-
Καλα, Τεταρτη εφυγα για πανω...
-
βρε παιδια, σορυ για το ασχετο, αλλα μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω σκι για παιδια;
Μποτες και πεδιλα,
εριξα μια ματια στα φορουμ, αλλα δεν βρηκα ακρη -
Χρήστο άκουσα πολλούς οτι ζορίστηκαν στο δρόμο.
Τι είχε το χιόνι? Λεπτή κρούστα πάγου?
Άκουσα για ένα Cherokee έφερε τετάκα -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Άκουσα για ένα Cherokee έφερε τετάκαΤο Σάββατο είχε λίγο χιόνι στον δρόμο, αλλά γλιστρούσε πάρα πολύ. Την Κυριακή είχε πολύ περισσότερο, αλλά σαφώς ευκολότερο χιόνι.
Με τα χιονολάστιχα δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.
-
θα βρέξει
-
Στα @@ μας. Εγώ θα είμαι Ιταλία όλη την άλλη εβδομάδα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Άκουσα για ένα Cherokee έφερε τετάκαΤο Σάββατο είχε λίγο χιόνι στον δρόμο, αλλά γλιστρούσε πάρα πολύ. Την Κυριακή είχε πολύ περισσότερο, αλλά σαφώς ευκολότερο χιόνι.
Με τα χιονολάστιχα δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.
ναι,κι εγω με πανια μια χαρα,παντως ειχε πλακα την ωρα που ειχαμε σταματησει ολοι και βαζαμε αλυσιδες μας προσπερνουσαν διαφοροι χωρις να βαλουν και τους πετυχαινα ενα χιλιομετρο πιο πανω να εχουν σταματησει και να βαζουν
επισης,κατεβαινοντας κατα τις 2+ ηταν ενας τυπος 20-25 χρονων δυο τρια χιλιομετρα κατω απο τα κελαρια με ενα παιδικο ελκηθρο στο χερι και εκανε οτοστοπ (στο ρευμα της καθοδου),δεν εχω ιδεα ουτε πως εφτασε μεχρι εκει ουτε που ηθελε να παει,κατεβηκε με το ελκηθρο μεχρι εκει και μετα δεν ειχε αρκετη κλιση ο δρομος να τον παει παρακατω?who knows.. -
Στα @@ μας. Εγώ θα είμαι Ιταλία όλη την άλλη εβδομάδα.πάγος και χιονοστιβάδες
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
επισης,κατεβαινοντας κατα τις 2+ ηταν ενας τυπος 20-25 χρονων δυο τρια χιλιομετρα κατω απο τα κελαρια με ενα παιδικο ελκηθρο στο χερι και εκανε οτοστοπ (στο ρευμα της καθοδου),δεν εχω ιδεα ουτε πως εφτασε μεχρι εκει ουτε που ηθελε να παει,κατεβηκε με το ελκηθρο μεχρι εκει και μετα δεν ειχε αρκετη κλιση ο δρομος να τον παει παρακατω?who knows..Σε εκείνο το σημείο έχασε τον σκύλο που τον έσερνε.
-
επισης,κατεβαινοντας κατα τις 2+ ηταν ενας τυπος 20-25 χρονων δυο τρια χιλιομετρα κατω απο τα κελαρια με ενα παιδικο ελκηθρο στο χερι και εκανε οτοστοπ (στο ρευμα της καθοδου),δεν εχω ιδεα ουτε πως εφτασε μεχρι εκει ουτε που ηθελε να παει,κατεβηκε με το ελκηθρο μεχρι εκει και μετα δεν ειχε αρκετη κλιση ο δρομος να τον παει παρακατω?who knows..
Σε εκείνο το σημείο έχασε τον σκύλο που τον έσερνε.
η τους ταρανδους.. -
Ελατοχώρι, έβαλε σοβαρό χιόνι μετά απο 2 (τουλάχιστον) πέτρινα χρόνια....Μεταφορικά και κυριολεκτικά..!! Ελπίζω φέτος να πάει καλά, γιατί είναι πανέμορφο το τοπίο και τα έλατα φορτωμένα και λυγισμένα απο το βάρος του χιονιού, είναι όνειρο.....!!!
-
Καλησπερα παίδες!
Την Κυριακή μαλλον θα κατεβω καλαβρυτα για το πρωτο σκι της σεζόν(αν ανέβει καποιος σαββατο να ποσταρει εντυπωσεις (γιατι με την βροχη που εριξε αυτη την βδομαδα το S/R λεει οτι ελιωσαν 20cm περιπου) αν και φανταζομαι οτι ολο και καποιος θα ανεβει απο Snowclub η Snowreport.), και μαλλον θα δοκιμασω και τα καινουργια πεδιλα Sl(http://www.rossignol.com/IV/radical-rs-world-cup_RA9AS01_product_ski-men-skis-race.html)
Αλλά το καλο αρχιζει μετα::Πεμπτη πρωι φευγω για Βansko μεχρι 30/12Edit:Δεν το Βλέπω για Κυριακή ειδα προβλεψη S/R και δίνει βροχή
-
Και τα Χριστούγεννα, από ότι δείχνουν τα πράγματα, θα είναι πολύ ζεστά για την εποχή. Ευτυχώς εγώ το 'ξεκάπνισα το εργαλείο' το Σ.Κ. που μας πέρασε και μετράω ώρες για την εκδρομή του SnowClub στην Ιταλία.
Πρωί Σαββάτου πετάμε και... τα μυαλά στα κάγκελα!
-
Ο χρήστης ilias59 έγραψε:
Καλησπερα παίδες!
Την Κυριακή μαλλον θα κατεβω καλαβρυτα για το πρωτο σκι της σεζόν(αν ανέβει καποιος σαββατο να ποσταρει εντυπωσεις (γιατι με την βροχη που εριξε αυτη την βδομαδα το S/R λεει οτι ελιωσαν 20cm περιπου) αν και φανταζομαι οτι ολο και καποιος θα ανεβει απο Snowclub η Snowreport.), και μαλλον θα δοκιμασω και τα καινουργια πεδιλα Sl(http://www.rossignol.com/IV/radical-rs-world-cup_RA9AS01_product_ski-men-skis-race.html)
Αλλά το καλο αρχιζει μετα::Πεμπτη πρωι φευγω για Βansko μεχρι 30/12Edit:Δεν το Βλέπω για Κυριακή ειδα προβλεψη S/R και δίνει βροχή
Μακάρι τουλάχιστον στο Bansko να μην είναι πολύ ζεστά τα Χριστούγεννα!
Ίδια μέρα για τον ίδιο προορισμό φεύγουμε, ρε μπας και είσαι κάποιο από τους φίλους μου? -
Θα ανεβει κανενας αυριο στο καιμακ ή στα πηγαδια?
Κωνσταντινε? Λεωνιδα? Κανεις αλλος?
-
Όλος ο εξοπλισμός μου είναι στο πατάρι και το αμάξι έχει ακόμα καλοκαιρινά λάστιχα.
-
Αύριο θα πάω να περάσω τα χειμερινά ελαστικά. Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας βλέπω να ανεβαίνω
-
μέχρι να ανεβείτε θα έχει λιώσει το χιόνι
-
Εσύ τον καλό το λόγο έτοιμο τον έχεις
Μπορεί να μας έχουν φάει και τα σκουλίκια μέχρι τότε το ξέχασες
-
Το Σελι τι λεει? για πείτε εντυπώσεις.
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?