-
Καλησπερα.Ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε αυτο το κοματι του forum και θελω τις γνωσεις σας για την παραπανω μηχανη.Να σας πω πως δεν κατεχω πραμα απο μηχανες.Εχω οδηγηδει μονο ενα townmate του θειου μου (στα κρυφα το επαιρνα παντα ) οποτε αυτη θα ειναι η πρωτη μου μηχανη.
Υ.Γ.1 Αν εχετε να προτεινεται και κατι αλλο ευπροσδεκτο.
Υ.Γ.2 Ειμαι 1,70 μην μου πειτε για καμια ψηλη μηχανη (εγω τακουνια δεν βαζω )
Υ.Γ.3 Εκανα αναζητηση για αυτο το μοντελο και δεν βρηκα κατι αν υπαρχει παρακαλω υποδειξτε μου το σημειο με ενα λινκ.Σας ευχαριστω εκ των προτερων
-
Καλησπερα.Ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε αυτο το κοματι του forum και θελω τις γνωσεις σας για την παραπανω μηχανη.Να σας πω πως δεν κατεχω πραμα απο μηχανες.Εχω οδηγηδει μονο ενα townmate του θειου μου (στα κρυφα το επαιρνα παντα ) οποτε αυτη θα ειναι η πρωτη μου μηχανη.
Υ.Γ.3 Εκανα αναζητηση για αυτο το μοντελο και δεν βρηκα κατι αν υπαρχει παρακαλω υποδειξτε μου το σημειο με ενα λινκ.Σας ευχαριστω εκ των προτερων
-
-
αδερφε θα σου λεγα να κοψεις απ'τους κυλινδρους 350 κυβικα για πρωτη μηχανη
παρε κανα cbf 250 να μαθεις να κουμανταρεις λιγο τι θα πει μηχανη και βλεπεις.. ετσι κι αλλιως ειναι μοντελο που φευγει σχετικα ευκολα οταν το βαρεθεις και θελησεις να το αλλαξεις
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
αδερφε θα σου λεγα να κοψεις απ'τους κυλινδρους 350 κυβικα για πρωτη μηχανηπαρε κανα cbf 250 να μαθεις να κουμανταρεις λιγο τι θα πει μηχανη και βλεπεις.. ετσι κι αλλιως ειναι μοντελο που φευγει σχετικα ευκολα οταν το βαρεθεις και θελησεις να το αλλαξεις
- 916
-
Ωραίο το CBF 600.
Αντίστοιχο είναι και το BMW 650 GS, πολύ φιλικό για 1,70, άνετο, με ό,τι χρήση θες. Ίσως και πιο ευκολοπούλητο για μετά.
Μην ακούς τις ..κότες. Ξέρουν μόνο να κακαρίζουν.
-
Προς θεου δεν τους παρεξηγω γιατι το λενε για το καλο μου και για το καλο αυτων που θα ειναι γυρω μου.Αυτο που λετε δεκτο αλλα το cbf σε 250 ειναι πολυ χαλια σαν φτερο στον ανεμο μου φαινεται.Η BMW μου αρεσει αλλα οχι τοσο οσο το cbf.Απο αποψη οδηγικης συμπεριφορας ,στριψιμο, συντηρηση κτλ εχετε να μου δωσετε καμια πληροφορια;
-
καλησπέρα,
Ειμαι κάτοχος ενος, συμπληρώνονται σχεδόν 3 χρόνια. Γενικά είμαι ευχαριστημένος. Κινούμαι σχεδόν καθημερινά στην Αττική Οδό, έχω κάνει τα μαθήματα του 0300, και μερικά track days, δεν έχω κάνει μεγάλα ταξίδια, έχω περάσει τα 30κ χλμ, είμαι στο 3ο σετ ελαστικών, 2ο σετ τακακια, 2ο πίσω δίσκο, ...
Η γυναίκα έχει ευχαριστηθεί τη σέλα...
Αν είναι ρώτα πιο συγκεκριμένα τι σε ενδιαφέρει να σου πώ. -
η συγκεκριμενη μηχανη ειναι το καλυτερο entry level για εναν αρχαριο.με 77,5 αλογα που κουβαλαει ειναι μια χαρα.ευχαριστη στην οδηγηση και με ηρεμη δυναμη.και πανω απόλα ειναι honda,δεν σπαει,δεν χαλαει!!!
-
Ο χρήστης gustom2008 έγραψε:
η συγκεκριμενη μηχανη ειναι το καλυτερο entry level για εναν αρχαριο.με 77,5 αλογα που κουβαλαει ειναι μια χαρα.ευχαριστη στην οδηγηση και με ηρεμη δυναμη.και πανω απόλα ειναι honda,δεν σπαει,δεν χαλαει!!!Έχω το CBF 600 Si ABS από τον περασμένο Σεπτέμβρη και της έχω κάνει μέχρι τώρα 3400 Km. Είναι φανταστική μηχανή και όπως την περιγράφεις. Δεν το μετάνοιωσα σε καμμία περίπτωση που έσκασα 7500 euro για την απόκτηση της. Ταξιδεύει θαυμάσια και έχει τη δύναμη να κάνεις ό,τι θέλεις. Και βέβαια είναι Honda.
HONDA CBF 600 (2008)