-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Σημερα ειδα τουλαχιστον 5 m3.Πλακωσαν τα bmw παγανια.Α και ενα GTR R-35
Αν ηταν γκρι το ειδα χθες πανω στη κορινθου-πατρων..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σημερα ειδα τουλαχιστον 5 m3.Πλακωσαν τα bmw παγανια.
Α και ενα GTR R-35
Γκρι ηταν με πινακιδα Ολλανδικη πισω(???) και χωρις πινακιδα μπροστα.Ξερεις αυτη τη πινακιδα που εχει τερμα αριστερα κοκκινη.Αμα ειναι αυτη που λεμε ειναι γνωστος Αιγιωτης drug leader.
-
Καταλαβα nonos κι αυτος.. Αυτο που πετυχα εγω παντως ειχε κανονικες ελληνικες πινακιδες.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καταλαβα nonos κι αυτος.. Αυτο που πετυχα εγω παντως ειχε κανονικες ελληνικες πινακιδες.Α τοτε ειδαμε αλλο.Ασε nonos αστα να πανε.Εχει σκοτωσει κοσμο και κοσμακι.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Α και ενα GTR R-35
Γκρι ηταν με πινακιδα Ολλανδικη πισω(???) και χωρις πινακιδα μπροστα.Ξερεις αυτη τη πινακιδα που εχει τερμα αριστερα κοκκινη.Αμα ειναι αυτη που λεμε ειναι γνωστος Αιγιωτης drug leader.
Από αυτούς που η ΕΛ.ΑΣ. δεν 'μπορεί' να βρει ενώ όλη η περιοχή τον γνωρίζει;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Α και ενα GTR R-35
Από αυτούς που η ΕΛ.ΑΣ. δεν 'μπορεί' να βρει ενώ όλη η περιοχή τον γνωρίζει;
Ακριβως.
-
Μαυρη Αστον Μαρτιν cabrio στην Κηφισιας σημερα στο υψος του Παραδεισου και επισης μαυρη F430 με Σαλονικιωτικες πινακιδες και γκριζομαλλη οδηγο στην ΑΟ που πηγαινε σταθερα με 100 και δεν τσιμπουσε που ολος ο κοσμος τον χαζευε και περιμενε μια γκαζια για να κανουν ολοι μαζι την Πετρουλα...(u know- Μολις τελειωσα...) Παντως στο εμπα απο Κηφισιας την ειχα μπροστα μου στο E-pass και λιγο που ακουσα την επιταχυνση της ανατριχιασα...
-
δεν τσιμπουσε που ολος ο κοσμος τον χαζευε
Ο τύπος με αυτή τη βόλτα ακύρωσε βαφή, botox και βίζιτα...
Και μετά σου λένε ότι οι Ferrari είναι ακριβές και μαλακίες... -
Βασικα ''συνοδευοταν'' στο αυτοκινητο...
-
Μαύρη TransAm με ξένες πινακίδες σήμερα στα Βριλήσσια
-
Πορτοκαλι Lotus Exige στο φαναρι του Ι.Βελλιδης,Cadillac CTS στη Λαμπρακη,και 2 porsche carrera 997 στην Μ.Αλεξανδρου(αλλα ουτε μια φωτο δεν καταφερα να βγαλω )
-
Μπορντω 599 με προσπερασε με +100 στην κηφισιας αποψε.. Αλλα τι ηχος..
-
Με peugeot 2 ήσουν;
-
Καθως ημουν με ενα φιλο ειδαμε πισω μας μια λευκη Nissan Skyline GTR χωρις πινακιδες. Ο οδηγος ηταν απο τους πολυ παρολογιγον τροχαιο πηγε να προκαλεσει ο στοκος Τα καλα αμαξια να πηγαινουν στους αρχι , το ελεος το ιδιο δηλαδη!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με peugeot 2 ήσουν;Δε το πιασα.. Με τη zx ημουν κλασσικα..
-
Με τα πόδια ντε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με τα πόδια ντεΜη μου κολλατε ρε..θα το κανω 2λιτρο να ψαχνεστε..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Με τα πόδια ντε
Μη μου κολλατε ρε..θα το κανω 2λιτρο να ψαχνεστε..
Μολις το κανεις 2λιτρο ελα να πατησουμε, κερναω τσαγακι
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Με τα πόδια ντε
Μη μου κολλατε ρε..θα το κανω 2λιτρο να ψαχνεστε..
Μολις το κανεις 2λιτρο ελα να πατησουμε, κερναω τσαγακι
Πρώτος εγώ τον έχω
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καθως ημουν με ενα φιλο ειδαμε πισω μας μια λευκη Nissan Skyline GTR χωρις πινακιδες. Ο οδηγος ηταν απο τους πολυ παρολογιγον τροχαιο πηγε να προκαλεσει ο στοκος Τα καλα αμαξια να πηγαινουν στους αρχι , το ελεος το ιδιο δηλαδη!αυτό το 'skyline' για το GTR πρέπει μόνο σε μας στην Ελλάδα να μας έχει μείνει ακόμα κουσούρι να το λέμε...
Carspotting [#6]