-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
2ον: όταν λέμε ότι ένα αμάξι έχει ΙΔΙΟΥΣ χώρους με ένα άλλο τι εννοούμε? Αποκλειστικά και μόνο αν χωράει με τον ίδιο τρόπο ένα μωρό με τα παρελκόμενά του?? Δε νομίζω...
Στο έχουν γράψει εκτός από μένα άλλοι δύο άνθρωποι ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ και εσύ εξακολουθείς να λες ότι είναι ίδιοι όχι μόνο αγνοώντας την άποψή τους, αλλά προφανώς (με βάση αυτά που λες) χωρίς καν να έχεις δική σου εμπειρία με τον ίδιο τρόπο που είχαν αυτοί.
Δεν ακούω τπτ!! Φώναξε το BΜW club να μου το επιβεβαιώσει!!
-
Το θεμα ειναι για το ποιο ειναι το πιο ομορφο μεσαιο και οχι τι χωρους εχουν.Παρακαλω σταματηστε τα offtopic[mod]
-
Για να ληξει η ιστορια,η 59 εχουμε πει οτι δεν εχει τους χωρους που εχουν αλλες προτασεις στην κατηγορια.Αλλο αυτο κι αλλο οτι η 3αρα εχει μεγαλυτερους χωρους.Αν δεν το καταλαβαινει καποιος αυτο,καιρος να ξανασχοληθει με την ελληνικη γλωσσα. και τα 2 εχουν θεμα με την 59 να ειναι πιο χαμηλη πισω. Τωρα για τα περι παιδικων καθισματων κλπ ολα αυτα ειναι δικιολογιες του στυλ δεν παιρνω την bmw γιατι εχει μικρο τασακι και αναπτηρα χωρις γουστο.Αυτες ειναι αμερικλανιες,λες και θα σου βγει η μεση να βαλεις το παιδι.Αν σου βγει,καλυτερα να παρεις οδηγο-μπατλερ να μην κανεις και τιποτα ολη μερα.
-
ρε πασχο γιατι γραφεις ολο η 59 και οχι η 159.
τι στο διαολο βαριεσαι να γραψεις τον ασσο. -
Ακριβως.Μου θυμιζει τη σειρα 1 και με πιανει αναγουλα.
-
Εγω ψηφησα ΒΜW σειρα 3 και Opel Insignia ...μετα απο αυτα θα εβαζα Mazda 6, Alfa 159 και C class
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι ο αγοραστή της 159 δεν είναι ίδιος με τον αγοραστή του Insigniα και του Avensis. Βάζει την πρακτικότητα σε δεύτερη μοίρα προς όφελος της σχεδίασης και της σπορ αίσθησης. Μη σας πω ότι το προτιμάει το στριμωξίδι γιατί είναι πιο 'αγωνιάρικο'. Για αυτό και οι μάζες δεν θα πάρουν Άλφα ποτέ! Εμένα τυλίξτε μου δύο παρακαλώ...Επιτέλους κάποιος να πει το αυτονόητο, έχω βαρεθεί να διαβάζω ακυρότητες εδώ μέσα -τελικά τα περιοδικά έχουν κάνει ΧΟΝΤΡΗ ζημιά...
Δεν έχουν όλοι παιδάκια βρεφικής ηλικίας, να ασχοληθούν με πάνες και καρότσια, άρα προκρίνονται άλλοι τομείς στην επιλογή μπερλίνας, όπως ο αισθητικός και ο οδηγικός.
Έχω και πολύ καλό φίλο, νέο οικογενειαρχή, με Μ3 Ε46 ο οποίος μια χαρά βολεύει το καροτσάκι και το καθισματάκι του μωρού χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, και πάει και στη δουλειά του, και κάνει και τα trackday του.Σχετικά με το 'στριμωξίδι' μου αρέσει και μένα πολύ αυτή 'κλειστοφοβική' αίσθηση.
-
Ο χρήστης MILTOSTAMMY έγραψε:
realzeus έχεις απόλυτο δίκιο. Πέρσι το πάσχα ήθελα να πάρω αμάξι. Πήγα και είδα την 159 μαζί με την σύζυγο
(μέγα σφάλμα) τελικά δεν βολεύοταν πίσω με το κάθισμα του παιδιού (1 1/2 ετών ) σπορ κάθισμα βλέπεις και το πίσω. τελικά πείρα mazda 6 2.5l το οποίο το θεωρώ όμορφο όχι όσο την 159 η οποία στα μάτια μου είναι το ομορφότερο μεσαίο.Για αυτό σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων πάμε με φίλους, όχι με συντρόφους! (Εκτός αν είναι σαν την δικιά μου που δεν θέλει καν οικογενειακό και προτιμάει τα κουπέ! )
Πέρα από την πλάκα πάντως, ακόμα και έτσι πήρες υπέροχο και πανέμορφο αυτοκίνητο! (Μη σου πω ότι ίσως είναι ταχύτερο από την 159 2.2 ).
Νίκο120: Σκέψου επίσης ότι η 159 απευθύνεται (στην Ευρώπη) κυρίως σε business executives με οδηγικές ανησυχίες και όχι σε μωρογονείς με προίκες... Για αυτούς υπάρχει και η Delta και τo Multipla.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Renault Megane CC+1
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Renault Megane CC -
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Renault Megane CCΣτα εντός θέματος τώρα. Διαβάζω ότι κάποιοι επιλέξαν το αμάξι τους όχι με βάση τις ανάγκες τους(χώροι κλπ), αλλά με βάση την εικόνα-ιστορία κλπ. No problem. Ο καθένας διαλέγει ότι του αρέσει. Αλλά μου φαίνεται λογικότερο το αμάξι να προσαρμόζεται στις ανάγκες του ανθρώπου και όχι το αντίθετο.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι ο αγοραστή της 159 δεν είναι ίδιος με τον αγοραστή του Insigniα και του Avensis. Βάζει την πρακτικότητα σε δεύτερη μοίρα προς όφελος της σχεδίασης και της σπορ αίσθησης. Μη σας πω ότι το προτιμάει το στριμωξίδι γιατί είναι πιο 'αγωνιάρικο'. Για αυτό και οι μάζες δεν θα πάρουν Άλφα ποτέ! Εμένα τυλίξτε μου δύο παρακαλώ...
Επιτέλους κάποιος να πει το αυτονόητο, έχω βαρεθεί να διαβάζω ακυρότητες εδώ μέσα -τελικά τα περιοδικά έχουν κάνει ΧΟΝΤΡΗ ζημιά...
Δεν έχουν όλοι παιδάκια βρεφικής ηλικίας, να ασχοληθούν με πάνες και καρότσια, άρα προκρίνονται άλλοι τομείς στην επιλογή μπερλίνας, όπως ο αισθητικός και ο οδηγικός.
Έχω και πολύ καλό φίλο, νέο οικογενειαρχή, με Μ3 Ε46 ο οποίος μια χαρά βολεύει το καροτσάκι και το καθισματάκι του μωρού χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, και πάει και στη δουλειά του, και κάνει και τα trackday του.Σχετικά με το 'στριμωξίδι' μου αρέσει και μένα πολύ αυτή 'κλειστοφοβική' αίσθηση.
Κι εγώ γνωρίζω έναν...αλλά μπερδεύεις τα πράγματα.
Άλλο να κάνεις υποχωρήσεις για Μ3 και άλλο για 159.
Άλλα αυτοκίνητα, άλλοι κόσμοι, άλλο κοινό, άλλο budget, άλλες επιλογές...
Ο μέσος αγοραστής/οικογενειάρχης μεσαίου σε budget 30.000 ευρώ κοιτάει άλλα πράγματα στο ηλικιακό εύρος των 30+ και υπολογίζει ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ τους χώρους και την άνεση για την οικογένειά του.
Και επαναλαμβάνω, δε μιλάμε για τους αλφίστι, OPELίστι, BMWίστι, Renaultίστι, VAGίστι κλπ κλπ κλπ...αλλά τους μέσους 'άσχετους' και μη ταγμένους με τον χώρο οικογενειάρχες. Πρέπει να καταλάβετε ότι ο κόσμος αγοράζει ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ του.
-
Οι κοπλεξαρες του insignia club συνεχιζουν να γραφονται για να ψηφιζουν...
Παρακολουθω ολη την ωρα το τοπικ σημερα και ειναι ουσιαστικα το μονο που μαζευει ψηφους... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παρακολουθω ολη την ωρα το τοπικ σημερα και ειναι ουσιαστικα το μονο που μαζευει ψηφους... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παρακολουθω ολη την ωρα το τοπικ σημερα και ειναι ουσιαστικα το μονο που μαζευει ψηφους...σου χάλασαν τον τόπικ ε?
Άνοιξε τόπικ στο αλφίστι...θα χαθεί η μπάλα
(σιγά μη μπούνε στους 4Τ να γράψουν )
-
Και τι σα πειραζει ρε σεις;Προκειται ποτε να φτασουν την 59; (σε οτιδηποτε)
-
Παρακολουθω ολη την ωρα το τοπικ σημερα και ειναι ουσιαστικα το μονο που μαζευει ψηφους...σου χάλασαν τον τόπικ ε?
θα τους σπασουμε τα @@
αλλα θα πεσει αμεσο ban
-
@120
Πρέπει να αντιληφθείς κάποια στιγμή ότι ΔΕΝ υπάρχει μέσος αγοραστής. Αλλά ακόμα κι αν υποθέταμε χάριν της συζητήσεως ότι υπάρχει κάποιο κομβικό σημείο στο οποίο συναντιούνται οι ανάγκες των περισσοτέρων, αυτό αντιπροσωπεύεται από ένα κομμάτι της αγοράς -το μεγαλύτερο-, υπάρχει κι ένα άλλο κομμάτι που έχει διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικές επιθυμίες.
Alfa Romeo και BMW είναι -ιστορικά- κατασκευαστές sport μπερλίνων, έχοντας στο επίκεντρο αισθητική και δυναμική συμπεριφορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κι ενός οικογενειάρχη, απλώς δεν θα τις καλύψουν το ίδιο καλά με ένα πιο εστιασμένο στην πρακτικότητα sedan/station/πολυμορφικό κάποιου μαζικού -συνηθέστερα- κατασκευαστή.
Όπως λοιπόν ο αγοραστής Μ3 θέτει ως βασική προτεραιότητα την κ@βλα του -χωρίς ιδιαίτερα σημαντικές παραχωρήσεις στην καθημερινή χρήση- έτσι και ο αγοραστής 159 αγόρασε την 159 γιατί γουστάρει να την βλέπει και να την οδηγεί ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ. Παρά τις μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, και τα δύο αποτελούν αυτοκίνητα-φορείς της ίδιας γενικής φιλοσοφίας. Το αν οι ιδιοκτήτες διαθέτουν ή όχι οικογένεια περνάει σε δεύτερη μοίρα, και ναι μπορούν να καλύψουν και τις οικογενειακές τους ανάγκες.
-
Βασικα δε μου αρεσει να δημιουργουνται εντυπωσεις σε αυτον που μετα απο καποιους μηνες θα μπει να δει τι πιστευει ο κοσμος και θα μπει σε σκεψεις-επηρεαστει..
Επισης μ αρεσει να το καυτηριαζω καθε τοσο γιατι φαινεται οτι ειναι πολλοι εκει εξω που θεωρουν το μπρικι τους επιμηκυνση του πεους τους...
Ηξερα κι εγω να φωναξω ολο το greekcitroenclub κι εσυ ολο το bmwclub...Ειπα να βγαλουμε ενα συμπερασμα αλλα μερικοι το βλεπουν αλλιως..
Ειπα να δω τι πιστευει ο κοσμος και μερικοι πρεπει να βγαλουν σωνει και καλα καλυτερο το δικο τους..
Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..