-
ιμαντας για 307 ποσο παει?
-
το αυτοκινητο αγοραστηκε τελικα απο την οικογενεις της κοπελας μου στην Κυπρο... πριν προλαβω να της πω τα πιθανα προβλήματα.. (οχι οτι ειναι κατι σοβαρο)
η πλακα(ο θεος να το κανει), ειναι οτι ο ιδιοκτητης της μαντρας προσπαθούσε να τους πεισει οτι το peugeot ειναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ
ο τυπος σιγουρα νομιζει οτι τους επιασε κοροιδα.. η φραση που ελεγε συνεχεια ηταν 'ενταξει 6.200 ευρω για γερμανικο αμαξι, μια χαρα τιμη σας το δινω'
το αποκορυφωμα ειναι οτι της ειπα, αν εχει καποιο προβλημα, μαλλον θα ειναι από την ηλιοροφη... και μου απαντει.. ναι ε?? γιαυτο ηταν ψιλοβρεγμνο μεσα?
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ιμαντας για 307 ποσο παει?Ιμάντες Gates (2)+αντλία νερού+παραφλου κομπλέ σεμπλόν 230 έουροζ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ιμαντας για 307 ποσο παει?
Ιμάντες Gates (2)+αντλία νερού+παραφλου κομπλέ σεμπλόν 230 έουροζ
καταλαβα... 260 κοντα με περαστικά
γ..ω τα λεφτα μου..γ...ω -
με περαστικά φυσικά είναι η τιμή που έδωσα
-
Α χα!!! καποιος μ@@@@ς μου ειπε 260 κοντα....θα του πω εγω
μπραβο ρε ντινο... thnks ! -
Ε εντάξει, εξαρτάται πόσο σου χρεώνει τα αναλώσιμα.
90 ευρώ πρπ το σετ ιμαντες (2) και ρουλεμαν (3), αντλία νερού 25. Τα υπόλοιπα εργατικά + παραφλού (6 λίτρα).
-
ο.κ θα το δω ξανα το θεμα τιμης..
εχω θεμα και με τον ιμαντα του μικρου (106). τωρα στα κρυα σφυριζει -
Αν είμαι ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο, από το σέρβις - εξυπηρέτηση κτλ. Αν θυμάμαι καλά είχαν πάρει και τηλέφωνο μια φορά!
-
dino sos πες καποιο καλο site με ανταλακτηκα και τιμες για 307-207 και 106
-
Τι ανταλλακτικά;
Εγώ από τον γκαγκασταθη ψωνιζω http://www.rpc.gr
-
και τι δεν θελω...απο τσιμουχεςστο κινητητρα για 307 , και ελατηρια και μηχανισμους για παραθυρα για ενα παλιο 106 1,4 ( )της οικογενειας και να δω τι παιζει απο peugeot sport, και θελω καποιο site για να δω τιμες και τα παζαρια που θα κανω μετα
-
http://www.106parts.com/s2/page1.php μονο για 106
εχει 'μαμα' ανταλακτικα και βλεπεις τιμες, σου βγαζει και τελικο ποσο για αποστολη στην ελλαδαευνοικη νομιζω ακομα η ισοτιμια λιρας- ευρω
προσοχη μην παραγγειλετε πατακια, εναι ολα για δεξιοτιμονα, αγγλικο το μαγαζι
στη διοικητηριου ψωνιζω για μενα οσον αφορα μαμα αναλωσιμα, autofrance λεγεται
π.χ. φιλτρο λαδιου 4 ευρω, φιλτρο βενζινης 8 ευρω, για 106 rallye
αν θες τηλ και διεθυνση με pm
παντως εγω ειμαι ευχαριστημενος
καλα service
-
ευχαριστω πολυ...
μακρα το ομορφοτερο και το καλυτερο 106.(τα συνδύαζε όλα )
-
υπαρχει καποιο site να βλεπουμε ολα τα ανταλλακτικα (μαμα) απο 207 και τιμες?
ευχαριστω
-
Εσκασε μυτη στο συνεργειο σημερα ενα 406 coupe φουλ μετατροπη σε 3λιτρο v6 με τα 200+ και με αλλαγμενη ολη την εξατμιση..Επαθα λιγο πλακα απο τον ηχο μαζι με το παρουσιαστικο..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εσκασε μυτη στο συνεργειο σημερα ενα 406 coupe φουλ μετατροπη σε 3λιτρο v6 με τα 200+ και με αλλαγμενη ολη την εξατμιση..Επαθα λιγο πλακα απο τον ηχο μαζι με το παρουσιαστικο..Από το ωραιότερα κουπέ ever
-
Κούκλα το 406 κουπέ!
-
-
Αυτός είσαι
PEUGEOT FORUM