-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
... Μόλις μπαίνω στο αυτοκίνητο και βάλω μπροστά, μετά απο 1/2 λεπτά θολώνει το μπροστινό παρμπρίζ...
Εχεις κανονικο A/C ή αυτοματο clima?Κοιτα σε ποια θεση ειναι τα χειριστηρια του κλιματισμου σε ποια θεση ειναι οταν σβηνεις το αυτοκινητο.
Μήπως το έχεις μόνιμα ανοιχτό και στην ανακύκλωση του εσωτερικού αέρα και όχι στην ανανέωση απ' έξω?
Σ' αυτή τη ρύθμιση νομίζω συμβαίνει. -
Εκανα μια βολτίτσα και το είδα. Καλή ποιότητα μου φάνηκε, όχι όμως σαν το Golf όπως έχουν βαλθεί να μας πείσουν τα ειδικά περιοδικά (Πως τους ήλθε άραγε; Μήπως παίρνουν ...γραμμή από κάπου;)
Χώροι έτσι κι έτσι, όχι για 4 άτομα 1,85.
Το καλό είναι ότι μιλάνε (στον ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟ τουλάχιστον) μόνον για +600 ευρώ για τον 1.2TSi, σκανδαλωδώς μικρή διαφορά από τον 1,4 για να το αγνοήσει οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος (βοηθάει στην τιμή και το χαμηλότερο ΕΦΚ στα 1.2lt. ενώ επιβαρύνεται περισσότερο το 1.4lt)
Μου έκανε εντύπωση ότι ο TSi θα μπαίνει σε όλες τις εκδόσεις ακόμη και στην trendline, ενώ στην Αγγλία θα μπαίνει αποκλειστικά στην ακριβότερη (αντίστοιχη της δικής μας Highline).
Προσωπικά θα αναγκαζόμουν βέβαια να το αγοράσω στην ακριβή έκδοση μόνον και μόνον για την sport ανάρτηση, νάχει λίγο fun factor το αμάξι. -
CrossPolo θα βγει
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... Μόλις μπαίνω στο αυτοκίνητο και βάλω μπροστά, μετά απο 1/2 λεπτά θολώνει το μπροστινό παρμπρίζ...
Εχεις κανονικο A/C ή αυτοματο clima?Κοιτα σε ποια θεση ειναι τα χειριστηρια του κλιματισμου σε ποια θεση ειναι οταν σβηνεις το αυτοκινητο.
Μήπως το έχεις μόνιμα ανοιχτό και στην ανακύκλωση του εσωτερικού αέρα και όχι στην ανανέωση απ' έξω?
Σ' αυτή τη ρύθμιση νομίζω συμβαίνει.Το έχω δοκιμάσει και με ανακύκλωση και χωρίς. Το ίδιο συμβαίνει. Δεν έχει αυτόματο κλιματισμό
-
δεν πεζει ρολο το τι κλιματισμο εχει...αλλα απο τον σινδιασμο του ποσο βρωμικα ειναι τα τζαμια σου κ υγρασια που εχει κρατισει απο αλλεσ βολτες,καθος και απο τιν ¨τελεια¨ ηχομονοση-στεγανοτητα που εχει το αυτοκινητο.... Το παρουσιαζουν κ το γκολφ κ το πασσατ μου αλλα και το σιροκο που ειχα κανει τεστ ντριβε με κλιματρονικ κ τον ροτησα ειναι λογικο μου λεει απολητος για τα προαναφερθεντα..το μονο που γινετε ειναι μεσο διαγνοστικου να επιλεγει να μενουν παντα ανοιχτα αυτα..απλα στο κλιματρονικ γινετε αυτο αλλα ειναι συνδιασμος πληκτρον για να μπεις στο υπομενου του καθος πρεπει να εισαι κ γνωστης του τι κανεις (μην βγει οφφ)
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
δεν πεζει ρολο το τι κλιματισμο εχει...αλλα απο τον σινδιασμο του ποσο βρωμικα ειναι τα τζαμια σου κ υγρασια που εχει κρατισει απο αλλεσ βολτες,καθος και απο τιν ¨τελεια¨ ηχομονοση-στεγανοτητα που εχει το αυτοκινητο.... Το παρουσιαζουν κ το γκολφ κ το πασσατ μου αλλα και το σιροκο που ειχα κανει τεστ ντριβε με κλιματρονικ κ τον ροτησα ειναι λογικο μου λεει απολητος για τα προαναφερθεντα..το μονο που γινετε ειναι μεσο διαγνοστικου να επιλεγει να μενουν παντα ανοιχτα αυτα..απλα στο κλιματρονικ γινετε αυτο αλλα ειναι συνδιασμος πληκτρον για να μπεις στο υπομενου του καθος πρεπει να εισαι κ γνωστης του τι κανεις (μην βγει οφφ)Στο Tiguan που επίσης έχω, δεν μου συμβαίνει αυτό. Τα παράθυρα είναι συνήθως καθαρά.
-
το κολπο ειναι να μην κραταει μεσα υγρασια ..αυτο γινετε ητε οπος ειπα με ανοιγμα των κλαπετων των αεραγογων ..ητε με ανοιγμα των παραθυρων να μπενει φρεσκος αερας σε συνδιασμο με ζεστο αερα και καλο καθαρισμα των τζαμιων...εγω αυτο κανω οταν θαμπονουν εντονα
.. -
Παιδια ξερει κανεις ποτε ερχεται το 1.2 tsi ???????????????
-
Μεσα στο 20ημερο θα υπάρχουν τα πρωτα tsi στις αντιπροσωπειες, αλλά αν θέλεις να το παραγγείλεις, οι κωδικοί εχουν ανοίξει.
-
ego exo paraggeilei to 1.2 tsi dsg comfortline
erotisi:1.pia i diafora tis sport anartisis pou prosferoun stin highline apo tin apli?exei odigisei kaneis kai tis duo ekdoseis?
2.to esp einai apenergopeioumeno se oles tis ekdoseis?rotisa ton politi kai dn iksere na mou apantiseiTα greeklish απαγορευονται,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες[mod]
-
Ο χρήστης g_alex έγραψε:
Παιδια ξερει κανεις ποτε ερχεται το 1.2 tsi ???????????????ama to parageilei tora teli aprili!
-
Στην Karenta είπαν ότι τα πρώτα Polo με TSi έρχονται σε ενάμιση μήνα αλλά όσα παραγγελθούν τώρα θα έλθουν τέλος Απρίλη με επιβάρυνση 500 ευρώ σε σχέση με το 1,4 85ΗΡ.
-
Τα +500 εννοείς από το αντίστοιχο 5θυρό..Για τα 3θυρά που δεν έχουν βγει ακόμα πόσο θα πάνε;;Να υπολογίζω ίδια τιμή με το 5θυρό 1,4;;
Τα 3θυρά θα βγουν την ίδια περίοδο ή θα χρειαστεί μεγαλύτερη αναμονή;
-
Καλησπερα σε ολους.
Διαβαζα σημερα οτι η κυβερνηση σκεφτεται να εφαρμοσει ενιαιο φορολογικο συντελεστη γ(ΦΠΑ) στο 15% για τα παντα, πραγμα που σημαινει οτι (μιας κ η αγορα αυτοκινητου φορολογειται με 19%)οτι αν ισχυσει αυτο τα αυτοκινητα θα φορολογουνται λιγοτερο κατα 4%. αρα π.χ. με γρηγορους υπολογισμους οτι ενα πολο που κοστολογειται στα ~16.200 θα ερχεται τελικα στα ~15.620 Ε.δεν ειναι λιγα τα ~500 Ε διαφορα. Θα μου πεις θα μας τα περνουν απο αλλου....αλλα αξιζει το κοπο να εξετασει κανεις την παραπανω λεπτομερεια.πχ.ποτε θα κατατεθει η προταση απο ποτε θα ισχυει κτλ.
η ερωτηση μου ειναι αν παραγειλλω ενα αυτοκινητο σημερα κ μετα απο ενα μηνα αλλαξει το ΦΠΑ κ το αμαξι ερθει μετα απο 1 μηνα απ την αλλαγη του ΦΠΑ θα επωφεληθω απο κατι τετοιο η θα φορολογηθω με το παλιο ΦΠΑ??? -
Ο χρήστης ppp3 έγραψε:
ego exo paraggeilei to 1.2 tsi dsg comfortlineerotisi:1.pia i diafora tis sport anartisis pou prosferoun stin highline apo tin apli?exei odigisei kaneis kai tis duo ekdoseis?
2.to esp einai apenergopeioumeno se oles tis ekdoseis?rotisa ton politi kai dn iksere na mou apantiseiTα greeklish απαγορευονται,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες[mod]
Εχει μεγαλη διαφορα η αναρτηση ...
Την ειχα στο polo και δν ειχε καμια σχεση απο φιλου μου με την απλη οπου ηταν βαρκα το αμαξι παντου...
Αν και κοπανουσε αρκετα -
Δεν ισχύει αυτό με το ΦΠΑ... Είπαν δεν θα το προχωρήσουν καθώς όλα τα άλλα (φαγητό, βιβλία, ποτά και γενικά προϊόντα άμεσης ανάγκης) θα ανεβούν κατακόρυφα από το 4% και 9% που είναι τώρα και θα πάνε στο 15%. Άρα θα τους φάμε.
Εσύ κι εγώ που έχουμε λεφτά να πάρουμε αυτοκίνητο ΟΚ μπορεί να αντεπεξέλθουμε με κάποια δυσκολία, το θέμα είναι όμως ότι πάρα πολλοί συνάνθρωποι μας θα πεινάσουν πραγματικά αν γίνει κάτι τέτοιο...
-
Προς τους ενθουσιασμενους:Θα ειναι τοσο αξιοπιστο οσο και τα προηγουμενα μοντελα;
-
αν είναι πάντως σαν το δικό μου μια χαρά το κόβω
-
GGAB, έχεις δίκιο παιδιά ακυρώστε όλοι την παραγγελία και πηγαίντε ΤΟΥΟΤΑ. Γιατί τελικά μόνο εκεί θα σας δώσουν τα ΠΛΕΟΝ αξιόπιστα μοντέλα και τεχνολογικά μπροστά απ' όλες τις άλλες μάρκες του σύμπαντος όλου.
-
Εγω δεν προτεινα toyota....και απλα ρωτησα αν θα ειναι ΤΟΟΟΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ δηλ πατος!
VW Polo 2009