αμα σου πουνε παραξενα πηγαινε τους στο δικαστηριο και παρτους τα σωβρακα.. προς το παρον περιμενε..
(σε ενα τετοιο δικαστηριο παντως δεν παιζει με τιποτα να χασεις απλα ειναι ταλαιπωρια , τρεξιμο και θα αργησεις να παρεις τα λεφτα σου, εκει πονταρουν αυτοι, στο οτι καιγεσαι και στο οτι εχουν δικηγορους να καθονται)
παντως οι ασφαλιστικες ειναι μεγαλες αλητειες.. το λεω και το ξαναλεω..
δεν εφαρμοζουν τους νομους ή τους εφαρμοζουν κατα το δοκουν και πραγματικα ευχομαι να κλεισουν πολλα απο αυτα τα μπουρδελα που το μονο που κανουν ειναι να ταλαιπωρουν το κοσμο
μου αρεσει που εχουν την απαιτηση να κανουμε και ασφαλισεις υγειας και συνταξεις σε αυτους
ρε ουστ, να σαπισετε
ΥΓ επισης ΚΑΘΕ φορα που τρακαρεις να φωναζεις αστυνομια να καταγραψει το συμβαν και αμα στο παιζουν οι μπατσοι βαρια πεπονια ( ειστε 2 βρειτε τα μεταξυ σας ) εσυ να λες οτι χτυπησες (εκει ειναι υποχρεωμενοι να ερθουν) και οτι θες ασθενοφορο.. πηγαινε φωναξε και την οδικη να μαζεψει το αυτοκινητο και εισαι μια χαρα ή αν κινειται παρκαρε το
αν καταγραφει το συμβαν δεν κατοχυρωνεσαι μεν ως το ποιος φταει , γιατι τα 'οργανα' απλα καταγραφουν , δεν βγαζουν πορισμα, αλλα αν ειναι κατι προφανες (οπως στοπ) απο την καταγραφη φαινεται ποιος φταει που χτυπηθηκαν τα αυτοκινητα κτλ
αν εχεις κατι τετοιο στα χερια σου , ακομα και η ασφαλιστικη θα κανει πισω και δε θα σου πει μα μου..
επισης επειδη μου εχει τυχει , με το να ερθει η αστυνομια μπορει να αποκαλυφθει αν ο αλλος οδηγος εχει πιει
εμενα αυτο σε μια περιπτωση με ειχε σωσει, γιατι ο τυπος δεν φτανει που μου εκανε παρανομη αναστροφη, αλλα πηγε να με βγαλει οτι τον χτυπησα και απο πισω
και οταν πλεον ειχε αρχισει να εχει προβλημα με την ασφαλιστικη του , η οποια αφου με καλυπτε θα τον κυνηγουσε στο δικαστηριο (ετσι οριζει ο νομος για μεθυσμενους) προσπαθησε να σκεφτει 1000-2 δικαιολογιες, αλλα δεν..
μαλιστα παραπονεθηκε επειδη εμενα δε μου εκαναν αλκοτεστ (επειδη εφυγα με νοσοκομειακο ) , αλλα και αυτο καταρριφθηκε μιας και στο νοσοκομειο αν πας για ατυχημα σου παιρνουν ενδοφλεβια και εκει φαινονται τα παντα