-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έτυχε να περνάω εκείνη τη μέρα, οπότε και είδα τον ιδιοκτήτη να απαιτεί την αποζημίωση του. Ακόμα και σήμερα (2010) το αυτοκίνητο βρίσκεται στο ίδιο σημείο, με το τρακάρισμα από τότε.
Ήταν ασφαλισμένο? Γιατί αλλιώς ακόμα και παρκαρισμένο που ήταν θα του έβαλαν πρόστιμο 500 ευρώ.
Κληση πως θα κοπει?? Χωρις πινακιδες κυκλοφοριας??
-
Είχε πινακίδες και τέλη πληρωμένα.
Απλά φέτος όλοι αυτοί δε θα πληρώσουν τα τέλη και δε θα έχουν πινακίδες κυκλοφορίας, άρα....... -
Κάποιος στη γειτονιά (όχι και πολύ κοντινός) θεώρησε ότι καλό είναι να παρατήσει ένα τρακαρισμένο απέναντι απο το σπίτι μας. Μετά από 2 μέρες το κουκούλωσε κιόλας. Το αμάξι δεν παίζει να φτιαχτεί γιατί είναι παλιό και πολύ χτυπημένο. Μπορώ να κάνω κάτι να πάρει τον πούλο?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Κάποιος στη γειτονιά (όχι και πολύ κοντινός) θεώρησε ότι καλό είναι να παρατήσει ένα τρακαρισμένο απέναντι απο το σπίτι μας. Μετά από 2 μέρες το κουκούλωσε κιόλας. Το αμάξι δεν παίζει να φτιαχτεί γιατί είναι παλιό και πολύ χτυπημένο. Μπορώ να κάνω κάτι να πάρει τον πούλο?Να τηλεφωνήσεις στο δήμο και να το αναφέρεις... αυτή την περίοδο πάντως θα έχουν πολλά αντίστοιχα τηλεφωνήματα, οπότε μάλλον θα αργήσουν να ανταποκριθούν.
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Λοιπόν...οι φωτογραφίες που σας υποσχέθηκα από το 'παρατημένο' και 'βανδαλισμένο' πια Corsa από την γειτωνιά μου... Εντύπωση μου έκανε πως το τελευταίο σηματάκι τελών κυκλοφορίας,είναι του 07!!!
Παιδιά...στο παραπάνω post, βλέπετε τις φωτογραφίες; Υπήρξαν παιδιά που μου είπαν πως όχι! Πείτε μου αν είναι να τις ανεβάσω σε άλλο host!
-
Προσωπικα δεν τις βλεπω...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Προσωπικα δεν τις βλεπω...Οκ! Ευχαρστώ φίλε μου...θα τις ξαναανεβάσω και θα κάνω edit το πρώτο post...
-
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Λοιπόν...τις βάζω τελικά εδώ, γιατί αν γύρναγα 'πίσω' μπορεί πολλοί να τις 'εχαναν'...[Δεν είναι κρίμα να σαπίζει έτσι αυτό το αυτοκινητάκι; Μα αν το πούλαγαν δεν θα συνέφερε καλύτερα;;;
Εισαι σιγουρος οτι ο ιδιοκτητης κατοικει τριγυρω? Μηπως ηταν κλεμμενο και παρατημενο στο σημειο? Tα ερωτηματα προκυπτουν γιατι οντως δειχνει σε πολυ καλη κατασταση. Βεβαια, αμα δεν εχει πινακιδες, τι να δηλωσεις στην αστυνομια για ελεγχο κλπ. Κριμα!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Λοιπόν...τις βάζω τελικά εδώ, γιατί αν γύρναγα 'πίσω' μπορεί πολλοί να τις 'εχαναν'...
[Δεν είναι κρίμα να σαπίζει έτσι αυτό το αυτοκινητάκι; Μα αν το πούλαγαν δεν θα συνέφερε καλύτερα;;;
Εισαι σιγουρος οτι ο ιδιοκτητης κατοικει τριγυρω? Μηπως ηταν κλεμμενο και παρατημενο στο σημειο? Tα ερωτηματα προκυπτουν γιατι οντως δειχνει σε πολυ καλη κατασταση. Βεβαια, αμα δεν εχει πινακιδες, τι να δηλωσεις στην αστυνομια για ελεγχο κλπ. Κριμα!
Αν είναι...'αγνώστων λοιπών στοιχείων'... τί μπορεί να γίνει με αυτό;;; (θα μπορούσα για παράδειγμα... να το υιοθετήσω;;; )... Το λυπάμαι να το βλέπω έτσι! Είμαι σίγουρος πως κοστίζει λιγότερο η επισκευή του από το να αγοράσεις μτχ το ίδιο μοντέλο!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Λοιπόν...τις βάζω τελικά εδώ, γιατί αν γύρναγα 'πίσω' μπορεί πολλοί να τις 'εχαναν'...
[Δεν είναι κρίμα να σαπίζει έτσι αυτό το αυτοκινητάκι; Μα αν το πούλαγαν δεν θα συνέφερε καλύτερα;;;
Τηλεφωνείς στο 100 και δηλώνεις την παρουσία 'ύποπτου' αυτοκινήτου (παρατημένο, χωρίς πινακίδες, σε πολύ καλή κατάσταση όταν αφέθηκε) και τους ζητάς να έρθουν να το ελέγξουν μήπως είναι κλεμμένο.
Την πινακίδα μπορούν να τη βρουν από τα σήματα των τελών και της ασφάλειας.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Τηλεφωνείς στο 100 και δηλώνεις την παρουσία 'ύποπτου' αυτοκινήτου (παρατημένο, χωρίς πινακίδες, σε πολύ καλή κατάσταση όταν αφέθηκε) και τους ζητάς να έρθουν να το ελέγξουν μήπως είναι κλεμμένο.
Την πινακίδα μπορούν να τη βρουν από τα σήματα των τελών και της ασφάλειας.
Ok! Θα το ψάξω! Μένει αστυνομικός στην πολυκατοικία μου, που με είχε βοηθήσει να 'ξεφορτωθούμε' και ένα κλεμμένο Golf που ήταν στον ίδιο δρόμο πρίν το καλοκαίρι
-
Και μπηκε 4ος στο Κλαμπ που παρατησε αμαξι στη γειτονια μου , οι 3 πρωτοι ειναι, 1 Audi 80 2,7 TDI, ενα LADA σκουριασμενο που ο π@π@ρ@ς ο ιδιοκτητης του μολις προχθες εβγαλε τις πινακιδες, ενας με ενα FIAT PANDA το παλιο και σημερα προστεθηκε ενας αλβανος που εβαλε το καγκουραμαξο του HONDA Civic (ουτε τελη κυκλοφοριας, ουτε πινακιδες) ειχε συνηθειο απο πριν να το παραταει απο δω και απο κει και αυριο θα παρω τηλεφωνακι σπεσιαλ.......... .
-
Υπάρχει γενικότερα μια τάση βανδαλισμού - grafiti σε παλιά εγκαταλλειμένα αυτοκίνητα και τώρα φαντάζομαι σε κάποια αυτοκίνητα που παράδωσαν πινακίδες λόγω τελών.
Θα είναι κρίμα αν πραγματικά κάποιος που όντως του έχει πάρει τις πινακίδες η Τροχαία για παράβαση να πάθει βανδαλισμό επειδη κάποιοι θα θεωρήσουν το αμάξι του παρατημένο.Στην γειτονειά μου έχω δύο αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες πλέον, αλλά θα περιμένω δυο μήνες πρωτού ειοδποιήσω τον Δήμο. Γίνονται εστία μόλυνσης
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Και μπηκε 4ος στο Κλαμπ που παρατησε αμαξι στη γειτονια μου , οι 3 πρωτοι ειναι, 1 Audi 80 2,7 TDI, ενα LADA σκουριασμενο που ο π@π@ρ@ς ο ιδιοκτητης του μολις προχθες εβγαλε τις πινακιδες, ενας με ενα FIAT PANDA το παλιο και σημερα προστεθηκε ενας αλβανος που εβαλε το καγκουραμαξο του HONDA Civic (ουτε τελη κυκλοφοριας, ουτε πινακιδες) ειχε συνηθειο απο πριν να το παραταει απο δω και απο κει και αυριο θα παρω τηλεφωνακι σπεσιαλ.......... .Ωχ ανησυχώ με το τι θα γυρίσω να βρω στην Αθήνα. Δηλαδή δε θα παρκάρουμε πουθενά; Ελπίζω να ευαισθητοποιηθούμε πολλοί (και το κράτος μαζί) και να τα αποσύρουν.
Τουλάχιστον μειώθηκε καθόλου η κίνηση λόγω των παρκαρισμένων ? -
Εγω δεν περιμενω μερα παραπανω γιατι τα 3 πρωτα εχουν γινει π@@@@@@να, το τεταρτο το καγκουραμαξο εξωτερικα ειναι σε πολυ καλη κατασταση αλλα ο ιδιοκτητης του το παταγε εδω και ενα χρονο ποτε απο δω, ποτε απο'κει. Οποτε για να τελειωνει αφου δεν εχει ουτε πινακιδες ουτε σηματακι τελων κυκλοφοριας (ουτε του 2008 εχει) θα τον βοηθησω με τη σειρα μου να το ξεφορτωθει..........
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγω δεν περιμενω μερα παραπανω γιατι τα 3 πρωτα εχουν γινει π@@@@@@να, το τεταρτο το καγκουραμαξο εξωτερικα ειναι σε πολυ καλη κατασταση αλλα ο ιδιοκτητης του το παταγε εδω και ενα χρονο ποτε απο δω, ποτε απο'κει. Οποτε για να τελειωνει αφου δεν εχει ουτε πινακιδες ουτε σηματακι τελων κυκλοφοριας (ουτε του 2008 εχει) θα τον βοηθησω με τη σειρα μου να το ξεφορτωθει..........Θεωρείς ότι ο Δήμος θα ανταποκρίνεται άμμεσα?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εγω δεν περιμενω μερα παραπανω γιατι τα 3 πρωτα εχουν γινει π@@@@@@να, το τεταρτο το καγκουραμαξο εξωτερικα ειναι σε πολυ καλη κατασταση αλλα ο ιδιοκτητης του το παταγε εδω και ενα χρονο ποτε απο δω, ποτε απο'κει. Οποτε για να τελειωνει αφου δεν εχει ουτε πινακιδες ουτε σηματακι τελων κυκλοφοριας (ουτε του 2008 εχει) θα τον βοηθησω με τη σειρα μου να το ξεφορτωθει..........
Θεωρείς ότι ο Δήμος θα ανταποκρίνεται άμμεσα?
Περσυ που ειχαν παρατησει παλι κατι σαπακια απο κατω και τους πηρα τηλεφωνα ηρθαν μετα απο 3 ημερες. Κανενα παραπονο!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ακόμα και να μην είναι άμεση η ανταπόκριση, καλύτερα ένα τηλεφώνημα τώρα κι ένα σε τρεις μήνες (από πλευράς άσκησης πίεσης) παρά ένα μόνο σε τρεις μήνες
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ακόμα και να μην είναι άμεση η ανταπόκριση, καλύτερα ένα τηλεφώνημα τώρα κι ένα σε τρεις μήνες (από πλευράς άσκησης πίεσης) παρά ένα μόνο σε τρεις μήνες
Ενα τηλεφωνημα μεθαυριο γτ αυριο ειναι αργια και ενα την παραπανω βδομαδα
Γεμισαν οι Δρομοι Ακινητοποιημενα χωρις Πινακιδες