-
kalimera se oloys sas.
eimai neos sto forum , alla kai sta italika aytokinhta(se poly ligo kleinw xrono me thn 3porth 147 120hp)
kai gia to logo ayto 8a h8ela ektos twn allwn na zhthsw kai thn katanohsh sas stis (polles)erwthseis poy exw na kanw ,sthn prospa8eia moy na ma8w akoma kalytera to auto moy kai apo mesa kai ap'exw!
ayta pros to paron kai 8a epanel8w afoy prwta prospa8hsw na diabasw tis prohgoymenes 100 kai pleon selides! -
Τόλη καλωσήρθες στο φόρουμ και το topic των 147.
Πριν αρχίσεις τις ερωτήσεις σου αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις ολόκληρο το topic μήπως έχουν ήδη δοθεί απαντήσεις σε πολλές από αυτές.
Κάτι άλλο: Τα greeklish είναι πολύ δυσανάγνωστα, γι'αυτό σε παρακαλώ να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες όπως αναφέρεται και στις Οδηγίες Χρήσης του φόρουμ. Αν δυσκολεύεσαι να γράφεις ελληνικά με ελληνικούς χαρακτήρες αυτός ο on-line μεταφραστής greeklish -> greek μπορεί να σε βοηθήσει:
http://www.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
Ευχαριστώ.
-
Συγνώμη παιδιά που το γράφω εδώ αλλά αν το έβαζα στης αγγελίες μπορεί να μην το βλέπατε
Πουλάω τις ζάντες μου 17αρες κάνουν για 147 -156
Με λάστιχα GOOD YEAR FI 215/45/17
Τιμή 650 εύρο
Αν δεν το θεωρείτε σωστό να είναι εδώ μέσα συγχωρέστε με και διαγράψτε το
-
οκ φιλε μου και συγνωμη.απο σημερα μονο ελληνικα!
εχεισ απολυτο δικιο επισης για τους κανονες.δεν τους διαβασα!!! -
Ο χρήστης alfa147 έγραψε:
Συγνώμη παιδιά που το γράφω εδώ αλλά αν το έβαζα στης αγγελίες μπορεί να μην το βλέπατε
Με λάστιχα GOOD YEAR FI 215/45/17
Τιμή 650 εύρο
Αν δεν το θεωρείτε σωστό να είναι εδώ μέσα συγχωρέστε με και διαγράψτε το
για πες μας σε τι κατασταση βρισκεται το πακετο σου!
-
Η ζάντες είναι σε πολλή καλή κατάσταση και τα λάστιχα τα έχω 9 μήνες χιλιόμετρα γύρω στα 11000
-
Η ζάντες είναι σε πολλή καλή κατάσταση και τα λάστιχα τα έχω 9 μήνες χιλιόμετρα γύρω στα 11000Σε Α75 turbo που είναι 5μπούλωνη ταιριάζουν?Τι καρέ έχουν?
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Ο ΡΑΝΙΟΣ στη Θεσσαλονίκη (εξουσιοδοτημένος και αυτός) είναι γενικά φτηνότερος από τα ομορφόπαιδα της ΕΜΙΚΟ.
Για τα τακάκια νομίζω ήθελε κι αυτός καμιά 90-100Ε, αλλά να μη σε πάρω και στο λαιμό μου.Άρα δηλαδή στα ίδια βγαίνει περίπου... Είναι αυτός στην Β. Όλγας; Αν είναι αυτός αποκλείεται να το πάω εκεί! Είχα μαλώσει με έναν από τους μηχανικούς του το Πάσχα, αν κ σε γενικές γραμμές, άλλες φορές που το είχα πάει μου φέρθηκαν μια χαρά κ κάναν καλή δουλεία (κ τιμές).
Ναι αυτός στην Όλγας είναι. Δεν είχα ιδιαίτερα πάρε-δώσε με το ΡΑΝΙΟ. Μόνο μια σπασμένη ποδιά και ένα λαμπάκι αερόσακου. Και τις δύο φορές πάντως με εξυπηρέτησαν άμεσα, με ευγένεια και απάντησαν χωρίς να κατεβάσουν μούτρα στις όποιες απορίες μου. Το ότι πλήρωσα 30Ε για δουλειά που στην ΕΜΙΚΟ πλήρωνα 50Ε το θεωρώ περιττό να το αναφέρω. Γενικά πολύ μονοπώλιο την είδε η ΕΜΙΚΟ και ο εκεί υπεύθυνος που τα ίδα που λέει σε εσένα περί έκπτωσης, τα λέει και στον κάθε τυχαίο. Φούμαρα πουλάει, μην ψαρώνεις. Μου πήρε 2-3 χρόνια να το καταλάβω και παραδέχομαι ότι ήμουν μεγάλο θύμα!
Πάντως μιας και μιλάμε για λευκές alfa, όσο κι αν κι εγώ δεν τις πολυπάω, ψάρωσα άγρια με την λευκή 147 ενός φίλου, με λευκές πολυάκτινες 17άρες και body-kit Novitec νομίζω. Αll the money.
Ο Ανδρεας Τσόλακας απο το ΑLFA RACING πιστεύω ότι είναι από τους λίγους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά μια ALFA ROMEO τουλάχιστον στην Θεσ/νίκη
-
Ο χρήστης FALIO έγραψε:
Η ζάντες είναι σε πολλή καλή κατάσταση και τα λάστιχα τα έχω 9 μήνες χιλιόμετρα γύρω στα 11000
Σε Α75 turbo που είναι 5μπούλωνη ταιριάζουν?Τι καρέ έχουν?
5-98
-
5-98
Φίλε πίστευω ότι μου κάνουν.Πως θα γίνει να συναντηθούμε?.Δεν είμαι απο Αθήνα αλλά θα είμαι έκει μέσα στην βδομάδα.Σε ποιά περιοχή είσαι?Εγώ θα είμαι κάτω στον Πειραιά.Ακούγεται καλή τιμή.Γιατί είπες οτι τις πουλάς?
-
Ο χρήστης FALIO έγραψε:
5-98
Φίλε πίστευω ότι μου κάνουν.Πως θα γίνει να συναντηθούμε?.Δεν είμαι απο Αθήνα αλλά θα είμαι έκει μέσα στην βδομάδα.Σε ποιά περιοχή είσαι?Εγώ θα είμαι κάτω στον Πειραιά.Ακούγεται καλή τιμή.Γιατί είπες οτι τις πουλάς?
Γιατι θελει να βαλει 18αρες το παλιοπαιδο
-
Γεια σας και πάλι παιδιά! Θα ήθελα να ζητήσω δύο χάρες! Ήδη έχω διανύσει με το μωρό μου 850 χλμ. Όλα οκ με το όχημα μόνο που στο επάνω αριστερά μέρος του ταμπλώ αραιά και που ακούγεται ένας μικρός τριγμός! Θα ήθελα αν μπορείτε να μου στείλετε συνεργεία τα οποία αντιμετωπίζουν σωστά και αποτελεσματικά αυτά τα μικροπροβλήματα, γιατί θεωρώ(και έτσι είναι) πως το αυτοκίνητο είναι άρτια κατασκευασμένο απλά αυτός ο μικροτριγμός με εκνευρίζει λίγο...εκτός και αν είναι κάτι ασήμαντο το οποίο γνωρίζετε και μπορώ να το λύσω μόνος!
Τέλος έχω παρατηρήσει ότι το ντουλαπάκι του συνοδηγού καθώς πάει να κλείσει σκαλώνει σε κάποιο σημείο και θέλει λίγο περισσότερο σπρώξιμο. Αυτό είναι μέσα στην εγγύηση ή φτάχνεται απλά??????
Το μόνο πράγμα που τρεμοπαίζει μέσα στο αυτοκίνητο είναι το χερούλι απο το ντουλαπάκι το οποίο ακούγεται μόνο σε τραχύ έδαφος και με απόλυτη ησυχία!(το έχω διαπιστώσει γιατί μόλις το ακουμπάω σταματάει!). -
Με λάστιχα GOOD YEAR FI 215/45/17Αν δεν κάνουν στον FALIO που πρόλαβε και εκδήλωσε πρώτος ενδιαφέρον ενδιαφέρομαι κι εγώ, αφού βλέπω ότι οι επισκέψεις στα Μέγαρα με την 147 δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο τελικά!
Πάντως FALIO μου φαίνεται ότι οι συγκεκριμένες ζάντες αισθητικά δεν ταιριάζουν σε 75 γιατί είναι πολύ καμπυλωτές οι ακτίνες τους και η 75 δεν έχει ούτε μία καμπύλη πάνω της. Αλλά πάλι περί ορέξεως...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πάντως FALIO μου φαίνεται ότι οι συγκεκριμένες ζάντες αισθητικά δεν ταιριάζουν σε 75 γιατί είναι πολύ καμπυλωτές οι ακτίνες τους και η 75 δεν έχει ούτε μία καμπύλη πάνω της. Αλλά πάλι περί ορέξεως...
Πέραν του αισθητικού του ζητήματος, κοιτάξτε αν το offset είναι το σωστό, που δε νομίζω να είναι Αυτό πάντοτε είναι ένα θέμα όταν βάζουμε ζάντες από ένα αυτοκίνητο σε άλλο.
-
Ο χρήστης TIFOSI έγραψε:
Γεια σας και πάλι παιδιά! Θα ήθελα να ζητήσω δύο χάρες! Ήδη έχω διανύσει με το μωρό μου 850 χλμ. Όλα οκ με το όχημα μόνο που στο επάνω αριστερά μέρος του ταμπλώ αραιά και που ακούγεται ένας μικρός τριγμός! Θα ήθελα αν μπορείτε να μου στείλετε συνεργεία τα οποία αντιμετωπίζουν σωστά και αποτελεσματικά αυτά τα μικροπροβλήματα, γιατί θεωρώ(και έτσι είναι) πως το αυτοκίνητο είναι άρτια κατασκευασμένο απλά αυτός ο μικροτριγμός με εκνευρίζει λίγο...εκτός και αν είναι κάτι ασήμαντο το οποίο γνωρίζετε και μπορώ να το λύσω μόνος!
Τέλος έχω παρατηρήσει ότι το ντουλαπάκι του συνοδηγού καθώς πάει να κλείσει σκαλώνει σε κάποιο σημείο και θέλει λίγο περισσότερο σπρώξιμο. Αυτό είναι μέσα στην εγγύηση ή φτάχνεται απλά??????
Το μόνο πράγμα που τρεμοπαίζει μέσα στο αυτοκίνητο είναι το χερούλι απο το ντουλαπάκι το οποίο ακούγεται μόνο σε τραχύ έδαφος και με απόλυτη ησυχία!(το έχω διαπιστώσει γιατί μόλις το ακουμπάω σταματάει!).Φιλε, η προσωπικη μου αποψη ειναι οσο εγγυηση να πας και να φτιαξεις ολα τα τριξιματακια.
Αν σου τριζει το πομολο να τους το πεις.Μπορει να φταει ολος ο μεντεσες, ξερεις ποσο εχει καινουργιος?
Ουτε εγω αλλα γιατι να τον πληρωνεις.
Οσον αφορα το τριξιμο απτην κολωνες, συνηθες φαινομενο, προσπαθησες να δεις αν ειναι η γριλια του κλιματισμου που ξεθωλωνει το παρ-μπριζ.
Η αν προερχεται απτην πορτα που ακουμπαει στο αμαξωμα.
Το πρωτο το ελεγχεις κρατωντας την πλαστικη γριλια.
Το 2ο σε στρεβλωσεις του αμαξωματος δηλαδη ανεβαζοντα μια ροδα σε ενα πεζοδρομιο η κατι αντιστοιχο.
Και στα 2 υπαρχει σχετικα ευκολη λυση.
Στην 1η περιπτωση αφαιρεις το πλαστικο με 2-3 βιδες και βαζεις καποιο αφρωδες υλικο εκει που ακουμπαει στο ταμπλο ή σιλικονι μαυρη.
Στην 2η περιπτωση υπαρχουν στην αντιπροσωπεια κατι μεταλλικα ελασματα που μπαινουν στον μεντεσε τις πορτας.
Και τα 2 ομως εφοσον εχεις εγγυηση να πας να στα κανουν. -
Ο χρήστης dienekes έγραψε:
Πέραν του αισθητικού του ζητήματος, κοιτάξτε αν το offset είναι το σωστό, που δε νομίζω να είναι Αυτό πάντοτε είναι ένα θέμα όταν βάζουμε ζάντες από ένα αυτοκίνητο σε άλλο.
Ρώτησα και μου είπαν ότι έχουμε το ίδιο offset με την 75
Όση έχουν από εδώ μέσα θα ξέρουν ελπίζω -
Kyan συζήτησε το με τον FALIO και μου λέτε ποίος της θέλει σίγουρα
Γιατί μέσα στην βδομάδα βάζω body kit look GTA και θέλω να βάλω άλλες ζάντες μάλλον 18αρεσ
Και έναν κανονίζετε για μέγαρα πέστε και σε μας τίποτα γιατί και εμείς γουστάρουμε
Και αν θέλετε ελάτε να γίνετε μέλη στο gtc να πάρετε κάρτα για έκπτωση
Εμείς πληρώνουμε αν δεν κάνω λάθος (γιατί δεν έχουν βγει ακόμα η κάρτες μέλους )
32 εύρο -
Felleas ευχαριστώ για το χρόνο σου! Τελικά είναι η γρίλια του κλιματιστικού η οποία ευθύνεται για τον μικροτριγμό! Και μάλιστα εμφανίζεται μετά απο πολύ ώρα αφού δουλεύει το αυτοκίνητο...Κανένα καλό συνεργείο εξουσιοδοτημένο???
-
Δεν κανει τιποτα, γιαυτο υπαρχει και το φορουμ να βοηθαμε ο ενας τον αλλον.
Τωρα για το που θα το φτιαξεις......Αν εχεις εγγυηση αντιπροσωπεια.
Εγω προτιμησα να το κατεβασω μεναν φιλο μου και να το κανουμε μονοι μας για να ειμαστε πιο σιγουροι. -
Υστερα απο ερευνα αγορας κατεληξα στο πιο ωμορφο Bodykit για 147.
GTA Look
Προφυλακτηρες μπρος-πισω, πλαινα μαρσπιε πισω αεροτομη.
Η λεπτομερεια ειναι στις Original γριλιες και φλασακια απο GTA.
Eχω αρχισει και μαζευω χρημα!!!!
Alfa 147 forum