-
Sorry για το , μόνο αυτό να απαντήσω
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πάντως 10 χρόνια πριν αυτό το σύστημα για τα παραθυρα (του οδηγού μόνο) τα είχε και το Megane και το Passat ... δεν είναι ένδειξη 'Premium'!Συμφωνώ στο ότι δεν είναι ένδειξη ...premium,
διαφωνώ στο ότι 10 χρόνια πριν το είχαν μόνο Megane & Passat:10 χρόνια πριν το είχαν ήδη πάρα πολλά αυτοκίνητα.
Και μιλάμε όχι μόνο για το onetouch κλείσιμο παραθύρων τουλάχιστον στις δύο μπροστινές θέσεις οδηγού-συνοδηγού
αλλά και για τη λειτουργία προστασίας σε εμπρός-πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και ακόμα και στην ηλιοροφή
(πχ μικρομεσαία VW-SEAT-Skoda-AUDI...) -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Είναι απίθανοι τελικά αυτοί οι πωλητές...
Κάτι παρόμοιο ... περι προστασίας των παιδιών ... άκουσα απο πωλητές σε Toyota, Nissan και Suzuki για τα πίσω μερικώς ανοιγόμενα παραθυρα του Aygo, Alto και Pixo!
**Πάντως 10 χρόνια πριν αυτό το σύστημα για τα παραθυρα (του οδηγού μόνο) τα είχε και το Megane και το Passat ... δεν είναι ένδειξη 'Premium'! **Το δε Splash το έχει στα 2 μπροστινά που είναι ηλεκτρικά!
Πριν από 21 χρόνια το Mazda 323F στον στάνταρ εξοπλισμό του (+4 ηλεκτρικά παράθυρα στάνταρ)!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είναι απίθανοι τελικά αυτοί οι πωλητές...
Κάτι παρόμοιο ... περι προστασίας των παιδιών ... άκουσα απο πωλητές σε Toyota, Nissan και Suzuki για τα πίσω μερικώς ανοιγόμενα παραθυρα του Aygo, Alto και Pixo!
**Πάντως 10 χρόνια πριν αυτό το σύστημα για τα παραθυρα (του οδηγού μόνο) τα είχε και το Megane και το Passat ... δεν είναι ένδειξη 'Premium'! **Το δε Splash το έχει στα 2 μπροστινά που είναι ηλεκτρικά!
Πριν από 21 χρόνια το Mazda 323F στον στάνταρ εξοπλισμό του (+4 ηλεκτρικά παράθυρα στάνταρ)!
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων να βάλω ένα ... 'μου' μετά το Megane/Passat δηλαδή 'τα είχε το Megane και το Passat μου στη συγκεκριμένη έκδοση που τα είχα, που δεν ήταν και η πλουσιότερη!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ούτε το LT έχει ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες και για τα τζάμια δεν έχει αυτόματο προς τα πάνω λόγω ασφάλειας (μην τυχών και πιάσει κανά χέρι ή κάτι τέτοιο) όπως μου είπε ο πωλητής.
.δηλ εμένα που έχει προς τα πάνω κινδυνεύουν τα χέρια μας ;
τι άλλο θα πουν αυτοί οι πωλητές για να δικαιολογήσουν ελλείψεις...
Δεν νομίζω ότι είναι έλλειψη, μιας και όλα τα παράθυρα έχουν αυτόματο προς τα κάτω ακόμα και τα πίσω.
Κάτι άλλο παίζει μιας και προστασία προς τα πάνω, έχει. Όταν δηλ το σηκώνεις και βρει εμπόδιο (και έχεις το χέρισου στο διακόπτη) θα σταματήσει. Αν κρατήσεις το διακόπτη πατημένο μετά από δύο δευτερόλεπτα δείνειόλη τη δύναμη του μοτέρ στο παράθυρο καταργώντας το σύστημα προστασίας. (Αυτό το λέει το βιβλίο και όντως ισχύει, το έχω δοκιμάσει.
Ίσως είναι κάποια οδηγία της Ε.Ε.; Αφού το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει το αυτόματο σε όλα τα παράθυρα προς τα κάτω και στους δύο διακόπτες της ηλιοροφής και μπρος και πίσω, δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος άλλος λόγος ώστε να μην το βάλουν.Όσο αφορά το USB σε κάποιο video από το youtube από κάποια έκθεση το μοντέλο που είχαν εκεί είχε USB.
Μήπως είναι μέρος του εργοστασιακού GPS;; -
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Ούτε το LT έχει ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες και για τα τζάμια δεν έχει αυτόματο προς τα πάνω λόγω ασφάλειας (μην τυχών και πιάσει κανά χέρι ή κάτι τέτοιο) όπως μου είπε ο πωλητής.
.δηλ εμένα που έχει προς τα πάνω κινδυνεύουν τα χέρια μας ;
τι άλλο θα πουν αυτοί οι πωλητές για να δικαιολογήσουν ελλείψεις...
Δεν νομίζω ότι είναι έλλειψη, μιας και όλα τα παράθυρα έχουν αυτόματο προς τα κάτω ακόμα και τα πίσω.
Κάτι άλλο παίζει μιας και προστασία προς τα πάνω, έχει. Όταν δηλ το σηκώνεις και βρει εμπόδιο (και έχεις το χέρισου στο διακόπτη) θα σταματήσει. Αν κρατήσεις το διακόπτη πατημένο μετά από δύο δευτερόλεπτα δείνειόλη τη δύναμη του μοτέρ στο παράθυρο καταργώντας το σύστημα προστασίας. (Αυτό το λέει το βιβλίο και όντως ισχύει, το έχω δοκιμάσει.
Ίσως είναι κάποια οδηγία της Ε.Ε.; Αφού το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει το αυτόματο σε όλα τα παράθυρα προς τα κάτω και στους δύο διακόπτες της ηλιοροφής και μπρος και πίσω, δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος άλλος λόγος ώστε να μην το βάλουν.Όσο αφορά το USB σε κάποιο video από το youtube από κάποια έκθεση το μοντέλο που είχαν εκεί είχε USB.
Μήπως είναι μέρος του εργοστασιακού GPS;;αν σηκώσω το παράθυρο στο auto mode και βρει εμπόδιο σταματά. Σε όλα τα αμάξια (ευρωπαικά όλα) αυτό γίνονταν.
-
αλλά με τρώει η περιέργεια.Το Daewoo Lanos στα 1300 κ.εκ. πόσα τέλη κυκλοφορίας πληρώνει επειδή είναι 1350 κ.εκ.;Πληρώνει τέλη για μοντέλα 786-1357 κ.εκ ή για μοντέλα 1358-1928 κ.εκ.;Ι'm just asking.
Γεια χαρά σε όλους! -
εμενα ο πωλητης μου ειπε οτι στο cruse δεν μπαινη το usb ,2.προς τα πανω τα παραθυρα δεν γινεται αυτοματα,3 ουτε αναδιπλομενη ηλεκτρικη καθρεφτες.τελικα τι ειναι αληθεια εχω την φουλ εκδοση και με ηλιοροφη και δεν τα εχει.και μια ερωτηση οταν εισαι μεσα μπορης να κλειδωσης της πορτες απο μεσα?
-
Αν πράγματι δεν μπαίνει ή αν δεν υπάρχει έκδοση με USB θεωρώ ότι αυτό είναι σοβαρή έλλειψη για το CRUZE...
Κρίμα... Μόλις το έβγαλα από την λίστα μου...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αν πράγματι δεν μπαίνει ή αν δεν υπάρχει έκδοση με USB θεωρώ ότι αυτό είναι σοβαρή έλλειψη για το CRUZE...Κρίμα... Μόλις το έβγαλα από την λίστα μου...
Καλα εκανες...
τουρμπατο c5 μην αλλαζεις και χωρα.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν πράγματι δεν μπαίνει ή αν δεν υπάρχει έκδοση με USB θεωρώ ότι αυτό είναι σοβαρή έλλειψη για το CRUZE...
Καλα εκανες...
τουρμπατο c5 μην αλλαζεις και χωρα..USB ζήτησα...
Μην μου θυμίζεις το USB BOX made in France/PSA και αρχίσω τα ...
1000 φορές προτιμώ να αγοράσω το Chevrolet Lacetti σε 1600 κυβικά και να βάλω πάνω όποια ηχητική πηγή θέλω εγώ... και να ακούω όποια μουσική θέλω εγώ και όχι διαρκώς τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ και JUMBO BEBE ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλα εκανες...
τουρμπατο c5 μην αλλαζεις και χωρα..USB ζήτησα...
Μην μου θυμίζεις το USB BOX made in France/PSA και αρχίσω τα ...
1000 φορές προτιμώ να αγοράσω το Chevrolet Lacetti σε 1600 κυβικά και να βάλω πάνω όποια ηχητική πηγή θέλω εγώ... και να ακούω όποια μουσική θέλω εγώ και όχι διαρκώς τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ και JUMBO BEBE ...
Χιλιες φορες να αγορασεις καποιο αλλο και να κανεις ακριβως το ιδιο..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Χιλιες φορες να αγορασεις καποιο αλλο και να κανεις ακριβως το ιδιο..Συμφωνώ. Αν το εντοπίσω θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε...
Πάντως τα Γαλλικά έχουν αποκλειστεί εντελώς από την (νέα )λίστα μου...
-
Ο χρήστης MakisTheGreat έγραψε:
:offtopicviii: αλλά με τρώει η περιέργεια.Το Daewoo Lanos στα 1300 κ.εκ. πόσα τέλη κυκλοφορίας πληρώνει επειδή είναι 1350 κ.εκ.;Πληρώνει τέλη για μοντέλα 786-1357 κ.εκ ή για μοντέλα 1358-1928 κ.εκ.;Ι'm just asking.
Γεια χαρά σε όλους!To Lanos είναι1348κε.και αν είναι πριν το 2000 167,00 και αν είναι μετά το 2000 137,00 Ε
εμενα ο πωλητης μου ειπε οτι στο cruse δεν μπαινη το usb ,2.προς τα πανω τα παραθυρα δεν γινεται αυτοματα,3 ουτε αναδιπλομενη ηλεκτρικη καθρεφτες.τελικα τι ειναι αληθεια εχω την φουλ εκδοση και με ηλιοροφη και δεν τα εχει.και μια ερωτηση οταν εισαι μεσα μπορης να κλειδωσης της πορτες απο μεσα?
Ναι μπορώ με το κουμπί που είναι στο ταμπλώ και κλειδώνει όλες τις πόρτες, με το κλειδί δεν έχω δοκιμάσει, αλλά γιατί ρωτάς;;;
Αν αυτό είναι κριτήριο για το τι αυτοκίνητο θα πάρεις..... δεν ξέρω τι να πώ.
Έχει 6δισκο indash cd mp3 player ισοδύναμο με 5gb USB Stick και μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη που χωράει και σου δείχνει όλα τα tags του mp3 (τον τίτλο, τον τραγουδιστή και το αλμπουμ).
Δεν είναι φυσικά το ίδιο αλλά αν Θες τόσο πολύ USB στο link που παραθέτω πιο πάνω me 350 euro παίρνεις in dash GPS, DVD Player TV, Radio με οθόνh 7', USB και SD input και δύο video inputs για καμερα οπισθοπορείας ή ό,τι άλλο θες. Δέχεται ό,τι χάρτες θες μιας και τρέχει Windows Mobile, τα χειριστήρια του τιμονιού δουλεύουν και σε αυτό, όπως επίσης και όλες οι ρυθμήσεις του αυτοκινήτου που γίνονται στην κεντρική οόνη.Επίσης κάτι που ξέχασα να αναφέρω πιο πριν και με εξέπληξε θετικά όταν ήρθε το αυτοκίνητο αντι για 6 αερόσακους που μου είχαν πει, και αναφέροταν στα φυλλάδια και στο διαφημιστικό spot, έχει 8!!!
-
καποιες φορες θελω να κλειδωσω της πορτες ενω ειμαι μεσα.απο το ταμπλο απο που κλειδωνη?
ξερω για 6 αεροσακους οι αλλοι 2 που ειναι? -
Ο χρήστης mertz1966 έγραψε:
καποιες φορες θελω να κλειδωσω της πορτες ενω ειμαι μεσα.απο το ταμπλο απο που κλειδωνη?
ξερω για 6 αεροσακους οι αλλοι 2 που ειναι?Τα κουμπιά που κλειδώνουν και ξεκλειδώνουν είναι πάνω από το ρυθμιστή θερμοκρασίας του κλιματισμού.
Είναι δύο μπουτόν το ένα κλειδώνει το άλλο ξεκλειδώνει.
Οι δύο εξτρα αερόσακοι βρίσκονται στις πίσω κολώνες, πίσω από τα κεφάλια των επιβατών του πίσω καθίσματος. -
...
Έχει 6δισκο indash cd mp3 player ισοδύναμο με 5gb USB Stick και μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη που χωράει και σου δείχνει όλα τα tags του mp3 (τον τίτλο, τον τραγουδιστή και το αλμπουμ).
Δεν είναι φυσικά το ίδιο αλλά αν Θες τόσο πολύ USB στο link που παραθέτω πιο πάνω me 350 euro παίρνεις in dash GPS, DVD Player TV, Radio με οθόνh 7', USB και SD input και δύο video inputs για καμερα οπισθοπορείας ή ό,τι άλλο θες. Δέχεται ό,τι χάρτες θες μιας και τρέχει Windows Mobile, τα χειριστήρια του τιμονιού δουλεύουν και σε αυτό, όπως επίσης και όλες οι ρυθμήσεις του αυτοκινήτου που γίνονται στην κεντρική οόνη.
...Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά για μένα η ύπαρξη (κανονικού) USB είναι από τα πρώτα που κοιτώ για να μην πω και το πρώτο.
CDs έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να χρησιμοποιώ, να γράφω κλπ...κλπ... Αυτά τα έκανα μικρός. Πλέον μόνο USB.Η λύση για το 2din media φαίνεται να είναι μία καλή λύση. Αν πράγματι είναι και 100% συμβατή με το αυτοκίνητο τότε λύνει κάθε θέμα.
Στο Peugeot όμως τέτοιες λύσεις δεν είναι συμβατές με το αυτοκίνητο παρόλο που τις 'πουλάνε' για τα συγκεκριμένα μοντέλα... Θέλει προσοχή μία τέτοια αγορά...
π.χ.
http://cgi.ebay.com/Peugeot-207-08-09-7 ... 27acc64e8d
http://cgi.ebay.com/New-Car-Gps-DVD-FOR ... 53dd77d514
http://cgi.ebay.com/In-dash-Car-DVD-Pla ... 3358f8fc86
http://cgi.ebay.com/6-2-2-DIN-GPS-for-V ... 414bdf3fd0
http://cgi.ebay.co.uk/2-Din-Car-DVD-GPS ... 3a539d0e17 -
Οι διαφορές από όσο μου είπαν στην αντιπροσωπία είναι η ηλιοροφή η οποία ανοίγει, ή κλασικά συρόμενη προσ τα πίσω ή μόνο το πίσω μέρος προς τα πάνω, σαν 'αεροτομή' . Οι δύο διακόπτες της ηλιοροφής έχουν αυτόματο και προς της δύο κατευθύνσεις!
Άλλο, είναι κάποια νίκελα που έχει στο εσωτερικό και στο εξωτερικό που δεν το περίμενα αλλά κάνουν μεγάλη διαφορά στο look και ιδίως στο μαύρο χρώμα όπως το δικό μου.
To cruise control είναι πολύ βολικό στα ταξίδια. Αυτά.
Δεν νομίζω ότι έχει διαφορές άλλες με το LS PLUS εκτός από της ζάντες (στο LT είναι 17άρες ενώ στο LS PLUS 16άρες) και 20 ίππους παραπάνω!
Το GPS κατά το Πάσχα με βλέπω να το παίρνω.
Και εγώ έχω GPS PDA αλλά αυτό είναι άλλη φάση. Έχει και USB μιας και ούτε το δικό μου δεν έχει(κάποια έκδοση στην αρχή είχαν βγάλει και μετά το σταματήσανε). Αυτό που με φοβίζει είναι το τι χρειάζεται να ξηλώσεις για να το εγκαταστήσεις. Έχω ένα φίλο που δουλεύει καμια 20αριά χρόνια σε aftersales αξεσουάρ αυτοκινήτων και θα τον ρωτήσω για πιο πολλές λεπτομέριες όταν θα του το δείξω.για να το ψάξει.
Το μόνο 'μειονέκτημα' του συγκεκριμένου GPS είναι ότι αν θες να ταξιδέψεις με άλλο αυτοκίνητο δεν θα μπορείς να το έχεις μαζί σου.Οι μεγαλυτεροι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ που εχω συναντησει στην ζωη μου ειναι οι πωλητες.
Εχω ακουσει πολλα αλλα αυτο δεν το περιμενα.
Opel corsa b 1999 1000cc τα παραθυρα ανεβαιναν αυτοματα και οταν εβρισκαν εμποδιο σταματουσαν εκει.
Στο cruze αν διαβασες το manual υπαρχει αυτο το συστημα μονο στα μοντελα που βγαινουν στην ΡΩΣΙΑ!
Το cruise control το ηθελα αν και δεν το χρησιμοποιω στους δρομους που κινουμαι. (Αθηνων - Πατρων ΣΚ το χρησιμοποιω μονο για λιγα δευτερολεπτα γιατι παντα κατι γινεται και πρεπει να φρεναρεις.
Μπορεις μηπως να μου εξηγησεις τι σου ειπαν για την ηλιοροφη γιατι η βλακεια των πωλητων φτανει στο απειρο!!!
Σου ειπαν οτι μονο στο 1.8 LT υπαρχει η ηλιοροφη? Γιατι εμενα ειναι το 1.6 plus (S/R).
Δεν μπορω αλλο με τους αντιεπαγγελματιες!!! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Οι διαφορές από όσο μου είπαν στην αντιπροσωπία είναι η ηλιοροφή η οποία ανοίγει, ή κλασικά συρόμενη προσ τα πίσω ή μόνο το πίσω μέρος προς τα πάνω, σαν 'αεροτομή' . Οι δύο διακόπτες της ηλιοροφής έχουν αυτόματο και προς της δύο κατευθύνσεις!
Άλλο, είναι κάποια νίκελα που έχει στο εσωτερικό και στο εξωτερικό που δεν το περίμενα αλλά κάνουν μεγάλη διαφορά στο look και ιδίως στο μαύρο χρώμα όπως το δικό μου.
Δεν νομίζω ότι έχει διαφορές άλλες με το LS PLUS εκτός από της ζάντες (στο LT είναι 17άρες ενώ στο LS PLUS 16άρες) και 20 ίππους παραπάνω!
Και εγώ έχω GPS PDA αλλά αυτό είναι άλλη φάση. Έχει και USB μιας και ούτε το δικό μου δεν έχει(κάποια έκδοση στην αρχή είχαν βγάλει και μετά το σταματήσανε). Αυτό που με φοβίζει είναι το τι χρειάζεται να ξηλώσεις για να το εγκαταστήσεις. Έχω ένα φίλο που δουλεύει καμια 20αριά χρόνια σε aftersales αξεσουάρ αυτοκινήτων και θα τον ρωτήσω για πιο πολλές λεπτομέριες όταν θα του το δείξω.για να το ψάξει.
Το μόνο 'μειονέκτημα' του συγκεκριμένου GPS είναι ότι αν θες να ταξιδέψεις με άλλο αυτοκίνητο δεν θα μπορείς να το έχεις μαζί σου.Οι μεγαλυτεροι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ που εχω συναντησει στην ζωη μου ειναι οι πωλητες.
Opel corsa b 1999 1000cc τα παραθυρα ανεβαιναν αυτοματα και οταν εβρισκαν εμποδιο σταματουσαν εκει.
Στο cruze αν διαβασες το manual υπαρχει αυτο το συστημα μονο στα μοντελα που βγαινουν στην ΡΩΣΙΑ!
Το cruise control το ηθελα αν και δεν το χρησιμοποιω στους δρομους που κινουμαι. (Αθηνων - Πατρων ΣΚ το χρησιμοποιω μονο για λιγα δευτερολεπτα γιατι παντα κατι γινεται και πρεπει να φρεναρεις.
Μπορεις μηπως να μου εξηγησεις τι σου ειπαν για την ηλιοροφη γιατι η βλακεια των πωλητων φτανει στο απειρο!!!
Σου ειπαν οτι μονο στο 1.8 LT υπαρχει η ηλιοροφη? Γιατι εμενα ειναι το 1.6 plus (S/R).
Δεν μπορω αλλο με τους αντιεπαγγελματιες!!!Όχι. Στο 1.8 υπάρχει στάνταρ. Στο 1.6 πρέπει να το παραγγείλεις.
Το Ότι υπάρχει στη Ρωσία και όχι στην υπόλοιπη Ευρώπη το αυτόματο προς τα πάνω δε σας λέει τίποτα;;
Δηλ προσέχει την Ρωσία η Chevrolet και όχι την υπόλοιπη ευρώπη;;
Όλα τα παράθυρα που έχουν αυτόματο , όταν βρουν εμπόδιο σταματάνε, έτσι άλλωστε σταματάνε όταν τερματήσει η διαδρομή τους, δεν έχουν αισθητήρα στο τέρμα, το θεωρούν εμπόδιο και σταματάνε ή αν θέλεις όταν βρούν εμπόδιο νομίζουν ότι έφτασαν στο τέρμα και σταματάνε.
Μήπως θα πρέπει να κοιτάξουμε σε άλλα καινούρια αυτοκίνητα να δούμε αν το έχουν;;...
Δεν είναι φυσικά το ίδιο αλλά αν Θες τόσο πολύ USB στο link που παραθέτω πιο πάνω me 350 euro παίρνεις in dash GPS, DVD Player TV, Radio με οθόνh 7', USB και SD input και δύο video inputs για καμερα οπισθοπορείας ή ό,τι άλλο θες. Δέχεται ό,τι χάρτες θες μιας και τρέχει Windows Mobile, τα χειριστήρια του τιμονιού δουλεύουν και σε αυτό, όπως επίσης και όλες οι ρυθμήσεις του αυτοκινήτου που γίνονται στην κεντρική οόνη.
...Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά για μένα η ύπαρξη (κανονικού) USB είναι από τα πρώτα που κοιτώ για να μην πω και το πρώτο.
CDs έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να χρησιμοποιώ, να γράφω κλπ...κλπ... Αυτά τα έκανα μικρός. Πλέον μόνο USB.Η λύση για το 2din media φαίνεται να είναι μία καλή λύση. Αν πράγματι είναι και 100% συμβατή με το αυτοκίνητο τότε λύνει κάθε θέμα.
Στο Peugeot όμως τέτοιες λύσεις δεν είναι συμβατές με το αυτοκίνητο παρόλο που τις 'πουλάνε' για τα συγκεκριμένα μοντέλα... Θέλει προσοχή μία τέτοια αγορά...Όταν ήσουν μικρός δεν τα ήξερες τα USB?? Τώρα που μεγάλωσες τα έμαθες?
Και κάθε πότε προσθέτεις τραγούδια στο αυτοκίνητό σου που δεν σου φτάνουν τα 1500~ τραγούδια που χωράνε στο Cruze?? -
Δεν μπορω αλλο με τους αντιεπαγγελματιες!!!Όχι. Στο 1.8 υπάρχει στάνταρ. Στο 1.6 πρέπει να το παραγγείλεις.
Το Ότι υπάρχει στη Ρωσία και όχι στην υπόλοιπη Ευρώπη το αυτόματο προς τα πάνω δε σας λέει τίποτα;;
Δηλ προσέχει την Ρωσία η Chevrolet και όχι την υπόλοιπη ευρώπη;;
Όλα τα παράθυρα που έχουν αυτόματο , όταν βρουν εμπόδιο σταματάνε, έτσι άλλωστε σταματάνε όταν τερματήσει η διαδρομή τους, δεν έχουν αισθητήρα στο τέρμα, το θεωρούν εμπόδιο και σταματάνε ή αν θέλεις όταν βρούν εμπόδιο νομίζουν ότι έφτασαν στο τέρμα και σταματάνε.
Μήπως θα πρέπει να κοιτάξουμε σε άλλα καινούρια αυτοκίνητα να δούμε αν το έχουν;;...
Στο Peugeot όμως τέτοιες λύσεις δεν είναι συμβατές με το αυτοκίνητο παρόλο που τις 'πουλάνε' για τα συγκεκριμένα μοντέλα... Θέλει προσοχή μία τέτοια αγορά...Όταν ήσουν μικρός δεν τα ήξερες τα USB?? Τώρα που μεγάλωσες τα έμαθες?
Και κάθε πότε προσθέτεις τραγούδια στο αυτοκίνητό σου που δεν σου φτάνουν τα 1500~ τραγούδια που χωράνε στο Cruze??Ακου λογικη, στην Ρωσια υπαρχουν παγοι και γι' αυτο υπαρχει αυτο το συστημα ενω στην υπολοιπη Ευρωπη δεν εχουμε χαμηλες θερμοκρασιες.
Να ρωτησω κατι αλλο, αν εγω θελω 1.8 χωρις ηλιοροφη πρεπει να το παραγγειλω? Α ρε Ελλαδιτσα!!! Οτι να ναι ειμαστε.
Ασε που το Αυτοματο 1.6 το εισαγουν στην μεσαια εκδοση οπως και η KIA που ειχα ρωτησει για το ceed.
Με το usb ειχα ξενερωσει αλλα τελικα με το aux ειμαι μια χαρα. Εχω βαλει ενα mp3 player της SONY 4 GB + 6 CD mp3 και δεν εχω ιδεα ποσα τραγουδια εχω.
Την τιμη του Car DVD Gps Navigation 7' Touch Screen προσεξε την λιγο γιατι ειναι σε λιρες Αγγλιας.
Αρα με ισοτιμια σημερινη ειναι 410€. -
Έχω την εντύπωση ότι ψειρίζετε τη μαϊμού!
Αν ελέγχαμε τόσο πολύ σε βάθος όλα τα αυτοκίνητα καλά θα ήταν,
μόνο που δεν το κάνουμε γιατί λίγο πολύ είμαστε ενταγμένοι στη λογική των προκαταλήψεων
και του πόσο φιλικά διακείμενοι είμαστε σε μια μάρκα ή και σε μία χώρα ολόκληρη...Τέλος πάντων, αφού το κάνετε κουβέντα θα πω κάτι για το εξής:
Όλα τα παράθυρα που έχουν αυτόματο , όταν βρουν εμπόδιο σταματάνε, έτσι άλλωστε σταματάνε όταν τερματήσει η διαδρομή τους, δεν έχουν αισθητήρα στο τέρμα, το θεωρούν εμπόδιο και σταματάνε ή αν θέλεις όταν βρούν εμπόδιο νομίζουν ότι έφτασαν στο τέρμα και σταματάνε.Τα παράθυρα που έχουν λειτουργία προστασίας μόλις συναντήσουν εμπόδιο στην άνοδο,
μπορεί όχι απλά να σταματήσουν αλλά και αμέσως στη συνέχεια να υποχωρήσουν ελαφρά προς τα κάτω
προκειμένου να απελευθερωθεί το κεφάλι, χέρι, λαιμός κλπ μέρος του σώματος που υποτίθεται ότι παγιδεύτηκε.Όταν όμως το τζάμι τερματίζει στη διαδρομή του κατά το κλείσιμο,
δεν υπάρχει απλά και μόνο κάποιος αντίστοιχος αισθητήρας που ενεργοποιείται αλλά και θέση μνήμης.
Σε διαφορετική περίπτωση που επρόκειτο για αισθητήρα και μόνο,
πολύ απλά το τζάμι του παραθύρου δε θα έκλεινε ποτέ
αφού αμέσως με το που θα έφτανε στο τέρμα της διαδρομής
θα το θεωρούσε εμπόδιο και θα ξαναάνοιγε ελαφρά.Γι' αυτό και τα αυτόματα παράθυρα πολλές φορές χάνουν την αυτόματη ρύθμιση
με το που βγαίνει ο πόλος της μπαταρίας
και μετά χρειάζονται πάλι επαναρύθμιση.
Απλά η επισήμανση.
Chevrolet Cruze