-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
και του djalma διαφήμιση ήτανδεν τους δίνω πολύ σημασία η αλήθεια είναι
ευχαριστώ πάντως παιδιά
το αυτοκινητάκι θα γίνει ακόμα πιο σβέλτο και αν μείνουν ίδιες οι τιμές ίσως να μπορώ αιτιολογήσw το υψηλό κόστος χτίσης
αν αναμενεται f/l ισως ειναι καλο να περιμενεις λιγο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και του djalma διαφήμιση ήταν
δεν τους δίνω πολύ σημασία η αλήθεια είναι
ευχαριστώ πάντως παιδιά
το αυτοκινητάκι θα γίνει ακόμα πιο σβέλτο και αν μείνουν ίδιες οι τιμές ίσως να μπορώ αιτιολογήσw το υψηλό κόστος χτίσης
αν αναμενεται f/l ισως ειναι καλο να περιμενεις λιγο
Έγινε ήδη ένα refresh: http://carscoop.blogspot.com/2010/01/20 ... etrol.html
-
δεν βιάζομαι ιδιαιτερα, έτσι και αλλιώς κοιτάω και αλλα αυτοκίνητα
δεν νομίζω να γίνει και καμια τρομερή αλλαγή στο f/l, υπάροχυν φωτό?
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
δεν βιάζομαι ιδιαιτερα, έτσι και αλλιώς κοιτάω και αλλα αυτοκίνηταδεν νομίζω να γίνει και καμια τρομερή αλλαγή στο f/l, υπάροχυν φωτό?
Ρώτα εδώ: viewtopic.php?p=1654313#p1654313
Μπορεί να ξέρουν.
-
em, όχι ντάξει δεν χρειάζεται να τρελαίνομαι ακόμα
ευχαριστώ και πάλι
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Παίδες θα μιλήσω και χίλια συγνώμη αν παρεξηγηθείτε ...Το παρακάνατε.....κατάντησε εντελώς μπουζουκοbmwδιστικο το φόρουμ.... κατάντησε κουραστικό.Δεν είναι ανάγκη να βλέπουμε συνέχεια τον νέο προφυλακτήρα της Ε90-91-92-93,και να ασχολούμαστε με κάθε είδους μαρκετινίστικη μλκια που βγάζει η bmw.Πολύ γαμπριλίκι ρε γμτ.
Eπίσης μεγάλη μλκια ήταν αυτό το σχόλιο του Νίκου περί avensis.
Μη γίνεσαι κλασσικός παλαιάς κοπής bmwδακιας(στην ουσία δεν είσαι ΚΑΝ bmwδακιας αλλά γκατζετάκιας).έλεος...
Αν είχες γραψει κάτι τέτοιο σε σοβαρο γερμανικό bmw forum,θα σε είχαν πετάξει έξω κλωτσηδόν.Τεσπά.Συνεχίστε απτόητοι.
Κατι τετοια διαβαζω και μου ρχεται Ζ4 Χ5 3αρες να τα σβουρηξω σε κανα γκρεμο..
Μα ειναι δυνατον να υπαρχει τοσος φανατισμος ? και με τι να ασχολουμαστε φιλε μου ? με τις ε34? Με αυτοκινητα που βγηκαν πριν απο 20 και 30 χρονια ? με το χτες θα ασχολουμαστε ?
ελεος... ηθελα να ξερα ο κακομοιρης ο Νικος τι σας εχει κανει και του τη λετε ορισμενοι που εχετε πιο ακριβα αυτοκινητα απο το δικο του..
-
εγω παραδεχομαι δεν εχω μεγαλη εμπειρια δεν ειχα παρα μια BMW και αυτην δεν την εχω πειραξει αλλα αν ειναι να μιλανε μονο οσοι εχουν τουλαχιστον 3 με 5 να το ξερω.
ειμαι 31 αν μεχρι τα 40 50 δηλαδη εχω αλλαξει 3 Μ3 πρεπει να γραψω;
δεν νομιζω να εχω καν την ορεξη.αν με κοβεις τωρα που αρχιζω να το ψαχνω ,σιγα σιγα με υπεροπτικο υφος, τοτε τι να κανω.;
απλα σταματαω και μιλαω σε αλλα τοπικα.
ειπαμε λιγος σεβασμος δεν βλαπτει.
επισης νομιζω οτι οσοι εγραφαν εξειδικευμενα επειδη βαριουνται να γραψουν κατι νεο η αντιστοιχο εκνευριζονται που δεν το γραφουν οι καινουριοι.
αφου οι νεες μπεμπες δεν παιρνουν τοσα πειραγματα ΤΙ να γραψω;αντε σωνει και καλα να βαλω διαφορικο να αλλαξω φρενα να αλλαξω χαρτογραφηση ζαντολαστιχα ελατηρια εξατμιση...ΤΕΛΟΣ...
θα βαζω μονο φωτογραφιες.
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Παίδες θα μιλήσω και χίλια συγνώμη αν παρεξηγηθείτε ...
Το παρακάνατε.....κατάντησε εντελώς μπουζουκοbmwδιστικο το φόρουμ.... κατάντησε κουραστικό.Δεν είναι ανάγκη να βλέπουμε συνέχεια τον νέο προφυλακτήρα της Ε90-91-92-93,και να ασχολούμαστε με κάθε είδους μαρκετινίστικη μλκια που βγάζει η bmw.Πολύ γαμπριλίκι ρε γμτ.
Μη γίνεσαι κλασσικός παλαιάς κοπής bmwδακιας(στην ουσία δεν είσαι ΚΑΝ bmwδακιας αλλά γκατζετάκιας).έλεος...
Αν είχες γραψει κάτι τέτοιο σε σοβαρο γερμανικό bmw forum,θα σε είχαν πετάξει έξω κλωτσηδόν.Τεσπά.Συνεχίστε απτόητοι.
Μα ειναι δυνατον να υπαρχει τοσος φανατισμος ? και με τι να ασχολουμαστε φιλε μου ? με τις ε34? Με αυτοκινητα που βγηκαν πριν απο 20 και 30 χρονια ? με το χτες θα ασχολουμαστε ?
ελεος... ηθελα να ξερα ο κακομοιρης ο Νικος τι σας εχει κανει και του τη λετε ορισμενοι που εχετε πιο ακριβα αυτοκινητα απο το δικο του..
Πες τα ρε MANGO γιατί έχω εκνευριστεί/στεναχωρηθεί αρκετά από χθες με το ποστ του pad.
Κάνω πραγματικά ό,τι μπορώ αναλώνοντας αρκετό χρόνο στην ημέρα (επειδή μου αρέσει) για να ενημερώνω το φόρουμ για τα facelift και τις νέες εκδόσεις/μοντέλα της BMW πριν καν μπούνε ή ανέβουν σε ξένα site, δίνω εσωτερικές πληροφορίες σχετικά με τα νέα μοντέλα...δηλαδή το ΠΑΡΟΝ (το παρελθόν είναι παρελθόν), χωρίς να κάνω copy/paste φωτογραφίες (νομίζω δεν είναι κάτι δύσκολο να κάνει κάποιος) που βρίσκω στο google ή να συζητάω για μοντέλα 20ετίας που ανοίκουν στο παρελθόν ή στα 'Κλασσικά' πλέον μοντέλα...άλλωστε δε νομίζω να αποτρέπει κάποιον να το κάνει.
Το ποιος θέλει να γράψει και οτιδήποτε θέλει να γράψει νομίζω δεν τον ενοχλεί ή τον εμποδίζει κανένας.
Γενικότερα έχω πολύ μεγάλο repsect στον pad, αλλά το παραπάνω ήταν τεράστιο φάουλ κατά την άποψή μου.
@MANGO σχετικά με το τελευταίο άστο...δε θέλω να το σχολιάσω γιατί θα γίνω κακός...το έγραψε και ο HighFidelity...εμείς έχουμε κάτι 'ποταπούς' 4κυλ και δε κάνει να γράφουμε...
Για παράδειγμα...έχω μια απορία με τα φρένα μου, σκέφτομαι να βάλω τα Performance? Απαγορεύεται να το γράψω? Δεν επιτρέπεται?
Και επειδή πιστεύω ότι το φόρουμ έχει ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ κυρίως χαρακτήρα...πάρτε κι αυτό:
Ανανεωμένοι diesel (177->184ΗΡ και 38 κιλά ροπή) και μπήκε και ο 18i με τα 143 άλογα στη 3άρα Coupe: http://carscoop.blogspot.com/2010/01/20 ... le_18.html
-
Πες τα ρε MANGO γιατί έχω εκνευριστεί/στεναχωρηθεί αρκετά από χθες με το ποστ του pad.
ασχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος με τα γραφόμενα του pad μην πτοείσαι και συνεχισε να γράφεις - ενημερώνεις για ότι νέο...υπάρχουν πολλοί (είτε έχουν bmw είτε όχι) που σε διαβάζουν και μαθαίνουν τα τελευταία νέα για την εταιρεία ανεξαρτήτως αν γράφουν και έτσι συμμετέχουν ή όχι στις συζητήσεις... (όπως φυσικά διαβάζουν και όλες τις άλλες δημοσιεύσεις στο συγκεκριμένο θέμα...)
-
Ο χρήστης stelios.k έγραψε:
Πες τα ρε MANGO γιατί έχω εκνευριστεί/στεναχωρηθεί αρκετά από χθες με το ποστ του pad.ασχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος με τα γραφόμενα του pad μην πτοείσαι και συνεχισε να γράφεις - ενημερώνεις για ότι νέο...υπάρχουν πολλοί (είτε έχουν bmw είτε όχι) που σε διαβάζουν και μαθαίνουν τα τελευταία νέα για την εταιρεία ανεξαρτήτως αν γράφουν και έτσι συμμετέχουν ή όχι στις συζητήσεις... (όπως φυσικά διαβάζουν και όλες τις άλλες δημοσιεύσεις στο συγκεκριμένο θέμα...)
Εντάξει λοιπόν.
Ευχαριστώ
-
ελα ρε νικο καταλαβε επιτελους οτι ενοχλεις τα παιδια και παψε να γραφεις στο συγκεκριμενο θεμα, γινεσαι κουραστικος
-
Νικο, συνεχιζε να γραφεις οτι πληροφοριες εχεις. Περισσοτερο κοσμο ενδιαφερει ποτε ερχεται η f/l 3αρα, παρα ο καρχαριας των 20 ετων. Καλως ή κακως.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Παίδες θα μιλήσω και χίλια συγνώμη αν παρεξηγηθείτε ...
Το παρακάνατε.....κατάντησε εντελώς μπουζουκοbmwδιστικο το φόρουμ.... κατάντησε κουραστικό.Δεν είναι ανάγκη να βλέπουμε συνέχεια τον νέο προφυλακτήρα της Ε90-91-92-93,και να ασχολούμαστε με κάθε είδους μαρκετινίστικη μλκια που βγάζει η bmw.Πολύ γαμπριλίκι ρε γμτ.
Κάνω πραγματικά ό,τι μπορώ αναλώνοντας αρκετό χρόνο στην ημέρα (επειδή μου αρέσει) για να ενημερώνω το φόρουμ για τα facelift και τις νέες εκδόσεις/μοντέλα της BMW πριν καν μπούνε ή ανέβουν σε ξένα site, δίνω εσωτερικές πληροφορίες σχετικά με τα νέα μοντέλα...δηλαδή το ΠΑΡΟΝ (το παρελθόν είναι παρελθόν), χωρίς να κάνω copy/paste φωτογραφίες (νομίζω δεν είναι κάτι δύσκολο να κάνει κάποιος) που βρίσκω στο google ή να συζητάω για μοντέλα 20ετίας που ανοίκουν στο παρελθόν ή στα 'Κλασσικά' πλέον μοντέλα...άλλωστε δε νομίζω να αποτρέπει κάποιον να το κάνει.
Το ποιος θέλει να γράψει και οτιδήποτε θέλει να γράψει νομίζω δεν τον ενοχλεί ή τον εμποδίζει κανένας.
Γενικότερα έχω πολύ μεγάλο repsect στον pad, αλλά το παραπάνω ήταν τεράστιο φάουλ κατά την άποψή μου.
@MANGO σχετικά με το τελευταίο άστο...δε θέλω να το σχολιάσω γιατί θα γίνω κακός...το έγραψε και ο HighFidelity...εμείς έχουμε κάτι 'ποταπούς' 4κυλ και δε κάνει να γράφουμε...
Για παράδειγμα...έχω μια απορία με τα φρένα μου, σκέφτομαι να βάλω τα Performance? Απαγορεύεται να το γράψω? Δεν επιτρέπεται?
Και επειδή πιστεύω ότι το φόρουμ έχει ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ κυρίως χαρακτήρα...πάρτε κι αυτό:
Ανανεωμένοι diesel (177->184ΗΡ και 38 κιλά ροπή) και μπήκε και ο 18i με τα 143 άλογα στη 3άρα Coupe: http://carscoop.blogspot.com/2010/01/20 ... le_18.html
Ρε Νίκο,μη παίρνεις τόσο σοβαρά μερικά πράγματα.Αν υπήρχε αντιπάθεια-απέχθεια απέναντι σου θα υπήρχαν και τα ανάλογα smilies
Αν τα λέγαμε σε κανά καφέ(απλά τα έκοψα τα club)τα ίδια λόγια ακριβώς θα σου έλεγα,και σίγουρα δεν θα στεχαχωριώσουν-εκνευριζόσουν.
Τι να κάνουμε...αυτά έχει ο γραπτός λόγος.Mango....φανατσιμός???από εμένα???Είσαι εντελώς off topic.
Άν ήμουν φανατικός,δεν θα ετοιμαζόμουν για αγορά οικογενειακού 159 tb.
Eπίσης,την Χ5 πέτα την.Οι άλλες είναι κρίμα.ΠΡΟΣΟΧΗ
Δεν απολογούμαι,απλά εξηγούμαι.edit:
Nίκο δεν νομίζω να σοβαρολογείς με αυτό:
'εμείς έχουμε κάτι 'ποταπούς' 4κυλ και δε κάνει να γράφουμε'Mη ξεχνάς οτι το αυτοκίνητο ΣΟΥ,παραλίγο να το πάρω εγώ,άρα το παραπάνω απλά ΔΕΝ υφίστατε.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Άν ήμουν φανατικός,δεν θα ετοιμαζόμουν για αγορά οικογενειακού 159 tbΘα χαρούμε να βοηθήσουμε/ενημερώσουμε για ότιδήποτε χρειαστείς....
Προχώρα άφοβα -
pad...επειδή δε θέλω να κουράζω το φόρουμ...σου έχω στείλει ένα ΡΜ...δες το pls.
Επίσης...θα χαρούμε να σε δούμε και εδώ εννοείται: viewtopic.php?f=11&p=1742801#p1742801
(πάρε τον MICZ και ελάτε)
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
pad...επειδή δε θέλω να κουράζω το φόρουμ...σου έχω στείλει ένα ΡΜ...δες το pls.Επίσης...θα χαρούμε να σε δούμε και εδώ εννοείται: viewtopic.php?f=11&p=1742801#p1742801
Με τον micz-Mιχάλη μιλούσαμε το πρωί...έχει κάψει ο κακομοίρης....έχει αλλάξει 10 αυτοκίνητα σε 2 χρόνια.
Πούλησε την Μ3 και ετοιμάζεται για 335is.Moυ είπε οτι θα είναι το τελευταίο.Απο εκέι και πέρα δεν μπορεί να πάρει κάτι άλλο,γιατί έρχεται ο γάμος
Το πμ δεν το διάβασα ...το έσβησα αμέσως.Ήθελα απάντηση απευθείας στο φόρουμ,και την πήρα. -
Ο χρήστης pad έγραψε:
pad...επειδή δε θέλω να κουράζω το φόρουμ...σου έχω στείλει ένα ΡΜ...δες το pls.
Επίσης...θα χαρούμε να σε δούμε και εδώ εννοείται: viewtopic.php?f=11&p=1742801#p1742801
Με τον micz-Mιχάλη μιλούσαμε το πρωί...έχει κάψει ο κακομοίρης....έχει αλλάξει 10 αυτοκίνητα σε 2 χρόνια.
Πούλησε την Μ3 και ετοιμάζεται για 335is.Moυ είπε οτι θα είναι το τελευταίο.Απο εκέι και πέρα δεν μπορεί να πάρει κάτι άλλο,γιατί έρχεται ο γάμος
Το πμ δεν το διάβασα ...το έσβησα αμέσως.Ήθελα απάντηση απευθείας στο φόρουμ,και την πήρα.Ούτε που πρόλαβα να το δω...το μόνο που ξέρω είναι ότι ήταν κόκκινο (από άλλα παιδιά) γιατί όταν είχαμε κατέβει Λουτράκι ήταν με ένα 316i γιατί το είχε μέσα νομίζω, συνεργείο.
Τέσπα...αν μπορείτε, δηλώστε συμμετοχή και ελάτε.
Σου στέλνω ένα ΡΜ τώρα.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Άν ήμουν φανατικός,δεν θα ετοιμαζόμουν για αγορά οικογενειακού 159 tb
Θα χαρούμε να βοηθήσουμε/ενημερώσουμε για ότιδήποτε χρειαστείς....
Προχώρα άφοβαΕυχαριστώ πολύ
Βασικά,αν δεν υπήρχαν τρία bmwδακια καβάντζα στο γκαράζ(όλες Ε30)ΔΕΝ θα το σκεφτόμουν για 159(η οποία είναι πολύ respect τελικά!!)Θα δούμε.Όπως είπα και στον γιατρό,με δυσκολεύει η αγορά οικογενειακού μη BMW
Πάντως πήρα μια 116,και μετά από 2 εβδομάδες την έσπρωξα στον πατέρα μου (μετά την Ε39 του φάνηκε μια χαρά ο άσος...έτσι μου λέει)
Πολύ καλό αυτοκίνητο,αλλά ο κινητήρας -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Άν ήμουν φανατικός,δεν θα ετοιμαζόμουν για αγορά οικογενειακού 159 tb
Θα χαρούμε να βοηθήσουμε/ενημερώσουμε για ότιδήποτε χρειαστείς....
Προχώρα άφοβαΕυχαριστώ πολύ
Βασικά,αν δεν υπήρχαν τρία bmwδακια καβάντζα στο γκαράζ(όλες Ε30)ΔΕΝ θα το σκεφτόμουν για 159(η οποία είναι πολύ respect τελικά!!)Σε καταλαβαίνω αλλά πιο σημαντική θεωρώ την άποψη σου....που σημείωσα...
Αυτά να τα διαβάζουν κάποιοι κάποιοι διότι το ίδιο ακριβώς έχουν εκφράσει άτομα που ξέρουν από αυτοκίνητα, έχουν εργαλεία(Μ-Evo-Z) και πάνω από όλα έχουν χέρια....
Είσαι και εσύ από τα άτομα που πιστεύω γουστάρουν(γενικά) και για αυτό το λόγο σε διαβάζω....ΥΓ: Και εγώ θα αγόραζα πανεύκολα BMW αν είχα τα χρήματα που απαιτούνται για τα δικά μου γούστα....Οι καλές θέλουν 50χήνες και άνω και εγώ δεν τα πάω καλά με τα μεταχειρισμένα....
Καλή επιλογή σε ότι κι αν κάνεις φίλε pad... -
- 1 litro λάδι σημερα στην BMW Castrol full συνθετικό 5-30 (ψιλό δηλαδή). Εγραφε castrol SLX και κάτι για BMW πάνω. (17 ευρω)
BMW FORUM