-
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν θα έχει κάποια στιγμή η renault κινητήρα τούρμπο (1.6 tce μήπως;) απόδοσης 150-180 hp. Έχει ένα κενό σε αυτό το εύρος ιπποδύναμης- πολύ σημαντικό για μικρομεσαίο- και χάνει πωλήσεις έτσι όταν οι άλλοι αλωνίζουν.
-
Έχει τον δίλιτρο TCe 180 ίππων. Οπότε δεν βλέπω να βγάζει άλλον για παρόμοια/κοντινή ιπποδύναμη.
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν θα έχει κάποια στιγμή η renault κινητήρα τούρμπο (1.6 tce μήπως;) απόδοσης 150-180 hp. Έχει ένα κενό σε αυτό το εύρος ιπποδύναμης- πολύ σημαντικό για μικρομεσαίο- και χάνει πωλήσεις έτσι όταν οι άλλοι αλωνίζουν.ακουγεται 1,6 turbo απο τη nissan παντως..απο εκει και πέρα, κινητηρες βενζινης σε μεγαλα κυβικα στην Ευρωπη δεν τραβανε, οποτε δεν θα μου φαινοταν παραλογο να μην ασχοληθούν
το κιβωτιο διπλου συμπλεκτη θα μπει λογικα και στο scenic ετσι..??
-
Για το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ισχύει κανονικά. Ελλάδα το 1ο μοντελο θα είναι το Megane 1.4 TCE την άνοιξη του 10 απ'ότι ξέρω.
Στα 180 άλογα έχει τον 2.0 TCE.Κρίμα που για την Ελλάδα είναι ασύμφορος.
-
Fiat Bravo 1.4 120 hp - Lancia Delta 120 hp - Renault Megane 1.4 TCe 130 hp- Seat Leon 1.4 TSI 125 hp
http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... /38141.asp
-
Και αυτοί το χαβά τους .... δεν παίζονται τα παλικάρια ... απορώ που δεν είχε Skoda το τέστ .
-
χαχαχα εμ βέβαια οι χώροι στο πίσω κάθισμα είναι ικανοι να βγάλουν τον γερμανοσπορο πρώτο!!!!!
-
http://blog.allfeedz.com/dreamcars/811_new-renault-megane-cc-first-teaser/Η οροφή το ίδιο προφίλ με το προηγούμενο μοντέλο πρέπει να έχει!
-
μιας και ειναι το πρωτο post το νεο ετος ευχομαι καλη χρονια σ ολους με υγεια και να κανουμε πραγματα που μας κανουν ευτυχισμενους...
να προσθεσω και γω οτι τα πισω φωτα φαινονται να ειναι παρομοια μ αυτα του hatchback και μπροστα δεν νομιζω να εχει επισης ιδιατερες αλλαγες...Σχετικα μ αυτη την κατηγορια νομιζω οτι δεν εχει να προσφερει ιδιαιτερα σχηματα πλεον μιας και ολα τα μοντελα που προκυπτουν μοιαζουν υπερβολικα μεταξυ τους αν και προερχονται απο διαφορετικα μοντελα...
-
παντως σε ποιες εσδοσεις θα μπει το κιβωτιο διπλου συμπλεκτη ειναι ενα θεμα..
σε ενα site της renault διαβασα οτι θα μπαινει στα dCi μοντελα, αλλά δεν διευκρίνιζε αν θα μπαινει μονο εκει, η αν απλα με αυτα θα γινει η αρχή..ο πατερας μου αν και οταν ανανεωσει τη συμβαση με τη δουλεια για ενα χρόνο ακόμα ειναι ετοιμος να παραγγείλει scenic TCe και του ειπα για αυτό το κιβώτιο και του άρεσε πολύ σαν ιδέα
-
Εχω διαβάσει σε άρθρο ότι η αρχή θα γίνει στους 1.5 dci και τις διάφορες παραλλαγές τους και θα ακολουθήσει ο 1.4 TCE. Αν βρω κ την πηγή θα την παραθέσω παρακάτω.
-
αυτο ειχαμε πει και παλιοτερα...μαλιστα samatistas πρεπει να χες βαλει και τοτε link...αλλα δεν θυμαμαι αν το ειχαμε πει σ αυτο το τοπικ η στο renault forum.
-
-
διαφορετικο απ οτι φανταστηκα αλλα νομιζω οτι θα ειναι κατι μεταξυ 308, astra, focus που πανω κατω ειναι ιδια μεταξυ τους...
-
Φαντάζομαι θα διαβάσατε τη συγκριτική δοκιμή στους 4Τ Δεκεμβρίου.
Μου άρεσε, ομολογώ, και διάβασα ακριβώς αυτά τα ...ενισχυτικά γνώμης που ήθελα να ακούσω.Σε ένα μόνο θα σταθώ: Αναφέρουν-συγκρίνουν τιμές σέρβις για τα 3 αυτοκίνητα (Astra, Leon, Megane). Βλέπω τις τιμές των 2 πρώτων σέρβις του Megane και με πιάνει ίλιγγος!! (που ποτέ δεν είχα...).
Μα είναι δυνατόν;;!! -
και ποιες ειναι αυτες οι τιμες και τι περιεχουν;
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Μου άρεσε, ομολογώ, και διάβασα ακριβώς αυτά τα ...ενισχυτικά γνώμης που ήθελα να ακούσω.Σε ένα μόνο θα σταθώ: Αναφέρουν-συγκρίνουν τιμές σέρβις για τα 3 αυτοκίνητα (Astra, Leon, Megane). Βλέπω τις τιμές των 2 πρώτων σέρβις του Megane και με πιάνει ίλιγγος!! (που ποτέ δεν είχα...).
Μα είναι δυνατόν;;!!που να διαβαζες συγκριτικο του drive δηλαδη... θα το ειχες αγοράσει επί τοπου.. μεχρι που σκεφτομαι οτι τους πλήρωσς η renault.. αλλά μάλλον αυτο που συμβαινει ειναι οτι καποιοι αλλοι πληρωσανε τους 4Τ
-
Παίδες επιτέλους πήρα στα χέρια μου σήμερα το megane coupe 1.4 tce privilege μετά από σχεδόν τρεις μήνες από την ημέρα που το παρήγγειλα. Αύριο το βγάζω για test drive σε διαδρομή 500+ χιλιομέτρων και σας λέω τις εντυπώσεις μου. Αναφέρω ότι έχει έρθει με τα continental contisportcontact3 σε διάσταση 205/50/R17.
Ες αύριο τα σπουδαία !!! -
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Μου άρεσε, ομολογώ, και διάβασα ακριβώς αυτά τα ...ενισχυτικά γνώμης που ήθελα να ακούσω.
...που να διαβαζες συγκριτικο του drive δηλαδη... θα το ειχες αγοράσει επί τοπου.. μεχρι που σκεφτομαι οτι τους πλήρωσς η renault.. αλλά μάλλον αυτο που συμβαινει ειναι οτι καποιοι αλλοι πληρωσανε τους 4Τ
α, είμαι ο τελευταίος που θα σκεφτώ κάτι τέτοιο. Πάντως ένας συστηματικός αναγνώστης συγκεκριμένου περιοδικού, για πολλά χρόνια, νομίζω καταλαβαίνει και ξέρει να φιλτράρει προσωπικές γνώμες ή εμπάθειες των δοκιμαστών ή του περιοδικού γενικότερα.
[Προσωπικά δέχομαι κάθε δοκιμή περιοδικού, θέλω όμως πάντοτε να διαβάζω και την εκάστοτε των 4Τ που τυχαίνει να παρακολουθώ ανελλιπώς χρόοονια τώρα. Και φυσικά το συμπέρασμα του περιοδικού ίσως είναι το λιγότερο σημαντικό στοιχείο μιας δοκιμής]
@ bger: καλοτάξιδο να είναι. Κοίτα να το χαρείς! (κι εννοείται ότι περιμένουμε feed-back!)
Renault Megane III