-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ταχυδρόμος γράαααμα....
302 + 578 + 1330 = 2,2101330 ?? τι είναι αυτό ?
αν θυμάμαι καλά Mercedes CLS.
AMG του 2004
-
Δεν μου εχει ερθει τιποτα ακομη Να περιμενω καμια βδομαδα? Βλεπω το 700ρι να 'ρχεται
-
137€ (112€ Τελη κυκλοφοριας + 25€ Περιβαλλοντικα τελη)
Punto 1242cc, μοντελο 8/2000 αψογα συντηρημενο, μεση καταναλωση 7l/100ΚmΤο ιδιο αμαξι, με τον ιδιο κινητηρα αλλά μοντελο 2005 γιατι πληρωνει 94€?
Γιατι λαμβανεται υπ'οψιν η χρονολογια και οχι οι μετρησης της ΚΕΚ?
Δεν περιμενω απαντηση, απλα αναρρωτιεμαι. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
578 για τα 2000 κυβικά
έτος 1ης κυκλοφορίας?
καινουργιο 5/2009
-
1500€ τέλη???
2200€ τέλη???
Ρε...την παλεύει ο κόσμος (της εφορίας)?Ήρεμα παιδιά γιατί με τα νούμερα από τα τέλη με αγχώσατε, ψάχνω να δω πόσο θα μου έρθει το μπουγιουρντί από εκεί που ήμουν χαλαρός και light
cpp
τι αμάξι είναι και έχει 2210€ τέλη?
let me guess: C55 AMG -
2210 είναι τα τέλη 3 αυτοκινήτων... Και πάλι βέβαια παρα είναι πολλά...
Θα γυρίσουμε στην εποχή που τα βλέπαμε αυτά μόνο με ξένες πινακίδες, μου φαίνεται. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
1500€ τέλη???
2200€ τέλη???
Ρε...την παλεύει ο κόσμος (της εφορίας)?Ήρεμα παιδιά γιατί με τα νούμερα από τα τέλη με αγχώσατε, ψάχνω να δω πόσο θα μου έρθει το μπουγιουρντί από εκεί που ήμουν χαλαρός και light
cpp
τι αμάξι είναι και έχει 2210€ τέλη?
let me guess: C55 AMGεσύ γιατί αγχώνεσαι; 1800 έχεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εσύ γιατί αγχώνεσαι; 1800 έχεις.
το λένε ομοιπαθητικό άγχος....
βλέπεις τους άλλους,μπαίνεις στη θέση τους και αγχώνεσαι και μόνο στη σκέψη! -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Για το μηχανάκι δεν ήρθε και ούτε θα έρθει για πρώτη φορά, αφού είναι κάτω από 300 κ.εκ. και απαλλάσσεται. Καλό αυτό
ειναι σιγουρο αυτο;
-
SHMERA TA MME TV ARXISAN NA LENE GIA AGVGES THS ENVSHS KATANALVTVN.... ALTER ALPHA....
-
Τι είπαν δηλαδή?
Στο Ψυχικό στο ύψος του Κολλεγίου κάποιος χτήπησε με το αμάξι του ένα παιδί που περνούσε το δρόμο και το παράτησε αβοήθητο και 5000 μαθητές έκλεισαν την Κηφισίας ζητώντας να φτιαχτεί επιτέλους αερογέφυρα, να μην κυνδυνεύουν. Εμείς 300-τόσα ευρώ 'πρόστιμο' ο ένας, με το 'παλιό' 1400άρι, 800-τόσα το Βόλβο επειδή είναι κακό πράγμα τα 2.5 λίτρα, 1500-τόσα το άλλο του sv2 γιατί 'για να το έχει, ασχέτως πόσο το κυκλοφορεί, προφανώς του περισσεύουν', και ούτε ένα στενό δεν έκλεισε για να εκφράσουμε την αντίθεση μας σε τέτοιο φορομπηχτικό σύστημα.
Με τις υγείες μας και εις ανώτερα (...'τέλη').
-
Συγχωρεστε με που δεν διαβασα τις προηγουμενες 145 σελιδες...αν καπου εχει αναφερθει αυτο που ρωτω.
Περιμενουμε στην οικογενεια για 2 αυτοκινητα να μας ερθει το γνωστο ειδοποιητήριο για τα τελη κυκλοφοριας.
Ενω τις αλλες χρονιες ερχονταν γυρω στα τελη νοεμβρη, τωρα φτασαμε μεσα δεκεμβρη και δεν εχει ερθει τιποτε!
Απο τη μια λενε οτι μπορεις να πας να το παρεις κατευθειαν στην τραπεζα.
Τι να πληρωσω-παρω ομως?
Ποιος θα κανει τον υπολογισμο τι πρεπει να πληρωσω για καθε αμαξι? Απο οσα δημοσιευτηκαν στο internet?
Ο πατερας μου δηλαδη που πχ. δεν εχει ιντερνετ και δεν παιρνει εφημεριδα, οφειλει να ξερει πχ. απο την τηλεοραση που με ψιλα γραμματακια στα κλεφτά το παρουσιασε?
Θελω να πω με αυτο, οτι ναι μεν πας στην τραπεζα, αλλα πως το παιρνεις?Απο τη μια λεω να περιμενω κι αλλο, απο την αλλη θα ταξιδεψω σε αλλο μερος της ελλαδας απο τη νεα βδομαδα και θα ερθω το νεο ετος, οποτε δεν θελω να φυγω ταξιδι και να το εχω σε εκκρεμοτητα αυτο το θεμα, και να βρεθει τη νεα χρονια στην επιστροφη μου κανενας ηλιθιος αστυνομος και να με γραψει γι αυτο.
Αλλα και αυτο να μη μου τυχει, οπως το βλεπω, δεν βλεπω να ερχονται ειδοποιητηρια.
Και σε αλλους γνωστους μου σε αλλο μερος της ελλαδα, παλι δεν εχουν λαβει.Πως λοιπον να αγορασουμε τα σωστα τελη κυκλοφοριας?
Μπορει καπου καποιος υπεθυνα να μας καθοδηγησει, και να το ληξουμε το θεμα? (μια ψυχη που ειναι να βγει...) -
Ο χρήστης cooler έγραψε:
Πως λοιπον να αγορασουμε τα σωστα τελη κυκλοφοριας?
Μπορει καπου καποιος υπεθυνα να μας καθοδηγησει, και να το ληξουμε το θεμα? (μια ψυχη που ειναι να βγει...)Δεν έχω πρόχειρα και τα ειδοποιητήρια μου, αλλά νομίζω πως λέει ότι μπορεί να τα λάβει ο καθένας απο τη ΔΟΥ (και ΜΟΝΟ, και όχι τράπεζα, ΕΛΤΑ, κλπ) με την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. Τα 'πακέτα' τα έχουν καταχωρημένα στους υπολογιστές τους!
Νομίζω και στις προηγούμενες 'των προσθαφαιρέσεων' εποχές έτσι γινόταν. -
@ sv2
Καλά θα κάνεις να τους παραδώσεις τις πινακίδες την 31η του μήνα. Θέλω να δω τα μούτρα του εφοριακού που θα περιμένει την επιταγή και θα πάρει την @ρχιδοπινακίδα του.
Το κόστος της ΦΙΛΠΑ είναι πολύ μικρότερο και πρακτικά μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερα χιλιόμετρα το έτος.
Πάντως αν θέλεις μπορείς να επιλέξεις και Ολλανδικές πινακίδες από το 2012 για να πληρώνεις ελάχιστα με το χιλιόμετρο....
-
Σήμερα ήρθαν τα τέλη του smart. 28 (ολόκληρα) ευρώ
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Σήμερα ήρθαν τα τέλη του smart. 28 (ολόκληρα) ευρώκαλά δε ντρέπεσαι καθόλου;;;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Σήμερα ήρθαν τα τέλη του smart. 28 (ολόκληρα) ευρώΔηλαδή εγώ για το 206 θα πληρώσω σαν να έχω σε κυκλοφορία 20.6 Smart...
-
θελω σμαρτ..
-
Εγώ θέλω τα 20,6 smart, που λέει ο nidosan.
Να τα πουλήσω ΟΛΑ τα κουβαδάκια, και να πάρω μια 911turbo. Και δε γαμίς και τα τέλη... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μέσα στο 2009 έκανα μόνο 109 χλμ (εκατόν ενέα) και αποφάσισα αύριο να πάω στην εφορία να τους κάνω ένα δωράκι......Δέσε με σπάγγο τις πινακίδες και όχι με λαστιχάκι.
Το λαστιχάκι σε ένα χρόνο θα σπάσει από μόνο του και οι πινακίδες θα σκορπίσουν.(κι εγώ θα τους πάω κάτι πινακίδες να τις βάλουν στο θησαυροφυλάκιο)
Τέλη κυκλοφορίας