-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με έναν μπάρμπα με χρέπι 30ετίας, με μια φοβισμένη κοπελίτσα που πάει με 5 χ.α.ω. ή με έναν 18χρονο γκαζοφωνιά χωρίς πείρα και εγώ ίσως φοβόμουν (αν και γενικά δεν χαμπαριάζω). Όταν όμως οδηγεί ένας μυαλωμένος και έμπειρος οδηγός, με βαθιά γνώση επί της αυτοκίνησης και μεγάλο σεβασμό στο υπερμηχάνημα το οποίο διαθέτει και όταν αυτό το υπερμηχάνημα έχει τα απίστευτα ηλεκτρονικά του στο ON δεν νιώθεις τον παραμικρό φόβο! Εγώ πάντως στιγμή δεν αμφέβαλα για την ακεραιότητά μου δίπλα στον Γιώργο!Οντως ο Γιωργης ειναι πολυ καλος οδηγος και το παει μια χαρα το αυτοκινητο,ειτε πηγαιναμε με 50χλμ ειτε με 150 υπηρχε η ιδια αισθηση ασφαλειας.Τωρα βεβαια θα μου πειτε πως ειναι δυνατον να μην αισθανεσαι ασφαλης σε ενα τετοιο αυτοκινητο αλλα πολυ μεγαλο ρολο παιζει και ο οδηγος ο οποιος ουτε παρατολμα πραγματα εκανε ουτε τιποτα.
-
Αν και το εχουμε γαμησει το τοπικ
Αυτο που κανει σε εμενα μεγηλη διαφορα, ειναι οι κινησεις του οδηγου.
Μια απο τις ελαχιστες φορες που εχω μπει σε ξενο αμαξι και πηγε και αρκετα σβελτα μαλιστα ηταν σε μια Μ3 Ε46 (πριν μερικα χρονια ) ο οδηγος ηταν τοσο πραος και ηρεμος στις κινησεις του που δνε σε φοβιζε, απο την αλλη μπορει να πηγαινε με τα μισα αλλα να εκανε αποτομες και σπασμοδικες κινησεις πραγμα το οποιο θα με φοβιζε παρα πολυ. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αν και το εχουμε γαμησει το τοπικ
Αυτο που κανει σε εμενα μεγηλη διαφορα, ειναι οι κινησεις του οδηγου.
Μια απο τις ελαχιστες φορες που εχω μπει σε ξενο αμαξι και πηγε και αρκετα σβελτα μαλιστα ηταν σε μια Μ3 Ε46 (πριν μερικα χρονια ) ο οδηγος ηταν τοσο πραος και ηρεμος στις κινησεις του που δνε σε φοβιζε, απο την αλλη μπορει να πηγαινε με τα μισα αλλα να εκανε αποτομες και σπασμοδικες κινησεις πραγμα το οποιο θα με φοβιζε παρα πολυ.+1
Ειναι το λεγομενο 'Σκανδιναβικο μοντελο ψυχραιμιας' , (δικη μου εκφραση... )ξεκινησε απο ολους αυτους οπου οδηγουσαν με μικρες γωνιες, αλλα πολυ υψηλες ταχυτητες σε χιονι/παγο, με ηρεμες σιγουρες και απαλες κινησεις.
Στην ασφαλτο, σε ενα βαθμο μπορω να πω πλεον οτι το καταφερνω και εγω καπως σε οδηγηση με γραμμες...
Στο χωμα θελει πολυ δουλεια βεβαια. -
Γαμωτο δεν ξερω κανενα σκανδιναβικο μοντελο, και εχει τοσα ξανθα
Γενικα παντως όσο πιο πολυ παλευεις τοσο πιο αργα πας
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Γαμωτο δεν ξερω κανενα σκανδιναβικο μοντελο, και εχει τοσα ξανθαΕσυ χανεις...
**Γενικα παντως όσο πιο πολυ παλευεις τοσο πιο αργα πας **
Σιγουρα!
-
ζηλεύω ζηλεύω ζηλεύω ! Μπράβο στον sv2 αλλά και στον realzeus που είχε το θάρρος να ζητήσει μεταξύ σοβαρού και αστείου βολτουλα ! Κάτι που και εμείς το σκεφτήκαμε αλλά δεν το κάναμε .... Πάντως προσφέρω στον sv2 και στον realzeus βόλτα με το ταπεινό Q5 έτσι για να γνωριζόμαστε οι βόρειοι ....
-
Τα συγχαρητήρια αξίζουν στον SV2 μόνο. Καλή ιδέα η συνάντηση των βορείων... άντε να οργανωθούμε γιατί οι νότιοι μας φάγανε! (Το κράτος των Αθηνών θα μας έχει πάντα ριγμένους και άλλα τέτοια χαρωπά... ).
-
Καλή ιδέα η συνάντηση των βορείων... άντε να οργανωθούμε γιατί οι νότιοι μας φάγανε! (Το κράτος των Αθηνών θα μας έχει πάντα ριγμένους και άλλα τέτοια χαρωπά... ).Ναι αλλα εμεις οι Νοτιοι δεν εχουμε Ζορο
-
Ρε πόσο πέσαν οι 360 πια....
360 stradale με novitec ζάντες και προφυλακτήρες 76.500€ και η τιμή συζητήσιμη παρακαλώ!
-
Τσάμπα πράμα.
-
Τα συγχαρητήρια αξίζουν στον SV2 μόνο. Καλή ιδέα η συνάντηση των βορείων... άντε να οργανωθούμε γιατί οι νότιοι μας φάγανε! (Το κράτος των Αθηνών θα μας έχει πάντα ριγμένους και άλλα τέτοια χαρωπά... ).Τους νότιους τους έχουμε φάει προ πολλού...
Οι συναντήσεις γίνονται, εσείς δεν έρχεστε. -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Ρε πόσο πέσαν οι 360 πια....360 stradale με novitec ζάντες και προφυλακτήρες 76.500€ και η τιμή συζητήσιμη παρακαλώ!
ρεκορ πωλησεων για την Φερραρι ολων των εποχων σημειωθηκε το 2009. 29 κομματια
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
360 stradale με novitec ζάντες και προφυλακτήρες 76.500€ και η τιμή συζητήσιμη παρακαλώ!
29?????
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
29?????
Στην Ελλάδα...
-
29?????
Στην Ελλάδα...
29 παραγγελιες? η 29 αμαξια παραδοθηκαν?
-
29 ταξινομήσεις αν δεν κάνω λάθος.
-
οικονομικη κριση σου λενε μετα
-
Πάντα τα μεσαία στρώματα την πληρώνουν. Οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι...
-
σωωωπα?
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Τσάμπα πράμα.Αυτή εννοούσα
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/526345/
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)