-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ένα walkie talkie (pmt είναι ο πιασάρικος όρος; δεν ξέρω) που στα χαρτιά γράφει ότι πιάνει σε απόσταση 10 χιλιομέτρων, μέσα σε πόλη πόσο πιάνει; 200 μέτρα;Έχω ένα topcom. Δεν το έχω δοκιμάσει μέσα στην πόλη αλλά στην εθνική οδό πολλές φορές δε μπορείς να μιλήσεις με κάποιον που οδηγεί 300 μέτρα μακριά (κάνει παράσιτα ή απλά δεν ακούς τίποτα), έχοντας μάλιστα οπτική επαφή. Και παίζει να ήταν και το καλύτερο που βρήκα (80 ευρώ πριν από 1-2 χρόνια).
pmr είναι ο πιασάρικος btw
-
Αχά... Οκ, θένκ γιου!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πρόβλημα στο λαπ τοπΥπάρχει ένα site το οποίο είναι μόνιμα ανοιχτο. Δεν σβήνει ούτε αν πατήσω το χ πάνω δεξιά, ούτε αν κάνω δεξί κλίκ κάτω στο κουτάκι.
Πώς το ξεφορτώνομαι?Παιδιά βοήθεια. Δε ξέρει κανείς?
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
pmt είναι ο πιασάρικος όρος; δεν ξέρωPMR. Με την έννοια κιόλας ότι, όλα όσα χαρακτηρίζονται PMR, ακόμα και διαφορετικών εταιριών, επικοινωνούν μεταξύ τους.
Ορίστε και δύο θέματα για αυτά:
viewtopic.php?f=13&t=25447
viewtopic.php?f=13&t=15963 -
Πρόβλημα στο λαπ τοπ
Υπάρχει ένα site το οποίο είναι μόνιμα ανοιχτο. Δεν σβήνει ούτε αν πατήσω το χ πάνω δεξιά, ούτε αν κάνω δεξί κλίκ κάτω στο κουτάκι.
Λύθηκε το πρόβλημα με alt control delete
-
Πρόβλημα στο λαπ τοπ
Υπάρχει ένα site το οποίο είναι μόνιμα ανοιχτο. Δεν σβήνει ούτε αν πατήσω το χ πάνω δεξιά, ούτε αν κάνω δεξί κλίκ κάτω στο κουτάκι.
To πιο απλο απο ολα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πρόβλημα στο λαπ τοπ
To πιο απλο απο ολα.
-
Πρόβλημα στο λαπ τοπ
To πιο απλο απο ολα.
μα.... αυτο ειναι το πρωτο πραγμα που κανεις οταν κατει κολλαει.
Κατεβασε τον FireFox, πηγαινε στα addon και βρες το addblock
-
Πρόβλημα στο λαπ τοπΥπάρχει ένα site το οποίο είναι μόνιμα ανοιχτο. Δεν σβήνει ούτε αν πατήσω το χ πάνω δεξιά, ούτε αν κάνω δεξί κλίκ κάτω στο κουτάκι.
Πώς το ξεφορτώνομαι?2 girls 1 cup?
-
Festo ήρθανε τα pc/mac;
Btw είδα σήμερα το 27άρι. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ότι είναι 27άρι, δηλαδή δεν απέχει από το περσινό 24άρι. Σαν μέγεθος οθόνης δεν με εξέπληξε αλλά σαν ποιότητα ακόμα καλύτερο
Btw το magic mouse είναι κ _ _ _ α!
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ένα walkie talkie (pmt είναι ο πιασάρικος όρος; δεν ξέρω) που στα χαρτιά γράφει ότι πιάνει σε απόσταση 10 χιλιομέτρων, μέσα σε πόλη πόσο πιάνει; 200 μέτρα;Μπορεί και λιγότερο από 200, πάντως μην ελπίζεις περισσότερο από 400-500 μέτρα αν παρεμβάλλονται πολλά και μεγάλα κτίρια.
Με ελεύθερο line of Sight επικοινωνούμε συχνά από την Κορυφή του Οδυσσέα στον Παρνασσό με τα παιδιά στο χιονοδρομικό Καλαβρύτων (περίπου 70 χλμ απόσταση).
-
Eιχα παρει πριν 4-5 χρονια 2 pmr με 100-120 €, βοηθανε παρα πολυ σε εκδρομες κλπ.
Υπαρχει τπτ πιο εξελιγμενο σε λογικα χρηματα?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Eιχα παρει πριν 4-5 χρονια 2 pmr με 100-120 €, βοηθανε παρα πολυ σε εκδρομες κλπ.Υπαρχει τπτ πιο εξελιγμενο σε λογικα χρηματα?
-
Όχι, όλα πάνω κάτω ίδια είναι.
Χρησιμοποιώ το Yaesu 246, αλλά η διαφορά στην απόδοση σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στην διαφορά τιμής από τα consumer PMRs. Ένα τυπικό πακέτο walkie talkie στοιχίζει γύρω στα €80 το ζευγάρι, το yaesu κάνει €190 το ένα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Eιχα παρει πριν 4-5 χρονια 2 pmr με 100-120 €, βοηθανε παρα πολυ σε εκδρομες κλπ.Υπαρχει τπτ πιο εξελιγμενο σε λογικα χρηματα?
CB, αλλα θες αδεια ραδιοερασιτέχνη
-
Είχα την ευκαιρία να παίξω λίγο με το magic mouse στο Πλαίσιο οπου είχαν ένα 27αρι για επείδειξη. Κατα τη γνώμη μου είναι ένα τυπικό δείγμα της φιλοσοφίας αυτής της εταιρείας: φοβερή εμφάνιση, μηδενική εργονομία.
Ενα πραγματικά εργονομικό ποντίκι είναι κατα τη γνώμη μου αυτό:
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Eιχα παρει πριν 4-5 χρονια 2 pmr με 100-120 €, βοηθανε παρα πολυ σε εκδρομες κλπ.
Υπαρχει τπτ πιο εξελιγμενο σε λογικα χρηματα?
CB, αλλα θες αδεια ραδιοερασιτέχνη
Ενώ με το JCB θες άδεια επαγγελματία
Το Cb δεν πρέπει να θέλει άδεια, αλλά το VHF (UHF πως στο διάλογο το λένε) θέλει.
-
Όχι, θέλεις απλά συνδρομή σε κάποιο σύλλογο CB, αν θυμάμαι καλά. Δεν χρειάζεται εξετάσεις, αντίθετα από τα ραδιοερασιτεχνικά μηχανήματα (π.χ. το εξαιρετικό Kenwood TH-F7 των οποίων η χρήση χωρίς άδεια διώκεται ποινικώς.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όχι, θέλεις απλά συνδρομή σε κάποιο σύλλογο CB, αν θυμάμαι καλά. Δεν χρειάζεται εξετάσεις, αντίθετα από τα ραδιοερασιτεχνικά μηχανήματα (π.χ. το εξαιρετικό Kenwood TH-F7 των οποίων η χρήση χωρίς άδεια διώκεται ποινικώς.Ειχα ρωτησει τι χρειαζεται για να χω στ αμαξι CB και μου χαν πει για κατι παραβολα και αδεια.
-
Ακριβώς. Με τα παράβολα παίρνεις την άδεια και τέρμα. Στα amateur πρέπει να περάσεις εξετάσεις.
Επειδή είμαι στόκος δεν ασχολήθηκα ποτέ... και μια ζωή κινδυνεύω να με τσουβαλιάσουν κάθε φορά που πάω για parapente.
Λογικά ο SV2 είναι ραδιοερασιτέχνης και μπορεί να μας πει περισσότερα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]