-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Αν δε γνωρίζεις κάτι, απλά το κοροϊδεύεις και λες ότι δεν υπάρχει. Πραγματικά όμως υπάρχει αυτό που αναφέρω. Αν σου πω ποιος μου το είπε / επιβεβαίωσε, σε ποια υπηρεσία υπηρετεί κτλ, τον καταδικάζω αυτομάτως γιατί υπηρετεί και είναι νέος, οπότε... κοροϊδέψτε, πάρτε το στο ψιλό και περάστε καλά.Γι' αυτό γράφω ότι αυτό το forum είναι γεμάτο υπεροψία και εξυπνάδες και τίποτε άλλο.
Θέλεις να σου πώ και κάτι άλλο ενδιαφέρον να με πάρετε περισσότερο στο ψιλό;
Έχω φτιάξει τις πρότυπες μελέτες που χρησιμοποιεί η ΥΠΑ για τις μετρήσεις θορύβου στα αεροδρόμια.... χα χα χα χα χα χα.... γελάστε όλοι μαζί... !!! Σιγά μην έχει κάνει αυτό το πράγμα ένας που γράφει σε forum... χα χα χα, ας τον πάρουμε στο ψιλό.... χα χα χα...
Μου αρέσει αυτό πάντως, έχει πλάκα να σε υποτιμούν έτσι. Το κάνω και καμιά φορά στη Σχολή και με ρωτάνε αν έχω πτυχίο. Όχι απαντάω, ακόμα παλεύω, με βύσμα είμαι εδώ... και μετά τους σκίζω για να μάθουν. Εδώ δεν μπορώ να το κάνω. Θα βρεθεί ο και θα πει τα δικά του / σου.
Ευχαριστώ.
Πολυ ενδιαφερον το bold... Σε υποτιμουν οι φοιτητες σου και βγαζεις τα απωθημενα σου μετα ε? Ευγε..
Αν καταλαβα λαθος να με διορθωσεις.. -
Διαγράφεται...
-
-
O.τι ναναι.
-
-
Τα επίμαχα post διαγράφονται μετά από νομική συμβουλή. Καλό θα είναι και ο nonos να διαγράψει το quote γιατί μπορεί να μου ζητηθούν ευθύνες και να τεθούν ερωτήσεις για αυτά που έχω γράψει.
Εφόσον το κοινό δεν επιθυμεί την αλήθεια ή έστω την άποψή μου στα διάφορα ζητήματα, θα είναι άδικο να γράφω και να ενημερώνω για ασήμαντα ζητήματα. Η συμβολή μου στο παρόν forum κλείνει εδώ.
Ευχαριστώ.
-
να μην τα εβαζες φιλε μου.
-
-
Μα τι έγινε στην διαδρομή δουλειά σπίτι ???
Τι έχω χάσει ο ανθρωπας ...
-
Εγώ, πάντως, αν είχα καθηγητή σε ΑΕΙ που μου προκαλούσε ερωτηματικά για την ακαδημαϊκή επάρκειά του σε βαθμό που να αναγκάζομαι να τον ρωτάω αν όντως έχει πτυχίο και μετά μάθαινα τυχαία ότι με 'σκίζει' (sic) ως εκδίκηση για την υποτίμηση, το λιγότερο που θα του έκανα ήταν μήνυση για παράβαση καθήκοντος και αναφορά στο Πανεπιστήμιο για τη συμπεριφορά του, ζητώντας την πειθαρχική δίωξή του.
To the good and to write us...
@nonos: Μην σβήσεις το quote, μπορεί να βοηθήσει κανέναν φουκαρά...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
να μην τα εβαζες φιλε μου.+1000
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Εγώ, πάντως, αν είχα καθηγητή σε ΑΕΙ που μου προκαλούσε ερωτηματικά για την ακαδημαϊκή επάρκειά του σε βαθμό που να αναγκάζομαι να τον ρωτάω αν όντως έχει πτυχίο και μετά μάθαινα τυχαία ότι με 'σκίζει' (sic) ως εκδίκηση για την υποτίμηση, το λιγότερο που θα του έκανα ήταν μήνυση για παράβαση καθήκοντος και αναφορά στο Πανεπιστήμιο για τη συμπεριφορά του, ζητώντας την πειθαρχική δίωξή του.To the good and to write us...
@nonos: Μην σβήσεις το quote, μπορεί να βοηθήσει κανέναν φουκαρά...
Κι εγώ αν είχα στο Στρατό τέτοια συμπεριφορά από τους ανωτέρους, θα είχα φύγει για εξωτερικό. Ευτυχώς δεν ήταν όλοι τόσο χαζοί.
Το σκίζω βρε άχρηστε καραβανά, αν διάβασες τι έγραψα, γίνεται στο μάθημα = τους παραδίδεις πολλά και τους βάζεις πολύ διάβασμα, δεν πάει στην εξέταση που όλα γίνονται αντικειμενικά και ίσως και χαριστικά σε κάποιους που έχουν πρόβλημα (ΕΛΑΣ, ΕΣ, ΠΝ, ΠΑ κτλ).
Και για να το κλείσω. Έχω φοιτητή που κάνουμε παρέα λόγω περιοχής, αυτοκινήτου, γυμναστηρίου κτλ. Τον έπαιρναν τηλέφωνο συμφοιτητές του και του έλεγαν, αφού κάνετε παρέα, σίγουρα θα σου έχει δώσει τα θέματα. Ξέρεις τι τους απαντούσε; Τον έχεις για τέτοιον άνθρωπο; Νομίζεις ότι θα δώσει θέματα; Ούτε στη μάνα του δε θα έκανε κάτι τέτοιο και μάλιστα τα δικά μας δεν τα διορθώνει ο ίδιος, αλλά τα δίνει στον άλλο που κάνει μάθημα.
Αλλά φυσικά, όταν έχεις καβαντζώσει τους βυσματίες τόσα χρόνια καραβανάς, νομίζεις ότι όλοι έχουμε τις ίδιες αρχές. Τι να πω για το ηθικό σου ανάστημα; Δεν είσαι άξιος να φοράς ούτε το εθνόσημο, ούτε τα γαλόνια που αφενός έκανες αυτά που περιγράφεις και μετά θεωρείς πως είμαστε όλοι τόσο ποταποί και με ένα τηλεφώνημα του βουλευτή θα δίναμε άδεια στο καλομαθημένο.
Τέλος από το forum. Δεν συμπλέουν οι αρχές μου με τη λαμογιά που επικρατεί εδώ.
-
Νταξ απλα ανυπαρκτος..
-
Όλο φεύγεις, αλλά ακόμα εδώ είσαι...
-
Αλλά φυσικά, όταν έχεις καβαντζώσει τους βυσματίες τόσα χρόνια καραβανάς, νομίζεις ότι όλοι έχουμε τις ίδιες αρχές. Τι να πω για το ηθικό σου ανάστημα; Δεν είσαι άξιος να φοράς ούτε το εθνόσημο, ούτε τα γαλόνια που αφενός έκανες αυτά που περιγράφεις και μετά θεωρείς πως είμαστε όλοι τόσο ποταποί και με ένα τηλεφώνημα του βουλευτή θα δίναμε άδεια στο καλομαθημένο.
Είναι καθηγητής σε στρατιωτική σχολή ????
μην απλά έτσι κατάλαβα ...
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
μάλιστα τα δικά μας δεν τα διορθώνει ο ίδιος, αλλά τα δίνει στον άλλο που κάνει μάθημα.Ουυυυ τεμπέλη!
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Εγώ, πάντως, αν είχα καθηγητή σε ΑΕΙ που μου προκαλούσε ερωτηματικά για την ακαδημαϊκή επάρκειά του σε βαθμό που να αναγκάζομαι να τον ρωτάω αν όντως έχει πτυχίο και μετά μάθαινα τυχαία ότι με 'σκίζει' (sic) ως εκδίκηση για την υποτίμηση, το λιγότερο που θα του έκανα ήταν μήνυση για παράβαση καθήκοντος και αναφορά στο Πανεπιστήμιο για τη συμπεριφορά του, ζητώντας την πειθαρχική δίωξή του.νομιζεις οτι ειναι τοσο ευκολο να ανοιξεις κοντρα με το καθηγητικο κατεστημενο;
θα σε σταμπαρανε ΟΛΟΙ οι καθηγητες μετα και θα επαιρνες του αγιου πεους ανημερα πτυχιο φιλε μου
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εγώ, πάντως, αν είχα καθηγητή σε ΑΕΙ που μου προκαλούσε ερωτηματικά για την ακαδημαϊκή επάρκειά του σε βαθμό που να αναγκάζομαι να τον ρωτάω αν όντως έχει πτυχίο και μετά μάθαινα τυχαία ότι με 'σκίζει' (sic) ως εκδίκηση για την υποτίμηση, το λιγότερο που θα του έκανα ήταν μήνυση για παράβαση καθήκοντος και αναφορά στο Πανεπιστήμιο για τη συμπεριφορά του, ζητώντας την πειθαρχική δίωξή του.
νομιζεις οτι ειναι τοσο ευκολο να ανοιξεις κοντρα με το καθηγητικο κατεστημενο;
θα σε σταμπαρανε ΟΛΟΙ οι καθηγητες μετα και θα επαιρνες του αγιου πεους ανημερα πτυχιο φιλε μου
+1
Κανεις απλα τη δουλεια σου και ευχεσαι να πεθανει.. -
νομιζεις οτι ειναι τοσο ευκολο να ανοιξεις κοντρα με το καθηγητικο κατεστημενο;
Έχεις δίκιο, αλλά δεν είμαι νεαρός φοιτητής. Μπορεί να έχω χρόνο και χρήμα ν' ασχοληθώ με όλο το κατεστημένο. Μπορεί να μην πιέζομαι να πάρω το πτυχίο γιατί κάνω την πλάκα μου εκεί μέσα. Μπορεί να με φοβούντουσαν λίγο παραπάνω μετά το πρώτο θύμα. Ή μπορεί και να μην ενδιαφέρονταν και τόσο πολύ για τον τελευταίο λέκτορα-βοηθό εργαστηρίων που μόλις προσλήφθηκε με τις γνωστές αξιοκρατικές διαδικασίες.
Τες πα, πάλι off-topic βγήκαμε. -
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
@ kacey Ο άλλος αλήτης, ο ΚΟΚ, τι λέει άραγε;Ο ΚΟΚ λεει οτι δεν πρεπει να παταμε την διπλη γραμμη.
Ο Kacey ( κ ΠΑΡΑ πολλοι αλλοι εδω κ αλλου) συμπληρωνει οτι η διπλη γραμμη υπαρχει για να μην τρακαρουμε με τον απεναντι, τον οποιο πιθανως να μην δουμε λογω στροφης. Κ για να αποτρεψει να κανουν το προσπερασμα 5 αυτοκινητα στην σειρα με πιθανο ενδεχομενο ο τελευταιος να μην προλαβει.Οταν λοιπον εισαι μονος στον δρομο κ δεν υπαρχει το ενδεχομενο αυτο, κ ΒΛΕΠΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι δεν ερχεται κανεις (κ εχεις ορατοτητα ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ Κ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ), τοτε η διπλη γραμμη δεν εχει λογο υπαρξης.
δεν είπαμε ότι είναι κακό να μπαίνεις στο αντίθετο ρεύμα όταν έχεις άπλετη ορατότητα, αλλά να το επιτρέπει και ο δρόμος να πηγαίνεις μαμιόντας. ειδικά στα λιμανάκια που η πιθανότητα να πετύχεις άλλον να έρχεται κι αυτός μαμιόντας είναι μεγαλύτερη από το χωριό τότε αυτόματα δεν γίνεται επικίνδυνο για σένα αλλά και για τον άλλον. και οκ πες ότι είναι άδειος ο δρόμος 5 το πρωί και έχεις άλλον μπροστά με γουόκι τόκι και σου λέει ότι δεν έρχεται κανείς και το πας και 200%, αν φύγεις σε καμιά στροφή και πέσεις στα βράχια τι σου φταίνε τα ζευγαράκια που πάνε εκεί για γούτσου γούτσου και τα ψαράκια που κολυμπάνε αμέριμνα ?
κι εγώ όταν πάω στο εξοχικό του δίνω και καταλαβαίνει αλλά στα λιμανάκια είμαι σχετικά κύριος
Εγω μιλησα για 2 συγκεκριμενες στροφες που λογω μορφολογιας κ κλισης εδαφους βλεπεις ολη την στροφη ΚΑΙ πριν απο αυτη, κ κανεις δεν μπηκε στον κοπο να ρωτησει ποιες ειναι αυτες...
Επισης καπου μιλας για ασυρματους, οποτε αυτοματα θεωρω οτι αναφερεσε σε σεναρια οπου καποιοι αλλοι σου λενε οτι δεν ερχεται κανεις κλπ κλπ. Εγω σου μιλαω για στροφες οπου ο δρομος στριβει, αλλα τον βλεπεις ολο μπροστα σου.
Για να τελειωνουμε. Αν ειλικρινα καποιοι μου λετε οτι, ασχετα αν το κανετε εσεις ή οχι, πρωτη φορα ακουτε το να παιρνεις μια στροφη ισια, το να χρησιμοποιεις ολο το πλατος του δρομου οταν η ορατοτητα σου το επιτρεπει ΑΝΕΤΑ, κ το να αγνοεις καποιες διαταξεις του ΚΟΚ αναλογα με τις συνθηκες ή την ωρα της μερας επειδη πολυ απλα δεν εχουν λογο υπαρξης, τοτε ή μας δουλευετε ομαδικα ή πραγματικα δεν ξερετε να οδηγατε.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]