Ο χρήστης STAX έγραψε:
Για αλλη μια φορα θα συμφωνησω με τους φιλους παραπανω, μετα απο πολλα προβληματα που μου δημιουργησαν τα διαφορα ελευθερα, ξαναγυρισα οριστικα στο μαμα φιλτρο και ησυχασα
εμένα κανένα αυτοκίνητο που είχε ελεύθερο δεν έβγαλε βλάβη...
πρώτης γενιάς S3 με K&N... απλά βρόμισε τόσο που το πέταξα αντί να το πλύνω! Μάλιστα μια φορά μόνο ξέκανα τον αισθητήρα αφού όταν είχα αποφασίσει να το πλύνω ξέχασα να πω στον πατέρα μου ότι το αυτοκίνητο δεν έχει πάνω του φίλτρο και το πήρε ενώ έλειπα στο εξωτερικό και πήγαν βόλτα με την μητέρα μου οπότε και άναψε το γνωστό λαμπάκι, πήγαμε στην Audi και τέλος καλό όλα καλά αφού μετά ξανά έβαλα φρέσκο Κ&Ν μέχρι και που το πούλησα! Ποτέ δεν άκουσα παράπονο από τον νέο του καβαλάρη...
S4 με ολόκληρη εισαγωγή BMC! Απίστευτη διαφορά και άψογη λειτουργία!
Α3 2.0TFSI Quattro S-Line με Oettinger Carbon εισαγωγή και K&N, όλα καλά. Αλλά πρότιμούσα την λειτουργία με το μαμά οπότε και το έβαλα πίσω...
νέο Audi S3 με Oettinger stage2 και το αγγλικό φίλτρο foam αντικατάστασης, όλα καλά. Δοκίμασα το μαμά αλλά έκοβε όπως και είπα πιο πάνω. Μετρημένα στην Mustang... Βαριέμαι τους απόλυτους και τους δήθεν 'τα έχω κάνει όλα και γνωρίζω..' Είχα στην κατοχή μου αρκετά αυτοκίνητα περισσότερα από πολύ κόσμο εδώ μέσα αν συμπεριλάβει κανείς και τα εταιρικά... Δεν μιλάω όμως με αυτό το γνωστό στυλάκι απαξίωσης και υπεργνωστικισμού! Έχω κάποιες εμπειρίες και τις μοιράζομαι, τίποτα παραπάνω.
με σεβασμό