καλησπερα σε ολους κ ολες.αφου πω παλι ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους ασχοληθηκαν κ διεθεσαν το χρονο τους για την αφεντια μου,θελω να σας πω οτι θα εχετε πλεον αλλο ενα σουηδο στη παρεα σας.
μετα απο πολυ στιψιμο του μυαλου μου κ αφου μετρησα τη τσεπη μου για να δω εως που φτανω,εκλεισα το παρακατω αυτοκινητο,το οποιο απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφο τελικα..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/479090/
το εκλεισα στις 10,000 κ με δωρο τη μεταβιβαση.πιστευω οτι ειναι μια συμφερουσα κ καλη αγορα και κυριως για μενα δεν θα προσθεσω αλλη μια δοση στον προυπολογισμο μου,οποτε κ οι επισκεψεις στο τζαμπο με τη κορακλα μου δεν θα αραιωσουν.ξερω οτι αν εβαζα 2-3 000 επιπλεον,ισως να ειχα καλυτερη επιλογη ομως μου αρεσει να φτανω μεχρι εκει που μπορω.χωρια οτι με τους τοκους της τραπεζας,η τελικη επιβαρυνση θα ηταν κανα 1000 ακομα.
θα ηθελα να ρωτησω κ κατι αλλο.επειδη θελω να βαλω αμεσα αισθητηρες παρκαρισματος κ μεμβρανες,θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποια συνεργασια του κλαμπ ΜΑΣ με αντιστοιχα μαστορια η καποια προταση απο καποιο φιλο για τιμες κλπ κλπ.
το αμαξι ισως προλαβω να το εχω τη παρασκευη.οποτε ισως εχω τη χαρα,αν δε φυγω ξυλοκαστρο,αν κανονιστει καποια συναντηση να συμετεχω κ να γνωρισω απο κοντα τα 'πατριωτακια' μου.
μεχρι τοτε σας ευχαριστω ολους κ παλι κ να στε καλα,οπου κ να στε....