-
Σήμερα παίζωντας τό CMR4 έπαθα 'πλάκα' στή τέταρτη Ε.Δ. τού Ακρόπολις,στό σημείο πού έχει τήν άσφαλτο.Δεξιά λοιπών υπάρχει ένα παλιό κτήριο πού στό τοίχο τού υπάρχει γραμμένο τό εξής 'σύνθημα':
ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΕ
ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑΟποιος μπορεί νά τό ποστάρει στό φόρουμ,άς τό κάνει!!!
-
Σήμερα παίζωντας τό CMR4 έπαθα 'πλάκα' στή τέταρτη Ε.Δ. τού Ακρόπολις,στό σημείο πού έχει τήν άσφαλτο.Δεξιά λοιπών υπάρχει ένα παλιό κτήριο πού στό τοίχο τού υπάρχει γραμμένο τό εξής 'σύνθημα':
ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΕ
-
ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΕ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σήμερα παίζωντας τό CMR4 έπαθα 'πλάκα' στή τέταρτη Ε.Δ. τού Ακρόπολις,στό σημείο πού έχει τήν άσφαλτο.Δεξιά λοιπών υπάρχει ένα παλιό κτήριο πού στό τοίχο τού υπάρχει γραμμένο τό εξής 'σύνθημα':ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΕ
Για να το δω...Παράξενο ακούγεται...
Πήρα και εγώ το CMR4.
Καλό είναι!
Και πολύ καλύτερο από το 2 ...για το 3 εννοείται. -
απίστευτο! νόμιζα ότι κάνεις πλάκα, και ξανάτρεξα την ειδική για να το βρω, και όντως υπάρχει αυτό το σύνθημα! τι κουφό είναι πάλι αυτό; πήγα με το ιμπρέζα γύρω-γύρω από το κτίριο μήπως βρω και τίποτα άλλο, αλλά μάταια...
έβγαλα 2-3 φωτογραφίες της συμφοράς με το κινητό από την τηλεόραση (παίζω σε ps2), και θα προσπαθήσω να τις ποστάρω αύριο...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σήμερα παίζωντας τό CMR4 έπαθα 'πλάκα' στή τέταρτη Ε.Δ. τού Ακρόπολις,στό σημείο πού έχει τήν άσφαλτο.Δεξιά λοιπών υπάρχει ένα παλιό κτήριο πού στό τοίχο τού υπάρχει γραμμένο τό εξής 'σύνθημα':ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΕ
Παιδιά όποιος μπορεί να το κατεβάσει σε εικόνα να το δούμε κι εμεις που δεν παίζουμε PS. Έχει πολύ ενδιαφέρον πάντως επιγραφή....
-
ρε παιδιά δεν το πιστεύω!! ...
αν γίνεται ας το postαρι κάποιος να το δούμε...
-
-
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο
Αναρωτιέμαι ποιός μπορεί να ήταν στην εξέλιξη του παιχνιδιού ;;;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
εεε το ΣΠΟΡ λέει όχι το ΑΘΛΗΜΑ!
Για ποιό λόγο το έβαλαν όμως?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΕ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑΓια ποιό λόγο το έβαλαν όμως?
Μήπως κάποιος από τους σχεδιαστές/δημιουργούς κτλ είναι από την Ελλάδα και θέλει να δώσει ένα στίγμα για τους Εληνικούς αγώνες???
-
Μήπως θά έπρεπε νά ζητηθούνε κάποιες εξηγήσεις από τήν Codemasters;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
απίστευτο! νόμιζα ότι κάνεις πλάκα, και ξανάτρεξα την ειδική για να το βρω, και όντως υπάρχει αυτό το σύνθημα! τι κουφό είναι πάλι αυτό; πήγα με το ιμπρέζα γύρω-γύρω από το κτίριο μήπως βρω και τίποτα άλλο, αλλά μάταια...έβγαλα 2-3 φωτογραφίες της συμφοράς με το κινητό από την τηλεόραση (παίζω σε ps2), και θα προσπαθήσω να τις ποστάρω αύριο...
Εγώ γύρισα όλες τίς ειδικές κοιτώντας από όλες τίς γωνίες τά κτήρια.πουθενά αλλού δέν υπάρχει κάτι ανάλογο.
-
μηπως το κτίριο υπάρχει στην πραγματικότητα και οι άνθρωποι είχαν παρει καποιες φωτογραφίες και τις έβαλαν μη γνωρίζοντας τι γράφει?
Ας ρωτήσουμε να δούμε τι θα απαντήσουν
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
μηπως το κτίριο υπάρχει στην πραγματικότητα και οι άνθρωποι είχαν παρει καποιες φωτογραφίες και τις έβαλαν μη γνωρίζοντας τι γράφει?Ας ρωτήσουμε να δούμε τι θα απαντήσουν
Αυτό ακριβώς ήμουν έτοιμος να ρωτήσω!
Ξέρει κάποιος αγωνιζόμενος κάτι σχετικό;
-
Επίσεις,μεγάλο ενδιαφέρων έχουν οι επιγραφές στά εικονοστάσια.
'Κυριάκος Χρυσουδάκης
Ετών 91'
καθώς καί οι φατσούλες τών αγίων σέ κάποια άλλα.
Πολύ γέλιο!!! -
efaga to internet alla akrh den exw vgalei. Mhpws sta credits exei kanena ellhniko onoma?
den tha mou kanei pantws entypwsh na exei valei to xeri tou kapoios pikramenos apo tous agwnodikes!Ektos kai an mas exoun parei grammh mexri kai thn Codemasters!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Επίσεις,μεγάλο ενδιαφέρων έχουν οι επιγραφές στά εικονοστάσια.
'Κυριάκος Χρυσουδάκης
Ετών 91'
καθώς καί οι φατσούλες τών αγίων σέ κάποια άλλα.
Πολύ γέλιο!!!Εσύ που τα έχεις δει καλύτερα τι πιστεύεις; Είναι δάκτυλος κάποιου στην δημιουργία του παιχνιδιού που κάτι θέλει να πει ή διακωμωδήσει ή μπορεί να είναι από φωτογραφίες των ειδικών διαδρομών που απλός αναπαράχθηκαν χωρίς περικοπές.
Δεν θέλω να είμαι κακός αλλά δεν θα μου φαινόταν απίστευτο να υπάρχει μια τέτοια επιγραφή σε τοίχο. -
Λοιπόν η επιγραφή είναι πέρα για πέρα αληθινή. Υπάρχει στην ΕΔ Αγ.Θεόδωροι,(Αγ. Μαρίνα νομίζω τη λέγανε τότε) περίπου στο 5ο χλμ από την εκκίνηση. Αφορά στην αποπομπή του Βαζάκα από το ράλι Θερμαικού του 1999(νομίζω), επειδή έκανε όπισθεν σε κάποια ειδική στις δοκιμές. Ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς ήταν το 2ήμερο Ολύμπιο και κάποιοι πήραν την εκδίκησή τους γράφοντας αυτά που είδατε.
Τίποτα άλλο. Μην ψάχνετε για ανθέλληνες, τουλάχιστον για την επιγραφή.
Λάμπης Κουρτέσης -
Λύθηκε το μυστήριο λοιπόν !!!
Απίστευτη επιγραφή στο Colin McRae IV!!