-
Εγώ την έδωσα την εξήγηση αλλά δεν το είδε κανείς σας ...
-
Εδώ και λίγο καιρό βλέπω κάποια θέματα στο forum που αγγίζουν τα όρια της επιθεώρησης!!!
Εδώ η AR 156 vs Megane CC, τρία τέσσερα θέματα πιο κάτω το Lancer και σε ένα άλλο ευτυχώς που κλειδώθηκε το Aveo!!!
Και ύστερα μιλάμε για τα πλαστικά του Aygo!!! -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Εγώ μπορώ να υποψιαστώ για ποια εταιρία μιλάμε...
δεν ειναι ιταλοφιλος ο pai mei, ατυχησες
H αλήθεια είναι ότι στην δική μου οπτική δεν νοείται εραστής της αυτοκίνησης που να μην σέβεται και να μην θαυμάζει -αν μη τι άλλο!- την παραδοσιακή ιταλική φιλοσοφία κατασκευής αυτοκινήτων. Άλλες εταιρείες τις λατρεύω συνολικά(Lancia), άλλων αρκετά προϊόντα τους θα ήθελα να έχω στην κατοχή μου (AR, Fiat).
Άλλωστε τυγχάνω και ιδιοκτήτης ιταλικού καθαρόαιμου αγωνιστικού πίστας.
Από vw/οpel πες μου τι θα μπορούσε να αγαπήσει ο λάτρης της αισθητικής και των οδηγικών συγκινήσεων, από όλη την ιστορία τους (μην μου αναφέρεις 400άρες, Speedster και Lotus Carlton ). Τον σκαραβαίο, το σιρόκο, το τίγκρα και το βέκτρα;
Και ποιο είναι αυτό αν επιτρέπεται? Έτσι από περιέργεια...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Δωσε μαστορα,δωσε!!!!!
Ε ΠΟΤΕ!!!!!
Για τις ηλιοροφές τα έχω ξαναπεί. Έξτρα βάρος στο χειρότερο δυνατό σημείο, απώλεια ακαμψίας, μειωμένο ύψος καμπίνας, οι γκόμενες θέλουν να την ανοίγουν το καλοκαίρι και να τσουρουφλίζεσαι ή βρίσκουν άλλοθι για να καπνίζουν. Ωστόσο η βασική γκρίνια είναι για το μειωμένο εσωτερικό ύψος...
η ηλιοροφή είναι από τα πιο ωραία έξτρα που μπορείς να βάλεις στο αυτοκίνητο...
προσωπικά την λατρεύω ...
το πρωί έχεις ήλιο , το βράδυ μπαίνει φως...
την ανοίγεις χειμώνα με κλίμα , την ανοίγεις καλοκαίρι με αιρ...
την ανοίγεις λίγο σε βροχή και ανα κυκλώνεται ο αέρας...είναι και γκομενόπαγία...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τι να το κάνω εγώ που είναι γρήγορα τα 350 και 370z που είναι σαν κονσερβοκούτια...
ποια είναι η 156?αυτη που το 1,6 120 άλογα τα μισά αυτοκίνητα είχανε πάει στα συνεργεία με καμμένα μοτέρ?ξαναπάμε παρακάτω...
είσαι χαζούλης ή το παίζεις??
έχεις στοιχεία??
έχεις γούστο??ακριβώς επειδώ έχω γούστο αρνούμαι τις Αlfa Romeo.
Φιλε μου εισαι ξεκαθαρα λαθος σε πολλα αποαυτα που γραφεις..
Κατ αρχας ειναι υποκριτικο να θεωρεις τον εαυτο σου ανοιχτο μυαλο επειδη αγορασες γαλλικο αυτοκινητο ,που οπως λες πραγματικα το φοβοσουν ,και στη συνεχεια να κατηγορεις τους ιταλους χωρις να ειχες ποτε μονο απο αυτα που ακους!!!! Παρε μια alfa για να δεις οτι εισαι λαθος..οπως αποδειχθηκε και με τη renault σου..εχω μπει συνοδηγός σε 75 σε 156 σε 146 και σε 147.και να με πλήρωναν δεν ξαναέμπαινα.άμα είναι να ακούω καμπάνες πάω και στην εκκλησία.
δεν θεωρώ τον εαυτό μου ανοιχτό μυαλό απαραίτητα αλλά όχι να μιλάμε για Hyundai που πρέπει να σου δίνει και depon εφόρου ζωής για να το αντέξεις,alfa romeo τα πεταμένα λεφτά, toyota γιατί έχει καδένα και κάτι τέτοια.Υπαρχουν και όρια.
@C.L.A.B. πολύ καλό το Type R μόνο που δεν πληροί ούτε τα μισά από όσα ανέφερες.
και κάποιοι από εσάς χρειάζεστε φίλτρο αντι-υποκρισίας άμα πετύχετε πουθενά βάλτε το στο μυαλό σας να ξεστουμπώσει.
άκου λέει Alfa Romeo
-
Δωσε μαστορα,δωσε!!!!!
Ε ΠΟΤΕ!!!!!
Για τις ηλιοροφές τα έχω ξαναπεί. Έξτρα βάρος στο χειρότερο δυνατό σημείο, απώλεια ακαμψίας, μειωμένο ύψος καμπίνας, οι γκόμενες θέλουν να την ανοίγουν το καλοκαίρι και να τσουρουφλίζεσαι ή βρίσκουν άλλοθι για να καπνίζουν. Ωστόσο η βασική γκρίνια είναι για το μειωμένο εσωτερικό ύψος...
την ανοίγεις λίγο σε βροχή και ανα κυκλώνεται ο αέρας...είναι και γκομενόπαγία...
+1 (εκτός αυτού με τη γκομενοπαγίδα)
Δεν πρόκειται να παραγγείλω ποτέ αμάξι κλειστό άνευ ηλιοροφής! -
Δωσε μαστορα,δωσε!!!!!
Ε ΠΟΤΕ!!!!!
Η ηλιοροφή;;;; wtf
Και σε τι είδους γκόμενες;;;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Η ηλιοροφή;;;; wtf
Και σε τι είδους γκόμενες;;;Πάνω από 1.90 που δεν χωράνε αν είναι κλειστή ...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
-
Τούμπανο! Ακόμα και στα καρτ είμαστε πολύ μπροστά!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Όχι απλά μπροστά, ουσιαστικά μόνοι (σασί).
-
Είχα κάνει κάποιες γύρες στην Speedpark-Ασπρόπυργο με ενός φίλου αγωνιστικό
με σασί Μαρανέλο μοτέρ ΤΜ και 6άρι
45 άλογα 125κεκ...αμάν παναγιά μου....τι κλωτσιά τρως όταν ροπιάζει
Προσωπικά ευχαριστιέμαι περισσότερο τα καρτάκια παρά τα αυτοκίνητα εντός πίστας -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Είχα κάνει κάποιες γύρες στην Speedpark-Ασπρόπυργο με ενός φίλου αγωνιστικό
με σασί Μαρανέλο μοτέρ ΤΜ και 6άρι
45 άλογα 125κεκ...αμάν παναγιά μου....τι κλωτσιά τρως όταν ροπιάζει
Προσωπικά ευχαριστιέμαι περισσότερο τα καρτάκια παρά τα αυτοκίνητα εντός πίστας+10000000 γι αυτο ψαχνομαι να αγορασω ενα
-
Αφήστε ρε τον άνθρωπο να τα πεί προφανός όπου αλλού τα είπε θα έπεσε καζούρα και τώρα πρέπει να το forum να υποστεί και την ανοτερότητα του megane cc . Όταν μεγαλώσεις και οδηγίσεις κανα σοβαρό τουτούνι θα σου περάσει
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Δωσε μαστορα,δωσε!!!!!
Ε ΠΟΤΕ!!!!!
Για τα κάμπριο υπάρχει μία αντίστοιχη αντιπάθεια καθώς χωρίς να έχω συμβιώσει ποτέ με κάποιο (εκτός από κάτι πολύ χλιδάτα SUV της μερσεντές ) πιστεύω πως μόνο τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες σε αμποτιλιάριστους δρόμους μπορείς να το απολάυσεις.
περισσοτερο βαρος στο χειροτερο σημειο ΝΑΙ
μειωση υψους καμπινας (ειδικα σε μενα για τους πισω) ΝΑΙμειωση ακαμψιας ΓΙΑΤΙ? απο τη λαμαρινα κερδιζει ακαμψια το αυτοκινητο ?
αν δεις ακομα και τα αυτοκινητα με πανοραμικη ηλιοροφη διατηρουν τη κεντρικη κολωνα (δε ξερω πως λεγεται) η οποια ειναι που στην ουσια δινει ακαμψια και οχι το μισο εκατοστο τσιγγος
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
τι να το κάνω εγώ που είναι γρήγορα τα 350 και 370z που είναι σαν κονσερβοκούτια...
ποια είναι η 156?αυτη που το 1,6 120 άλογα τα μισά αυτοκίνητα είχανε πάει στα συνεργεία με καμμένα μοτέρ?ξαναπάμε παρακάτω...
είσαι χαζούλης ή το παίζεις??
έχεις στοιχεία??
έχεις γούστο??ακριβώς επειδώ έχω γούστο αρνούμαι τις Αlfa Romeo.
Φιλε μου εισαι ξεκαθαρα λαθος σε πολλα αποαυτα που γραφεις..
Κατ αρχας ειναι υποκριτικο να θεωρεις τον εαυτο σου ανοιχτο μυαλο επειδη αγορασες γαλλικο αυτοκινητο ,που οπως λες πραγματικα το φοβοσουν ,και στη συνεχεια να κατηγορεις τους ιταλους χωρις να ειχες ποτε μονο απο αυτα που ακους!!!! Παρε μια alfa για να δεις οτι εισαι λαθος..οπως αποδειχθηκε και με τη renault σου..εχω μπει συνοδηγός σε 75 σε 156 σε 146 και σε 147.και να με πλήρωναν δεν ξαναέμπαινα.άμα είναι να ακούω καμπάνες πάω και στην εκκλησία.
γιατι ρε,τι επαθες;
δεν θεωρώ τον εαυτό μου ανοιχτό μυαλό απαραίτητα αλλά όχι να μιλάμε για Hyundai που πρέπει να σου δίνει και depon εφόρου ζωής για να το αντέξεις,alfa romeo τα πεταμένα λεφτά, toyota γιατί έχει καδένα και κάτι τέτοια.Υπαρχουν και όρια.@C.L.A.B. πολύ καλό το Type R μόνο που δεν πληροί ούτε τα μισά από όσα ανέφερες.
και κάποιοι από εσάς χρειάζεστε φίλτρο αντι-υποκρισίας άμα πετύχετε πουθενά βάλτε το στο μυαλό σας να ξεστουμπώσει.
άκου λέει Alfa Romeo
οτι ναναι λες.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Αφήστε ρε τον άνθρωπο να τα πεί προφανός όπου αλλού τα είπε θα έπεσε καζούρα και τώρα πρέπει να το forum να υποστεί και την ανοτερότητα του megane cc . Όταν μεγαλώσεις και οδηγίσεις κανα σοβαρό τουτούνι θα σου περάσειμα εγώ δε μιλάω απαραίτητα για ανωτερότητα του Megane έναντι άλλων αυτοκινήτων...περισσότερο τονίζω το παραμύθι περί του θαυμαστού κόσμου ιταλικών και ιαπωνικών άτρωτων αυτοκινήτων....λες και οι υπόλοιποι δνε απολαμβάνουν οδήγηση....
για όσους μιλάνε απαξιωτικά για cabrio να το ξανατονίσω για την αλεπού και τα κρεμασταρια..το cabrio το απολαμβάνεις και μια χαρα Νοέμβρη να έχει γύρω στους 20 βαθμούς με ήλιο και με το μπουφανάκι σου.
και audipassion να μιλάς και εσύ με τα εκατοντάδες facelift για τα Audi...Α3 Α4 s3 έχουνε χάσει το μέτρημα στα facelift στα έχουνε πει και άλλοι...είπαμε κυριλέ αυτοκίνητο αλλά άμα είναι να έχω Α6 και να πρέπει να φωνάξω γερανό για να στρίψω προτιμώ κάτι άλλο.
-
το Α6 θεωρεις οτι στριβει χειροτερα απο ενα γαλλικο cc?
-
Ε αφού είναι παραμύθι μην τσιμπάς μείνε στην meganαρα , για το Α3 και τα facelift τα έχω πει και γω αλήθεια πως χρειάστηκες γερανό για να στρίψεις με το Α6;
-
εγω δεν μπορω να καταλαβω προς τι τοσο οπαδιλικι για ενα αυτοκινητο.οι επιλογες του καθενος ειναι εντελως υποκειμενικες και δεν συγκρινουμε τις επιλογες των αλλων με βαση τα δικα μας γουστα.Ωστοσο υπαρχουν καποια πραγματα που πρεπει να τα δεχομαστε και αυτα δεν αφορουν στους μυθους που κυκλοφορουν για καθε μαρκα αλλα για το γεγονος πως ο ΟΔΗΓΟΣ (με τον τροπο οδηγησης του)ευθυνεται 100% για το τι θα εμφανισει το αυτοκινητο του +ενα ποσοστο μη προβλεψιμων βλαβων που δεν ειναι υψηλο.
Αν εγω απο γωνια σε γωνια το σπαω οτι και να εχω θα μου μεινει στα χερια.Ακομα ομως και αυτο να μην κανω αν εχω κανει λαθος επιλογη πχ εχω παρει φιατ παντα 1.0 για να σερνω τροχοσπιτα +κουτσουβελα κλπ σε ολα τα βουνα και μου μεινει στα χερια το παντα θα φταιει??
σε μενα αρεσουν οι αλφα ρομεο και δεν μου καιγεται καρφι οτι και αν μου λενε οι ''γνωστες'' του τυπου μου ειπαν ακουσα ο κουμπαρος του θειου του γαμπρου του του......ο καθενας παιρνει οτι γουσταρει και οτι κραταει η τσεπη του.
Για ποιό αυτοκίνητο θα προδίδατε τα πιστεύω σας