει? Έστω και με 7.000. Άν όχι bmw κάτι κοντράδικο!πάρε ένα μεταχειρισμένο r6 και ψώφα το στα σουζίδια
αλλιώς ένα πανγρήγορο 316 ... με 17αρες, τέζα αλβανιάρικό
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ρε παιδία σάς παρακαλώ μην ακούω clio, alfa 147, vitara, panda, yaris, c1! Κάτι σε bmw αξίζει? Έστω και με 7.000. Άν όχι bmw κάτι κοντράδικο!
πάρε ένα μεταχειρισμένο r6 και ψώφα το στα σουζίδια
**αλλιώς ένα πανγρήγορο 316 ... με 17αρες, τέζα αλβανιάρικό
**
Τωρα μάλιστααααα...το πετύχαμε!!!
-
Συγνωμη για τις επαναλείψεις...κολλησε!!!
**Διορθώθηκε [mod] **
-
Ρε παιδία σάς παρακαλώ μην ακούω clio, alfa 147, vitara, panda, yaris, c1! Κάτι σε bmw αξίζει? Έστω και με 7.000. Άν όχι bmw κάτι κοντράδικο!
πάρε ένα μεταχειρισμένο r6 και ψώφα το στα σουζίδια
αλλιώς ένα πανγρήγορο 316 ... με 17αρες, τέζα αλβανιάρικό
Έχω glx 56mm
Άμα είναι για τέζα αλβανιάρικο παίρνω OCTAVIA ή MERCEDES -
Προτείνω φοκουσάκι Μκ1 1.6 (με κοντύτερο κορωνοπήνιο κάποια στιγμή).
Rallye δεν συνιστούσα σε 18χρονο, απαιτεί πρώτα ωριμότητα και κατόπιν καλά χέρια, πράγματα που -κυρίως το πρώτο- σε αυτή την ηλικία σπανίζουν, όλο και κάπου θα γίνει μλκία. Επίσης, σε περίπτωση σοβαρής στραβής δεν έχεις πολλές ελπίδες σωτηρίας.
Το Ford είναι πολύ ωραίο οδηγικά, εντελώς τάφος δεν είναι, και θα σε μάθει και πράγματα. Μετά από 3-4 χρονάκια περνάς και σε κάτι πιο σπορτ/γρήγορο.
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
12και γ@μας από τα 5?
-
-
Προβλέπεται να έχουμε Βαλκανικο μέτωπο!
-
12
και γ@μας από τα 5?
RTMS
-
-
Εεεε πήγαινε γυρέυοντας!
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Ρε παιδία σάς παρακαλώ μην ακούω clio, alfa 147, vitara, panda, yaris, c1! Κάτι σε bmw αξίζει? Έστω και με 7.000. Άν όχι bmw κάτι κοντράδικο!Για την ηλικία σου και την εμπειρία σου θα πρότεινα Corsa 1.2 το πολύ 1.4.
Τα υπόλοιπα να τα αφήσεις για όταν μεγαλώσεις και αποκτήσεις πραγματική εμπειρία στο τιμόνι.
Άσε τα κοντράδικα για μετά (για ποτέ βασικά...)...έχεις χρόνια μπροστά σου. Περίμενε να αποκτήσεις εμπειρία.
Στην ηλικία σου είχα ένα Vectra αρχαίο με 75 άλογα και 1600 κυβικά και μετά πήρα ένα Corsa 1.2 στα 22 μου.
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Εεεε πήγαινε γυρέυοντας!Ο 888888 σε ρώτησε κάτι και θεωρώ πως είναι η ποιό εύστοχη επέμβαση στο να καταναοήσειw ΕΣΥ πρώτος τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα γενικώς......... 'ποιός πληρώνει για την αγορά του αυτοκινήτου
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εεεε πήγαινε γυρέυοντας!
Ο 888888 σε ρώτησε κάτι και θεωρώ πως είναι η ποιό εύστοχη επέμβαση στο να καταναοήσειw ΕΣΥ πρώτος τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα γενικώς......... 'ποιός πληρώνει για την αγορά του αυτοκινήτου
Μ'αρέσει που το ρωτάτε ρε σεις κιόλας! Ποιός θα πληρώσει αγορά αυτοκινήτου 7.000 ευρώ? Ο 18χρονος? Προφανώς οι γονείς του! Ξέρεις κανέναν 18χρονο να έχει 7.000 στην άκρη?
-
.
-
Είμαι πολύ βλαχαδερός και τελευταίος που έψαξα στο google για το rtms?
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Για την ηλικία σου και την εμπειρία σου θα πρότεινα Corsa 1.2 το πολύ 1.4.Ας πάρει το opc καλύτερα για να μη βασανιστεί το αθώο θύμα...
-
[quote='Dr.Evil']Είμαι πολύ βλαχαδερός και τελευταίος που έψαξα στο google για το rtms?
όχι θα μας και μας;
Πρώτο αμάξι