-
Έγινε το απίθανο: το avensis πήρε ψήφο!!!!!
-
καλημερα, μόλις ψηφισα και εγω το ωραιότερο σενταν μεσαίο που κυκλοφορεί που φυσικά είναι η 159.
Από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα αυτού του τύπου θεωρώ πολύ ομορφο αυτό που έχω, volvo s40( δεν κατάλαβα γιατί δεν είναι στην ψηφοφορία, ενώ είναι η toyota avensis )
Επίσης citroen c5 κούκλα.
Αν και έχει αντικατασταθεί με το νέο ,από τα πιο όμορφα μεσαία είναι το προηγούμενο honda accord -
Έβαλε ο 'nonos' ένα θέμα. Και αρχίσαμε να κράζουμε ότι δεν είναι δίκαιη η δημοσκόπιση, δεν έχει το τάδε που έχει το ίδιο μεταξόνιο με το δείνα κακάσχημο κλπ.
Δεν είναι επίσιμη δημοσκόπιση του περιοδικού 4Τ. Μπήκε το insigniaclub και την έκανε ρδελομπου. Μπήκε όπως πάντα και η κόντρα alfisti-υπόλοιποι. Κάπου μπήκε και ο Μεγκανάκιας( ). Μέχρι και το avensis πήρε ψήφο( ).
Όπως θα έλεγε και ο αείμνηστος Ηλιόπουλος...
http://www.youtube.com/watch?v=-0D3cotZ ... re=relatedυ.γ. είχα τους volvistes για πιο μετριοπαθείς. Αφού 'το λέει η καρδούλα' τους, πως και αγόρασαν αυτά τα αποστειρωμένα οδηγικά οχήματα. Pριν με κράξουν, τα αγαπάω τα volvo. Εχω κάνει πάρα πολλά χιλιόμετρα με το s40 του πατέρα μου. Και το πήραμε συνειδητά όταν ήταν ακριβότερο από τις αντίστοιχες 3άρες BMW. Όπως και έπεισα φίλο μου να αγοράσει το c30. Αλλά να υπερασπιζόμαστε τις μηχανές τους που κυκλοφορούν στην Ελλάδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Έβαλε ο 'nonos' ένα θέμα. Και αρχίσαμε να κράζουμε ότι δεν είναι δίκαιη η δημοσκόπιση, δεν έχει το τάδε που έχει το ίδιο μεταξόνιο με το δείνα κακάσχημο κλπ.
Δεν είναι επίσιμη δημοσκόπιση του περιοδικού 4Τ. Μπήκε το insigniaclub και την έκανε ρδελομπου. Μπήκε όπως πάντα και η κόντρα alfisti-υπόλοιποι. Κάπου μπήκε και ο Μεγκανάκιας( ). Μέχρι και το avensis πήρε ψήφο( ).
Όπως θα έλεγε και ο αείμνηστος Ηλιόπουλος...
http://www.youtube.com/watch?v=-0D3cotZ ... re=relatedκοιτα ε τον μεγκανακια ισα ισα που επεσε και λιγο γελιο . Παντως πλακα στη πλακα αν δειτε στο ρωτο ποστ γραφει τους λογους γιατι δεν εβαλε το ταδε μοντελο ειτε λογω facelift που περιμενουμε να βγει στην αγορα, ειτε δεν ξερω και γω τι. οποτε πρωτα διαβαζουμε το πρωτο ποστ να δουμε τι και πως και μετα αρχιζουμε να καταδικαζουμε. Και εγω ειπα να ψηφισω την 159 αλλα προτιμησα την τουρκογερμανιδα (αναφερομαι στη C class)
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Αφού διάβασα τα περισσότερα posts- όχι όλα, θα ήταν αδύνατον - επιτρέψτε μου κάποιες παρατηρήσεις.
Μια ψηφοφορία σε ένα φόρουμ αυτοκινήτου και μάλιστα υπό την αιγίδα (το φόρουμ) ενός συγκεκριμένου περιοδικού του 'αδέσμευτου' και 'αντικειμενικού' (τα εισαγωγικά απλά εκφράζουν απόψεις που έχουν ήδη διατυπωθεί εδώ μέσα) τύπου, ΔΕΝ μπορεί να είναι αντικειμενική.
Γιατί, ποιά ψηφοφορία μπορεί να θεωρηθεί αντικειμενική -και τι την διακρίνει από μια άλλη 'υποκειμενική';- και τι ακριβώς σημαίνει αυτός ο όρος όταν χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη συγκεκριμένη διαδικασία;
Με το 'αντικειμενική' εννοείται μι ψηφοφορία που το αποτέλεσμά της θα είναι ευθέως ανάλογο της πραγματικότητας, όπως αυτή θα εκφραζόταν αν συμμετείχε το σύνολο των Ελλήνων αγοραστών ή/και απλών χρηστών αυτοκινήτου.
Αν εκ των προτέρων δεν την θεωρείτε αντικειμενική - δεν με αμφισβήτησε κανένας μέχρι τώρα - δεν βλέπω γιατί την κάνετε. Για να πεισθείτε ότι κάνατε τη σωστή αγορά αφού αυτή θα τύχει της έγκρισης των άλλων ;Τα δύο μέλη του Insignia Club παρακαλούνται να πάνε στον δικό τους ιστοχώρο.
Θα πάθω τίποτα απ' τη πολλή αντικειμενικότητα. Είναι προφανές λοιπόν πως όλοι οι υπόλοιποι ψηφίσαντες εδώ ΔΕΝ ανήκετε σε άλλα φόρουμ όπως ΜΟΝΟ οι ψηφοφόροι του Insignia κάνουν. (Μη βιαστείτε να απαντήσετε πριν διαπιστώσετε πως έχω γραφτεί στο 4Τ φόρουμ πριν καν δημιουργηθεί το Insignia club και πως ΔΕΝ ψήφισα σ' αυτή τη ψηφοφορία)
Οι κοπλεξαρες του insignia club συνεχιζουν να γραφονται για να ψηφιζουν...
Παρακολουθω ολη την ωρα το τοπικ σημερα και ειναι ουσιαστικα το μονο που μαζευει ψηφους...Είσαι ειδικός στα 'βαφτήσια', φαίνεται κι απ' το όνομά σου. Εγώ θα έλεγα να αφαιρέσεις τόσους ψήφους όσοι είναι και τα ενεργά μέλη του Insignia club. Έτσι μπορεί να πετύχεις το αποτέλεσμα που θα σε δικαιώσει απόλυτα.
Αν όλοι οι αγοραστές ήταν πράγματι 'ταγμένοι' σε κάποια φίρμα, πως εξηγείται το γεγονός της πρωτιάς στης πωλήσεις του Insignia ? Ξαφνικά όλοι οι Opelάκηδες άλλαξαν μαζί αυτοκίνητο ;
Αν δεν είναι όλοι 'ταγμένοι', είναι στη πλειοψηφία τους ηλίθιοι και διάλεξαν ένα απαράδεκτο - και από αισθητικής πλευράς - όχημα ? Και καλά οι Έλληνες αλλά και οι Ευρωπαίοι το ίδιο ; Και τα βραβεία για design κλπ που έχει κατακτήσει το συγκεκριμένο, είναι όλα μαϊμού ; -
Προς τι τόση φασαρία για το αν είναι έγκυρη η ψηφοφορία ?? Θα πάρουμε πιστοποίηση ISO ?? O nonos άνοιξε ένα θέμα όπου καθένας μπορεί να εκφέρει τη γνώμη του για το ποιο θεωρεί πιο όμορφο. Λογικό ήταν να ξεφύγει η κουβέντα σε επιδόσεις και άλλα. Εντάξει αυτό που έγινε με το insignia δεν ήταν ωραίο αλλά δεν χάθηκε κι ο κόσμος.Ακόμη και όλοι οι αγοραστές να συμμετείχαν πάλι δεν θα ήταν αντικειμενική η ψηφοφορία γιατί δεν πιστεύω να αγοράζει κανείς αυτοκίνητο μόνο γιατί είναι όμορφο. Και τέλος για το φίλο salty , αν όλοι οι κάτοχοι insignia το αγοράσατε γιατί είναι το πιο όμορφο, καλό είναι να ξανα προσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας. Αν όχι , την τελευταία παράγραφό σου, την έγραψες σε λάθος θέμα.
-
Salty, καθώς μόνο για χαζό δεν σε έχω, πιστέυω ότι σκόπιμα παρεξήγησες τα γραφόμενά μου. Φυσικά και δεν αναφερόμουν σε εσένα που είσαι παλαιό και ενεργό μέλος του forum. Ούτε στον Σταμάτη, τον cosco και όλα τα άλλα 'κανονικά' μας μέλη. Αναφερόμουν σε δύο συγκεκριμένους που γράφτηκαν μόνο για να ψηφίσουν και μετά υπερασπίζονταν το Insignia μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός τους! Καρφίτσα δεν άφησαν να πέσει... Κανείς δεν είπε ότι το Insignia είναι άσχημο ή αδιάφορο. Αλλά αν δεν έρχονταν οι ημέτεροι να ψηφίσουν οργανωμένα, δεν θα ήταν τόσο ψηλά (θυμίζω ότι πριν πέσει σύρμα η δεύτερη θέση παίζονταν ανάμεσα στο 6 και στην C5).
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Από την άλλη...τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα έχουν ΠΟΛΥ περιορισμένο και συνειδητοποιημένο κοινό.
Η κατηγορία που ανοίκει η 159 και το κοινό που την αγοράζει είναι ΣΑΦΩΣ μεγαλύτερο με ΠΟΛΥ περισσότερες επιλογές.
2θυρη μπερλίνα είναι η 3άρα Coupe, ενώ η Μ3 βγαίνει και σε 4θυρη έκδοση, αν δεν το γνώριζες, κατ' αρχάς.
Κατά δεύτερον, ΣΕ PETROLHEAD απευθύνεται και η 159, που δεν θέλουν/μπορούν να διαθέσουν περισσότερα χρήματα για αγορά μπερλίνας. Έχει διαφορετικές απαιτήσεις/αυτοκινητική φιλοσοφία ο αγοραστής 159, από τον αγοραστή Avensis και ας ανήκουν ΟΛΑ -και η 3άρα- στο seg.D. Και αν δεν σε βοηθά να καταλάβεις τον συσχετισμό το παράδειγμα της Μ3, βάλε στην θέση της οποιαδήποτε 320/330/335. Ανεξάρτητα από τον δρόμο που ακολουθεί ο κάθε κατασκευαστής, ή και τους περιορισμούς με τους οποίους βρέθηκε αντιμέτωπος, η ουσία είναι ότι απευθύνονται αμφότεροι σε οδηγούς που ΜΟΙΡΑΙΑ θέτουν σε δεύτερη και τρίτη μοίρα ζητήματα πρακτικότητας. Και σε τοίχο να το πεις, ευκολότερα θα το κατάλαβει... Τώρα να σε προτρέψω να διαβάσεις θεωρία συνόλων, μάλλον μάταιο θα είναι...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
περιορισμενη σε σχεση με μια sport Μπερλινα των 30κ -200ps , οπου υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια και δυνατοτητα επιλογης σε παρομοιο οδηγικο υφος-αναγκες...
Και ποια είναι αυτά τα μοντέλα;
Κάνεις πλάκα τώρα Νίκο ε? Μα προφανώς όλη η μεσαία κατηγορία! Και εντάξει...μπορεί να μην είναι 200 άλογα, αλλά 150...έχουν άλλα θετικά. Για να καταλάβεις από τι αυτοκίνητα έχει αυτή η κατηγορία να διαλέξει ο οικογενειάρχης:
-159
-Α4 1.8Τ
-C5
-Accord
-Mazda 6
-C-Klasse
-Insignia
-Laguna
-9-3
-Octavia
-Avensis
-Passat
-S40Από την άλλη στη κατηγορία της Μ3 έχουμε:
-S5 (δε παίζει βασικά ούτε κι αυτό...θα έπαιζε το RS5, αλλά ας το βάλουμε)
-C63AMG
-και τα Scooby/EvoΑυτά!
Αλλά πάμε τη σύγκριση αλλού και δεν έχει νόημα, γιατί το τόπικ έχει άλλο τίτλο.
Πρέπει να καταλάβεις ότι σε αυτή τη κατηγορία δεν έχουμε να κάνουμε με κάγκουρες και mod-freaks που τους ενδιαφέρουν οι απόλυτες επιδόσεις και τα άλογα!
Πρώτο μέλημα είναι η άνεση και οι χώροι σε συνάρτηση με το κόστος κτήσης και άτοκες δόσεις .-
-
Ο χρήστης salty έγραψε:
Αφού διάβασα τα περισσότερα posts- όχι όλα, θα ήταν αδύνατον - επιτρέψτε μου κάποιες παρατηρήσεις.
Μια ψηφοφορία σε ένα φόρουμ αυτοκινήτου και μάλιστα υπό την αιγίδα (το φόρουμ) ενός συγκεκριμένου περιοδικού του 'αδέσμευτου' και 'αντικειμενικού' (τα εισαγωγικά απλά εκφράζουν απόψεις που έχουν ήδη διατυπωθεί εδώ μέσα) τύπου, ΔΕΝ μπορεί να είναι αντικειμενική.
Γιατί, ποιά ψηφοφορία μπορεί να θεωρηθεί αντικειμενική -και τι την διακρίνει από μια άλλη 'υποκειμενική';- και τι ακριβώς σημαίνει αυτός ο όρος όταν χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη συγκεκριμένη διαδικασία;
Με το 'αντικειμενική' εννοείται μι ψηφοφορία που το αποτέλεσμά της θα είναι ευθέως ανάλογο της πραγματικότητας, όπως αυτή θα εκφραζόταν αν συμμετείχε το σύνολο των Ελλήνων αγοραστών ή/και απλών χρηστών αυτοκινήτου.
Αν εκ των προτέρων δεν την θεωρείτε αντικειμενική - δεν με αμφισβήτησε κανένας μέχρι τώρα - δεν βλέπω γιατί την κάνετε. Για να πεισθείτε ότι κάνατε τη σωστή αγορά αφού αυτή θα τύχει της έγκρισης των άλλων ;Η πραγματικότητα αγαπητέ αφορά την κάθε μονάδα ξεχωριστά και τις εξατομικευμένες προτιμήσεις της, δεν προέρχεται από το άθροισμα των διαφορετικών απόψεων. Υπό αυτή την έννοια οποιαδήποτε ψηφοφορία μηδαμινή γνωσιολογική αξία διαθέτει, ως τρόπος προσέγγισης μιας a priori υποκειμενικής πραγματικότητας, αδιάφορο αν διενεργήθηκε 'δειγματοληπτικά' στα πλαίσια μιας μικρής κοινότητας, ή έλαβε υπόψη της το σύνολο. Και μιλάς για σύνολο αγοραστών, που τίθεται ακριβώς το όριο της 'αντικειμενικοποίησης' της φηφοφορίας;
Μια γαμο-ψηφοφορία για να περάσει η ώρα είναι, -να πω ότι ήταν καμια ψηφοφορία ΜΜΕ για το αυτοκίνητο της χρονιάς, να διακυβεύονται συμφέροντα, να το καταλάβω να γίνει σκοτωμός... - μην κάνετε σαν μωρά-παιδιά, να 'νικήσει' το δικό σας...
-
Παμε αλλη μια..ετσι εδω μεχρι να μαθετε 5 πραγματα..
a4 2808
c5 2850
3er 2750
passat 2710
159 2700
407 2725
laguna 2756
insignia 2737
και παει λεγονταςlancer 2600
s40-focus 2640
octavia 5 2575 ( αν ειναι δυνατον να το βαλω στα μεσαια....)Το μεταξονιο ειναι το καλυτερο μεγεθος για να εξετασεις αν ενα αυτοκινητοστο πλασαρουν για μεσαιο ενω ειναι μικρομεσαιο..Επισης σκανδιναβε μου εχουμε 2010....
Το s60 δε το εβαλα γιατι οπως εξηγησα ειναι αρκετα παλιο απο την αποψη οτι μετραει πολλα χρονια στη πιατσα και ηδη το νεο ειναι ετοιμο..Θα ηταν δικαιο να βαλω το νεο οταν το εχουμε δει μονο εδω μεσα ,δεν εχει ερθει ελλαδα κτλ..?
Το μονο που θα μπορουσα να βαλω ειναι το superb και παραδεχτηκε κατι σελιδες τωρα οτι το ξεχασα...Αν καποιοι κατηγοριοποιουν τα μεσαια με βαση τις εξωτερικες διαστασεις ειναι απλα λαθος και δεν υπαρχει κατι αλλο.. Εδω οι προβολοι των νεων αυτοκινητων που συμβαλλουν στο μηκος εχουν αρχισει και ξεφευγουν επικυνδυνα..
Δεν ειναι μεσαια τα μικρομεσαια με ουρα και δε μετραμε με βαση το εξωτερικο μηκος και το χωρο αποσκευων αν ηταν ετσι και η delta στα μεσαια παει αφου απ εξω ειναι τεραστια..Ο χρήστης salty έγραψε:
Οι κοπλεξαρες του insignia club συνεχιζουν να γραφονται για να ψηφιζουν...
Παρακολουθω ολη την ωρα το τοπικ σημερα και ειναι ουσιαστικα το μονο που μαζευει ψηφους...Είσαι ειδικός στα 'βαφτήσια', φαίνεται κι απ' το όνομά σου. Εγώ θα έλεγα να αφαιρέσεις τόσους ψήφους όσοι είναι και τα ενεργά μέλη του Insignia club. Έτσι μπορεί να πετύχεις το αποτέλεσμα που θα σε δικαιώσει απόλυτα.
Αν όλοι οι αγοραστές ήταν πράγματι 'ταγμένοι' σε κάποια φίρμα, πως εξηγείται το γεγονός της πρωτιάς στης πωλήσεις του Insignia ? Ξαφνικά όλοι οι Opelάκηδες άλλαξαν μαζί αυτοκίνητο ;
Αν δεν είναι όλοι 'ταγμένοι', είναι στη πλειοψηφία τους ηλίθιοι και διάλεξαν ένα απαράδεκτο - και από αισθητικής πλευράς - όχημα ? Και καλά οι Έλληνες αλλά και οι Ευρωπαίοι το ίδιο ; Και τα βραβεία για design κλπ που έχει κατακτήσει το συγκεκριμένο, είναι όλα μαϊμού ;Πρωτον το κομπλεξαρες δε πηγαινε σε ολους και εχεις δικιο επρεπε να εχω πει 'μερικοι κομπλεξαρες' και μη πεις οτι δεν ειναι.. αρκει να δεις πως εκφραστηκαν στο club σας πανω στ οσυγκεκριμενο θεμα..Ποσο μαλλον δε πηγαινε σε εσενα που ησουν ο μονος που πηρες αλλη γραμμη στο forum σας αν και εδω δε ψηφισες το 6αρι οπως ηθελες αλλα το 'δικο σου'...ειδες λοιπον......Ψηφισες λαθος κι εσυ και δε ψηφισες αυτο που θεωρεις ομορφοτερο...γιατι αραγε???
Δευτερον εχω βαλει στη ψηφοφορια (insignia + μελη insigniaclub.gr) απο εκει και περα και να ηθελα να σβησω δε μπορω και δε θελω..Τι ειμαι εγω να φτιαχνω τη ψηφοφορια οπως θελω??
Τριτον αυτο με τη δικαιωση δε το καταλαβα..Μονο εσυ ισως πιστευεις κατι τετοιο..? Αν εχω καταλαβει κατι λαθος παρακαλω να με διορθωσεις..
Ειλικρινα δεν ειναι κριτηριο ομορφιας το τι πωλησεις κανει...159,c5,6αρι κοιτα ποσες ψηφους εχουν και τι πωλησεις εχουν κανει..Το μπουρδελο το avensis πρωτης γενιας πουλησε οσο ολα τα αλλα μαζι αλλα ηταν κακασχημο..Ξεκολλατε...εδω ψαχνουμε το ομορφο οχι το καλυτερο..
Κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι καλο αμαξι..
Τα βραβεια του design μονο γελια μου προκαλουν ,οπως αλλωστε και 'Το ελληνικο αυτοκινητο της χρονιας', Το 'Car of the year', οι δεικτες αξιοπιστιας κτπλ..Γενικασ ασταση απεναντι σε ολα αυτα.. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Από την άλλη...τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα έχουν ΠΟΛΥ περιορισμένο και συνειδητοποιημένο κοινό.
Η κατηγορία που ανοίκει η 159 και το κοινό που την αγοράζει είναι ΣΑΦΩΣ μεγαλύτερο με ΠΟΛΥ περισσότερες επιλογές.
2θυρη μπερλίνα είναι η 3άρα Coupe, ενώ η Μ3 βγαίνει και σε 4θυρη έκδοση, αν δεν το γνώριζες, κατ' αρχάς.
Κατά δεύτερον, ΣΕ PETROLHEAD απευθύνεται και η 159, που δεν θέλουν/μπορούν να διαθέσουν περισσότερα χρήματα για αγορά μπερλίνας. Έχει διαφορετικές απαιτήσεις/αυτοκινητική φιλοσοφία ο αγοραστής 159, από τον αγοραστή Avensis και ας ανήκουν ΟΛΑ -και η 3άρα- στο seg.D. Και αν δεν σε βοηθά να καταλάβεις τον συσχετισμό το παράδειγμα της Μ3, βάλε στην θέση της οποιαδήποτε 320/330/335. Ανεξάρτητα από τον δρόμο που ακολουθεί ο κάθε κατασκευαστής, ή και τους περιορισμούς με τους οποίους βρέθηκε αντιμέτωπος, η ουσία είναι ότι απευθύνονται αμφότεροι σε οδηγούς που ΜΟΙΡΑΙΑ θέτουν σε δεύτερη και τρίτη μοίρα ζητήματα πρακτικότητας. Και σε τοίχο να το πεις, ευκολότερα θα το κατάλαβει... Τώρα να σε προτρέψω να διαβάσεις θεωρία συνόλων, μάλλον μάταιο θα είναι...
Συνεχίζεις, μάλιστα προσπαθώντας να με χλευάσεις και να με προσβάλεις (όπως πάντα κάνεις όταν μου μιλάς)...αν και σου έχουν πει κι άλλοι ότι κάνεις λάθος.
Αν θυμάσαι καλά μίλησες για Ε46, όχι για Ε92 Μ3. Βγήκε Ε46 Μ3 σε 4θυρη και δε το κατάλαβα?
ΔΕΝ απευθύνεται σε petrolhead η 159 κατά κύριο λόγο. Πως να το κάνουμε?! Στο μέσο οικογενειάρχη απευθύνεται. Ένα απλό μεσαίο αυτοκίνητο είναι...δεν είναι κανένα supercar! Χαλάρωσε λίγο.
Προσπάθησα και εγώ και ο Γρηγόρης να σου εξηγήσουμε όσο καλύτερα γίνεται ότι η σύγκριση σου στο όμοιο κοινό κατά τα δικά σου δεδομένα κοινό μεταξύ 159 και Μ3 είναι λάθος...αλλά εξακολουθείς να μη το καταλαβαίνεις. Απορώ πραγματικά με τη λογική σου στη σύγκριση ενός ΓΕΝΙΚΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ 4θυρου οικογενειακού που κοστίζει 30Κ ευρώ και έχει 200 άλογα με ένα απόλυτα στημένο sportcar και 350 άλογα που κύριο μέλημα είναι η σπορ και απόλυτη οδήγηση/ευχαρίστηση που κάποιος ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα το αγοράσει για αυτό που είναι ΚΑΙ ΟΧΙ για τους χώρους. Πρέπει να καταλάβεις ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει κάνει ΚΑΜΙΑ υποχώρηση, μα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ, γιατί το αγόρασε για αυτό που είναι!
Μάλλον ο τοίχος είσαι εσύ...τι να πω...
Αααα...επίσης άκυρο το 320i/330i/335i γιατί όλες αυτές (προφανώς Ε90, ε?) έχουν καλύτερους χώρους από την 159 αλλά και τα διπλάσια χρήματα ...άρα τι θες να πεις?
-
Προσπάθησα και εγώ και ο Γρηγόρης να σου εξηγήσουμε
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει...
Νικήσατε, πάμε παρακάτω.
-
Συνεχίζεις, μάλιστα προσπαθώντας να με χλευάσεις και να με προσβάλεις (όπως πάντα κάνεις όταν μου μιλάς)...αν και σου έχουν πει κι άλλοι ότι κάνεις λάθος.Kι εσενα σου χουν πει κι αλλοι οτι κανεις λαθος.So what? κανα αλλο παιδικο επιχειρημα; (ακου στο χουν πει κι αλλοι αρα εχεις λαθος.. )
-
Εχει πλάκα να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια άτομα να περιφερούν σε διάφορα σχετικά και μη θέματα την επιλογή τους ως την καλύτερη δυνατή χρησιμοποιώντας πάντα τα ίδια επιχειρήματα είτε έχουν σχέση είτε όχι με το θέμα-ερώτημα που τίθεται
Φυσικά θεωρούν οτι δεν είναι κουραστικοί και απλά ως άλλοι teleevangelists πρέπει να μας πείσουν δια της πλύσεως εγκεφάλου για την ορθότητα της επιλογής τους. Να την ασπαστούμε και να τους χειροκροτήσουμε ως μεγάλους γκουρού που μας έβγαλαν από τον δρόμο της απώλειας.
Το να αντιτάξεις επιχειρήματα είναι απλά ανούσιο ακόμα και αν τους πείς οτι είναι
Οπως κάποτε είχε στην υπογραφή του o titsataki
Never argue with an idiot - they'll bring you down to their level then beat you with experience.
Αλλάζω το idiot με
Never argue with fanboys - they'll bring you down to their level then beat you with experience.
Αυτά και τέλος κι από εμένα το λιθαράκι μου σε αυτό το
Υ.Γ1 Εχουν γραφτεί επίκα αστεία πράγματα σε όλες αυτές τις σελίδες. Κρίμα που δεν είδαμε να ανοίγονται και βαρύγδουπα θέματα με τίτλους: αποχωρώ, φεύγω από αυτό το φόρουμ που συμπεριφέρεται ρατστιστικά στους κατόχους Tata, λευτερία στον Γιώργο Μοναστηριώτη κλπ...
Υ.Γ2 Συνεχίστε το οπαδικό σας παραλήρημα, απλά είναι κρίμα να το κάνετε όντας κρυμμένοι πίσω από τον μανδύα του ντε μεκ αντικειμενικου, οχι τπτ άλλο μετά από καμιά 50αρια ποστ -και πολλά λέω- αυτος εξαφανίζεται -
Συμφωνώ καθολικά με τις απόψεις που ορθά εξέφρασε ο φίλτατος Pai Mei, που όπως πάντα κάνει εποικοδομητικά και καίρια σχόλια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι διαφωνούντες πρέπει να το εκλάβουν επί προσωπικού. Νίκο σε σένα αναφέρομαι.
Η 159 Νίκο δεν είναι ένα γενικό sedan που πολλάκις υποτιμητικά ανέφερες, αν εσύ το κατατάσσεις εκεί αποτελεί ξεκάθαρα υποκειμενικότητα. Καθώς η ίδια η εταιρία -τι πιο επίσημο εξάλλου?- δεν προωθεί τα προιόντα της, δεν τα απευθύνει στον πολυαναφερόμενο μέσο αγοραστή.
Θα σου θυμίσω τα πολύ πρόσφατα χαρτοφυλάκια αλλά και τις διαφημίσεις περί Alfisti, νέας γενιάς alfisti, παραδοσιακούς alfisti, ακόμα και το teaser της Giulietta ξεκάθαρα σε αυτούς απευθύνεται....
Εγώ ο ίδιος είχα ποστάρει foto από ΔΣ με τον πρόεδρο Sergio Cravero που πίσω στην διαφάνεια(slide) γινόταν ξεκάθαρη αναφορά στους παραδοσιακούς αγοραστές Alfa Romeo.
Μπορεί να σου φαίνεται ουτοπικό, αλλά όποιος θέλει και γουστάρει έρχεται στην οικογένεια της AR, τους άλλους sorry κιόλας αλλά οι ιθύνοντες μου δίνουν να καταλάβω πως τους έχουν χεσμεντέν....Και μη μου πεις για πωλήσεις κλπ κλπ κλπ γιατί εμένα δεν με απασχολούν εφόσον αυτή την προωθητική τακτική ακολουθούν εδώ και κάποιο καιρό οι υψηλά ιστάμενοι της εταιρίας....Ή μήπως βάλει λουκέτο ή πωληθεί γιατί κάτι τέτοιο το διέψευσε κατηγορηματικά ο ίδιος ο Cordero και μαγκιά του κιόλας....Τι πιο επίσημο?Το ότι η AR δεν έχει αυτή τη στιγμή να αντιπαρατάξει το αντίπαλον δέος στην Μ3, μια GTA, δεν έχει να κάνει με λόγους που φαντάζεσαι ούτε με το φόβο του προιόντος.
Ή μήπως νομίζεις ότι δεν υπάρχει το know-how? Εεεε?
Ή μήπως έχεις ξεχάσει το τι σφαλιάρες έτρωγε η BMW στα πρωταθλήματα τουρισμού? Εεεε?
Οι λόγοι που η top of the bottom έκδοση της 159 είναι η 3.2 Q4 και όχι μια V8 GTA έχει να κάνει μόνο με ζητήματα στρατηγικής σημασίας, και πλήρης αναθεώρησης των χαρτοφυλακίων....
Ούτε φόβος προς την Μ3 υπάρχει αλλά ούτε η μη γέννεση της hardcore έκδοσης μείωσε τα entry level προιόντα.Έτσι η 159 1750 και 2.2 απευθύνονται στον οικογενειάρχη με ανησυχίες, που θέλει να έχει στυλ, και να ευχαριστιέται οδήγηση. Αυτός θα κάνει υποχώρηση και για το μικρό άνοιγμα στις πίσω πόρτες, και το καροτσάκι με τις πάνες θα βρει να τις βολέψει, εν ανάγκη πάνω στο κέφαλι του....
Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τις berlinas της BMW.....Οι 2 αυτές εταιρίες αν και βρίσκονται σε άλλες χώρες, η μια στη Bόρεια Ιταλία και η άλλη στις Γερμανικές Άλπεις έχουν περισσότερα κοινά από ότι με τους αυτόχθονες κατασκευαστές αντίστοιχα....Το ζήτημα τελειώνει εδώ....περαιτέρω ανάλυση μόνο κουραστική θα γίνει αφενός γιατί όσους και να φωνάξεις στο να συμφωνήσουν σε κάτι λάθος(aka ΓΚ) αυτό δεν θα το μετατρέψει σε σωστό, και αφετέρου ο τίτλος του τόπικ αφορά ξεκάθαρα τον παράγοντα αισθητική και μόνο.
-
mirage
ο καθενας με τα ψυχολογικα του
εγω δεν εχω διαθεση να γινω ο ψυχολογος του καθενως παντως,εχω κι εγω τα δικα μου.
τουλαχιστον χαιρομαι που δεν εχουν σχεση με αυτοκινητα και διαφορες τετοιες αηδιες.
-
εδωσα κ εγω τις 2 ψηφους μου..αλφα πρωτη επιλογη,λεξους δευτερη,αν κ θα ηθελα κ μια τριτη για το ακορντ..tutto il resto e noia..=απο εκει κ περα το χαος..
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Προς τι τόση φασαρία για το αν είναι έγκυρη η ψηφοφορία ?? Θα πάρουμε πιστοποίηση ISO ?? O nonos άνοιξε ένα θέμα όπου καθένας μπορεί να εκφέρει τη γνώμη του για το ποιο θεωρεί πιο όμορφο. Λογικό ήταν να ξεφύγει η κουβέντα σε επιδόσεις και άλλα. Εντάξει αυτό που έγινε με το insignia δεν ήταν ωραίο αλλά δεν χάθηκε κι ο κόσμος.Ακόμη και όλοι οι αγοραστές να συμμετείχαν πάλι δεν θα ήταν αντικειμενική η ψηφοφορία γιατί δεν πιστεύω να αγοράζει κανείς αυτοκίνητο μόνο γιατί είναι όμορφο. Και τέλος για το φίλο salty , αν όλοι οι κάτοχοι insignia το αγοράσατε γιατί είναι το πιο όμορφο, καλό είναι να ξανα προσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας. Αν όχι , την τελευταία παράγραφό σου, την έγραψες σε λάθος θέμα.Ακριβώς το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ. Γιατί μια τέτοια 'οικογενειακή' ψηφοφορία γίνεται απαρχή για χαρακτηρισμούς τουλάχιστον προσβλητικούς προς κάποια μέλη του φόρουμ και ενός φανατισμού που εμένα τουλάχιστον μου είναι ακατανόητος.
Δεν έγραψα σε λάθος θέμα, δεν είδες τη θέση μου λοιπόν στη οποία ξεκαθαρίζω πως η ομορφιά δεν είναι - για μένα - το βασικό κριτήριο.
Πράγματι ξεφεύγει απ' το θέμα και μια κουβέντα περί 'με ποια κριτήρια αγοράζουμε αυτοκίνητο' θα ήταν πολύ πιο χρήσιμηΚανείς δεν είπε ότι το Insignia είναι άσχημο ή αδιάφορο. Αλλά αν δεν έρχονταν οι ημέτεροι να ψηφίσουν οργανωμένα, δεν θα ήταν τόσο ψηλά (θυμίζω ότι πριν πέσει σύρμα η δεύτερη θέση παίζονταν ανάμεσα στο 6 και στην C5).
Ούτε εγώ θα ερχόμουν. Η αλήθεια είναι πως οι αντιδράσεις σε ένα 'αστείο' - κατά τη γνώμη μου - συμβάν πήραν τέτοια έκταση που κανείς μας δεν θα φανταζόταν. Αυτό μάλιστα οδήγησε κι άλλους απ' το Insignia club στο να γραφτούν και να ψηφίσουν. Κάτι λοιπόν που θα πέρναγε στα ψιλά, έγινε ξαφνικά ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ.
Μια γαμο-ψηφοφορία για να περάσει η ώρα είναι, -να πω ότι ήταν καμια ψηφοφορία ΜΜΕ για το αυτοκίνητο της χρονιάς, να διακυβεύονται συμφέροντα, να το καταλάβω να γίνει σκοτωμός... - μην κάνετε σαν μωρά-παιδιά, να 'νικήσει' το δικό σας...
Λέμε ακριβώς τα ίδια. Η δράση δημιουργεί αντίδραση και πάει λέγοντας.
Μην γενικεύεις όμως, πρώτιστα αδικείς τα επιχειρήματά σου. Προσωπικά δεν δίνω φράγκο για το ποιο θεωρείται ομορφότερο, την επιλογή μου την έκανα με τα δικά μου κριτήρια.Πρωτον το κομπλεξαρες δε πηγαινε σε ολους και εχεις δικιο επρεπε να εχω πει 'μερικοι κομπλεξαρες' και μη πεις οτι δεν ειναι.. αρκει να δεις πως εκφραστηκαν στο club σας πανω στ οσυγκεκριμενο θεμα..Ποσο μαλλον δε πηγαινε σε εσενα που ησουν ο μονος που πηρες αλλη γραμμη στο forum σας αν και εδω δε ψηφισες το 6αρι οπως ηθελες αλλα το 'δικο σου'...ειδες λοιπον......Ψηφισες λαθος κι εσυ και δε ψηφισες αυτο που θεωρεις ομορφοτερο...γιατι αραγε???
Δεκτή η διόρθωση και συγγνώμη για την ειρωνεία μου.
Εξακολουθώ δε να λέω πως ΔΕΝ ψήφισα το Insignia αλλά ΟΥΤΕ το 6 (χωρίς να αναιρώ πως το 6 μου αρέσει περισσότερο απ' όλα) ακριβώς επειδή προσωπικά δεν βλέπω που αποσκοπεί η ψηφοφορία. Κοινώς ΔΕΝ πήρα μέρος στη ψηφοφορία αυτή. Μπήκα εδώ και 'ανακατεύτηκα' επειδή έμαθα πως έγινε χρήση της θέσης που κράτησα στο φόρουμ του Insignia clubΑυτά και τέλος. Δεν νομίζω να έχουν μείνει άλλες 'μαύρες τρύπες'
-
ξερεις ποσους ψηφους εχει το Insignia ;
Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..