-
καλησπερα σε ολους!
Deadp εγω ειμαι μεσα για κυριακη οπως ηδη ξερεις αντε να δουμε και κανεναν αλλον.....Βορειοι που ειστε?????? -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ρε παιδια(Κωνσταντινε).τι φλασιες τρωει ο συναγερμος μου και βαραει οπως και οποτε να ναι?Κανονικα λεμε τωρα να ανεβαινω ταπα τη Θρακομακεδονων και να βαραει συναγερμος.Τι διαολο γινεται με τα κουμπια στο τηλεχειριστηριο?
Εργοστασιακος ή αφτερμαρκετ? Εν κινησει σου χτυπαει?
Aftermarket ειναι COBRA.Στεγνα ρε χτυπαει εν κινησει.Μαλλον θα παραπαταω κανενα κουμπι οταν το ξεκλειδωνω.Χτες το βραδυ με περασανε για αστυνομια και εκαναν ολοι στην ακρη!!!!!
-
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
Ρε παιδια(Κωνσταντινε).τι φλασιες τρωει ο συναγερμος μου και βαραει οπως και οποτε να ναι?Κανονικα λεμε τωρα να ανεβαινω ταπα τη Θρακομακεδονων και να βαραει συναγερμος.Τι διαολο γινεται με τα κουμπια στο τηλεχειριστηριο?
Aftermarket ειναι COBRA.Στεγνα ρε χτυπαει εν κινησει.Μαλλον θα παραπαταω κανενα κουμπι οταν το ξεκλειδωνω.Χτες το βραδυ με περασανε για αστυνομια και εκαναν ολοι στην ακρη!!!!!
ή κλεφτη και φοβηθηκαν να μπλεξουν
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ή κλεφτη και φοβηθηκαν να μπλεξουν
Διπλα στις σχολες της αστυνομιας που ημουν στην Αμυγδαλεζα μονο για αστυνομικο!
-
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
Τα βολβο δεν τα πανε καλα με αφτερμαρκετ εξοπλισμο..ειδικα οτι σχετιζετε με το ηλεκτρικο/ηλεκτρονικο συστημα του αυτοκινητου. Πηγαινε εκει που στο εβαλαν και ρωτα.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Τα βολβο δεν τα πανε καλα με αφτερμαρκετ εξοπλισμο..ειδικα οτι σχετιζετε με το ηλεκτρικο/ηλεκτρονικο συστημα του αυτοκινητου. Πηγαινε εκει που στο εβαλαν και ρωτα.
Κλαιω!!!!
-
καλησπερα μαγκες!φτάσαμε τις 61 ψηφους αλλα μονο 10 ατομα γραφουμε και μονο 6-7 συναντιομαστε πανω κατω.τι forum να ανοιξουμε?καλα θα ηταν αλλα δυστηχώς αν δεν συναντιομαστε παραπάνω ατομα δεν κανουμε προκοπή.
το εχω ριξει στην μελετη τις τελεθταις μερες,εχω βρει καμια 10αρια forum του εξωτερικου και διαβαζω εδω και κανα μηνα,πολυ καλό το http://www.c30world.com/ .
στο http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /94046.asp γραφει για νέο ecoboost κινητηρα 2.0 203 αλογα άρα ισως καποια στιγμη τον δουμε και στα volvo.
Ο johny ρωτουσε για τα αλογα του αν εχουν γινει 230, παραθετω ενα απο τα στοιχεια που βρηκα
The T5 had 220hp on the 07 model and requires service every 20k km or 12 months. The T5 on the MY 08 received an slight upgrade to 230hp and requires service every 30k km or 12 months depending on what comes first obviously.
Στο manual μου γραφει οντως πως θελει service καθε 30χιλιαδες.
Επισης η εικονα που εχω για τα volvo απο τα forum που διαβαζω ειναι πως παντου κανουν παραπονα για το κοστος των service. 300 δολαρια αμερικη, 300 λιρια αγγλια 300 ευρω ελλάδα μονο και μονο για να αλλαξουν λαδια στους stealership λενε. Το φαινομενο ειναι παγκόσμιο.συγκεκριμενα αναφερουν πως για να αλλαχτει το φιλτρο καμπινας χρειαζεται περιπου 100-150 για εργασία και πολλοι ψαχνουν τροπο να το αλλάζουν μονοι τους. Σε αυτην την κατευθηνση θα κινηθω και εγω για να ειμαι και σιγουρος πως όντως γινεται και η αλλαγή.Δεν λέω, φουλ ευχαριστημενος ειμαι απο το αυτοκινητο μου αλλά ενα ΄΄τρομο΄΄ μην με πετσοκόψουνε στα service το έχω. 300 ευρώ για λάδια φιλτρα τα θεωρω πολλά.την παραγγελία για το καθαριστικο δερματος δεν την εχω ξεχασει ,απλα το δεν ειχα πολυ χρόνο και το ψαχνω περισοτερο αυτες τις μερες. Και κατι τελεευταιο. Στην volvo ζητανε 500 ευρω για τους εργοστασιακους parking sensors αλλα επειδη τα έδωσα για τα τελη λεω να παρω valeo με κανα 100-150 ευρώ.Λέτε να έχω προβλημα με τα ελεκτρονικά του αυτοκινητου?τοποθετηση καλυτερα σε αντιπροσωπεια η δεν γινεται και καλυτερα να περιμενω να ληξει η εγγυηση? για να μην εχω κανα προβλημα?εχω βρει και τις οδηγιες εγκαταστασης απο το λινκ που είχατε στειλει ,θα πάρω και ενα volvo κιτ για το χρωμα και πιστευω με 100-200 ευρω με την εγκατασταση ειμαι κομπλε απο parking sensors.για την συναντηση ειμαι λογικά μεσα,εγω και το amore.Αντε ελατε να γνωρισουμε και αλλα παιδια και να φαμε κανα πα'ι'δακι. jim προβατινα εχουν εκει? -
Α βρηκα και ενα brochure για το νεο c30
https://www.customers.volvocars.com/rab ... ochure.pdf -
@ Vrestas
Φίλε έπεσες διάνα! Προβατίνα στα κάρβουνα το καλύτερο κρέας ever και σπεσιαλιτέ της ταβέρνας! Και κρασάκι άφθονο βαρελίσιο...Έγραψε πάλι ο Vrestas!Jim_C30 +1
VolvoZeus +1
Vrestas + 1
Johnkyr +2
Iatroud +2
Dikastis + ;
SprskΣυνεχίστε παιδιά....
-
καλησπερα 'πατριωτες'.απο σημερα εγινα κ εγω 'σουηδος' κ με τη βουλα ενος s40.σημερα τοαπογευμα λοιπον παρελαβα το βολβακι μου απο την autosmart,στη τιμη των 10,000 μοντελο 07 με 44000 χλμ. κ προφανως απο τα ελαχιστα που γνωριζω ισως ειναι η εκδοση sumum μιας κ εχει χειριστηρια στο τιμονι,cruice κ ραδιοφωνου.τελος παντων δεν με απασχολει κ τοσο το ποια εκδοση ειναι,μου αρκουν αυτα που εχει,αυτο που με απασχολει απο το απογευμα που το πηρα κ εκανα τις βολτες μου ειναι το εξης..
ενω το τιμονι του στη πορεια ειναι μια χαρα,οταν βαζω οπισθεν κ παω να παρκαρω γινεται παρα πολυ βαρυ μοιαζει σαν να προσπαθεις να στριψεις το τιμονι,με σβηστο κινητηρα.δε ξερω αν παιζει καποιο ρολο η ακινησια που ειχε το αμαξι,εως οτου το παρω η αν αυτο ειναι κατασκευαστικη ατελεια,κατι που μου φανταζει απιθανο.
οπως καταλαβαινετε,ειναι μεγαλος ο προβληματισμος μου κ θα ηθελα τη γνωμη των 'γιατρων' της παρεας.δυστυχως αυριο σαββατο ειναι κ κλειστα η volvo στο κηφισο,οπου εχω ενα γνωστο που δουλευει εκει για να πηγαινα να του εκανα μια ακτινογραφια.
θα μου πειτε οτι κακως δεν του εκανα πριν το παρω.εχετε δικιο ισως αλλα εκτος οτι ο τυπος μου ελεγε 'φερε οποιον θες εδω για ελεγχο αλλα το αμαξι δε μπορει να βγει απο τη μαντρα' μου εδωσε δικαιωμα επιστροφης σε 15 μερες αν διαπιστωσω κατι,προφορικα αυτο και μου υπεγραψε υπευθυνη δηλωση (αυτες που αποκαλουσαμε δηλωση του νομου 105) οτι εγγυαται για 1 χρονο τη μηχανικη λειτουργια του αυτοκινητου η οποια πιστευω οτι με καλυπτει σε παν ενδεχομενο.
αυτος ειναι κ ο μονος,αλλα σοβαρος πιστευω προβληματισμος μου απο τη πρωτη βραδυα με το βολβακι μου.ελπιζω να μην ειναι τελικα κατι σοβαρο,γιατι το αμαξι κατα τ αλλα μου αρεσε πολυ,βασει των οικονομικων δυνατοτητων μου,για αυτα που ζηταγα κ αυτα που προσφερει το αμαξι.
περιμενω να ακουσω κ τις γνωμες σας κ αν ξερετε κ καποιον που θα μπορουσα να κανω την ακτινογραφια του αμαξιου σαβατιατικα,ακομα καλυτερα.
καλο βραδυ κ να στε καλα,οπου κ να στε. -
Καλορίζικο φίλε!
Εξαιρετική τιμή.Εγώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο στο δικό μου, σίγουρα ο Zeus ίσως μπορεί να βοηθήσει παραπάνω. Καλό θα ήταν να έκανες έναν έλεγχο στο αυτοκίνητο με ένα δικό σου μηχανικό και να μην εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα του κάθε εμπόρου.
Πιστεύω όμως, να μην είναι κάτι σοβαρό (κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι τίποτε) και να χαρείς κάθε χιλιόμετρο με συντροφιά τη Volvάρα σου! -
Ο χρήστης fotis69 έγραψε:
καλησπερα 'πατριωτες'.απο σημερα εγινα κ εγω 'σουηδος' κ με τη βουλα ενος s40.σημερα τοαπογευμα λοιπον παρελαβα το βολβακι μου απο την autosmart,στη τιμη των 10,000 μοντελο 07 με 44000 χλμ. κ προφανως απο τα ελαχιστα που γνωριζω ισως ειναι η εκδοση sumum μιας κ εχει χειριστηρια στο τιμονι,cruice κ ραδιοφωνου.τελος παντων δεν με απασχολει κ τοσο το ποια εκδοση ειναι,μου αρκουν αυτα που εχει,αυτο που με απασχολει απο το απογευμα που το πηρα κ εκανα τις βολτες μου ειναι το εξης..
ενω το τιμονι του στη πορεια ειναι μια χαρα,οταν βαζω οπισθεν κ παω να παρκαρω γινεται παρα πολυ βαρυ μοιαζει σαν να προσπαθεις να στριψεις το τιμονι,με σβηστο κινητηρα.δε ξερω αν παιζει καποιο ρολο η ακινησια που ειχε το αμαξι,εως οτου το παρω η αν αυτο ειναι κατασκευαστικη ατελεια,κατι που μου φανταζει απιθανο.
οπως καταλαβαινετε,ειναι μεγαλος ο προβληματισμος μου κ θα ηθελα τη γνωμη των 'γιατρων' της παρεας.δυστυχως αυριο σαββατο ειναι κ κλειστα η volvo στο κηφισο,οπου εχω ενα γνωστο που δουλευει εκει για να πηγαινα να του εκανα μια ακτινογραφια.
θα μου πειτε οτι κακως δεν του εκανα πριν το παρω.εχετε δικιο ισως αλλα εκτος οτι ο τυπος μου ελεγε 'φερε οποιον θες εδω για ελεγχο αλλα το αμαξι δε μπορει να βγει απο τη μαντρα' μου εδωσε δικαιωμα επιστροφης σε 15 μερες αν διαπιστωσω κατι,προφορικα αυτο και μου υπεγραψε υπευθυνη δηλωση (αυτες που αποκαλουσαμε δηλωση του νομου 105) οτι εγγυαται για 1 χρονο τη μηχανικη λειτουργια του αυτοκινητου η οποια πιστευω οτι με καλυπτει σε παν ενδεχομενο.
αυτος ειναι κ ο μονος,αλλα σοβαρος πιστευω προβληματισμος μου απο τη πρωτη βραδυα με το βολβακι μου.ελπιζω να μην ειναι τελικα κατι σοβαρο,γιατι το αμαξι κατα τ αλλα μου αρεσε πολυ,βασει των οικονομικων δυνατοτητων μου,για αυτα που ζηταγα κ αυτα που προσφερει το αμαξι.
περιμενω να ακουσω κ τις γνωμες σας κ αν ξερετε κ καποιον που θα μπορουσα να κανω την ακτινογραφια του αμαξιου σαβατιατικα,ακομα καλυτερα.
καλο βραδυ κ να στε καλα,οπου κ να στε.Μπορεί να είναι και Mommentum! Τα Summum έχουν δερμάτινα καθίσματα τα οποία είναι και ηλεκτρικά! Με τον αριθμό πλαισίου μπορείς να βρεις ποιά έκδοση έχεις αγοράσει!
Όσο για το τιμόνι, πραγματικά μου ακούγεται πολύ περίεργο...Δεν είναι λογικό πάντως να βάζεις όπισθεν και να βαραίνει τόσο πολύ! Δεν το έχω ακούσει ποτέ από κανένα άλλο παιδί στο φόρουμ! Ο ειδικός επί των θεμάτων, VolvoZeus μπορεί να σε κατατοπίσει πολύ καλύτερα!
Πάντως εμένα δε μου ακούγεται φυσιολογικό... -
το κανει και το δικο μου 2000μοντελο...παρατηρησε το εξης..αν εκει που ειναι βαρυ πατησεις γκαζι με νεκρα και ελαφρωνει ειναι στανταρ το μοτερ του υδραυλικο
βασικα ειναι θεμα φορτιου ιμαντα και δυναμο...μου ειχαν πει οτι υπαρχει εκδοση με νεο μοτερακι που εχει λιγοτερο φορτιο αρα δε το ζοριζει τοσο στο ρελαντι...αλλα δεν εχω μπει στο κοπο. το κανει χρονια τωρα αυτο. οποτε να σου χαλασει αν ειναι αυτο χλωμο. απλα μπορεις να απαιτησεις αλλαγη του και βλεπεις τι θα πιασεις.
-
Είπα κι εγώ... συγγνώμη για το ύφος αλλά επιβεβαιώνει τις αρχικές μου υπόνοιες... τόσο φθηνό και να μην έχει κάποιο πρόβλημα....δε γίνεται....
Αυτά έχουν τα μεταχειρισμένα και γι'αυτό στην οικογένειά μας ανέκαθεν εδώ και δεκαετίες δεν έχει αγοραστεί ούτε ένα μεταχειρισμένο....ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έγιναν καθυστερήσεις για νέο αμάξι ή να μην αγοράστηκε αμάξι με τις καλύτερες προδιαγραφές λόγω κόστους....
Αντιμετωπίζεις πρόβλημα και να βάλεις την όπισθεν;
Αν ναι στοιχηματίζω ότι ο πρηγούμενος κάτοχος κάτι θα είχε κάνει με την όπισθεν...πιθανώς προσπαθώντας να κατεβάσει από 5η σε 4η....ή να ανεβάσει από 3η σε 4η και να έκανε λάθος.....
Έπρεπε να το έχεις πάει μια βόλτα μαζί με τον πωλητή της μάντρας, ας ήταν αυτός μέσα...τί θα πει δε θα βγει από το χώρο; Τι είναι; Κρύσταλλα Orrefors ή Baccarat; -
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
γι'αυτό στην οικογένειά μας ανέκαθεν εδώ και δεκαετίες δεν έχει αγοραστεί ούτε ένα μεταχειρισμένο....ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έγιναν καθυστερήσεις για νέο αμάξι ή να μην αγοράστηκε αμάξι με τις καλύτερες προδιαγραφές λόγω κόστους....Σωστός.
-
Ποτέ δεν αγοράζεις μεταχειρισμένο αν δεν έχει ελεγχθεί εξωνυχιστικά από δικό σου μηχανικό. Είναι κανόνας αυτός. Το τι σου είπε και το αν σε διαβεβαίωσε, δεν λέει απολύτως τίποτα. Αν το είχε να κάθεται κάμποσους μήνες εκεί ήταν ικανός να σου κάνει το μαύρο άσπρο.
Δευτέρα πρωί πήγαινέ το οπωσδήποτε σε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο Volvo να το ελέγξουν και να το δουν αναλυτικά (μήπως είχε τρακάρισμα κτλ).
Βιβλίο service είχε το αυτοκίνητο; Ήταν πλήρως ενημερωμένο;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ποτέ δεν αγοράζεις μεταχειρισμένο αν δεν έχει ελεγχθεί εξωνυχιστικά από δικό σου μηχανικό. Είναι κανόνας αυτός. Το τι σου είπε και το αν σε διαβεβαίωσε, δεν λέει απολύτως τίποτα. Αν το είχε να κάθεται κάμποσους μήνες εκεί ήταν ικανός να σου κάνει το μαύρο άσπρο.Δευτέρα πρωί πήγαινέ το οπωσδήποτε σε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο Volvo να το ελέγξουν και να το δουν αναλυτικά (μήπως είχε τρακάρισμα κτλ).
Βιβλίο service είχε το αυτοκίνητο; Ήταν πλήρως ενημερωμένο;
Σωστές οι επισημανσεις του φίλου! Οπωσδήποτε ένα μτχ πρέπει να ελεγθεί πρωτού αγοραστεί!
Η καλύτερη κίνηση είναι αυτή, πήγαινε Δευτέρα πρωί πρωί σε κάποια VOLVO για έλεγχο...Μπορεί να έχει τίποτα πιο σοβαρό και να κλαίμε όλοι μετά...
Βασικό και το βιβλίο SERVICE το οποίο πρέπει να είναι άκρως ενημερωμένο! Ζήτα το άμα δε σου το έδωσε! -
Φώτη, καντου βόλτες σήμερα και οτι παρατηρησεις βρείς πηγαινε δευτερα να σου ριξουν μια ματιά.δεν χρειαζεται πανικός.
Διάβασε και εδώ έχει 4-5 αρθρα με χρησιμες συμβουλές-σημεία για να κάνεις μόνο σου εναν έλεγχο.Καλορίζικος και κυριακή σε περιμένουμε!
http://www.autotriti.gr/magazine/sumboules.asp#4
κυκλοφορεί και ένα τευχος που έχει αυτό το θέμα,ελεγχος πριν την αγορά,καντον εσυ μετά να ξέρεις τι σου γίνεται.
http://www.autotriti.gr/AUTOTRITI/_maga ... hema=38204
scandinavian είσαι ο ιδρυτής μας, θα έρθεις την κυριακή η θα μας γειώσεις πάλι; -
για την βόλτα ... έιμαι μέσα !!!
δυστηχώς το laptop τα έπαιξε, όποτε δεν έχω νετ και γιαυτό δεν έγραψα αυτές τις μέρες. Το νέο θα κάνει να έρθει 'παραγγελία' 20μέρες .
τα λέμε από κοντά
-
καλημερα φιλοι.λοιπον εχω νεοτερα απο το βολβακι μου.κατ αρχας πρωι πρωι ημουν στον μαντρα,του εξηγησα το προβλημα κ με παρεπεμψε στο μηχανικο που συνεργαζεται,απο δευτερα ομως λεγοντας μου να μην ανυσηχω κ οτι θα με καλυψει αν υπαρχει οντως κατι.μου εξηγησε οτι το αμαξι ηταν κ σε ακινησια καποιο διαστημα εως οτου να απελυθερωθει απο το στολο της τραπεζας.
εκτος αυτου ελεγχοντας τα λαδια του υδραυλικου συστηματος,ειδα οτι η σταθμη ηταν περιπου στο μινιμουμ.αγορασα λοιπον ενα λαδι απο ενα βενζιναδικο,το συμπληρωσα κ ειδα οτι ειχα διαφορα προς το καλυτερο.ενας φιλος μου ειπε να κοιταξω κ την ασφαλεια του τιμονιου μηπως εχει καει και δεν αφηνει το κυκλωμα να δουλεψει σωστα,αλλα επειδη ειδα οτι δεν ειναι μια απλη ασφαλεια το αφησα για τη δευτερα αφου ουτως η αλλως θα το παω στη βολβο στο κηφισο για μια 'ακτινογραφεια'.οποτε θα εχω κ μια πιο εγκυρη εικονα της καταστασης του αυτοκινητου.
ευχαριστω παντως τους φιλους που διεθεσαν το χρονο τους για την αφενετια μου.εχετε δικιο για το θεμα ελεγχου του αυτοκινητου απο καποιον ειδικο κατα την αγορα του,αλλα επειδη οταν πηγα να το δω μαζι με ενα φιλο που ηξερε κυριως απο θεμα φανοποιοιας ομως,επειδη λοιπον μου ειπε οτι εχω δικαιωμα επιστροφης με τα λεφτα μου πισω για 15 μερες κ μου εδωσε κ τη γραπτη εγγυηση,για ενα χρονο απο την αγορα,δεν θεωρησα απαραιτητο να απαιτησω να το παρω κ να το παω καπου για τσεκ πριν το παρω, αφου αυτο μπορω να το κανω κ τωρα,αφου τουλαχιστον εχω στα χερια μου τη γραπτη του εγγυηση.
εκτος αυτου,εχω κ μια αισθηση ατυχιας,οχι αβασιμα,που με εκανε να φοβαμαι μη γινει καμια στραβη κ πληρωνω ενα αμαξι χωρις να το εχω,αφου το αμαξι ηταν ανασφαλιστο.
για να σας δωσω ενα δειγμα καντεμιας,την ημερα που ηταν να παω να κανω τη μεταβιβαση για το τζαζακι κ ηρθε ο αγοραστης να το παρουμε να παμε να κανουμε τα χαρτια,ειδαμε το αμαξι πρωι πρωι με παραβιασμενη κλειδαρια κ με τη μπαταρια τελειωμενη απο το συναγερμο ισως,με αποτελεσμα να μη μπορω καν να ανοιξω το αμαξι να μπω μεσα.
θελετε κ αλλο δειγμα?εχθες το βραδυ,που πηρα την οικογενεια κ πηγαμε μια επισκεψη να χαρουμε κ το αυτοκιντακι μας,μου αφησαν κ το πρωτο δωρακι τους κατι τσογλανια με παπι προφανως,ενα ελαφρυ γδαρσιμο κ βαθουλωμα στη πορτα του συνοδηγου.καταλαβαινετε λοιπον ποσο 'τυχερος' νοιωθω.τελος παντων,ας πουμε το κοινοτυπο,που οσο κοινοτυπο κ αν ειναι ειναι μεγαλη αληθεια,την υγεια μας να εχουμε δηλαδη κ που θα παει,ροδα ειναι θα γυρισει.
οσο για το θεμα αγορας καινουριου που εθεσαν καποιοι φιλοι,σαφως κ ειναι καλυτερα οταν αγοραζεις ενα καινουριο αμαξι, αλλα ολα ειναι θεμα τσεπης κ προτεραιοτητων.και εμενα προσωπικα η τσεπη μου εφτανε μεχρι εκει.και επειδη εχω μαθει να απλωνω τα ποδια μου ως εκει που φτανω κ επειδη εχω κ μια οικογενεια πισω μου που δεν θα ηθελα να της λειψει κατι ωστε να ικανοποιησω εγω το δικο μου κεφι αν θελετε.αποφασισα να κανω αυτη τη κινηση,να πουλησω δηλαδη το τζαζακι κ με τα ιδια λεφτα να παρω καποιο αλλο αυτοκινητο,που θα με εκανε να αισθανομαι πιο ασφαλης οταν το οδηγω αλλα κυριως οταν βαζω μεσα τη κορακλα μου..και νομιζω οτι με το συγκεκριμενο βολβακι,το ντιλ ηταν πολυ καλο κ απο την οικονομικη αποψη κ απο το θεμα καθαρα ποιοτητας αυτοκινητου...
τελος παντων ελπιζω τη δευτερα μετα την επισκεψη στη βολβο,να αποδειχτει κ στη πραξη αυτο.
ευχαριστω κ παλι κ ελπιζω την επομενη κυριακη,να δηλωσω κ εγω παρον στη volvoκατασταση που ετοιμαζετε.
εως τοτε,να στε καλα οπου κ να στε..υ.γ συγνωμη για το σεντονι αλλα ειναι να μη με πιασει η πολυλογια μου,του δινω κ καταλαβαινει.ειδικα οταν δεν υπαρχει καποιος να μου βαλει φρενο,τοτε...σχωρνατε με πατριωτες..
VOLVO FORUM