-
Ο χρήστης Meimaridis έγραψε:
Δυστυχώς το πρόβλημα ξεκινάει από πολύ ψηλά. Ατομα αψυχολόγητα και πολλές φορές συμπλεγματικά περνάνε μια εκπαίδευση και κουβαλάνε όπλο! Δεν είναι η πρώτη φορά που σκοτώνουν συνάνθρωπό μας, θυμάμαι παλαιότερα είχαν πυροβολήσει ένα παιδί με mini cooper επειδή δε σταμάτησε για έλεγχο αν θυμάμαι καλα και άλλον ένα πιό πρόσφατα για άλλο λόγο... Και μετά παραπονιέμαι επειδή με πήγαν φέτος 3 φορές στο τμήμα για εξακρίβωση και τις 2 χωρίς να κάνω κάτι ή να προκαλέσω με τη συμπεριφορά μου! Δε σας κρύβω το γεγονός ότι έχω συναντήσει και υποδείγματα αστυνομικών οι οποίοι ήταν τυπικοί μέχρι αηδίας αλλά δυστυχώς είναι μόνο μια εξαίρεση. Μας αντιμετωπίζουν σαν εγκληματίες και εμείς δε κάνουμε τίποτα.To παιδί με το Κούπερ (το παλιό Μίνι) δεν σταμάτησε στον έλεγχο της αστυνομίας, παρά γκάζωσε, ο αστυνομικός πυροβόλησε μάλλον για τα λάστιχα, νομίζοντας πως έπιασε μεγάλο ψάρι βλέποντας αυτήν την συμπεριφορά, αλλά τελικά πέτυχε το πορτ μπαγκάζ. Τώρα, σάπιο ήταν, λεπτό ήταν, το θέμα είναι πως η σφαίρα το τρύπησε, τρύπησε το κάθισμα του οδηγού και του καρφώθηκε στην σπονδυλική στήλη και το παιδί έμεινε για πάντα ανάπηρο.
-
εγω μετανιωνω μονο που δεν πηγα σημερα στην πορεια να δειρω μερικους
-
Για να αλλάξω το κλίμα, χωρίς να διαφωνώ με τα προηγούμενα, τι έχετε να πείτε που οι γυναίκες της αστυνομίας είναι αρκετά 'συμπαθητικές' πλέον?
Όλα είναι τέλεια αυτό μας έλειπε και τώρα είμαστε ΟΚ
Οι ψηλές γκόμενες της αστυνομίας μας πείραζαν που δεν βλέπαμε τόση ώρα...
Αμάν αυτή η κλασική ψηλή ξανθιά στο κέντρο !!! -
Για να ξαναγυρίσω στο θέμα , το ηθικό δίδαγμα για μας τους 'κοινούς θνητούς' είναι φυσικά το εξής : Αν βρεθείτε ποτέ μπροστά σε αντίστοιχο συμβάν ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ! Βεβαίως αν η κυρία αρχίσει να φωνάζει 'βοήθεια' τότε ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ! Αν αρχίσουν να τη χτυπούν ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ! Αν παρελπίδα τυγχάνετε και όργανο της τάξεως τότε ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ! ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ , ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ! ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ ! ΜΑΚΡΙΑ ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ !
Ή μήπως κάτι δεν έχω καταλάβει καλά ?..... -
Το εχω γραψει και στο τοπικ 'οτι απιθανο εχω δει στους Ελληνικους δρομους':
ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ
Αληθεια τα παρακατω τα ξερει κανενας Υπουργος? Τα καναλια τα ζουνε καθε μερα.
Και εξηγω παρακατω:-
Μπαινοντας στη Σταδιου με το παπι σημερα το πρωι την ειδα πολυυυυ!!! μποτιλιαρισμενη. Τελικα στην αριστερη λωριδα κοντα στο τελος της για Συνταγμα και ακριβως μετα την διασταυρωση με την Ομηρου Γερανος της Τροχαιας στην αριστερη λωριδα σηκωνε μηχανακια απο τα πεζοδρομια. Υπηρχαν και αστυνομικοι με περιπολικο μπροστα που συνοδευανε η μαλλον καλυτερα χαζευανε. Αντε να ειχε σηκωσει πεντε- εξι το πολυ. Και τι εγινε δηλαδη? Το μποτιλιαρισμα ρε παιδια που ειχε προκαλεσει αυτο το Γερανακι δεν το προκαλει ουτε διαδηλωση στο Συνταγμα. Γιατι αμεσως αριστερα πολλοι στριβουν για Αμερικης και επρεπε να αλλαξουν λωριδα απο αριστερη σε δεξια και παλι απο δεξια σε αριστερη σε μικρη αποσταση. Καταλαβαινετε τωρα το μπαχαλο!!!
-
Αυτο το αισχος που γινεται στα Δικαστηρια των Αθηνων (πρωην σχολη Ευελπιδων) το εχει δει κανενας? Οι αστυνομικοι να παρκαρουν οπου βρουν περιπολικα κλουβες και οτι αλλο εχουν στη μεση του δρομου διπλοσειρα απο δεξια σε δρομο διπλης λωριδας που απαγορευεται το παρκαρισμα, αριστερο παρκαρισμα και διπλοσειρα αριστερη στο αριστερο φαναρι των Δικαστηριων κ.λ.π. Το αποτελεσμα θελω μονο να σας πω. Οτι η ουρα απο το μποτιλιαρισμα που οφειλεται μονο απο την Ελληνικη Αστυνομια ειναι καμμια φορα πανω απο χιλιομετρο (περιμετρικα) και επηρεαζει παρα πολλους δρομους, γειτονιες κομβους και σε μεγαλη αποσταση. Να σας χαιρομαστε ρε παιδια.
-
-
Κάτι που έχει αρκετή πλάκα είναι το πως οι τροχονόμοι 'ρυθμίζουν' την κυκλοφορία σε διασταυρώσεις όπου κατά τ΄ άλλα υπάρχουν φανάρια:
ο Είτε ακολουθούν ακριβώς τα φανάρια, οπότε τι νόημα έχει η παρουσία τους εκεί ?
ο Είτε δεν ακολουθούν τα φανάρια, οπότε, εκτός λίγων περιπτώσεων, τα κάνουν ακόμα χειρότερα, όπως:
- Αφήνουν πάρα πολλή ώρα κάποιο ρεύμα να περιμένει χωρίς να του δίνουν αντίστοιχο χρόνο ροής, με αποτέλεσμα τεράστιες ουρές (κλασσικό παράδειγμα: Κηφισίας & Κατεχάκη, όπου αυτοί που έρχονται από Πολύγωνο/Ψυχικό μπορεί να χάσουν και 2-3 πράσινα και η ουρά να φτάνει μέχρι τη ΔΕΗ ενώ η Κηφισίας που στρίβει προς Κατεχάκη αδειάζει)
- Δεν βλέπουν πως ο δρόμος όπου στέλνουν την κίνηση έχει φρακάρει και, αντί αμέσως να σταματήσουν αυτό το ρεύμα και να ξεκινήσουν κάποιο άλλο, συνεχίζουν να στέλνουν κίνηση προς τα φρακαρισμένα
- Αγνοούν θρασείς οδηγούς που περνάνε επιδεικτικά παρότι έχουν σηκώσει το χέρι τους και σφυρίξει
- Είναι παντελώς ασυντόνιστοι μεταξύ τους και ξεκινάς από τον έναν για να σε σταματήσει ο άλλος 100 m παραπέρα
Εχω και μερικές σχετικές απορίες:
-
Οι τροχονόμοι αυτοί έχουν κάποια εκπαίδευση σχετικά με αυτό που κάνουν ? Κατέχουν βασικά στοιχεία συγκοινωνιακής τεχνικής όπως πχ. τι είναι το πράσινο κύμα ?
-
Εχουν συγκεκριμένες οδηγίες τι πρέπει να κάνουν με την κίνηση ή όπως τους φωτίσει ο Θεός ?
-
Σε τελική ανάλυση, σε μία διασταύρωση με φανάρια που δεν έχει πρόβλημα (πχ. χαλασμένα φανάρια ή να περνάει ο Πάπας ), γιατί υπάρχουν τροχονόμοι να ρυθμίζουν την κυκλοφορία ? Με βάση την κοινή λογική, αν τη ρυθμίζουν λάθος, τότε προφανώς δεν έπρεπε να είναι εκεί, ενώ αν τη ρυθμίζουν σωστά (άρα τα φανάρια είναι λάθος), τότε γιατί δεν φτιάχνουν το χρονισμό των φαναριών ώστε να κάνουν αυτά τη σωστή δουλειά και να μπορούν οι τροχονόμοι να κάνουν κάτι παραγωγικότερο (πχ. να κυνηγάνε τους απαράδεκτους που παρκάρουν σε γωνίες και δεν μπορούν να στρίψουν τα λεωφορεία ή αυτούς που μπαίνουν σε λεωφορειόδρομους κτλ. κτλ.)
Ρητορικές ερωτήσεις, φαντάζομαι...
-
Πριν από καμιά 10αριά μέρες (πρέπει να ήταν την περασμένη Κυριακή κατά τις 16:00-17:00) ήμουν με τον αδερφό μου προς Αγία Παρασκευή. Στην διασταύρωση του Σταυρού μας είχαν περίπου 20 λεπτά να περιμένουμε. (Από Γέρακα προς οπουδήποτε). ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ!!!!
Ολοι; Όχι βέβαια!!! Όσοι ερχόντουσαν από την Λ. Λαυρίου από Κάτζα προς παντού ήταν ΜΟΝΙΜΩΣ πράσινοι... Έλα όμως που είχαν φύγει ΟΛΟΙ!!! Επί 10 λεπτά έτσι... Τα φανάρια ήταν εκτός λειτουργίας (εντελώς σβηστά) και υπήρχε τροχονόμος που απλά στεκόταν και σταμάταγε όλους τους γύρω.Μετά έρχεται ένας Ζητάς μόνος του. Ο δρόμος εξακολουθεί να είναι άδειος από εκεί και οι γύρω έξω από τα αυτοκίνητα να βρίζουν.
Μετά από 2-3 λεπτά ένα περιπολικό μόνο του. Φυασικά εξακολουθεί να μας κρατάει σταματημένους.
Μετά από 1 λεπτό περίπου περνάει ένα κονβόι, αλλά ΚΟΝΒΟΪ!!! 4-5 Άουντι, BMW και Μερσεντές. Από πίσω κι άλλος Ζητάς. Αμέσως μετά πρασίνησε. Κάναμε ελάχιστα δευτερόλεπτα μέχρι την Αγία Παρασκευή... Εκεί πάλι τα φανάρια ήταν σβηστά, αλλά γρήγορα ανάψαν. Μετά από 2 λεπτά (επειδή σταθήκαμε να περιμένουμε κάποιον σε ένα παράδρομο) γινόταν Ο ΧΑΜΟΣ!!!Για αυτό το κυβερναρχοντόσκυλο που πέρασε χαλαρά σε ΑΔΕΙΟ δρόμο χτυπιόμασταν σαν χταπόδια πάνω από 1000 άτομα. Και μετά σου λέει 15 λεπτά για το αεροδρόμιο... Με τέτοιους δρόμους ακόμα και χωρίς την Αττική Οδό θα το έκανα σε μισο λεπτό! Να ψοφήσουν όλοι τους!!!
Αν τα κρέατα αυτά ήταν σε χασάπικο ούτε για κιμά δεν θα έκαναν. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Για αυτό το κυβερναρχοντόσκυλο που πέρασε χαλαρά σε ΑΔΕΙΟ δρόμο χτυπιόμασταν σαν χταπόδια πάνω από 1000 άτομα. Και μετά σου λέει 15 λεπτά για το αεροδρόμιο... Με τέτοιους δρόμους ακόμα και χωρίς την Αττική Οδό θα το έκανα σε μισο λεπτό! Να ψοφήσουν όλοι τους!!!
Αν τα κρέατα αυτά ήταν σε χασάπικο ούτε για κιμά δεν θα έκαναν.Θα εξηγησω Γιωργο πως δουλευει το συστημα συνηθως για αυτόν και αλλα μπαγιατικα και χαλασμενα κρεατα που περιεγραψες.
1)Λοιπον ας παρουμε σαν παραδειγμα τη διαδρομη κεντρο αεροδρομιο. Απασχολουν τριψηφιο αριθμο αστυνομικων (τροχονομοι, προσωπικη ασφαλεια, περιπολικα, μηχανες, ζηταδες, ομαδα σιγμα μεχρι το ω!!!). Οι τροχονομοι πιανουν κάθε διασταυρωση και στενακι και ελεγχουν την κυκλοφορια των αυτοκινητων. Προσεξε με όμως εδώ. Τα μηχανακια δεν μπορουν να τα σταματησουν με τιποτα. Δεν σταματαμε κιολας δηλαδη αμα μας τα πρηξουν. Εχω κατεβει σκαλια στην περιοχη της πλακας με το enduro και τσακωθηκα με τον αξιωματικο επικεφαλης, ο οποιος δεν με περιμενε απο τις ........σκαλες, αλλα τελικα υποχωρησε οταν του ειπα οτι εγω θα περασω γιατι δεν υπαρχει αλλος δρομος και περασα. Ετσι κι αλλιως να ανεβω τις σκαλες δεν μπορουσα. Λοιπον να μην ξεφευγω απο το θεμα μας. Συνεχιζω λοιπον. Ενω λοιπον ετοιμαζεται να περασει ο .....ταξιδιωτης μας τα φαναρια σε ολη τη διαδρομη του η ειναι μονιμα πρασινα η τα κλεινουν τελειως. Ακριβως μολις περασει πισω του κοβουν κατευθειαν την κυκλοφορια, αναβοντας κοκκινα τα φαναρια της πορειας που εχει η αν δεν εχουν αναψει κοβουν την κινηση οι τροχονομοι. Μετα απο λιγο ολοι οι εκατονταδες υπαιτιοι εξαφανιζονται, αλλα τα ΙΧ τα κορναρισματα και οι βρισιες μενουν!!!
2) Μου εχει τυχει λοιπον απο πρωην αεροδρομιο να μπω ακριβως πισω απο εναν τετοιο την ωρα που ανεβαινε την Συγγρου. Εσπασα το αυτοκινητο και δεν τον προλαβα. Μου εφυγε ......πολυυυ στην ευθεια και στου Φιξ προλαβανε και με κοψανε. Ακουτε κοντρακηδες των 300HP. Εδω εχει πολυ ψωμι.
Φετος που πηγαινα απο κεντρο για Λ. Μαραθωνος (νωρις βραδακι), εκανα μεχρι το Σταυρο, 5-6 λεπτα!!!!!!!! Πηγαινα 110 το λιγοτερο συνεχεια!!!!! Ηταν πισω μου λιγα μετρα καποιος που εμαθα οτι βιαζοταν να παει στην Κινα και φυσικα μου ανοιγαν το δρομο σαν δαιμονισμενοι. Η καλυτερη τετοια φαση που εχω ζησει. Κλειστος αστικος δρομος δικος σου ελευθερος!!! Και πισω σου μπλε φαροι σειρηνες και φωτα να πλησιαζουν. Σιγα μην δε το διασκεδασα. Τυφλα να εχουν τα αμερικανικα βιντεοπαιχνιδια με κυνηγητα. Παντως η μητερα μου απο τοτε παιρνει το λεωφορειο!
3) Α.. και κατι αλλο. Εμαθα οτι αυτος που πηγε τοτε στην Κινα, αισθανθηκε παλι σαν μωρο παιδακι.!!!! Αφου να φανταστεις οτι μπροστα στο σπιτι στο Κολωνακι που μενει εχουν βαλει σαμαρακια, οπως βαζουν στα σχολεια για να κοβουν ταχυτητα οι οδηγοι και να προσεχουν τα μικρα παιδακια!!! Και να δειτε παιδια ποσους τροχονομους εχει να το περνανε απεναντι το κακομοιρο το παιδακι
Μην σας ζαλισω αλλο ...εεε??? Φτανει για τωρα. -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Φετος που πηγαινα απο κεντρο για Λ. Μαραθωνος (νωρις βραδακι), εκανα μεχρι το Σταυρο, 5-6 λεπτα!!!!!!!! Πηγαινα 110 το λιγοτερο συνεχεια!!!!! Ηταν πισω μου λιγα μετρα καποιος που εμαθα οτι βιαζοταν να παει στην Κινα και φυσικα μου ανοιγαν το δρομο σαν δαιμονισμενοι. Η καλυτερη τετοια φαση που εχω ζησει. Κλειστος αστικος δρομος δικος σου ελευθερος!!! Και πισω σου μπλε φαροι σειρηνες και φωτα να πλησιαζουν.Κι εγώ είχα συτή την ευτυχία στη διαδρομή προς το παλιό αεροδρόμιο μπροστά από μια πομπή...
Την καλύτερη εμπειρία όμως την είχε παλιά ένας γνωστός μου που ήταν οδηγός σε μια Ρολς-Ρόις. Είχε μπει μέσα στην πομπή, γιατί νόμιζαν ότι ήταν μέρος της! Κάποια στιγμή βγάζει φλας και στρίβει και τον ακολούθησαν οι μοτοσυκλέτες! Άντε να τους εξηγήσεις μετά ότι δεν πας κανέναν επίσημο πουθενά, αλλά απλά στην ταβέρνα να φας.
-
Είναι γεγονός ότι καθημερινά αντιμετωπίζουμε συμπεριφορές αστυνομικών που παιρνούν τα όρια του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε (και μας το επιτρέπει ο νόμος) είναι να αρχίσουμε να κάνουμε έγγραφες καταγγελίες (αναφορές) για απρεπή συμπεριφορά. Άν αρχίσουν οι αναφορές να πέφτουν βροχή και τα πρόστιμα απο τον εσωτερικό κανονισμό τους, θα δείτε πως θα βγαίνουν να κάνουν έλεγχο. Μόνο έτσι νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι. -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Το εχω γραψει και στο τοπικ 'οτι απιθανο εχω δει στους Ελληνικους δρομους':
ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ
Αληθεια τα παρακατω τα ξερει κανενας Υπουργος? Τα καναλια τα ζουνε καθε μερα.
Και εξηγω παρακατω:-
Μπαινοντας στη Σταδιου με το παπι σημερα το πρωι την ειδα πολυυυυ!!! μποτιλιαρισμενη. Τελικα στην αριστερη λωριδα κοντα στο τελος της για Συνταγμα και ακριβως μετα την διασταυρωση με την Ομηρου Γερανος της Τροχαιας στην αριστερη λωριδα σηκωνε μηχανακια απο τα πεζοδρομια. Υπηρχαν και αστυνομικοι με περιπολικο μπροστα που συνοδευανε η μαλλον καλυτερα χαζευανε. Αντε να ειχε σηκωσει πεντε- εξι το πολυ. Και τι εγινε δηλαδη? Το μποτιλιαρισμα ρε παιδια που ειχε προκαλεσει αυτο το Γερανακι δεν το προκαλει ουτε διαδηλωση στο Συνταγμα. Γιατι αμεσως αριστερα πολλοι στριβουν για Αμερικης και επρεπε να αλλαξουν λωριδα απο αριστερη σε δεξια και παλι απο δεξια σε αριστερη σε μικρη αποσταση. Καταλαβαινετε τωρα το μπαχαλο!!!
-
Αυτο το αισχος που γινεται στα Δικαστηρια των Αθηνων (πρωην σχολη Ευελπιδων) το εχει δει κανενας? Οι αστυνομικοι να παρκαρουν οπου βρουν περιπολικα κλουβες και οτι αλλο εχουν στη μεση του δρομου διπλοσειρα απο δεξια σε δρομο διπλης λωριδας που απαγορευεται το παρκαρισμα, αριστερο παρκαρισμα και διπλοσειρα αριστερη στο αριστερο φαναρι των Δικαστηριων κ.λ.π. Το αποτελεσμα θελω μονο να σας πω. Οτι η ουρα απο το μποτιλιαρισμα που οφειλεται μονο απο την Ελληνικη Αστυνομια ειναι καμμια φορα πανω απο χιλιομετρο (περιμετρικα) και επηρεαζει παρα πολλους δρομους, γειτονιες κομβους και σε μεγαλη αποσταση. Να σας χαιρομαστε ρε παιδια.
Να συνεχισω τωρα το πρωι, γιατι το βραδυ δεν θα ειμαι σε pc.
3) Λοιπον. Στο τελος της οδου Ακαδημιας εχει φαναρι και πας η αριστερα η δεξια. Απεναντι ειναι η Βουλη. Δεξια πριν το φαναρι ειναι και το Υπουργειο Εξωτερικών. Τωρα τελευταια η Ελληνικη Αστυνομια κλεινει τελειως την δεξια λωριδα πριν το φαναρι παρκαροντας ενα απο τα πουλμαν της, κοινως κλουβα. Παλι μποτιλιαρει η Ακαδημιας εκει.
Προχωραμε παρακατω. Στριβοντας αριστερα στην Βασιλισσης Σοφιας απο Ακαδημιας, εχει παλι κλουβα δεξια μεσα στον λεωφορειοδρομο. Παλι συνωστισμος οταν ξεκινανε να στριψουνε εκει που προερχεται στο οτι δεν χωρανε να στριψουν ανετα τα ΙΧ και λεωφορεια. Προχωραμε πιο κατω και κανουμε δεξια στην Ηρωδου Αττικου. Ακριβως μολις στριψουμε εχει κλουβα παλι στη δεξια λωριδα!!! Αυτη ξερω γιατι την βαλανε. Εχει ενα σκυλι του Ζαπειου το οποιο επιτιθεται στα οχηματα, οποτε οι ανθρωποι ειπανε να βαλουνε την κλουβα, για να αλλαζουμε αποτομα λωριδα προς τα αριστερα και να μην μας προλαβαινει ο σκυλος.
Αχ..... μπογιας που χρειαζεται εδω. -
-
περιμενετε να δειτε τωρα που ερχονται και τα χριστουγεννα τι κλησεις εχουν να πεσουν! πρεπει να παρουν και το δωρο χριστουγεννων τα παλικαρια μας!!! ακουστε απιστευτα σκηνικα με πρωταγωνιστες τα συμπαθεστατα (?!) 'οργανα'...
καθομαστε μια παρεα εξω απο τα αυτοκινητα και τα λεμε, ερχεται ο μπατσος και μας λεει (μετα απο ελεγχο στοιχειων κλπ) να φυγουμε... εκανα το λαθος να ρωτησω γιατι... μας απαντησε οτι ξερει οτι μαζευτηκαμε για να κανουμε κοντρες (!) και οτι αν δεν φυγουμε θα μας κοψει κληση! εκανα παλι το λαθος να ρωτησω γιατι... απαντηση: γιατι ετσι! εγω θα γραψω οτι κανατε αυτοσχεδιους αγωνες(παρκαρισμενοι???!) και μετα εσεις πειτε οτι θελετε! να δειτε ποιον θα πιστεψουν!!!
επομενο σκηνικο μετα απο λιγες μερες... ειμαστε με ενα φιλο μου σε ενα παραδρομο του περιφεριακου (θεσσαλονικη) και πηγαινουμε με 20-30. μας σταματανε και μας εκοψε κληση γιατι πηρε σημα οτι ΘΑ καναμε αγωνα!!!!τετοιες ιστοριες εχω δει αμετρητες, απλα αυτες μου ηρθαν στο μυαλο τωρα... τι να πει κανεις! οτι και να κανεις δε βγαζεις ακρη... μονο αν κανεις τον μ@λ@κ@! κι εκει το μονο που γλιτωνεις ειναι το πρηξιμο, οχι το προστιμο!
-
Γι'αυτό λέω... ότι ΜΠΑΤΣΟΣ και ΛΟΓΙΚΗ είναι έννοιες ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ.
-
Πάρα πολλά ...μπατσικά... με προβολείς αναμμένους...τι λέω τώρα εεε?
-
Πριν από 2-3 ημέρες κατεβαίνοντας από τη διασταύρωση Χαριλάου Τρικούπη και Κηφισίας στην Νέα Ερυθραία, περνώντας μπροστά από την τροχαία περιπολικό περιμένει να στρίψει αριστερά να μπει στην τροχαία. Νομίζω πως εκεί έχει συνεχώς διπλή διαχωριστική, οπότε ήταν παράνομος. Αφού έχει περιμένει 10 δεύτερα βεριέται ναι ανάβει φάρο για να τον αφήσουν ως όχημα ανάγκης. Μετά με το πάσο του βγήκε από το περιπολικό και κατευθύνθηκε στο τμήμα.
Δεν το λέω σαν κάτι αξιοπερίεργο, αφού το κάνουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! Και σε πεζόδρομο στο Μαρούσι (περνάει μπροστά από τα φροντιστήρια Καραρήγα) και παντού. Απλά το γράφω για να μην ξεχνάμε πως ενώ η αστυνομία πρέπει να διαφυλάξει την ασφάλειά μας και τα δικαιώματά μας, αυτή η ίδια κάνει παρακινδυνευμένες πράξεις στερώντας μας δικαιώματα.
-
Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί τους μπάτσους. Αν ξέρετε ότι είστε ΟΚ (φοράτε ζώνη και το αυτοκίνητο είναι πλήρως εντάξει τόσο ουσιαστικά όσο και τυπικά) πλακωθείτε μαζί τους. Συνήθως χέζονται πάνω τους, αν πουλήσετε λίγο τσαμπουκά παραπάνω. Αν τους πάρετε και τα στοιχεία, θα σας ζητήσουν και συγγνώμη. Βασιστείτε στην ψυχολογία του δημοσίου υπαλλήλου... ('για να φωνάζει κάτι ξέρει αυτός')
Το έχω κάνει ούκ ολίγες φορές. Τελευταίο μου 'θύμα' ένας μπάτσος που πέρασε ξυστά σφήνα από τον προφυλακτήρα μου, μπαίνοντας από τον παράδρομο της Κηφισίας. Τον κυνήγησα του κόρναρα, του πήρα τις πινακίδες και του έδειξα το χαρτί (με το νούμερο). Ενώ αρχικά πήγε να μου την πει, μετά άρχισε να δικαιολογείται και απομακρύνθηκε χαριτολογώντας...
ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΒΙΟΙ!
-
Τέτοια προσπάθεια να αποδείξουν την βλακεία τους δεν έχω δει ποτέ
1)Στην Κηφισίας σήμερα σε ένα φανάρι κοντά στο Χαλάνδρι μπάτσος «ρυθμίζει» την κίνηση και **έχει κάτσει μέσα στην δεξιά λωρίδα **κοιτώντας το άλλο ρεύμα, κάθετα σε εμάς δηλαδή και δεν καταλαβαίνει ότι θα τον πατήσουν όλοι!
Απλά όλοι κορνάρουμε για να φύγει και αφού δεν ακούει κάνουμε πιο αριστερά σαν να είναι εμπόδιο στο δρόμο ! .........σαν??Δεν τελείωσα εδώ!
2)Κηφισιά βράδυ στο κλασικό δρόμο που είναι παράλληλος στην Κηφισίας και περνάει από τα everest, στην διασταύρωση που ανεβαίνει για κεφαλάρι κάποια στρίβει αριστερά και μπαίνει ανάποδα και ήταν τόσο *τυχερή *που έρχεται μπατσικό !!!!
Αφού της είπε κάτι, τελικά αρχίζει να της δίνει οδηγίες για το πώς θα πάει πίσω...
Αν ήταν κανένας μαλιάς με σκουλαρίκια θα ήταν σπίτι του τώρα???Κινδυνεύουμε !!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
2)Κηφισιά βράδυ στο κλασικό δρόμο που είναι παράλληλος στην Κηφισίας και περνάει από τα everest, στην διασταύρωση που ανεβαίνει για κεφαλάρι κάποια στρίβει αριστερά και μπαίνει ανάποδα και ήταν τόσο τυχερή που έρχεται μπατσικό !!!!
Αφού της είπε κάτι, τελικά αρχίζει να της δίνει οδηγίες για το πώς θα πάει πίσω...
Αν ήταν κανένας μαλιάς με σκουλαρίκια θα ήταν σπίτι του τώρα???Ηξερα οτι το μ.... σερνει μονο καραβι αλλα αποτι βλεπω σερνει και ....μπατσικο!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
2)Κηφισιά βράδυ στο κλασικό δρόμο που είναι παράλληλος στην Κηφισίας και περνάει από τα everest, στην διασταύρωση που ανεβαίνει για κεφαλάρι κάποια στρίβει αριστερά και μπαίνει ανάποδα και ήταν τόσο *τυχερή *που έρχεται μπατσικό !!!!
Αν ήταν κανένας μαλιάς με σκουλαρίκια θα ήταν σπίτι του τώρα???Κινδυνεύουμε !!!
Το έκανα στην Γερμανία σε πεζόδρομο!!
Ήμουν σε ένα νησάκι (λίμνη Κωστάντσας κοντά στα γερμανοαυστριακά πρώην σύνορα) που επικοινωνούσε ΜΟΝΟ με μια γέφυρα με την κυρίως ξηρά. Ήταν όμως γραφικό όπως φαινόταν η παγωμένη λίμνη και πέρασα να δω. Μετά όμως βαρέθηκα και είπα να γυρίσω. Έκοβα πολύ δρόμο από τον πεζόδρομο (για την ακρίβεια πεζοδρομημένη ΖΩΝΗ!!). Μπήκα λοιπόν και νάσου το περιπολικό (VW Transporter Van). Μου παίζει φώτα, τον αγνοώ. Μου ξαναπαίζει και σταματάω. (το αυτοκίνητο ήταν της κοπέλας μου με ελβετικές πινακίδες). Μου ζητάει χαρτιά και με αγγλικά ΚΑΚΙΣΤΑ επίτηδες (χειρότερα από ελληνικά νεόφερτου Αλβανού) τον ρωτάω τι εννοεί. Μου λέει Passport και του το δίνω. Με το που βλέπει ΕΛΛΑΔΑΡΑ μόνο που δεν βούτηξε στην λίμνη!! Αυστηρός όμως ακόμα μου λέει τι θέλω εκεί. Του είπα πως πήγαινε από την μία πόλη στην άλλη (πρέπει να είσαι ΤΕΛΕΙΩΣ βλάκας για να μπλεχτείς έτσι σε εκείν οτο σημείο!!!) Αυτός έτοιμος να γελάσει, εγώ παίρνω ύφος τρελλής αγελάδας και για να μην με προσβάλλει μου λέει να τον ακολουθήσω. Όχι μόνο την γλίτωσα, αλλά βγήκα από το νησί με συνοδεία.Φυσικά αν μου ξέφευγε λέξη γερμανικά (με τα δόντια κρατιόμουν) θα ξύπναγα φυλάκα!! Ομοίως και αν δεν ήμουν Έλλην, που ως γνωστόν έχουμε κακή φήμη μαφιόζικη και 'μακρυά από Έλληνες μην μπλέξεις θα το μετανοιώσεις γιατί θα σου σπάσουν τα νέυρα' (φήμες που φρόντισα να επιβεβαιώσω!! )
-
Γενικως εχω παρατηρησει (με αφορμη το κειμενο του Tab) οτι οι ξενοι τροχαιοι φερονται αρκετα ευγενικα στους ξενους στη χωρα τους οταν κανουν παραβαση. Φανταζεστε εδω κανεναν πολωνό ή κανεναν ισπανό τι εχει να ακουσει απο τον μπατσοβλαχο ετσι και παρανομησει? Γυρνα στο σκατοχωριο σου που μου ηρθες και με αμαξι στην Αθηνα, εδω δε φτανουν οι δρομοι για τους ντοπιους, θελετε κ εσεις αμαξια και αλλα τετοια πιστευω...
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα