-
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.
Μήπως γνωρίζει κανείς αν με τη μεταλλική ανάρτηση, το αυτοκίνητο (η κούκλα) μπορεί να αυξομειώνει ύψος ή χρειάζεται σώνει και καλά την υδροπνευματική;
Επίσης, πάλι αν κάποιος ξέρει, αν πρόκειται να 'ρθει το station ή να βγει και σε hatch μιας και αυτό που δεν έχω μπορέσει να χωνέψω ακόμα είναι αυτό το 'φτύσιμο' που έριξαν σε όλους τους οικογενειάρχες
-
Η μεταλλικη αναρτηση σιγουρα δεν προσφερει αυτο το πλεονεκτημα της υδροπνευματικης..Hatch δεν προβλεπεται να βγει στην παραγωγη. Για την station δεν ξερω κατι.
-
Δεν νομίζω ότι αξίζει αυτό το αυτοκίνητο να το πάρει κανείς με την μεταλλική ανάρτηση, αφού το παίρνει κάποιος που το παίρνει και επιλέγει συνειδητά Citroen, θα πρέπει να το πάρει με υδροπνευματική
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Δεν νομίζω ότι αξίζει αυτό το αυτοκίνητο να το πάρει κανείς με την μεταλλική ανάρτηση, αφού το παίρνει κάποιος που το παίρνει και επιλέγει συνειδητά Citroen, θα πρέπει να το πάρει με υδροπνευματικήΑν ειχες ομως να επιλεξεις αναμεσα στη 'μεταλλικη' και το 407? Η αν σε φοβιζει η υδροπνευματικη σαν ιδεα?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν νομίζω ότι αξίζει αυτό το αυτοκίνητο να το πάρει κανείς με την μεταλλική ανάρτηση, αφού το παίρνει κάποιος που το παίρνει και επιλέγει συνειδητά Citroen, θα πρέπει να το πάρει με υδροπνευματική
Αν ειχες ομως να επιλεξεις αναμεσα στη 'μεταλλικη' και το 407? Η αν σε φοβιζει η υδροπνευματικη σαν ιδεα?
Citroen = υδροπνευματική, ειδικά στη μεσαία κατηγορία, αν δεν το θες με αυτήν την ανάρτηση δεν ανήκεις εδώ και πρέπει να φύγεις να πας αλλού (κατά την γνωστή διαφήμιση )
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Αν ειχες ομως να επιλεξεις αναμεσα στη 'μεταλλικη' και το 407? Η αν σε φοβιζει η υδροπνευματικη σαν ιδεα?
Citroen = υδροπνευματική, ειδικά στη μεσαία κατηγορία, αν δεν το θες με αυτήν την ανάρτηση δεν ανήκεις εδώ και πρέπει να φύγεις να πας αλλού (κατά την γνωστή διαφήμιση )
Αααα συμφωνω απολυτα..δεν υπαρχει καταλληλοτερος ανθρωπος να συμφωνησει μαζι σου.. Απλα εχει ενα σκεπτικο αυτο που λεω αφου η νεα c5 ετσι οπως τη βλεπω ειναι περισσοτερο ευρωπαικο παρα γαλλικο αυτοκινητο.. Θελω να πω οτι citroen ιδιως με τη c5 απευθυνεται και σε αλλους πελατες εκτος των παραδοσιακων της..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αααα συμφωνω απολυτα..δεν υπαρχει καταλληλοτερος ανθρωπος να συμφωνησει μαζι σου.. Απλα εχει ενα σκεπτικο αυτο που λεω αφου η νεα c5 ετσι οπως τη βλεπω ειναι περισσοτερο ευρωπαικο παρα γαλλικο αυτοκινητο..
+1 σε αυτό που λες περί 'ευρωπαικού' αυτοκινήτου, αλλά με τις 'πινελιές' που την έκαναν και πρέπει να την κάνουν ξεχωριστή σε αυτό που πραγματικά ξέρει καλά να κάνει στο δρόμο
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Αν αναφέρεσαι σε μένα έχω να πω τα εξής :-
To ότι το τούρμπο δεν συνδυάζεται με το καινούργιο εξάρι αυτόματο το λέει το γαλλικό σάιτ της Σιτροέν, αν κάτι έχει αλλάξει και δεν έχει ενημερωθεί, blame the french.
http://www.citroen.fr/home/#/citroen-c5/performance/ -
Είχα δύο αυτόματα στην κατοχή μου, το ένα απεσύρθη, το άλλο θα μας συντροφεύει για καιρό ακόμη.
-
Τα περί δύναμης και σπορ συμπεριφοράς για το νέο τούρμπο, επίσης είναι λόγια της μαμάς Σιτροέν.
Φίλε δεν το έλεγα ειρωνικά...απλά ίσως φαίνομαι λίγο επιθετικός γιατί όποτε ρωτάω κάτι για αυτόματο κιβώτιο μου συμπεριφέροντε σα να ζητάω 'αυτοκίνητο που κινείται με πλουτώνιο'...
Πάντως, διάβασα και στο forum των φίλων της citroen ότι από 1-2-2010 θα βγεί ο 1.6 ΤΗΡ με αυτόματο κιβώτιο στη Γαλλία...δεν ξέρω βέβαια αν είναι αλήθεια...
Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι παραπάνω γι' αυτό το θέμα..? -
-
Επίσης και εδώ μιλάει για αυτόματο κιβώτιο τον Απρίλιο...
-
Όπως και εδώ
http://www.skai.gr/articles/news/auto/T ... E%B9turbo/
-
Καμμια 50ετία...
-
Στην Αμερική τα αυτόματα φλερτάρουν με το 80% της αγοράς. στην ΕΕ το 2008 ήταν 30%, αλλά ανεβαίνουν καλπάζοντας με πάνω από 2,5% το χρόνο.
Θα γίνουμε και σ' αυτό όπως Αμερική, και μετά τη βρίζουμε κι' από πάνω. -
Στις νέες πωλήσεις ναι, όχι στο σύνολο του στόλου.
-
από την στιγμή που έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ τα αυτόματα δεν βλέπω το λόγο να μην τα προτιμήσουμε. H διαφορα με τους αμερικανους είναι ότι αυτοί τα προτιμούσανε και όταν ήταν αργά και ηλίθια
-
Αντιθέτως οι αμερικάνοι πάντα προτιμούσαν τα χειροκίνητα για σπορ οδήγηση. Μάλιστα τελευταίως παρουσιάζεται το φαινόμενο ορισμένα ευρωπαικά σπορ μοντέλα να προσφέρονται μόνο με αυτόματα ή ημιαυτόματα κιβωτια και να τους τα χώνουν στα φόρουμ και στα περιοδικά.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Αντιθέτως οι αμερικάνοι πάντα προτιμούσαν τα χειροκίνητα για σπορ οδήγηση.γιατί άραγε?
τα σπορ μοντέλα όμως έχουν πολύ μικρότερο ποσοστό πωλήσεων από τα suv, trucks και οικογενειακά που στην πλειοψηφία τους ήταν (και είναι) αυτόματα (και αργά)
-
Στο site της citroen Γαλλίας αναφέρει ότι μπορείς να βάλεις αυτόματο κιβώτιο στον 1.6 ΤΗΡ στις εκδόσεις prestige (η αντίστοιχη στη Γαλλία είναι η comfort) και exclusive με extra χρέωση περίπου 1.200 Euro..
Επομένως είναι θέμα χρόνου να έρθει και στην Ελλάδα.. -
exclusive με 30,000 ??? 1,6 είναι ήμαρτον .
τι να πώ κάποιοι δεν βάζουν μυαλό .
Αναμονή 6-8 μήνες για προσφορές Σεπτεμβρίου δηλαδή. -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
exclusive με 30,000 ??? 1,6 είναι ήμαρτον .τι να πώ κάποιοι δεν βάζουν μυαλό .
Αναμονή 6-8 μήνες για προσφορές Σεπτεμβρίου δηλαδή.Δε χρειάζεται να πάει κανείς στην exclusive (αυτή τη στιγμή κοστίζει 28.000)...η prestige plus με ημιδερμάτινα και navi packet αυτή τη στιγμή (με την έκπτωση 2.500) κοστίζει 26.450...
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
exclusive με 30,000 ??? 1,6 είναι ήμαρτον .τι να πώ κάποιοι δεν βάζουν μυαλό .
Αναμονή 6-8 μήνες για προσφορές Σεπτεμβρίου δηλαδή.Τι θες να στη χαρισουν δηλαδη..?
Ασε που με αρκετα λιγοτερα εχεις πολυ καλο επιπεδο εξοπλισμου..Και τα insignia , mondeo,passat 1.6 και 1.4 ειναι δεν ειπε κανεις τιποτα....
Nεο Citroen C5 - Φανερα Γερμανικο.