Ο χρήστης MakisTheGreat έγραψε:
:offtopicviii: αλλά με τρώει η περιέργεια.Το Daewoo Lanos στα 1300 κ.εκ. πόσα τέλη κυκλοφορίας πληρώνει επειδή είναι 1350 κ.εκ.;Πληρώνει τέλη για μοντέλα 786-1357 κ.εκ ή για μοντέλα 1358-1928 κ.εκ.;Ι'm just asking.
Γεια χαρά σε όλους!
To Lanos είναι1348κε.και αν είναι πριν το 2000 167,00 και αν είναι μετά το 2000 137,00 Ε
εμενα ο πωλητης μου ειπε οτι στο cruse δεν μπαινη το usb ,2.προς τα πανω τα παραθυρα δεν γινεται αυτοματα,3 ουτε αναδιπλομενη ηλεκτρικη καθρεφτες.τελικα τι ειναι αληθεια εχω την φουλ εκδοση και με ηλιοροφη και δεν τα εχει.και μια ερωτηση οταν εισαι μεσα μπορης να κλειδωσης της πορτες απο μεσα?
Ναι μπορώ με το κουμπί που είναι στο ταμπλώ και κλειδώνει όλες τις πόρτες, με το κλειδί δεν έχω δοκιμάσει, αλλά γιατί ρωτάς;;;
Αν πράγματι δεν μπαίνει ή αν δεν υπάρχει έκδοση με USB θεωρώ ότι αυτό είναι σοβαρή έλλειψη για το CRUZE...
Κρίμα... Μόλις το έβγαλα από την λίστα μου...
Αν αυτό είναι κριτήριο για το τι αυτοκίνητο θα πάρεις..... δεν ξέρω τι να πώ.
Έχει 6δισκο indash cd mp3 player ισοδύναμο με 5gb USB Stick και μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη που χωράει και σου δείχνει όλα τα tags του mp3 (τον τίτλο, τον τραγουδιστή και το αλμπουμ).
Δεν είναι φυσικά το ίδιο αλλά αν Θες τόσο πολύ USB στο link που παραθέτω πιο πάνω me 350 euro παίρνεις in dash GPS, DVD Player TV, Radio με οθόνh 7', USB και SD input και δύο video inputs για καμερα οπισθοπορείας ή ό,τι άλλο θες. Δέχεται ό,τι χάρτες θες μιας και τρέχει Windows Mobile, τα χειριστήρια του τιμονιού δουλεύουν και σε αυτό, όπως επίσης και όλες οι ρυθμήσεις του αυτοκινήτου που γίνονται στην κεντρική οόνη.
Επίσης κάτι που ξέχασα να αναφέρω πιο πριν και με εξέπληξε θετικά όταν ήρθε το αυτοκίνητο αντι για 6 αερόσακους που μου είχαν πει, και αναφέροταν στα φυλλάδια και στο διαφημιστικό spot, έχει 8!!!