-
Ο χρήστης arist2 έγραψε:
παιδιά ξέρει κανείς πόσο κοστίζει το μπροστινό σποιλερ προφυλαχτήρα που φοράει το Τ5 ? μιλάω για μοντέλο 2006 40αρι...μου αρεσε και σκεφτομαι αν μπορω να τοπερασω αρκεί να είναι οικονομικόΑν καταλαβα καλα, ειναι μερος του bodykit και δεν γνωριζω αν πωλειται ξεχωριστα...Αυτο φοραω κι εγω...αλλαζει πολυ την εμφανιση του αυτοκινητου
-
Ο χρήστης vrestas έγραψε:
Πέτυχα ενα μαύρο c30 τ5 στο δαφνή σήμερα. Ωραίο φτιαγμένο το είχε ο τύπος.Είχε και μεγαλύτερο διάμετρο στις εξατμήσεις. Μήπως είναι γραμμένος στο forum?Δεν είχα το θάρρος όπως ο Κωνσταντίνος που μίλησε στον δικαστή και τον έβαλε στην παρέα μας. Ισως έκανα ολέθριο λάθος η ίσως έπραξα καλώς,δύσκολο να αντέχαμε 2 δικαστές στο FORUM.Ήταν σβέλτος πάντως, είχε όμως πολύ φιμέ τζάμι.Ειχα καποιον και με παρακινουσε αλλιως μονος μου η αληθεια ειναι οτι δεν θα επιανα κουβεντα...παντως απο τοτε κοιταω σε καθε Volvo τι τυπος οδηγαει, και το σκεφτομαι
-
kkkostas πολυ ομορφο Ετσι ακριβως το εφτιαξα κι εγω το Σαββατο...
dimispat...βλεπω δεν μπορουσες να περιμενεις....με χαρτινες πινακιδες!! Καλοταξιδο να ειναι!
-
@Dikastis
Ηλία συμφωνώ με την άποψή σου ότι θα έπρεπε να βάλουμε στο φόρουμ την 40αρα με το άσπρο C30 R-Design! Πέρασε 2 φορές μπροστά μας και οδηγούσε πολύ άνετα κοιτώντας δεξιά αριστερά! Λάθος μας φίλε, θα είχαμε και γυναίκα και 40αρα στο φόρουμ μας...Και να πω ότι ήταν δύσκολο να της μιλήσουμε; Τι σε είχα μαζί μου;@Vrestas
Παναγιώτη κι εγώ έχω πετύχει κάποιους αλλά από φάτσα και μόνο κόλλησα να μιλήσω, καθώς πιστεύω ότι θα ήταν εντελώς αταίριαστοι με τη φιλοσοφία τη δική μας...@VolvoZeus
Κωνσταντίνε συμφωνώ με τη θέση σου σχετικά με το νέο C30! Καλή η νέα μούρη αλλά η παλιά το κάνει να δείχνει περισσότερο επιθετικό! Χάρηκα επίσης που σου άρεσε το δικό μου αυτοκίνητο και να θυμάσαι ότι μου χρωστάς κάτι...Σου το έστειλα με μήνυμα χθες!
Αναφορικά με το club πρέπει να γίνουν κινήσεις και να οργανωθούμε όλοι μαζί. Πιστεύω πάντως ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με την πολύτιμη συνεισφορά του Johnkyr και φυσικά τη δική σου στο θέμα του project και του contact με τα κεντρικά !@Μάριος
Το νέο C30 σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο δεν έχει ουσιαστικές διαφορές! Νέα μούρη μπροστά, για άλλους ωραία για άλλους όχι, η οποία δημιουργεί περισσότερο μία άλλη αίσθηση. Οι εξωτερικοί καθρέφτες έχουν αλλάξει έχουν γίνει πλατύτεροι αλλά και κοντύτεροι από τους προηγούμενους! Οι εξωτερικές διαστάσεις έχουν διατηρηθεί ίδιες ενώ το πίσω μέρος έχει διατηρηθεί ίδιο ακριβώς κρατώντας το μεγάλο λογότυπο V O L V O.
Στο εσωτερικό τώρα, υπάρχουν διαφορές στην όψη των οργάνων, κοντέρ και στροφόμετρο που γίνονται πλέον περισσότερο σπορ ενώ ταυτόχρονα προστέθηκε ρολόι στην οθόνη ενδείξεων του ταμπλώ, που στα προ f/l μοντέλα ήταν διαθέσιμο μόνο στις εκδόσεις T5.
Δεν υπάρχει τασάκι και αναπτήρας πλέον στα αυτοκίνητα ούτε επίσης το κουμπί κλειδώματος-ξεκλειδώματος θυρών στην πόρτα του συνοδηγού. Στο βασικό εξοπλισμό έχει προστεθεί το μαλακό κάλυμμα του χώρου αποσκευών (όχι δυστυχώς το σκληρό) κάτι το οποίο στα προηγούμενα μοντέλα ήταν εξτρά! Το συγκεκριμένο κάλυμμα πάντως συμφωνήσαμε με τα παιδιά ότι δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία του μοντέλου, αισθητικά τουλάχιστον... Κατά τ'άλλα το εσωτερικό είναι ίδιο με τα προ f/l μοντέλα.
Η τιμή της βασικής έκδοσης 1.6 kinetic ξεκινάει από τα 16990 EURO.
Το αυτοκίνητο που κάναμε τεστ ντράιβ είχε πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά και συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο ότι η 17αρα ζάντα ταιριάζει περισσότερο στο συγκεκριμένο πλαίσιο σε σχέση με τη 16αρα.
Τέλος και οι 3 μας μπήκαμε σε κλήρωση για ένα ταξίδι 5 ημερών στη Σουηδία για 2 άτομα και πήραμε ως δώρο καπέλα με το λογότυπο του C30! Ηλία κακώς δεν πήρες κι εσύ...Ωραίο το καπελάκι!!! -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
παιδιά ξέρει κανείς πόσο κοστίζει το μπροστινό σποιλερ προφυλαχτήρα που φοράει το Τ5 ? μιλάω για μοντέλο 2006 40αρι...μου αρεσε και σκεφτομαι αν μπορω να τοπερασω αρκεί να είναι οικονομικό
Αν καταλαβα καλα, ειναι μερος του bodykit και δεν γνωριζω αν πωλειται ξεχωριστα...Αυτο φοραω κι εγω...αλλαζει πολυ την εμφανιση του αυτοκινητου
Σκεφτομουν να απαντησω,γιατι δεν ημουν σιγουροσ αλλα η υποψια και μονο του VolvoZeus με επιβεβαιωσε.Δεν πωλειται ο προφυλακτηρας μονος του,αλλα συνολικα σαν body kit.Οι τιμες που εχω εγω και ειναι πολυ προσφατες ειναι:1300ευρω+τοποθετηση+βαφη,αν χρειαζεται+φ.π.α.
-
Χθες το βράδυ βγήκαμε για ποτό με τον Ηλία!!!!!!!!!
Δε λέω τίποτα άλλο, πραγματικά τα λόγια είναι περιττά....
Και όχι μόνο αυτό! Δεν πήγαμε με τα C30 μας αλλά είμασταν συνοδηγοί και οι δύο σε Opel Corsa 1.2 εγώ και σε Mazda 2 ο Ηλίας!
Κωνσταντίνε και λοιποί, πρέπει οι γυναίκες μας να οργανωθούν και να κάνουν φόρουμ δικό τους! Σύζυγοι VOLVO Forum!!!!!
Καλό σας βράδυ! -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Πέτυχα ενα μαύρο c30 τ5 στο δαφνή σήμερα. Ωραίο φτιαγμένο το είχε ο τύπος.Είχε και μεγαλύτερο διάμετρο στις εξατμήσεις. Μήπως είναι γραμμένος στο forum?Δεν είχα το θάρρος όπως ο Κωνσταντίνος που μίλησε στον δικαστή και τον έβαλε στην παρέα μας. Ισως έκανα ολέθριο λάθος η ίσως έπραξα καλώς,δύσκολο να αντέχαμε 2 δικαστές στο FORUM.Ήταν σβέλτος πάντως, είχε όμως πολύ φιμέ τζάμι.
Ειχα καποιον και με παρακινουσε αλλιως μονος μου η αληθεια ειναι οτι δεν θα επιανα κουβεντα...παντως απο τοτε κοιταω σε καθε Volvo τι τυπος οδηγαει, και το σκεφτομαι
Η αυτοσυγκρατηση που ελεγες!Μπορω να πω οτι μου τη διδαξες!!! Σημαντικο το οτι καταφερες να με φτασεις!!!Οταν λες τι τυπος τι εννοεις...?
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Δε νομίζω ότι το νέο C30 σε λευκό είναι το ίδιο όμορφο με το προ facelft μοντέλο. Επίσης το καινούριο φαίνεται μεγαλύτερο καθώς έχει πιο τραβηγμένη μούρη....και είναι λιγότερο συμμετρικό από ό,τι το προηγούμενο... Πολλά μπράβο για τις φωτογραφίες!!!!Κι εγω πιστευω οτι δεν ''κολλαει'' η νεα μουρη με το απο κει και πισω σχεδιο.
-
volvozeus κατι οργανωνουμε για το ερχομενο σ/κ αν εισαι προς τα μερη μας θα ηταν μια καλη αρχη για μια πανελλαδικη το να παρευρεθεις στην συναντηση μας!!!
-
Ο χρήστης Jim_c30 έγραψε:
:offtopicviii:
Χθες το βράδυ βγήκαμε για ποτό με τον Ηλία!!!!!!!!!
Δε λέω τίποτα άλλο, πραγματικά τα λόγια είναι περιττά....
Και όχι μόνο αυτό! Δεν πήγαμε με τα C30 μας αλλά είμασταν συνοδηγοί και οι δύο σε Opel Corsa 1.2 εγώ και σε Mazda 2 ο Ηλίας!
Κωνσταντίνε και λοιποί, πρέπει οι γυναίκες μας να οργανωθούν και να κάνουν φόρουμ δικό τους! Σύζυγοι VOLVO Forum!!!!!
Καλό σας βράδυ!1,2???Μαζνταρα 1,5 τα παντα ολα εγω!Καλα ειμαι και ο πρωτος γκομενος!!!Φιλε συνολο τα κυβικα C30 και MAZDA κανουν μια Μ3 καινουργια!
Τωρα τι ποτο?Κλαιω!Αφου δεν κατεβηκαμε στο κλαμπακι δε λεει!!! -
Ο χρήστης Jim_c30 έγραψε:
@Dikastis
Ηλία συμφωνώ με την άποψή σου ότι θα έπρεπε να βάλουμε στο φόρουμ την 40αρα με το άσπρο C30 R-Design! Πέρασε 2 φορές μπροστά μας και οδηγούσε πολύ άνετα κοιτώντας δεξιά αριστερά! Λάθος μας φίλε, θα είχαμε και γυναίκα και 40αρα στο φόρουμ μας...Και να πω ότι ήταν δύσκολο να της μιλήσουμε; Τι σε είχα μαζί μου;@Vrestas
Παναγιώτη κι εγώ έχω πετύχει κάποιους αλλά από φάτσα και μόνο κόλλησα να μιλήσω, καθώς πιστεύω ότι θα ήταν εντελώς αταίριαστοι με τη φιλοσοφία τη δική μας...@VolvoZeus
Κωνσταντίνε συμφωνώ με τη θέση σου σχετικά με το νέο C30! Καλή η νέα μούρη αλλά η παλιά το κάνει να δείχνει περισσότερο επιθετικό! Χάρηκα επίσης που σου άρεσε το δικό μου αυτοκίνητο και να θυμάσαι ότι μου χρωστάς κάτι...Σου το έστειλα με μήνυμα χθες!
Αναφορικά με το club πρέπει να γίνουν κινήσεις και να οργανωθούμε όλοι μαζί. Πιστεύω πάντως ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με την πολύτιμη συνεισφορά του Johnkyr και φυσικά τη δική σου στο θέμα του project και του contact με τα κεντρικά !@Μάριος
Το νέο C30 σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο δεν έχει ουσιαστικές διαφορές! Νέα μούρη μπροστά, για άλλους ωραία για άλλους όχι, η οποία δημιουργεί περισσότερο μία άλλη αίσθηση. Οι εξωτερικοί καθρέφτες έχουν αλλάξει έχουν γίνει πλατύτεροι αλλά και κοντύτεροι από τους προηγούμενους! Οι εξωτερικές διαστάσεις έχουν διατηρηθεί ίδιες ενώ το πίσω μέρος έχει διατηρηθεί ίδιο ακριβώς κρατώντας το μεγάλο λογότυπο V O L V O.
Στο εσωτερικό τώρα, υπάρχουν διαφορές στην όψη των οργάνων, κοντέρ και στροφόμετρο που γίνονται πλέον περισσότερο σπορ ενώ ταυτόχρονα προστέθηκε ρολόι στην οθόνη ενδείξεων του ταμπλώ, που στα προ f/l μοντέλα ήταν διαθέσιμο μόνο στις εκδόσεις T5.
Δεν υπάρχει τασάκι και αναπτήρας πλέον στα αυτοκίνητα ούτε επίσης το κουμπί κλειδώματος-ξεκλειδώματος θυρών στην πόρτα του συνοδηγού. Στο βασικό εξοπλισμό έχει προστεθεί το μαλακό κάλυμμα του χώρου αποσκευών (όχι δυστυχώς το σκληρό) κάτι το οποίο στα προηγούμενα μοντέλα ήταν εξτρά! Το συγκεκριμένο κάλυμμα πάντως συμφωνήσαμε με τα παιδιά ότι δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία του μοντέλου, αισθητικά τουλάχιστον... Κατά τ'άλλα το εσωτερικό είναι ίδιο με τα προ f/l μοντέλα.
Η τιμή της βασικής έκδοσης 1.6 kinetic ξεκινάει από τα 16990 EURO.
Το αυτοκίνητο που κάναμε τεστ ντράιβ είχε πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά και συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο ότι η 17αρα ζάντα ταιριάζει περισσότερο στο συγκεκριμένο πλαίσιο σε σχέση με τη 16αρα.
Τέλος και οι 3 μας μπήκαμε σε κλήρωση για ένα ταξίδι 5 ημερών στη Σουηδία για 2 άτομα και πήραμε ως δώρο καπέλα με το λογότυπο του C30! Ηλία κακώς δεν πήρες κι εσύ...Ωραίο το καπελάκι!!!Κοιταξε,40αρα=2 20αρες,οποτε για πλακα!!!!
-
Παιδια σημερα εβαλα στο αμαξι το σετ με τα σκιαστρα το οποιο παρειγγειλα απο το ιντερνετ και μπορω να πω οτι ειναι πιο ομορφο και πρακτικο απ'οτι το περιμενα....χρωσταω φωτογραφιες που θα ανεβασω μαλλον αυριο...
σημερα καλυτερα.....

αυριο αν ενδιαφερεται κανεις μπορω να ανεβασω και φωτο απο μεσα...
-
[Τέλος και οι 3 μας μπήκαμε σε κλήρωση για ένα ταξίδι 5 ημερών στη Σουηδία για 2 άτομα και πήραμε ως δώρο καπέλα με το λογότυπο του C30! Ηλία κακώς δεν πήρες κι εσύ...Ωραίο το καπελάκι!!! [/quote]
Κοιταξε,40αρα=2 20αρες,οποτε για πλακα!!!![/quote]
Εγω φοραω μονο το καπελακι του DREAMLINER.Τα καπελα τους μαρανανε.Ρε μηπως φοραγανε τα καπελα αυτα οι πωλητες οταν εβρεχε μυαλα και σας ελεγαν ο,τι να ναι??? -
Ο χρήστης stavros1926 έγραψε:
Παιδια σημερα εβαλα στο αμαξι το σετ με τα σκιαστρα το οποιο παρειγγειλα απο το ιντερνετ και μπορω να πω οτι ειναι πιο ομορφο και πρακτικο απ'οτι το περιμενα....χρωσταω φωτογραφιες που θα ανεβασω μαλλον αυριο...Για ανεβασε να δουμε τι λενε.Ενθουσιασμενος φαινεσαι!
-
Παιδια στο επισημο ελληνικο site της volvo αναφερει πουθενα τιμες;
-
μπορει καποιος να μου απαντησει ,στο Volvo S40 το πορτπαγκαζ ανοιχτο τι πλατος εχει καθαρο;
θελω να ξερω αν περναει αντικειμενο πλατους 1.03 εκ.
και επισης τι λεει το συγκεκριμενο απο αξιοπιστια και τιμες ανταλλακτικων.
απο το 2004 μοντελο και μετα.
-
Ο χρήστης T5 lover έγραψε:
Παιδια στο επισημο ελληνικο site της volvo αναφερει πουθενα τιμες;Ασε,τους ζηταμε πολλα!Δεν μπορω να καταλαβω,τοσο κοπο τους κανει να βαλουνε καμια τιμουλα?Ρε ημαρτο!
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μπορει καποιος να μου απαντησει ,στο Volvo S40 το πορτπαγκαζ ανοιχτο τι πλατος εχει καθαρο;θελω να ξερω αν περναει αντικειμενο πλατους 1.03 εκ.
και επισης τι λεει το συγκεκριμενο απο αξιοπιστια και τιμες ανταλλακτικων.
απο το 2004 μοντελο και μετα.
Δεν ξερω αν χωραει να μπει,μαλλον οχι,αλλα μ'αρεσεις!!!
-
Κάτσε να δει το avatar σου να δεις τί έχει να γίνει
-
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
Παιδια στο επισημο ελληνικο site της volvo αναφερει πουθενα τιμες;
Ασε,τους ζηταμε πολλα!Δεν μπορω να καταλαβω,τοσο κοπο τους κανει να βαλουνε καμια τιμουλα?Ρε ημαρτο!
Λεω και γω, δε μπορω να βρω τις τιμες! Μα καλα επισημο site και να μην εχει τιμες; Ελεος!
VOLVO FORUM