-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Γιατι???Σε 7 χρονια θα γινουν 700.000,επισης υπαρχει και η λυση του μεταχειρισμενου .
Δεν θα τρως τίποτα; Δεν θα έχεις σπίτι και υποχρεώσεις;
ρε παιδια σε οριζοντα 7 ετων δε μπορει να βαλει τα λεφτα στην ακρη για τη ferrari και να ζει παραλληλα βασιλικα?
τι δεν καταλαβαινετε?
Με 100.000 τον χρόνο παίρνεις άνετα 360 σε δύο χρόνια και 430 σε τρία χωρίς να στερηθείς τίποτα.
εκτος αν εχεις κακομαθημενα παιδια και γυναικα με ακριβα γουστα
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Με 100.000 τον χρόνο παίρνεις άνετα 360 σε δύο χρόνια και 430 σε τρία χωρίς να στερηθείς τίποτα.
και εσύ πού το ξέρεις? Είσαι χεράς?
-
η κουβεντα ξεφτιλιζεται
-
Bαλε στην αγορα της Ferrari μια 911 Turbo.....
-
Φτηνιάρη Πάνο...
-
-
4κουνα ειναι κι αυτη , παει παντου
-
Για την saxara μιλαει το παιδι
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μια φωτο (Χ.Κ Παρνασσου σημερα) που πραγματικα χαρηκα οταν ειδα...
(με χειμερινα ελαστικα της Pirelli. )(μια ωραια 'απαντηση' στα τερατωδη SUV που ειναι trendy... )
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να μην έχει την κάβλα να ρισκάρει 150.000 ευρώ σε δημόσιο δρόμο μόνο και μόνο για να αποδείξει στον όποιο κάτοχο S3 ή Cupra ότι τον περνάει από πάνω;
Σου εχει περασει ποτε απο το μυαλο, οτι μιλαω για αυτον με 997ΤΤ που 'τσιμπαει'
σε προκληση απο τα προαναφερθεντα αυτοκινητα (και κατι Evo , scoobie κτλ)
και φτανει να 'τρωει το ξυλο της αρκουδας' σε ανοιχτες καμπες?
Για αυτες τις περιπτωσεις μιλαω, για αυτους που 'ψαχνονται', **δεν λεω για αυτον που βγηκε την βολτα του να διασκεδασει **το βραδυ, ο οποιος καλα κανει και παει ακομα και σε ρυθμους ταξι.
Δηλαδη ποσο πιο επεξηγηματικα να το πω...Edit: Με αυτη την τοποθετηση πιστευω να καλυψα και qsis και οσους καταλαβαν κατι διαφορετικο απο αυτο που εννοω...
Τι ποιο διασκεδαστικο απο το να σου κολλανε υποδεέστερα αυτοκινητα για κοντρα και εσυ απλα χαιδευοντας το γκαζι να τους τσιτωνεις και μετα βλεποντας τους να μπαινουν στις στροφες να πονταρεςι αν θα φυγει εκτος η οχι
Tο κακο ειναι οτι επι 2 καλοκαιρια (2003-2005) εριχνα ΤΟ γελιο με τους μαλακοπιτουρες που ειχαν ενα ΤΤ καμπριο 150-180ρι με ενα ξανθο σκυλι μεσα, και στα φαναρια κουνιοντουσαν οταν εβλεπαν τπτ κουβαδακια να παιζουν...ε αφου τρωγανε την πουτσα για 1-2 φαναρια βαζανε μυαλο
Ξεκοληστε λοιπον και ακουστε τι λεει ο κικιζας. Δεν θεωρει υποχρεωση κανενος που εχει γρηγορο αμαξι να το πηγαινει τεζα. Απλα οταν τσιγκλανε καποιον στον δρομο, και ολοι ξερουμε ποτε καποιος μας τσιγκλαει και ποτε οχι, να εχουν τα @@ να το πανε!
@Hector Πως απο δω ρε τομαρι εσυ?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ρε αδερφια, ενταξει, ενα πανακριβο αμαξι δεν το ρισκαρουμε σε δημοσιο δρομο. σωστο
αν ομως δε μπορουμε ή είμαστε ασχετοι ή δε θελουμε να πλησιασουμε (να φτασουμε αποκλειεται..) το οριο του τοτε γιατι το πηραμε? υπαρχουν και φτηνοτερες γκομενοπαγιδες για οσους ενδιαφερονται
porsche turbo και να πηγαινουμε σα νυφες? ειναι ιεροσυλια
οπως ενας γνωστος μου που πηρε φεραρι και κανει τα ψωνια του την εχει πατησει μεχρι 160 γιατι φοβαταιΕρώτηση: όσοι πήραν τα χ πανάκριβα ορειβατικά μποτάκια, το έκαναν για να σκαρφαλώσουν τον Όλυμπο; Ή ακόμα καλύτερα, όσοι πήραν τα ψ πανάκριβα αθλητικά της Nike, το έκαναν για να τα λιώσουν στους στίβους και τους δρόμους;
Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει καπιταλιστική κοινωνία και καταναλωτική συμπεριφορά.α)επειδη καταλαβανε τι σημαινει γιαυτο ασκουν κριτική, επομενως εσυ δεν καταλαβες οτι καταλαβαν
β) αν παρεις ορειβατικα μποτακια για το συνταγμα καπου εχεις προβλημα..
γ)μιλαμε για την porsche turbo. Εξηγησε μου ενα λογο για να μην προτιμησουν την απλη (ολοιδια οπτικα, φτηνοτερη, ευκολοτερη στη συντηρηση, μικροτερη καταναλωση κλπ) αν δεν θελουν να την οδηγουν δυναμικα παρα μονο για μουρη? -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Διότι το 50-150 έχει άλλη αίσθηση με 500 άλογα .Αυτό απολαμβάνω συνήθως και εγώ.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Διότι το 50-150 έχει άλλη αίσθηση με 500 άλογα .
Αυτό απολαμβάνω συνήθως και εγώ.
Εσύ δοκίμασες και ξέρεις .
-
Ο χρήστης ghostdoc έγραψε:
γ)μιλαμε για την porsche turbo. Εξηγησε μου ενα λογο για να μην προτιμησουν την απλη (ολοιδια οπτικα, φτηνοτερη, ευκολοτερη στη συντηρηση, μικροτερη καταναλωση κλπ) αν δεν θελουν να την οδηγουν δυναμικα παρα μονο για μουρη?
Γιατι εχουν χρηματα και θα πρεπει να τα δωσουν καπου ειναι η απαντηση τις περισσοτερες φορες ή επηδει το τουρμπο ειναι πιο σπανιο και πλησιαζει την κατηγορια των υπερ-αυτοκινητων για μια πιο τεχνικη απαντηση.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Διότι το 50-150 έχει άλλη αίσθηση με 500 άλογα .
Αυτό απολαμβάνω συνήθως και εγώ.
Εσύ δοκίμασες και ξέρεις .
Oh yes!!!!
Για αυτο και υποστιριζω οτι δεν υπαρχει λογος να πηγαινεις τεζα ενα τετοιο αυτοκινητο. -
Μόνο οι χεράδες και είναι πολλοί
-
Eγω μπορω να το παω τεζα....
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Eγω μπορω να το παω τεζα....Εγω μπορω να παω τεζα ενα σαν και αυτο που εχεις στο avatar σου...
(και μια 996TT ειχα παει καλουτσικα σε πιστα απ' οτι μου ειχαν πει κατι Γερμανοι
Instructors... ) -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Eγω μπορω να το παω τεζα....Και μετα σε ποιο χαντακι θα σε βρουνε ?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Για αυτο και υποστιριζω οτι δεν υπαρχει λογος να πηγαινεις τεζα ενα τετοιο αυτοκινητο.
Και ποιός μπορεί να το πάει τέζα ?
παρα πολλοι...
εδω αλλοι αντιλαμβανονται και τις απειροελαχιστες διαφορες μεταξυ αυτων των μοντελων, τις περιγραφουν δε, με απολυτη ακριβεια.
Porsche Forum