-
Τι αυτοκίνητο είναι; Σε q5 φέρνει;
-
http://www.patris.gr/articles/169965
Καλά πάμε.
-
http://troktiko.blogspot.com/2009/12/bl ... _4083.html
Σήμερα το βράδυ στις 11:30 στη Λεωφ. Κηφισσίας στο φανάρι του Κολλεγίου αυτοκίνητο χρώματος μπλέ και μάρκας μάλλον AUDI τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα παραβίασε το κόκκινο και έπεσε πάνω σε 4 μαθητές της 1ης Λυκείου που περνούσαν πεζοί.
Ο άτυχος της παρέας χαροπαλεύει με πολλαπλά κατάγματα και βαρύτατες... κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Ο οδηγός που εκσφεδόνησε το παλληκαράκι περίπου 30 μέτρα δέν σταμάτησε κάν να βοηθήσει.
Προσευχηθείτε για το Σόλωνα'
βεβαια στο δελτιο ειδησεων του Αλφα, αυτοπτης μαρτυρας ειπε οτι τα παιδια σφαξαν το κοκκινο και οχι ο οδηγος
Μαμωσημειο εκεινο το φαναρι μου εχει τυχει να περνανε χορευοντας τον δρομο κατι κωλοπαιδα (το ειχα αναφερει και εδω το περιστατικο) , πλεον κοβω αισθητα σε αυτο το σημειο και αδεια να ειναι η Κηφισιας -
Ποιό σημείο είναι αυτό?
-
Στα starbucks στο ρευμα προς Κηφισια λιγο πριν τον Κωτσοβολο (βεβαια δεν διευκρινιζει σε ποιο απο τα δυο ρευματα εγινε το ατυχημα) στο Ψυχικο
-
Ακόμα δεν τον έχουν βρει απ' ότι άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο.
Έλεγε επίσης ότι οι μαθητές του Κολλεγίου ζητούν να γίνει αερογέφυρα στο συγκεκριμένο ύψος της Κηφησίας κι ότι ο εκεί δήμαρχος δεν συμφωνεί διότι είναι 'αντιαισθητικό'.
-
Μαλιστα, αερογεφυρα για να πηγαινουν τα κακομοιρα τα παιδια στα Σταρμπακς
Δεν νομιζω να ειναι τοοοοοοοσο δυσκολο να περνανε με τα φαναρια.... Ειδικα τις ωρες αιχμης που κυκλοφορουν , αφου εχουν σχολασει, η Κηφισιας ειναι ΠΗΧΤΡΑ και δεν νομιζω οτι διατρεχουν κινδυνο....
Αρκει να περνανε με το σωστο χρωμα.... Κοντα μενω , οπως υπηρξα και μαθητης σε σχολειο του Ψυχικου, και ξερω...ΥΓ: Αν το θελησουν παντως θα την κανουν. Πολλα δεν ειναι ''τυχαια'' παιδια εκει
-
Θέλω μια αερογέφυγα έξω από το σπίτι μου και μια ακόμα όξω από το γραφείο μου.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Θέλω μια αερογέφυγα έξω από το σπίτι μου και μια ακόμα όξω από το γραφείο μου.Κανε μια που να καλυπτει ΟΛΗ την αποσταση σπιτι-γραφειο.
-
-
Πλάκα, πλάκα, το να σφάζουν το κόκκινο έχει γίνει συνήθεια σε ένα πολύ μεγάλο μέρος οδηγών τα τελευταία χρόνια στη Μπανανία, δεδομένου και του ότι η αστυνομία λάμπει δια της απουσίας της από τους δρόμους. Έχω δει γιαγιά να κοιτάζει το φανάρι των πεζών και να περιμένει να πρασινίσει για να περάσει απέναντι και με το που πρασινίζει να ξεκινάει χωρίς να τσεκάρει αν έρχεται κανένας Σουμάχερ που δεν τον χαλάει να περάσει με 'ρόζ', με αποτέλεσμα να τη γλιτώσει στο τσακ από έναν τέτοιο (τρόμαξε κι έπεσε κάτω, και έκανε ώρα να ξανασηκωθεί).
βεβαια στο δελτιο ειδησεων του Αλφα, αυτοπτης μαρτυρας ειπε οτι τα παιδια σφαξαν το κοκκινο και οχι ο οδηγος
...o οποίος δικαιολογημένα δε σταμάτησε μετά να δει τι έγινε...
Όπως και να έχει, είτε τα παιδιά περνούν με κόκκινο στο σημείο εκείνο είτε κάποιοι οδηγοί, κάτι δεν πρέπει να αλλάξει?...
-
O οδηγός παραδώθηκε με τον δικηγόρο του
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
δεν νομιζω να αφησα να εννοηθει οτι αυτη ειναι η αποψη μου
Αν το σχολιο δεν παει σε εμενα mea culpa -
Στην κατασκευη της πεζογεφυρας πρεπει να συμφωνησουν ΠΕΧΩΔΕ, δημος Ψυχικου, δημος Χαλανδριου..... Διοτι οι χωροι που χρειαζονται για να στηθει ειναι χωρισμενοι και στους τρεις.... ΕΛΕΟΣ...... καποιος να ξεκαθαρισει σε αυτην την Μπανανια.... την ευθυνη....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
με αποτέλεσμα να τη γλιτώσει στο τσακ από έναν τέτοιο (τρόμαξε κι έπεσε κάτω, και έκανε ώρα να ξανασηκωθεί).Σαν τις κατσαρίδες ένα πράγμα...
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
δεν νομιζω να αφησα να εννοηθει οτι αυτη ειναι η αποψη μου
Αν το σχολιο δεν παει σε εμενα mea culpaΓεγονότα αναφέρεις, γεγονότα σχολιάζω (και χωρίς να κάνω quote το nickname σου, για να είναι πιο ξεκάθαρο ότι αυτό που γράφω δεν αφορά εσένα). Οπότε το παραπάνω δε χρειαζόταν.
-
-
Με αφορμή αυτό που έγραψα εδώ:
viewtopic.php?f=11&t=32139&p=1708193#p1702969Λυπάμαι αν βρέθηκε η αφορμή να γίνει πλάκα με το θέμα της αερογέφυρας. Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες υπάρχουν διαβάσεις υπόγεις ή εναέριες σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας και μακάρι αυτοί που είδαν το θέμα ως χαβαλέ να μην θρηνήσουν ποτέ δικό τους άνθρωπο από τροχαίο ατύχημα. Η Κηφισίας είτε το θέλουμε είτε όχι είναι δρόμος ταχείας κυκλοφορίας, το ότι πήζει κάποιες ώρες δεν αλλάζει το γεγονός ότι μόλις βρεθεί άνοιγμα κάποιοι πιάνουν τα 100 χλμ και παραπάνω, μια και πολλές φορές το μποτιλιάρισμα ξεκινάει πιο κάτω από το συγκεκριμένο φανάρι (στο ρεύμα προς Αθήνα).
Ο οδηγός πάντως που σκότωσε το παιδί και έφυγε (αν δεν το μάθατε το παιδί πέθανε) έδωσε κατάθεση και πήγε στο σπιτάκι του να περάσει τις γιορτές αφού είχε λήξει το αυτόφορο. Η οικογένεια του Σόλωνα θα κάνει μαύρες γιορτές και η οικογένεια του δράστη θα ανταλλάξει δώρα και ευχές σαν μην έγινε τίποτα. Κι ύστερα απορούμε γιατί γίνονται τροχαία αυτυχήματα
-
Αυτό το δημιουργώ ατύχημα/χτυπάω άνθρωπο και σηκώνομαι και φεύγω δεν το καταλαβαίνω.
Έκανες μ@λ@κί@, θα πληρώσεις. Τι να κάνουμε. Αντί να κάτσει εκεί, και πιθανών να μεταφέρει και το παιδάκι πιο γρήγορα στο νοσοκομείο (αν και δε ξέρω αν θα έκανε διαφορά για την κατάσταση του παιδιού) σηκώθηκε και έφυγε, και επέστρεψε μετά με το δικηγόρο του, αφού έληξε το αυτόφορο.
Να τον σκίσουν οι τύψεις το παλιο$#^%%^%$&#^&^*
Ξεφτίλας άντρας που φοράει και παντελόνια η Λουλού.
Άει στο κόρακα με το κάθε γελοίο, που αντί να μείνει, να βοηθήσει και να αναλάβει τις ευθύνες του, κοιτάει τον ΚΩΛΟ του.
Μπράβο, έτσι θα πάμε μπροστά.
-
Σίγουρα δεν εγκαταλείπεις τον χώρο του ατυχήματος αλλα στο συγκεκριμμένο φανάρι περνάνε συχνά πυκνα πεζοί με ΚΟΚΚΙΝΟ. Το ξέρω και φυλάγομαι
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#