-
-
Αυτό νομίζω ανήκει σε μέλος του φόρουμ που μας έχει πει την ιστορία του....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αυτό νομίζω ανήκει σε μέλος του φόρουμ που μας έχει πει την ιστορία του....για βοηθησε με να θυμηθω...και αμα εισαι καλο παιδι θα ανεβασω και 2 παρατημενα 100ρια..
edit τωρα καταλαβα απλα δε τα συνδιασα στην αρχη μεσα στο μυαλο μου.. τα 100αρια θα τα βαλω παντως καποια στιγμη..
-
Στo Ford επρεπε να δεις και τον ιδιοκτητη! Πρεπει να ειναι γυρω στα 70, το οδηγει ακομα και καθε πρωι το καθαρισει με 'φτερο'. Τον εβλεπα συνεχεια γιατι δουλευα κοντα αλλα ειναι λιγο 'βαρης' και δεν κουβεντιαζεται. Το καλοκαιρι πρεπει να τον δεις οταν πηγαινει με την γυναικα του για μπανιο, φοβερος!!
Nonos που τα βρηκες τοσα στην Πατρα? Εγω ψαχνω εναν ιταλο αλλα δεν βλεπω φως!!
-
Η πατρα εχει πολυ πραμμα..θελει περπατημα.. 1 χρονο που ποσταρω εδω, εχω ξετρυπωσει αμετρητα αυτοκινητα και ολα αυτα περπατωντας μονο.. Πολλα ειναι κατω απο τη μυτη σου και δε το ξερεις..
Με τα ιταλικα δε τα πανε πολυ καλα παντως εδω στη πατρα εχεις δικιο... Λιγα εχω βρει.. -
-
To Fiat έχει πολλές μέρες που του έχει φύγει το νάυλον και δεν ασχολείται κανείς να τα ξανακουκουλώσει.... αντίθετα έχουν αφήσει και το παράθυρο ανοιχτό....
-
Πολύ καλοί και οι δύο.
Εύγε νέοι μου.KGK το Fiat είναι το γνωστό στο Χαλάνδρι ε.
-
-
-
-
-
-
-
Ο χρήστης KGK έγραψε:
FIAT 131 με πινακίδες ΦΙΛΠΑ
Όταν δεν ξέρουμε......καλό είναι να μην φανταζόμαστε.
Πού είναι το περίεργο να έχει τέτοιες πινακίδες ένα homologation special του 1976.
Για την ιστορία (και με την προϋπόθεση ότι το αυτοκίνητο είναι αυθεντικό)πρόκειται για ένα 131 Αbarth Rallye,που παρήχθη σε 500 κομμάτια,προκειμένου το μοντέλο να πάρει την homologation,ώστε να συμμετέχει στο ΠΠΡ.
Ούτως εχόντων των πραγμάτων,μάλλον έχει μεγαλύτερη συλλεκτική αξία από τα υπόλοιπα που πόσταρες. -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
(και με την προϋπόθεση ότι το αυτοκίνητο είναι αυθεντικό)Είναι.
-
-
Και ο θωμας θα κανει τη μεταφορα της impala...(βλεπε τελευταια φωτο.. )
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
FIAT 131 με πινακίδες ΦΙΛΠΑ
Όταν δεν ξέρουμε......καλό είναι να μην φανταζόμαστε.
Πού είναι το περίεργο να έχει τέτοιες πινακίδες ένα homologation special του 1976.
Για την ιστορία (και με την προϋπόθεση ότι το αυτοκίνητο είναι αυθεντικό)πρόκειται για ένα 131 Αbarth Rallye,που παρήχθη σε 500 κομμάτια,προκειμένου το μοντέλο να πάρει την homologation,ώστε να συμμετέχει στο ΠΠΡ.
Ούτως εχόντων των πραγμάτων,μάλλον έχει μεγαλύτερη συλλεκτική αξία από τα υπόλοιπα που πόσταρες.Δε μπορω να καταλαβω γιατι αρπαχτηκες τοσο πολυ πια..Ξερεις πως λειτουργουν οι λεσχες και τι μαργαριταρια παιρνουν τις πινακιδες τους..Ο KGK δε νομιζω να ειχε διαθεση να το 'ακυρωσει' το αυτοκινητο..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και ο θωμας θα κανει τη μεταφορα της impala...(βλεπε τελευταια φωτο.. )δεν την χωράει μέσα, χρειάζεται νταλίκα βαρέων και ειδικών μεταφορών.
Classic Safari