-
καθρεφτάκι
Get a grip, σε δημόσιο φόρουμ είσαι, όπως μπορείς εσύ να μπαίνεις και να ζητάς γνώμη για κάτι παράνομο χωρίς να έχεις συνέπειες, έτσι μπορεί και να σε κράξει κανείς παρόλο που ζήτησες την γνώμη μόνο όποιου ξέρει.
-
Ο χρήστης elio21 έγραψε:
διαβασε τι λεει το πρωτο μηνυμα του post , 'ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ.......' δεν ζητησα την γνωμη σου η τις συμβουλες σου...
αντε μπραβοαν δεν γουστάρεις σχόλια αλλη φορά να ρωτήσεις στο τοπικό αστυνομικό τμήμα
άντε μπράβο
-
Ξέρετε πως μπορεί να πάρει πίσω την άδειά του γιατρός που χειρουργούσε μεθυσμένος;
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, οι υπόλοιποι μην ασχοληθούν. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε μην τα δέχεσαι, δεν σε υποχρέωσε κανείς. Αν μπήκες σε φόρουμ για μονόλογο κάνεις κάτι λάθος. Από κει και πέρα, τα ίδια θα άκουγες και δια ζώσης, what's your point?Το point μου είναι ότι έχω πλήρη επίγνωση της μαλακίας της εν λόγω πράξης και δεν περιμένω από κανέναν να μου το υποδείξει! Ειδικά εάν πρόκειται και για αγνώστους που δεν έχουν ιδέα ποιος είμαι και τι κάνω και που μπορεί σε τελική ανάλυση να είναι τρισχειρότεροι από μένα με 1002 τρόπους!! Και δεν μιλάω για κάποιον προσωπικά! Γενικά...
-
Το ίδιο ισχύει και για όλους, αυτούς που γράφει ότι έχει επίγνωση της μ@λακίας μπορεί να είναι κατά βάθος ένας άθλιος μεθύστακας, οπότε καλό είναι ένα preemptive strike
Γενικά μιλάω και γω φυσικά. -
Στεφαν το λάθος είναι ακριβώς αυτό. Στην οδήγηση δεν έχει σημασία ποιος είσαι και τι κάνεις. Αν οδηγείς μεθυσμένος είναι παράβαση και θα υποστείς τις συνέπειες. ΤΕΛΟΣ. Ούτε οφελεί αυτό που έχουν μάθει όλοι να βάζουν μέσον για να αναιρέσουν οτιδήποτε είναι εις βάρος τους (δεν αφήνω τον εαυτό μου απ΄έξω).
Πρέπει να γίνει κατανοητό κάποια στιγμή πως τα λάθη πληρώνονται.
-
Περίληψη αυτού του καταπληκτικού thread, για όσους δεν το παρακολούθησαν από την αρχή:
-
Πέρασα με κόκκινο και μού πήραν το δίπλωμα, μπορώ άραγε να οδηγήσω χωρίς αυτό;
-
Όχι. Να μην περνούσες με κόκκινο.
-
Ναι, ξέρω, ξέρω. Μπορώ να ζητήσω πίσω το δίπλωμα;
-
Μπα, δεν τα δίνουν πια.
-
Εγώ οδηγούσα μεθυσμένος. Έχουμε βάλει λυτούς και δεμένους, αλλά ούτε εμάς το δίνουν πίσω.
-
Μα;! Nα μην οδηγούσες μεθυσμένος.
-
Ναι, ξέρω, ξέρω.
-
-
Πριν γραψω οτι γραψω, να πω οτι ειμαι ο πρωτος που λεω 'σταυρωστε τους', εχω χασει φιλο με μηχανη απο μεθυσμενο μπαρμπα...
ΑΛΛΑ, να σκεφτομαστε λιγο τα γεγονοτα. Με το 0.26 που τωρα ειναι 'μεθυσμενος' κ του πηραν το διπλωμα (ή ακομα κ με το 0,41 που θα ηταν πολυ χειροτερα τα πραγματα οσον αφορα το προστιμο+την αφαιρεση), μεχρι κ πριν 3 χρονια με τον προηγουμενο ΚΟΚ δεν θα θεωρειτο καν μεθυσμενος, θα ηταν καθ'ολα νομιμος...
-
Αν δε θέλει κάποιος να ακούσει σχόλια για το γεγονός ότι επιχειρείται η - δια της πλαγίας οδού - επιστροφή διπλώματος που αφαιρέθηκε λόγω οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, μάλλον κάτι δεν σκέφτηκε καλά. Τι ακριβώς περίμενε όταν το έγραφε; Συγχαρητήρια; Αδιαφορία; Επιβράβευση;
-
οτι να'ναι πραγματικα........
-
Ο χρήστης elio21 έγραψε:
οτι να'ναι πραγματικα........αν δεν σ' αρέσει ξέρεις τι πρέπει να κάνεις
-
Ο χρήστης elio21 έγραψε:
οτι να'ναι πραγματικα........Αν το σχόλιο απευθύνεται σε εμένα, ανταποδίδω με το 'όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται'. Το σχόλιο απευθυνόταν στον stefan147.
-
οποιος δεν εχει τι να κανει μπαινει σε ενα topic απλα για να γραψει κατι ? χωρις να εχει παρακολουθησει την ολη συζητηση ? τον π.... τον επιστρεφω παντως γιατι δεν επεσα στο επιπεδο σου για να βριζω αλλα εφοσον το κανεις στον επιστρεφω .
-
Mα απο την αρχη φαινοταν οτι το τοπικ θα παρει τετοια τροπη.
-
σωωωπα?
ειπαμε ειμαστε χαρντκοραδες οδηγοι εδω στο φορουμ, αλλα οταν οι αλλοι παραβιαζουν τον κοκ πρεπει να τους πετροβολησουμε
και πες το να πινεις ειναι επικινδυνο (και παλι αναλογα), το κοκκινο σηκωνει τεραστια συζητηση κατα ποσο ειναι επικινδυνο , απο τη στιγμη που δεν ξερουμε τις συνθηκες κατω απο τις οποιες εγινε η παραβαση
-
Ο χρήστης elio21 έγραψε:
οποιος δεν εχει τι να κανει μπαινει σε ενα topic απλα για να γραψει κατι ?Αμέ. Αυτό δεν είναι το νόημα των forum;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σωωωπα?ειπαμε ειμαστε χαρντκοραδες οδηγοι εδω στο φορουμ, αλλα οταν οι αλλοι παραβιαζουν τον κοκ πρεπει να τους πετροβολησουμε
και πες το να πινεις ειναι επικινδυνο (και παλι αναλογα), το κοκκινο σηκωνει τεραστια συζητηση κατα ποσο ειναι επικινδυνο , απο τη στιγμη που δεν ξερουμε τις συνθηκες κατω απο τις οποιες εγινε η παραβαση
Το κόκκινο είναι πάντα επικίνδυνο ακόμα και στην μέση της ερήμου.
Από την άλλη αυτό που γράφεται είναι οτι εφόσον την κάνουμε την παράβαση μετά δεχόμαστε τις συνέπειες της και δεν τρέχουμε να σβήνουμε την κλήση ή να πάρουμε πίσω τις πινακίδες.
Αν με πιάσουνε επειδή πήγαινα με 90 σε κατοικημένη περιοχή , γνωρίζοντας οτι το οριο είναι 50, επειδή ο δρόμος πίστευα οτι ήταν άδειος , αλλά τελικά να που υπήρχε ζωή και μάλιστα στρούμφ, και μου πάρουν το δίπλωμα δεν πρόκειται να κλαφτώ ούτε να προσπαθήσω να το πάρω πίσω χρησιμοποιώντας μέσα του στύλ 'ο κουρέας μου κουρεύει και τον διοικητή της Τροχαίας αν του πώ να μεσολαβήσει...'. Νομίζω οτι αυτό δεν έχει γίνει κατανοητό.
Κατα τα άλλα η οδήγηση χωρίς δίπλωμα είναι παράβαση του ΚΟΚ και τιμωρείται όπως όλες με κάποια ποινη. Το ερώτημα απαντήθηκε ήδη, ασχετα αν προσωπικά θεωρώ ανούσια την ερώτηση ευθύς εξ αρχής. -
συμφωνω οτι ΔΕΝ οδηγεις χωρις διπλωμα σε αυτο ειμαι και γω καθετος, απο την αλλη δεν ειναι και απλο να λεμε 'δεχεσαι τις συνεπειες' γιατι αυτο σαν θεωρια ειναι πολυ απλο να το πεταμε, αλλα το να μεινεις χωρις διπλωμα σου κοβει κυριολεκτικα τα ποδια..
θα μου πεις εσυ που εισαι νομοταγης τι σε νοιαζει? και καλυτερα να τιμωρηθει ο επικινδυνος
δε θα διαφωνησω, αλλα απο τον υπολογιστη δε μπορεις να καταλαβεις κατα ποσο ο αλλος ηταν επικινδυνος ή οχι
και επειδη εγω προσωπικα εχω βρεθει σε αυτη τη θεση για 'υπερβολικη ταχυτητα' σου λεω οτι το επικινδυνο και το 'κατοικημενη περιοχη' στην ελλαδα τουλαχιστον ειναι μια πικραμενη υποθεση
οπου εχει μεγαλη ευθεια και μικρο οριο ταχυτητας θα το στησουν οι μπατσοι, οχι εκει που οντως μπορει καποιος να ειναι επικινδυνος..
και απο τη στιγμη που δεν εχουμε ολοι οι πολιτες ιδια μεταχειριση απο τα 'οργανα' , εννοειται οτι οσο μπορει κανεις θα προσπαθησει να τη γλιτωσει..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
συμφωνω οτι ΔΕΝ οδηγεις χωρις διπλωμα σε αυτο ειμαι και γω καθετος, απο την αλλη δεν ειναι και απλο να λεμε 'δεχεσαι τις συνεπειες' γιατι αυτο σαν θεωρια ειναι πολυ απλο να το πεταμε, αλλα το να μεινεις χωρις διπλωμα σου κοβει κυριολεκτικα τα ποδια..θα μου πεις εσυ που εισαι νομοταγης τι σε νοιαζει? και καλυτερα να τιμωρηθει ο επικινδυνος
δε θα διαφωνησω, αλλα απο τον υπολογιστη δε μπορεις να καταλαβεις κατα ποσο ο αλλος ηταν επικινδυνος ή οχι
και επειδη εγω προσωπικα εχω βρεθει σε αυτη τη θεση για 'υπερβολικη ταχυτητα' σου λεω οτι το επικινδυνο και το 'κατοικημενη περιοχη' στην ελλαδα τουλαχιστον ειναι μια πικραμενη υποθεση
οπου εχει μεγαλη ευθεια και μικρο οριο ταχυτητας θα το στησουν οι μπατσοι, οχι εκει που οντως μπορει καποιος να ειναι επικινδυνος..
και απο τη στιγμη που δεν εχουμε ολοι οι πολιτες ιδια μεταχειριση απο τα 'οργανα' , εννοειται οτι οσο μπορει κανεις θα προσπαθησει να τη γλιτωσει..
Διαφωνώ. Όσο δεν έχουμε όλοι οι πολίτες την ίδια αντιμετώπιση, θα προσπαθήσω (με τα μηδαμινά μέσα που διαθέτω) να αποκτήσουμε την ίδια σύννομη αντιμετώπιση. Δε θα προσπαθήσω να γίνω σαν αυτόν που κατακρίνω και που βρίζω για την ιδιαίτερη μεταχείριση της οποίας τυγχάνει
Διαφορετικά θα γίνουμε από μερικώς μπουρδέλο, πλήρες μπουρδέλο. Π.χ., επειδή παρκάρουν οι διπλωμάτες και οι υπουργοί έξω από το μέγαρο μουσικής και κλείνουν τουλάχιστον μία λωρίδα κυκλοφορίας όποτε υπάρχει μια εκδήλωση, δε θα αρχίσω κι εγώ να παρκάρω όπου βρω όπως βρω, ούτε θα ψάχνω κονέ αν μου πάρουν πινακίδες για παρκάρισμα στη Βασιλίσσης Σοφίας.
-
Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω καποια πραγματα... Ο ανθρωπος εκανε ενα τοπικ και ρωτησε ενα πραγμα... Σαφως και ηταν παρανομο αυτο που εκανε και καλα του εκαναν οι μπατσοι ΑΛΛΑ γιατι πεσατε να τον φατε? Απαντηστε ο,τι ξερει ο καθενας να τελειωσει εκει το θεμα. Εσεις ολοι που το παιζετε οδηγαρες βαζω στοιχημα οτι στα 2-5-10-20+ χρονια που οδηγατε στανταρ εχετε υποπεσει σε παραπτωματα σοβαρα ή μη απλα στις περισσοτερες περιπτωσεις ησαστε τυχεροι και δεν ηταν μπροστα μπατσοι να σας 'ζωγραφισουν' (και δε βγαζω τον εαυτο μου απ εξω).
Λοιπον φιλε elio21 καποια παιδια σου ειπαν για το αρνητικο της μη καλυψης απο ασφαλιστικη σε τρακαρισμα (χτυπα ξυλο). Ασε που αν εχει και τραυματιες, νοσοκομεια κτλπ θα σε κλεισουν μεσα στο φρεσκο.
It's up to you...
Οδήγηση χωρίς δίπλωμα.