Ο χρήστης ililias έγραψε:
σε αυτό το κράτος όποιος γίνεται δημόσιος υπάλληλος δεν μπορεί να απολυθεί εκτός αν κάνει τεράστια μ@@κια και τεθεί σε διαθεσιμότητα οπότε άκυρο το ερώτημά σου...
Σε αυτό το κράτος (αλλά και σε πολλά πολλά άλλα) φορολογείσαι βάσει του Συντάγματος με βάση τα εισοδήματά σου. Το Κράτος έχει μηχανισμούς ελέγχου και το θέμα 'φορολόγηση εισοδημάτων' βαίνει όσον καλώς βαίνει η κατάσταση στη χώρα γενικότερα. Καθρέπτης της κοινωνίας που λέμε, εκεί πέρα να πούμε.
Πιστεύω ότι είσαι κάποιος που βρήκε ένα καινούργιο παιχνιδάκι και ότι δεν πιστεύεις ότι αυτό το 'σύστημα' που 'προτείνεις' είναι στ' αλήθεια σύστημα φορολόγησης που θα μπορούσε να ισχύσει στην σημερινή Ελλάδα.
Αν κάνω λάθος και δεν κάνεις πλάκα,
Εσείς οι υπόλοιποι, ωρέ απαντάτε στ' αλήθεια ακόμα σοβαρά;
για κάτσε ρε μεγάλε γιατί θα μας τρελάνεις...
το ότι έχουμε το ποδόσφαιρο που μας αξίζει,τον τουρισμό που μας αξίζει,τις δημόσιες υπηρεσίες που μας αξίζουν,τους πολιτικούς που μας αξίζουν και άλλα τόσα στραβά αυτό τι σημαίνει?
ότι δνε πρέπει να λέμε τη γνώμη μας ΄ή ότι δεν πρέπει καποια στιγμή να αντιδράσουμε?
μου μιλάς για σύνταγμα και το εχω απαντήσει άπειρες φορές εδώ μέσα....κάποιος (και μιλάω γενικά έτσι) ο οποίος δεν πλήρωνε όλα αυτά τα χρόνια ή μάλλον να στο θέσω καλύτερα πλήρωνε ελάχιστα γιατί απέκρυπτε ειοδήματα δικαιούται να μιλάει για σύνταγμα και να το επικαλείται?θα ήθελα πολύ να μου το απαντήσεις...
επίσης παρπάνω ο Nidosan πόσταρε κάποια links που αναφέρουν ότι τα δημόσια έσοδα είναι αυτή τη στιγμή στο χαμηλότερο σημείο...που σημαίνει ότι και κάποιοι αποκρύπτουν εισοδήματα και καποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους είτε γιατί δεν πάνε πλέον για ελέγχους είτε γιατί δεν ξέρουν να ελέγξουν....και σε ρωτάω ας πούμε ότι μπαίνει και online σύστημα που λένε όλοι....αν εγώ πάω να αγοράσω κάτι πχ παππούτσια και του πω ή μου πει χωρίς απόδειξη και δεν το χτυπήσει μέσα στο σύστημα πάλι φοροκλοπή δεν είναι?καθότι σύμφωνα με όσα είπατε παραπάνω δεν μπορεί να είναι κάθε αστυνομικός εξω από κάθε πόρτα ή από ένα καταστημα να βλέπει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει...
με το σύστημα λοιπόν των κριτηρίων το κράτος εξασφαλίζει τα χρήματά του και δε μιλάει και κανείς.πριν ειρωνευτείς σκέψου η ειρωνεία είναι η εύκολη λύση η πρόταση είναι η δύσκολη.
με το σύστημα των αποδείξεων θα υπάρηει τέτοιος χαμός που άκρη δε θα βγαίνει.εδώ θα είμαστε.μόνο και μόνο με τη διαχείριση της πολυκατοικίας όταν βάζεις πετρέλαιο άσε τα υπόλοιπα.
@ρατανπλαν ξέρω Γερμανικά παρότι γουστάρω Γαλλικά αυτοκίνητα...θα με παίιξετε και μένα?