-
Ο χρήστης deadp έγραψε:
Επειδή οδήγησα πρόσφατα το 1.6 μιας φίλης που το πήρε τον Ιούνιο (ΜΥ 2009) δε μου φάνηκε και τόσο πιο αργό από το δικό μου, βέβαια αυτό είχε και 10.000km στο οδόμετρο, ενώ το δικό μου πλησιάζει τα μισά.Κι εγώ, ανάμεσα στα δύο, το 50άρι θα έπαιρνα (αφού ίσως λίγο το παζάρευα κιόλας για να βγάλω κανένα 400άρι να το φέρω στην κατάσταση που το έχει ο άλλος - βιολογικό καθαρισμό πιθανόν, λάστιχα έστω και Maloya)
στα μοντελα της βολβο κοντιναν τις σχεσεις μεταδοσεις στο 1.600 και παει ΠΟΛΥ καλυτερα απο τα τοτε φοκους / φιεστα...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Επειδή οδήγησα πρόσφατα το 1.6 μιας φίλης που το πήρε τον Ιούνιο (ΜΥ 2009) δε μου φάνηκε και τόσο πιο αργό από το δικό μου, βέβαια αυτό είχε και 10.000km στο οδόμετρο, ενώ το δικό μου πλησιάζει τα μισά.
Κι εγώ, ανάμεσα στα δύο, το 50άρι θα έπαιρνα (αφού ίσως λίγο το παζάρευα κιόλας για να βγάλω κανένα 400άρι να το φέρω στην κατάσταση που το έχει ο άλλος - βιολογικό καθαρισμό πιθανόν, λάστιχα έστω και Maloya)
στα μοντελα της βολβο κοντιναν τις σχεσεις μεταδοσεις στο 1.600 και παει ΠΟΛΥ καλυτερα απο τα τοτε φοκους / φιεστα...
Συμφωνώ ότι λόγω κοντών σχέσεων ο 1,6 είναι επαρκής, αλλά ο 1,8 του πάει καλύτερα. Την διαφορά την βλέπεις στις ρεπριζ. Αν κάποιον τον παίρνει για 1,8 δεν βλέπω κανένα λόγω να επιλέξει τον 1,6 (μόνο η ίδια η Volvo το έκανε στο ανανεωμένο C30 )
-
Ο χρήστης georgosk έγραψε:
Επειδή οδήγησα πρόσφατα το 1.6 μιας φίλης που το πήρε τον Ιούνιο (ΜΥ 2009) δε μου φάνηκε και τόσο πιο αργό από το δικό μου, βέβαια αυτό είχε και 10.000km στο οδόμετρο, ενώ το δικό μου πλησιάζει τα μισά.
Κι εγώ, ανάμεσα στα δύο, το 50άρι θα έπαιρνα (αφού ίσως λίγο το παζάρευα κιόλας για να βγάλω κανένα 400άρι να το φέρω στην κατάσταση που το έχει ο άλλος - βιολογικό καθαρισμό πιθανόν, λάστιχα έστω και Maloya)
Συμφωνώ ότι λόγω κοντών σχέσεων ο 1,6 είναι επαρκής, αλλά ο 1,8 του πάει καλύτερα. Την διαφορά την βλέπεις στις ρεπριζ. Αν κάποιον τον παίρνει για 1,8 δεν βλέπω κανένα λόγω να επιλέξει τον 1,6 (μόνο η ίδια η Volvo το έκανε στο ανανεωμένο C30 )
ποιος ειπε το αντιθετο?
-
Αξεσουαρ για volvo
http://grab.volvocars.net/misc/ebrochur ... ochure.pdf
Κώστα εγώ τον αισθητηρα βροχής δεν τον εχω πολυχρησιμοποιήσει,παντως σε αυτο το forum γραφουν πως δεν είναι και πολύ χρηστικός...
http://www.volvoforums.org.uk/showthread.php?t=87723 -
Στον απόηχο της απόλυσης του Βραζιλιάνου φίλοι μου ο οποίος έκανε τραγικά λάθη στο κοουτσάρισμα του Ολυμπιακού....Συγγνώμη λάθος φόρουμ .....
Ήρθε η ώρα μου να συμμετάσχω κι εγώ στη συζήτηση.
Παναγιώτη ανατρίχιασα όντως...Δηλαδή εγώ είμαι το άτομο που περιγράφει το πρότζεκτ της διαφήμισης; Τι να πω ίσως τελικά να έχει και δίκιο...Πάντως το ατελείωτω κλάμπινγκ δε με εκφράζει, σε αντίθεση με τον Δικαστή μας! Πού είναι αυτός ρε παιδιά;
Όσο για τον 1.6 κινητήρα, νομίζω πως έχει αναλυθεί πολλές φορές μέσα σε αυτό το φόρουμ και οποιαδήποτε συζήτηση ανακυκλώνει όσα έχουμε ήδη γράψει αρκετές φορές στο παρελθόν!
Να ρίξω μια ιδέα; Απλά και μόνο να δώ αν ψήνονται κάποιοι...
Τι θα λέγατε Κυριακή πρωί ραντεβού στα διόδια στα Κιούρκα στην κατεύθυνση προς Λαμία, με κατεύθυνση Ωρωπό; Καφεδάκι στην παραλία του Ωρωπού και επιστροφή στον Αυλώνα, σε ταβέρνα συγγενή μου για παϊδάκια και άφθονο κρασάκι;
Περιμένω απαντήσεις να δω πόσοι από εμάς θέλουν ώστε να κανονιστεί συνάντηση!
Θα περάσουμε τέλεια και σας το εγγυόμαι...
Δηλώστε συμμετοχές και τα υπόλοιπα τα κανονίζω εγώ!
I am waiting............. -
Οφείλω να πω ότι τα πρώτα μοτέρ με τα οποία προσφέρθηκε το S40/V50 ήταν ο 1.8, ο 2.4 και ο 2.5. Μετά από περίπου 1 χρόνο προσφέρθηκε και ο 1.6 (δλδ τέλη του 2004, αρχές 2005) και τελευταίος ο 2.0 (2005). Το μοντέλο για πάνω από 1 χρόνο είχε ως βασικό κινητήρα τον 1.8....
-
Ο χρήστης Jim_c30 έγραψε:
Τι θα λέγατε Κυριακή πρωί ραντεβού στα διόδια στα Κιούρκα στην κατεύθυνση προς Λαμία, με κατεύθυνση Ωρωπό; Καφεδάκι στην παραλία του Ωρωπού και επιστροφή στον Αυλώνα, σε ταβέρνα συγγενή μου για παϊδάκια και άφθονο κρασάκι;μου πέφτει λίγο μακριά, δεν ξέρω ακόμα σίγουρα και για άλλους λόγους. Από ποία διαδρομή θα μπορούσα να φτάσω εκεί;
-
Ο χρήστης georgosk έγραψε:
Τι θα λέγατε Κυριακή πρωί ραντεβού στα διόδια στα Κιούρκα στην κατεύθυνση προς Λαμία, με κατεύθυνση Ωρωπό; Καφεδάκι στην παραλία του Ωρωπού και επιστροφή στον Αυλώνα, σε ταβέρνα συγγενή μου για παϊδάκια και άφθονο κρασάκι;
μου πέφτει λίγο μακριά, δεν ξέρω ακόμα σίγουρα και για άλλους λόγους. Από ποία διαδρομή θα μπορούσα να φτάσω εκεί;
Όπως έρχεσαι από Πάτρα μπαίνεις Αττική Οδό και βγαίνεις στην έξοδο 8 προς Λαμία! Είναι τα πρώτα διόδια που θα συναντήσεις στην Εθνική Οδό! Το Κιούρκα ίσως σε μπέρδεψε, λέγονται αλλιώς Διόδια Αφιδνών!
-
μου πέφτει λίγο μακριά, δεν ξέρω ακόμα σίγουρα και για άλλους λόγους. Από ποία διαδρομή θα μπορούσα να φτάσω εκεί;
Όπως έρχεσαι από Πάτρα μπαίνεις Αττική Οδό και βγαίνεις στην έξοδο 8 προς Λαμία! Είναι τα πρώτα διόδια που θα συναντήσεις στην Εθνική Οδό! Το Κιούρκα ίσως σε μπέρδεψε, λέγονται αλλιώς Διόδια Αφιδνών!
Δεν είναι δύσκολο μόνο που θα ξεφραγκιαστώ στα διόδια
Τσεκάρω και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις και αν είναι επιβεβαιώνω
Επίσης έχουν κάνει οι αγρότες μπλόκο στο Αίγιο -
Αααχ, Αθηναίοι, συναντήσεις, μάσες, κοψίδια, κρασιά, καφέδες....
Κάτσε να συννενοηθούμε πρώτα εμείς οι Μακεδόνες...Αλήθεια, από Ήπειρο έχουμε κανέναν;
-
Ωραία παιδιά απλά τότε σκεφτείτε το και οι υπόλοιποι και αν είναι το κανονίζουμε για την άλλη Κυριακή 31/1/2010. Ας αφήσουμε 10 μέρες περιθόριο να δούμε τι παίζει με μπλόκα κλπ, και να έχουμε και περισσότερο χρόνο να το σκεφτούμε όλοι! Πάντως η εκδρομούλα θα είναι ιδανική και θα σας αποζημιώσει όλους!
Άρα αφήνουμε την Κυριακή που μας έρχεται και πάμε για Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010!
Περιμένω συμμετοχές....@georgosk
Για να μη λές ότι δε σε σκέφτομαι φίλε.... -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
@Dikastis και σε λοιπούς κάφτες !!!
Μετά από κ@λ@βάρεμα στο νετ..... έπεσα τυχαία στις παρακάτω pics. Νομίζω ότι αξίζει έτσι, μόνο και μόνο να τις δεις .... και μην μου πεις ότι τα yaris είναι τριμπούρδελα κτλ ... και ότι ο δικός σου οδοστρωτήρας είναι άθραυστος κτλ ..... μακριά από μας .....
Καφτης εγω??? Κωνσταντινε πες του κατι!!! Ρε μην κανεις ετσι τωρα!Τι πας και συγκρινεις?Απο μονο του εγινε αυτο?Η κανας βαρεμενος πηγε και το εκανε φυτιλια?Μικρο μοτερ ειναι,αν το πειραξεις και το ζορισεις λογικο ειναι.Ολα αυτα που δειχνουν οι φωτο ειναι απλα καμμενος οδηγος και οχι κακοκατασκευασμενο μοτερ.Οταν το μοτερ ειναι μικρης αποδοσης και το πας στα ορια του απο αυτο το θεμα,ακραιες βελτιωσεις κτλ αυτοματως το μοτερ δεν εχει αυριο.Ετσι απλα νομιζεις οτι στραβωνει η βαλβιδα?Πρεπει να ασκηθει κτηνωδης πιεση για να συμβουν ολα αυτα που περιγραφουν οι φωτο.Τα μοτερ μας να ξερεις οτι δεν ειναι καθολου πιεσμενα.Π.Χ. ο Τ5 σε μενα εργοστασιο εχει 230αλογα και στο S60R,FOCUS RS(ααααχ)εχει 300 το λιγοτερο.
έλα, χαλάρωσε .... απλά οι συγκεκριμένες pics μου έκαναν εντύπωση. Βλέπεις, δεν ξέρω κι άλλον που να θέλει σε ταξίδι ένα ντεπόζιτο ανά νομό. Δέχομαι ότι μπορεί να σε έχω παρεξηγήσει !!
Τωρα οπως και να το κανουμε ενα δικιο το εχεις
-
Ε.το ατομο!Κατευθειαν ψηθηκε!!!!Θεος!
-
Ωραία παιδιά απλά τότε σκεφτείτε το και οι υπόλοιποι και αν είναι το κανονίζουμε για την άλλη Κυριακή 31/1/2010. Ας αφήσουμε 10 μέρες περιθόριο να δούμε τι παίζει με μπλόκα κλπ, και να έχουμε και περισσότερο χρόνο να το σκεφτούμε όλοι! Πάντως η εκδρομούλα θα είναι ιδανική και θα σας αποζημιώσει όλους!
Άρα αφήνουμε την Κυριακή που μας έρχεται και πάμε για Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010!
Περιμένω συμμετοχές....@georgosk
Για να μη λές ότι δε σε σκέφτομαι φίλε....JIM,οπως καταλαβες χτες βραδυ επαιξε σολο τρελο!Ειχα εορταζοντα και σολαραμε VILLA!Ρε μηπως να κανονισουμε καμια συναντηση εκει περα στο VIP LOUNGE να φριξει το συμπαν???!!! Εριξα ξενυχτι και στη δουλεια ημουν σαν Τ5 χωρις ευθυγραμμιση και ξαναπαω σε λιγο παλι!Το θεμα με τα μπλοκα πλεον ειναι σιγα σιγα κλεινουν και τους παραπλευρους επαρχιακους δρομους καιζοριζει πιο πολυ το πραγμα.Για ασε να δουμε τι θα γινει την αλλη βδομαδα και κανονιζουμε να σολαρουμε.
-
Ο χρήστης deadp έγραψε:
Αααχ, Αθηναίοι, συναντήσεις, μάσες, κοψίδια, κρασιά, καφέδες....
Κάτσε να συννενοηθούμε πρώτα εμείς οι Μακεδόνες...Εσείς ετοιμαστείτε για χιόνια την Παρασκευή αν όλα πάνε καλά όπως και εμείς την Κυριακή...για να δούμε...
-
καλησπερα σε ολους κ ολες.αφου πω παλι ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους ασχοληθηκαν κ διεθεσαν το χρονο τους για την αφεντια μου,θελω να σας πω οτι θα εχετε πλεον αλλο ενα σουηδο στη παρεα σας.
μετα απο πολυ στιψιμο του μυαλου μου κ αφου μετρησα τη τσεπη μου για να δω εως που φτανω,εκλεισα το παρακατω αυτοκινητο,το οποιο απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφο τελικα..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/479090/
το εκλεισα στις 10,000 κ με δωρο τη μεταβιβαση.πιστευω οτι ειναι μια συμφερουσα κ καλη αγορα και κυριως για μενα δεν θα προσθεσω αλλη μια δοση στον προυπολογισμο μου,οποτε κ οι επισκεψεις στο τζαμπο με τη κορακλα μου δεν θα αραιωσουν.ξερω οτι αν εβαζα 2-3 000 επιπλεον,ισως να ειχα καλυτερη επιλογη ομως μου αρεσει να φτανω μεχρι εκει που μπορω.χωρια οτι με τους τοκους της τραπεζας,η τελικη επιβαρυνση θα ηταν κανα 1000 ακομα.
θα ηθελα να ρωτησω κ κατι αλλο.επειδη θελω να βαλω αμεσα αισθητηρες παρκαρισματος κ μεμβρανες,θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποια συνεργασια του κλαμπ ΜΑΣ με αντιστοιχα μαστορια η καποια προταση απο καποιο φιλο για τιμες κλπ κλπ.
το αμαξι ισως προλαβω να το εχω τη παρασκευη.οποτε ισως εχω τη χαρα,αν δε φυγω ξυλοκαστρο,αν κανονιστει καποια συναντηση να συμετεχω κ να γνωρισω απο κοντα τα 'πατριωτακια' μου.
μεχρι τοτε σας ευχαριστω ολους κ παλι κ να στε καλα,οπου κ να στε.... -
πολύ καλή τιμή
είναι και momentum
καλά χλμ !!!! -
Καλησπερα Φωτη και καλωσορισες στην οικογενεια της VOLVO πολυ ωραιο το αμαξακι σου και φοβερη η τιμη!
Να σου δωσω και συγχαρητηρια για τον τροπο που σκεφτεσαι οσον αφορα τα οικονομικα σου!!!
Αν σε ενδιαφερουν οι μεμβρανες κυριως για την κορακλα σου υπαρχει 1 σετ με σκιαστρα της volvo το οποιο καλυπτει τα πισω παραθυρα και τον χωρο των αποσκευων και βγαινει 75ε μαζι με τα μεταφορικα παραδοτεο στο σπιτακι σου!!!Αν σε ενδιαφερει πες μου να σου στειλω το link.
Καλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχεις... -
Ο χρήστης kkkostas έγραψε:
Σε σχέση με τα 16'', όλους όσους ρώτησα (στο εξωτερικό) μου είπαν ότι είδαν σαφή βελτίωση της αίσθησης (φεύγει η κάπως 'λαστιχένια' αίσθηση του τιμονιού και δεν 'μαγουλιάζει'). Τωρα σε σχέση με τα 17'' δεν ρώτησα. Ξέρω όμως οτι με 17'' τα c30/s40/v50 έχουν άψογη ανεση, οπότε γνωρίζω εκ των προτέρων ότι θα θυσιαστεί λίγο. Αλλωστε έχω ρωτήσει και τον 'γκουρού' Steeg (του Top-Gear) (παρεμπιπτόντως ξέρετε ότι το προσωπικό του αυτοκίνητο είναι ένα c30 d5?) και αποκρίθηκε ότι το είδε βελτιωμένο στην αίσθηση.
Όσον αφορά τις τιμές που είπα, είναι με τα μεταφορικά παραδοτέα εδώ Ελλάδα, με φρέσκο dot (διότι πολλοί τα δίνουν με dot αρχές 2008-τελη 2007). Tα μεταφορικά κυμαίνονται από 100-150 ευρώ από Γερμανία συνήθως.
Αλήθεια, ποια άλλα αυτοκίνητα έχουν αυτή την διάσταση? Εγω κανένα δεν ξερωΦιλε μπορείς να στείλεις κανα link για λάστιχα απο Γερμανία η Αγγλία που έλεγες?Αν έχεις κανει αγορά απο κάπου πές μου.thanx
Στο ebay εχει
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Volvo-VI ... veQ5fTools
ΜΕ 100 ευρω παίρνεις σκέτο το dvd. Μήπως να βαλουμε απο 100 ευρώ ο καθένας να παρουμε το εργαλείο και να αρχήσει τα ΄΄μαστορέματα΄΄ ο Κωνσταντίνος?
-
παιδια να κανω μια ερωτηση χωρις να με βαρεσετε?
τεσπα θα παρω το ρισκο....αμα βαλω αυτην την ζαντα στο 1.6 θα το κουβαλαω στην πλατη μου????http://vccs.volvocars.se/accessories/ca ... 303250.htm
ή εστω αυτη?
http://vccs.volvocars.se/accessories/ca ... 404252.htm
VOLVO FORUM