-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
1ον αν με βρεις απο την πινακιδα μου, καλως να ερθεις...Για ερασιτεχνες μας περασες?
Ωπ, σωστός ο φίλος!
Παρακαλώ να αλλάξει το όνομα του topic από Καβαντζοparking σε Καβαντζόπουστας!
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
1ον αν με βρεις απο την πινακιδα μου, καλως να ερθεις...Για ερασιτεχνες μας περασες?
2ον Πρωτος εγω σου ειχα γραψει, 2-3 σελιδες πριν, οτι σε μαγαζι με θεα δεν θα παρκαρα μπροστα κ καταλαβαινω γιατι δεν θελεις να το κανουν αυτο.
Αυτο που ενοχλει ειναι το υφακι κ το οτι θεωρεις δεδομενο οτι εχεις δικαιωμα να το κανεις αυτο. Το οποιο εγραψες κ εδειξες με τις αποψεις σου, μερικα ποστ πιο πριν. Καταλαβες τωρα τι σου λενε τοσοι εδω μεσα?
Επισης, δειξε μου ρητη διαταξη του νομου που λεει οτι απαγορευεται να μετακινησω το μηχανακι σου. Το ξερω οτι θεωρειται δεδομενο, αλλα δειξε μου τι παρανομια εκανε αυτος που στο κουνησε (χωρις φυσικα να το ριξει κατω κλπ κλπ) κ τι μπορει να του προσαψει η αστυνομια. Μην ξεχνας οτι κανενας νομος κ παραβαση δεν 'εννοειται' αλλα πρεπει να οριζεται ρητως.
ΥΓ2 εγω θα απαντουσα στον μπατσο 'βαζει τα μηχανακια ετσι ωστε να κραταει θεση για την παρτη του κ για αυτο τα μετακινησα' κ θα το εκανα ολοκληρο θεμα. Αντιστοιχα οχι παρανομο αλλα κατακριτεο.
Κ μετα θα εκανα κ μια ψευδη καταγγελια στην ΥΕΕ οτι κανεις σημεια κ τερατα με αποδειξεις κλπ, κ αντε να αποδειξεις εσυ μετα οτι δεν εισαι ελεφαντας...
Για αυτο σου λεω, δεν σε παιρνει να το παιζεις μαγκας οταν εχεις ενα μαγαζι να χασεις. Το ΜΟΝΟ σιγουρο ειναι οτι θα βγεις πολυ πιο χαμενος απο εμενα κ τον καθε εμενα. Αστο...
- Με την εφορία κάνε ότι γουστάρεις. Κόβω απόδειξη ακόμα και για τα κερασμένα....
Και για να κλείνουμε το θέμα. Συμφωνώ απόλυτα με τον Κωνσταντίνο. Ο οποίος και έχει έρθει και καταλαβαίνει για τι χώρο μιλάμε, και το τί σημαίνει παρκάρω 2 λεπτά παραδίπλα.
α)Θεωρώ ότι σε ένα τουριστικό μέρος, δεν θα έπρεπε να παρκάρει κάποιος μπροστά σε κατάστημα εστίασης, όταν μπορεί να παρκάρει κάπου κοντά χωρίς να ενοχλεί στη θέα των υπολοίπων πελατών, Το θεωρώ δίκαιο γιατί έτσι ζημειώνεται άμεσα ο ιδιοκτήτης και έμεσα οι υπάλληλοι-τα δημοτικά έσοδα-τα κρατικά έσοδα. Ενώ ο 'παρκάρων' δεν θίγεται πουθενά. Το θεωρώ λοιπόν δίκαιο, αλλά δυστηχώς δεν είναι νόμιμο.
β)Θεωρώ άδικο να καταλαμβάνω θέσεις στάθμευσης χωρίς το λόγο της ύπαρξής τους, αλλά δεν είναι παράνομο.
γ)Πρόβλημα υπάρχει όταν ο οποιοσδήποτε θεωρεί σωστό να ακολουθήσει το νόμο επιλεκτικά για ένα από τα α,β. Να εφαρμόσει δηλαδή στην μια περίπτωση το σωστό και στην άλλη το νόμιμο.υ.γ. την υπογραφή σου στη θύμισα, όχι γιατί θα έκανα το ίδιο, αλλά για να καταλάβεις ότι πρέπει να χαλλλλαρώσεις...
εγω θα ρθω θα παρκαρω μπροστα στο μαγαζι σου θα κερασεις μια μεγαλη φραπεδουμπα και δε θα κοψεις και αποδειξη χαχαχαχαχα
ρε παιδια χαλαρωστε! ουτε τα 5χρονα δε κανουν ετσι! Οι νομοι ειναι για 'μεγαλα' παιδια! δε μπορει ενα ολοκληρο δικαστηριο να ασχολειται με μλκιες! εδω δεν εχουμε να κανουμε με το τι ειναι νομιμο και παρανομο αλλα το τι ειναι γαιδουρινο και τι ειναι ανθρωπινο!υποτιθεται οτι εχετε και ενα επιπεδο αυτοι που γραφετε εδω περα! αμα ξαναδιαβασατε το τι γραφετε και μετα ακουσετε πως μαλωνουν τα παιδακια στη παιδικη χαρα δε θα καταλαβετε διαφορα!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Επισης, δειξε μου ρητη διαταξη του νομου που λεει οτι απαγορευεται να μετακινησω το μηχανακι σου. Το ξερω οτι θεωρειται δεδομενο, αλλα δειξε μου τι παρανομια εκανε αυτος που στο κουνησε (χωρις φυσικα να το ριξει κατω κλπ κλπ) κ τι μπορει να του προσαψει η αστυνομια. Μην ξεχνας οτι κανενας νομος κ παραβαση δεν 'εννοειται' αλλα πρεπει να οριζεται ρητως.
To ιδιο ισχυει και για αυτοκινητα?
Δηλαδη εαν ο kyr σηκωσει το αμαξι σου ( που ειναι παρκαρισμενο μπροστα στο μαγαζι του) και στο κουνησει
λιγακι, ειναι οκ? -
Να συμπληρώσω για όσους έτρεξαν να υποστηρίξουν το μαγαζάτορα που (με το δίκιο του, αλλά παράνομα) θέλει θέα για τους πελάτες του, ότι το ίδιο θα μπορούσαν να επικαλεστούν και άλλα μαγαζιά... πχ ένα περίπτερο θέλει 2-3 θέσεις πάρκιν για τους πελάτες, ένα κρεοπωλείο θέλει μια θέση για εκφορτώσεις, μια πιτσαρία θέλει 10 θέσεις για μηχανάκια, ένα φαρμακείο θέλει 2-3 θέσεις για άρρωστους πελάτες και πάει λέγοντας... πού ακριβώς θα παρκάρατε όλοι εσείς?
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Να συμπληρώσω για όσους έτρεξαν να υποστηρίξουν το μαγαζάτορα που (με το δίκιο του, αλλά παράνομα) θέλει θέα για τους πελάτες του, ότι το ίδιο θα μπορούσαν να επικαλεστούν και άλλα μαγαζιά... πχ ένα περίπτερο θέλει 2-3 θέσεις πάρκιν για τους πελάτες, ένα κρεοπωλείο θέλει μια θέση για εκφορτώσεις, μια πιτσαρία θέλει 10 θέσεις για μηχανάκια, ένα φαρμακείο θέλει 2-3 θέσεις για άρρωστους πελάτες και πάει λέγοντας... πού ακριβώς θα παρκάρατε όλοι εσείς?Τα υπολοιπα μαγαζια που αναφερεις, δε πληρωνουν 'πεζοδρομιο'.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Να συμπληρώσω για όσους έτρεξαν να υποστηρίξουν το μαγαζάτορα που (με το δίκιο του, αλλά παράνομα) θέλει θέα για τους πελάτες του, ότι το ίδιο θα μπορούσαν να επικαλεστούν και άλλα μαγαζιά...
Τα υπολοιπα μαγαζια που αναφερεις, δε πληρωνουν 'πεζοδρομιο'.
Παλι καλα λοιπον που εμεις μιλαμε για τον δρομο μπροστα απο το πεζοδρομιο...Εκτος αν θεωρεις οτι με τα λεφτα που δινεις για νοικι ή για χρηση πεζοδρομιου, αγοραζεις ταυτοχρονα κ την θεα...
Ρε σεις ειστε σοβαροι???
- Με την εφορία κάνε ότι γουστάρεις. Κόβω απόδειξη ακόμα και για τα κερασμένα....
Και για να κλείνουμε το θέμα. Συμφωνώ απόλυτα με τον Κωνσταντίνο. Ο οποίος και έχει έρθει και καταλαβαίνει για τι χώρο μιλάμε, και το τί σημαίνει παρκάρω 2 λεπτά παραδίπλα.
α)Θεωρώ ότι σε ένα τουριστικό μέρος, δεν θα έπρεπε να παρκάρει κάποιος μπροστά σε κατάστημα εστίασης, όταν μπορεί να παρκάρει κάπου κοντά χωρίς να ενοχλεί στη θέα των υπολοίπων πελατών, Το θεωρώ δίκαιο γιατί έτσι ζημειώνεται άμεσα ο ιδιοκτήτης και έμεσα οι υπάλληλοι-τα δημοτικά έσοδα-τα κρατικά έσοδα. Ενώ ο 'παρκάρων' δεν θίγεται πουθενά. Το θεωρώ λοιπόν δίκαιο, αλλά δυστηχώς δεν είναι νόμιμο.
β)Θεωρώ άδικο να καταλαμβάνω θέσεις στάθμευσης χωρίς το λόγο της ύπαρξής τους, αλλά δεν είναι παράνομο.
γ)Πρόβλημα υπάρχει όταν ο οποιοσδήποτε θεωρεί σωστό να ακολουθήσει το νόμο επιλεκτικά για ένα από τα α,β. Να εφαρμόσει δηλαδή στην μια περίπτωση το σωστό και στην άλλη το νόμιμο.υ.γ. την υπογραφή σου στη θύμισα, όχι γιατί θα έκανα το ίδιο, αλλά για να καταλάβεις ότι πρέπει να χαλλλλαρώσεις...
Ειδες που κ στο α) κ στο β) συμφωνουμε? Αλλου ηταν το προβλημα μου εμενα...
To ιδιο ισχυει και για αυτοκινητα?
Δηλαδη εαν ο kyr σηκωσει το αμαξι σου ( που ειναι παρκαρισμενο μπροστα στο μαγαζι του) και στο κουνησει
λιγακι, ειναι οκ?Αδοκιμο παραδειγμα. Δεν ειναι εφικτο ενω για μηχανακι ειναι. ΑΛΛΑ αν μπορει να το παρει με τα χερια του κ να το ακουμπησει πιο περα χωρις να του κανει ζημια, μπορω εγω νομικα να του προσαψω κατι? Μπορω να ζητησω απο την τροχαια να τον γραψει για κατι? Χμμμ . Μπορω να τον μηνυσω για κατι? . Σκεψου κ απαντησε μου σε παρακαλω.
Κ για να βαλουμε κ κατι αλλο στην κουβεντα, τοση ωρα λεμε οτι τα μηχανακια ειναι νομιμα παρκαρισμενα. Μετα αναφερθηκε οτι 'φωναξα την τροχαια γιατι μου κουνησε το μηχανακι για να παρκαρει', κ μετα με ρωτησατε τι θα ελεγα στον τροχαιο.
Θα του ελεγε λοιπον οτι ο μαγαζατορας χρησιμοποιει τα μηχανακια ως ΕΜΠΟΔΙΑ κ τα παρκαρει με συγκεκριμενο τροπο ωστε να μην παρκαρω στον ΔΗΜΟΣΙΟ δρομο που εχω ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να παρκαρω, αμα θελει μπορει να μου κανει μηνυση επειδη κουνησα το μηχανακι:
Άρθρo 48
Kατάληψη τμήματoς oδoύ και πεζόδρoμoυ- H πρoσωρινή ή διαρκής κατάληψη τμήματoς τoυ oδoστρώματoς με
εγκαταστάσεις ή εμπόδια απαγoρεύεται, ιδιαίτερα αν με αυτά παρεμπoδίζεται
η κυκλoφoρία, η επιτρεπόμενη στάση ή στάθμευση oχημάτων ή περιoρίζεται
η oρατότητα αυτών πoυ χρησιμoπoιoύν τις oδoύς.
Ειδες που μπλεκει το πραγμα? Για να τελειωνουμε λοιπον, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΒΑΤΖΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ, για ΟΠΟΙΟ λογο κ να θελει. Το αν κανουμε τα στραβα ματια (ειτε για την θεα, ειτε για να μην μας κραξουν οι πελατες, ειναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ επιλογη. Οτιδηποτε αλλο, .
Τωρα για μηχανακια κλπ, ειπαμε μπορω να το μπλεξω οσο δεν παει αλλο αμα μου την σπασει ο αλλος.
-
@307pavlos:
'Οχι φίλε μου, δεν είναι θέμα παιδικής χαράς, όσο κι αν θέλεις να το παρουσιάσεις ως τέτοιο. Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση που βλέπουμε όλοι μας κάθε μέρα γύρω μας, στις διάφορες εκφάνσεις της: 'να κάνω εγώ τη δουλειά μου κι οι υπόλοιποι να πάτε να @@@@@είτε'. Σύμφωνοι, αυτός που μπορεί να παρκάρει 50 μ. πιο κει και δεν το κάνει για λόγους μόστρας, βαρεμάρας κ.λ.π. είναι αναίσθητος. Αυτός όμως που το επιβάλλει με το 'έτσι θέλω' και απειλεί (έμμεσα ή άμεσα), θέλει σκίσιμο, μαζί με όσους επίορκους τον 'προστατεύουν', είτε είναι αστυνομικοί είτε δημοτικοί υπάλληλοι είτε αιρετοί της 'τοπικής αυτοδιοίκησης'.@saxon_747:
Κοίτα, το δικό μου είναι 1,5 τόνο άδειο. Αν μπορείς να το μετακινήσεις χωρίς να κάνεις ζημιά, προχώρα@kyr80:
Δεν αντιμετώπισα ποτέ μου έτσι τον ιδιοκτήτη ή τους υπαλλήλους οποιουδήποτε καταστήματος, ακόμα και όταν νόμιζαν ότι με κορόιδευαν χωρίς να το καταλαβαίνω. Απλά δεν ξαναπάτησα ούτε απ' έξω και φρόντισα να ενημερώσω κατάλληλα όσους ξέρω. Εγώ μπορεί να έχασα 5-10-20 ευρώ. Ο εξυπνάκιας πόσα έχασε;Και για να πω και τη δική μου ιστορία: Επισκέπτης καλοκαιράκι για πρώτη φορά σε μεγάλη πόλη της Κρήτης, κατεβαίνουμε απογευματάκι παρέα 2-3 αυτοκίνητα και παρκάρουμε σε σημείο που υπέδειξε ο γνώστης της παρέας, μπροστά από καφετέρια. Το μέρος δεν έδειχνε ότι χρησιμοποιούταν (σκονισμένη αυλή, βρώμικα τζάμια, καθίσματα στοιβαγμένα στο εσωτερικό κλπ). Οπως αποδείχθηκε όμως, λειτουργούσε και, όταν πήγα να πάρω το αυτοκίνητο κατά τις 9 το βράδι, το βρήκα μετακινημένο και με λακούβα στο καπό από κλωτσιά. Έγινε η σχετική φασαρία, βγήκαν από μέσα τσούρμο τα αντράκια και έβαλαν στη μέση εμένα και την τότε έγγυο σύζυγό μου. Είπαν και τις γνωστές εξυπνάδες 'κοίτα μη φας καμμια μαχαιριά και δεν ξέρεις από που σου ήρθε' - απάντηση 'αν αποβάλλει η γυναίκα μου, θα στο κάψω το μπ@@@@ο σου'. Κληθηκε και το 100 και απήλθε(!), ενώ ο όλος κόσμος στο μαγαζί είδε τη φασαρία και την έκανε κανονικά. Τη λύση την έδωσε τυπάκι που μου παρουσιάστηκε ως μέλος της Ασφάλειας της περιοχής (μάλλον ήταν μέσα και είδε τη φάση από την αρχή), που με έπεισε να μην κάνω μήνυση και μου έδωσε, εκ μέρους του ιδιοκτήτη του μπαρ (;), χρήματα για να επισκευάσω το καπό. Στην ουσία, ποιος βγήκε χαμένος νομίζετε; Ξέρω ότι πράγματι θα μπορούσα να φάω καμιά μαχαιριά και να μην ξέρω από που μου ήρθε, αλλά εκείνη την ώρα τα είχα πάρει στο κρανίο.
Κατά τα άλλα, ο kacey με κάλυψε πλήρως στα δυο τελευταία post του...
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Και για να πω και τη δική μου ιστορία: Επισκέπτης καλοκαιράκι για πρώτη φορά σε μεγάλη πόλη της Κρήτης, κατεβαίνουμε απογευματάκι παρέα 2-3 αυτοκίνητα και παρκάρουμε σε σημείο που υπέδειξε ο γνώστης της παρέας, μπροστά από καφετέρια. Το μέρος δεν έδειχνε ότι χρησιμοποιούταν (σκονισμένη αυλή, βρώμικα τζάμια, καθίσματα στοιβαγμένα στο εσωτερικό κλπ). Οπως αποδείχθηκε όμως, λειτουργούσε και, όταν πήγα να πάρω το αυτοκίνητο κατά τις 9 το βράδι, το βρήκα μετακινημένο και με λακούβα στο καπό από κλωτσιά. Έγινε η σχετική φασαρία, βγήκαν από μέσα τσούρμο τα αντράκια και έβαλαν στη μέση εμένα και την τότε έγγυο σύζυγό μου. Είπαν και τις γνωστές εξυπνάδες 'κοίτα μη φας καμμια μαχαιριά και δεν ξέρεις από που σου ήρθε' - απάντηση 'αν αποβάλλει η γυναίκα μου, θα στο κάψω το μπ@@@@ο σου'. Κληθηκε και το 100 και απήλθε(!), ενώ ο όλος κόσμος στο μαγαζί είδε τη φασαρία και την έκανε κανονικά. Τη λύση την έδωσε τυπάκι που μου παρουσιάστηκε ως μέλος της Ασφάλειας της περιοχής (μάλλον ήταν μέσα και είδε τη φάση από την αρχή), που με έπεισε να μην κάνω μήνυση και μου έδωσε, εκ μέρους του ιδιοκτήτη του μπαρ (;), χρήματα για να επισκευάσω το καπό. Στην ουσία, ποιος βγήκε χαμένος νομίζετε; Ξέρω ότι πράγματι θα μπορούσα να φάω καμιά μαχαιριά και να μην ξέρω από που μου ήρθε, αλλά εκείνη την ώρα τα είχα πάρει στο κρανίο.
Mε αθηναικές πινακίδες ήταν το αμάξι σου;
Συνήθως αυτά πάντα την πληρώνουν το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα από ντόπιους -
Ναι, αλλά ο τύπος κόλλησε στο ότι του είχα κλείσει την είσοδο. Τα άλλα της παρέας που ήταν πιο δίπλα, δεν τα πείραξε. Πιστεύω ότι το ίδιο θα έκανε και με ντόπιο αμάξι (ίσως χωρίς την κλωτσιά).
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Και για να πω και τη δική μου ιστορία: ..
Κ οταν τα ξημερωματα συμπληρωνε η ιστορια με ενα μπουκαλακι Johnny χωρις μπιλια κ νοθευμενο με 100% βενζινη αναμμενο σαν καντηλακι εκκλησιας στην ακρη του (δεηση στον Αγιο Μολοτωφ, μεγαλη η χαρη του...), μεσα απο τα παραθυρα του μαγαζιου των κουραδομαγκων, ελα μετα πες μου ποιος ειναι ο πιο χαμενος...
-
Δυστηχώς από την αστυνομία δεν θεωρούνται εμπόδια τα παρκαρισμένα μηχανάκια όπως και αν έχουν αυτά παρκάρει. Και να πάρεις την αστυνομία (κάποιος στη γειτονιά μου, το έκανε συστηματικά με ένα μηχανάκι) θα σου πει απλά: 'όλοι το κάνουν, δεν μπορούμε να κάνουμε όμως τίποτα'. Εμπόδιο θεωρείται μόνο ότι δεν έχει λόγο να είναι στο δρόμο (καρέκλες, ξύλα κ.τ.λ.π.). Τώρα αν το μετακινήσεις τι θα γίνει: Αν έχει οποιαδήποτε ζημιά το μηχανάκι μπορεί ο ιδιόκτήτης του να σε κατηγορησει ότι προκλήθηκε από την μετακίνηση. Άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας! Αλλιώς δεν μπορεί να πει κάτι. Απλά ξεκινάς ένα πόλεμο, αφού συνήθως αυτός που χρησιμοποιεί το μηχανάκι δεν σέβεται τίποτα.
Το μόνο που μπορεί να γίνει, επειδή συνήθως τα μηχανάκια αυτά είναι εγκαταλελειμένα που απλά τα χρησιμοποιούν γιαυτό το λόγο, να φέρει κανείς την αστυνομία να τα ελεγξει για σήμα και τα υπολοιπα χαρτιά και να τους ρίξουν πρόστιμο.
Δυστηχώς σε αυτή τη χώρα υπάρχουν πολλοί 'έξυπνοι' που δεν σέβονται τους υπόλοιπους και χρησιμοποιούν τα μηχανάκια με αυτό το τρόπο. Και οι μαγαζάτορες ακόμα περισσότερο. Μαζί με το μαγαζί θεωρούν ότι έχουν αγοράσει και το δρόμο που περνάει μπροστά τους! -
Ο χρήστης harskouf έγραψε:
Μαζί με το μαγαζί θεωρούν ότι έχουν αγοράσει και το δρόμο που περνάει μπροστά τους!Την ίδια νοοτροπία έχουν και άλλοι μη μαγαζάτορες. Πχ πολλοί θεωρούν ότι μπροστά στο σπίτι τους παρκάρουν μόνο αυτοί. Μου την έπεσε κυρία ενώ παρκάριζα κι έβαλε το δικό της με τα μούτρα στη θέση μου για να μην μπω.... Αναγκάστηκα να το βάλω στο πεζοδρόμιο σε μια γωνία παρόλο που το δικό μου ήταν 1 μέτρο μεγαλύτερο από το δικό της... Η πλάκα είναι ότι πήγαινα εκεί για να επισκεφτώ ακριβώς αυτήν (οικογενειακή γνωστή) αλλά ούτε που σκέφτηκε να ζητήσει συγνώμη ή να ξεβολευτεί απλά είπε ότι δεν με ήξερε και δεν θέλει να παρκάρουν άλλοι μπροστά στο σπίτι της.... Η άποψή μου για αυτήν όσο νά 'ναι κάπως στιγματίστηκε....
Είναι η θεωρία του εδώ είναι το χωριό μου και εγώ έχω δίκιο... η οποία φαίνεται είναι πιο συνηθισμένη από όσο νομίζουμε. Αν μάλιστα σκεφτούμε ότι η πιο πάνω κυρία το παίζει της υψηλής τοπικής κοινωνίας, είναι επιτυχημένη επαγγελματίας και απόφοιτος ανώτατης σχολής... τι να περιμένουμε από τους άλλους.... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ οταν τα ξημερωματα συμπληρωνε η ιστορια με ενα μπουκαλακι Johnny χωρις μπιλια κ νοθευμενο με 100% βενζινη αναμμενο σαν καντηλακι εκκλησιας στην ακρη του (δεηση στον Αγιο Μολοτωφ, μεγαλη η χαρη του...), μεσα απο τα παραθυρα του μαγαζιου των κουραδομαγκων, ελα μετα πες μου ποιος ειναι ο πιο χαμενος...
εσυ βασικα πρεπει να εχεις προηγουμενα με την ανθρωποτητα,γιατι δεν γινεται να θες να ριξεις μπουνιες ,να δειρεις ,να καψεις μαγαζια .
συνεχως οταν γραφεις τα ιδια λες.
γιατι ετσι; -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αδοκιμο παραδειγμα. Δεν ειναι εφικτο ενω για μηχανακι ειναι. ΑΛΛΑ αν μπορει να το παρει με τα χερια του κ να το ακουμπησει πιο περα χωρις να του κανει ζημια, μπορω εγω νομικα να του προσαψω κατι? Μπορω να ζητησω απο την τροχαια να τον γραψει για κατι? Χμμμ . Μπορω να τον μηνυσω για κατι? . Σκεψου κ απαντησε μου σε παρακαλω.Mια χαρά παράδειγμα είναι, μόνο στην απαιτούμενη μυική δύναμη υπάρχει διαφορά. Και για να σου μιλήσω στη γλώσσα που καταλαβαίνεις, δοκίμασε να μετακινήσεις μια μοτοσυκλέτα παρκαρισμένη έξω από καφετέρια και μετά δεν θα έχεις πόδια για να ξαναχρειαστεί να αγοράσεις παπούτσια στην υπόλοιπη ζωή σου...
Κ για να βαλουμε κ κατι αλλο στην κουβεντα, τοση ωρα λεμε οτι τα μηχανακια ειναι νομιμα παρκαρισμενα. Μετα αναφερθηκε οτι 'φωναξα την τροχαια γιατι μου κουνησε το μηχανακι για να παρκαρει', κ μετα με ρωτησατε τι θα ελεγα στον τροχαιο.
Θα του ελεγε λοιπον οτι ο μαγαζατορας χρησιμοποιει τα μηχανακια ως ΕΜΠΟΔΙΑ κ τα παρκαρει με συγκεκριμενο τροπο ωστε να μην παρκαρω στον ΔΗΜΟΣΙΟ δρομο που εχω ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να παρκαρω, αμα θελει μπορει να μου κανει μηνυση επειδη κουνησα το μηχανακι
Βρίσκω χυδαίο το σύστημα 'καβατζώνω θέση στάθμευσης με παρκαρισμένο μηχανάκι'. Όμως, όσο το εν λόγω μηχανάκι έχει πινακίδα και πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας, έχει κάθε δικαίωμα να βρίσκεται εκεί παρκαρισμένο. Η παραπομπή σου στον ΚΟΚ είναι εκτός θέματος, καθώς πρόκειται για νομίμως παρκαρισμένο όχημα.
Οπότε θέλω να σε δω να λες στην αστυνομία ότι μετακίνησες το (σύννομα παρκαρισμένο) 'ΕΜΠΟΔΙΟ' από το ΔΗΜΟΣΙΟ δρόμο ώστε να εξασκήσεις το 'ΔΙΚΑΙΩΜΑ' σου (έχεις παραπάνω δικαιώματα από αυτόν που έχει παρκάρει ήδη εκεί?) να παρκάρεις στο σημείο... Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι! -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εσυ βασικα πρεπει να εχεις προηγουμενα με την ανθρωποτητα,γιατι δεν γινεται να θες να ριξεις μπουνιες ,να δειρεις ,να καψεις μαγαζια .
γιατι ετσι;+1.
Και για πληροφόρηση. Πάνω από τους μισούς συναδέλφους, και όλοι οι 'σοβαροί', έχουν ασφαλισμένα τα μαγαζιά τους. Προσωπικά θα αποζημειωθώ και για το κέρδος που θα είχα. Οπότε θα έκανα μια ωραιότατη ανακαίνιση... Χαμένοι; Οι υπάλληλοι, η ασφαλιστική, το κράτος, ο τουρισμός κλπ. Χώρια που οι περισσοτεροι έχουν και άλλες πηγές εσόδων.
Τώρα αν εσύ κυκλοφορείς και με κάθε αφορμή, καις μαγαζιά αν σου χαλάσουν τον αγγελικά νομοταγή πλασμένο κόσμο σου, τότε με μαθηματική ακρίβεια κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος περισσότερο τρελός... Για να μη χρησιμοποιήσω άλλη λέξη
Και επειδή τα έχω δει αυτά που λες, σε άλλου είδους βέβαια καταστήματα, όλα έχουν να κάνουν με το τι έχεις να χάσεις.. Αν ο άλλος που θα του κάψεις-σπάσεις το μαγαζί δεν έχει παιδιά κλπ νομίζεις το έχει σε τίποτα να σε βρει και να σε κυνηγήσει; Εδώ εσύ για μια θέση και ένα βαθούλωμα του έκαψες το μαγαζί(υπόθεση). Αυτός τι θα πρέπει αυξητικά να σου κάνει. Λες δε θα σε βρει κλπ... Μέχρι τη 17Ν βρίκανε...
Άστο από σαματά μόνο χαμένος βγαίνεις. Σου τη δίνει που το τάδε μαγαζί κρατάει θέσεις στάθμευσης, για τον οποιοδήποτε λόγο; Μην πηγαίνεις, όπως είπαν άλλοι. Αν όμοια με εσένα σκέφτονται και άλλοι, τότε θα κλείσει και αυτό και τα άλλα ίδια. Και θα μπορείς να παρκάρεις όπου θέλεις.
Για αυτό σου ξαναλέω ΧΑΛΛΛΑΡΩΣΕ -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Σου τη δίνει που το τάδε μαγαζί κρατάει θέσεις στάθμευσης, για τον οποιοδήποτε λόγο; Μην πηγαίνεις, όπως είπαν άλλοι. Αν όμοια με εσένα σκέφτονται και άλλοι, τότε θα κλείσει και αυτό και τα άλλα ίδια. Και θα μπορείς να παρκάρεις όπου θέλεις.
Για αυτό σου ξαναλέω ΧΑΛΛΛΑΡΩΣΕEυτυχώς ή δυστυχώς γινόμαστε και εμείς οι ανατολίτες ψευτο-τσαμπουκάδες ευρωπαίοι σιγά-σιγά (μας το επιβάλλουν τώρα, αλλά να είσαι σίγουρος ότι η επόμενη γενιά θα το έχει μέσα στο DNA της) και θα σταματήσουν όλα αυτά τα ευτράπελα και παράνομα και φαρ-ουείστικα, για τα οποία αν κάποιος ζητήσει το λόγο είναι αυτομάτως ο γραφικός ή ο περίεργος ή ο πίθηκος όπως ειπώθηκε
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Σου τη δίνει που το τάδε μαγαζί κρατάει θέσεις στάθμευσης, για τον οποιοδήποτε λόγο; Μην πηγαίνεις, όπως είπαν άλλοι. Αν όμοια με εσένα σκέφτονται και άλλοι, τότε θα κλείσει και αυτό και τα άλλα ίδια. Και θα μπορείς να παρκάρεις όπου θέλεις.
Για αυτό σου ξαναλέω ΧΑΛΛΛΑΡΩΣΕEυτυχώς ή δυστυχώς γινόμαστε και εμείς οι ανατολίτες ψευτο-τσαμπουκάδες ευρωπαίοι σιγά-σιγά (μας το επιβάλλουν τώρα, αλλά να είσαι σίγουρος ότι η επόμενη γενιά θα το έχει μέσα στο DNA της) και θα σταματήσουν όλα αυτά τα ευτράπελα και παράνομα και φαρ-ουείστικα, για τα οποία αν κάποιος ζητήσει το λόγο είναι αυτομάτως ο γραφικός ή ο περίεργος ή ο πίθηκος όπως ειπώθηκε
Επειδή ξαναναφέρεις τα περι Ευρώπης. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο δισεκατομμυριο, να επιτρεπόταν σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα πλην της Ελλάδας, το parking στον τον χώρο για τον οποίο αναφέρομαι.
-
Βρε άνθρωπε, δεν διαφωνεί κανείς ότι δεν πρέπει να παρκάρουν αυτοκίνητα μπροστά στο μαγαζί σου (αν είναι όπως τα λες). Διαφωνούμε με τον **τρόπο **που πας να το επιβάλεις!
Καληνύχτα από μένα.-
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
γιατι ετσι;Στους τραμπουκους δεν εχω κανενα προβλημα να γινω 10 φορες τραμπουκος. Εσυ αμα σε εβαζαν στην μεση 10 μαλακες επειδη σε πειραξε που σου εσπασαν το αυτοκινητο κ σου ελεγαν οτι δεν ξερεις απο που θα σου ερθει, τι θα εκανες? Μιλας σοβαρα τωρα?
Στην συγκεκριμενη χωρα ειδικα, μονο ετσι μπορεις να επιβαλεις το δικιο σου. Οπως στο Μικρολιμανο που εχουν το θρασος να μου λενε με υφακι 'αμα παρκαρεις εδω θα σε γραψει η τροχαια'. Εννοοντας την δικια τους τροχαια που τα δικα τους αυτοκινητα δεν ενοχλει αλλα οποιος παρκαρει χωρις νταβατζιλικι παιρνει κληση. Οποτε ξεκαθαριζω τις προθεσεις μου κ δεν με ενοχλει κανεις.
Mια χαρά παράδειγμα είναι, μόνο στην απαιτούμενη μυική δύναμη υπάρχει διαφορά. Και για να σου μιλήσω στη γλώσσα που καταλαβαίνεις, δοκίμασε να μετακινήσεις μια μοτοσυκλέτα παρκαρισμένη έξω από καφετέρια και μετά δεν θα έχεις πόδια για να ξαναχρειαστεί να αγοράσεις παπούτσια στην υπόλοιπη ζωή σου...
Σιγα τους γαμηκουλες. παρτε εισητηριο κ ελατε ενας ενας (εκτος αν ειναι μαγκες επειδη ειναι 10 μαζι...).
Βρίσκω χυδαίο το σύστημα 'καβατζώνω θέση στάθμευσης με παρκαρισμένο μηχανάκι'. Όμως, όσο το εν λόγω μηχανάκι έχει πινακίδα και πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας, έχει κάθε δικαίωμα να βρίσκεται εκεί παρκαρισμένο. Η παραπομπή σου στον ΚΟΚ είναι εκτός θέματος, καθώς πρόκειται για νομίμως παρκαρισμένο όχημα.
Οπότε θέλω να σε δω να λες στην αστυνομία ότι μετακίνησες το (σύννομα παρκαρισμένο) 'ΕΜΠΟΔΙΟ' από το ΔΗΜΟΣΙΟ δρόμο ώστε να εξασκήσεις το 'ΔΙΚΑΙΩΜΑ' σου (έχεις παραπάνω δικαιώματα από αυτόν που έχει παρκάρει ήδη εκεί?) να παρκάρεις στο σημείο... Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!Εγω σου ξαναλεω. Νομικα, ποιος κ τι μου απαγορευει να μετακινησω ενα μηχανακι. Απαντησε μου.
+1.
Και για πληροφόρηση. Πάνω από τους μισούς συναδέλφους, και όλοι οι 'σοβαροί', έχουν ασφαλισμένα τα μαγαζιά τους. Προσωπικά θα αποζημειωθώ και για το κέρδος που θα είχα. Οπότε θα έκανα μια ωραιότατη ανακαίνιση... Χαμένοι; Οι υπάλληλοι, η ασφαλιστική, το κράτος, ο τουρισμός κλπ. Χώρια που οι περισσοτεροι έχουν και άλλες πηγές εσόδων.
Τώρα αν εσύ κυκλοφορείς και με κάθε αφορμή, καις μαγαζιά αν σου χαλάσουν τον αγγελικά νομοταγή πλασμένο κόσμο σου, τότε με μαθηματική ακρίβεια κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος περισσότερο τρελός... Για να μη χρησιμοποιήσω άλλη λέξη
Και επειδή τα έχω δει αυτά που λες, σε άλλου είδους βέβαια καταστήματα, όλα έχουν να κάνουν με το τι έχεις να χάσεις.. Αν ο άλλος που θα του κάψεις-σπάσεις το μαγαζί δεν έχει παιδιά κλπ νομίζεις το έχει σε τίποτα να σε βρει και να σε κυνηγήσει; **Εδώ εσύ για μια θέση και ένα βαθούλωμα του έκαψες το μαγαζί(υπόθεση). **Αυτός τι θα πρέπει αυξητικά να σου κάνει. Λες δε θα σε βρει κλπ... Μέχρι τη 17Ν βρίκανε...
Άστο από σαματά μόνο χαμένος βγαίνεις. Σου τη δίνει που το τάδε μαγαζί κρατάει θέσεις στάθμευσης, για τον οποιοδήποτε λόγο; Μην πηγαίνεις, όπως είπαν άλλοι. Αν όμοια με εσένα σκέφτονται και άλλοι, τότε θα κλείσει και αυτό και τα άλλα ίδια. Και θα μπορείς να παρκάρεις όπου θέλεις.
Για αυτό σου ξαναλέω ΧΑΛΛΛΑΡΩΣΕΟχι, (υποθεση) το μαγαζι του το εκαψα οταν μαζευτηκαν 10 ατομα κ με απειλησαν με μαχαιρι, ενω ειχα κ την εγκυο γυναικα μου μαζι (οχι εγω, στο σκηνικο που αναφερθηκε). Οπως ειπε ο κ Stam οτι θα εκανε, επι λεξη 'θα ερθω μετα κ θα στο καψω το μπουρδελο σου'. Κ εννοειται οτι οταν μου την πεφτουν 10 που ειναι μαγκες μονο επειδη ειναι 10 'κ ειμαστε κ απο την Κρητη να'όυμε...', φευγω κ επιστρεφω ξημερωματα κ του κλεινω το σπιτι.
Κ οσο για το να μην πηγαινω, εξυπηρετει εσενα κ τον επομενο που θα ανοιξει μαγαζι στην θεση του δικου σου που ισως να κλεισει. Περναει το δικο σου κ εγω φευγω. Για αυτο εχετε αποθρασυνθει ολοι, αντιστοιχα οπως κ στον δρομο. Περναει του καραγκιοζη κ αυτος που εχει δικιο κατεβαζει το κεφαλι κ φευγει. Αμα στους μισους τετοιους εσκαγε αυτοματα απο μια κουτουλια απο τους υπολοιπους που ειχαν δικιο, οπως τους αξιζει, δεν θα ειχαν αυτο το θρασος να κανουν οτι μλκια γουσταρουν κ μετα να ζητανε τα ρεστα.
Για να το κλεισουμε, σε τι νομιζεις οτι εισαι διαφορετικος απο τον νταβατση του club που κλεινει δημοσιο δρομο για να παρκαρει τους πελατες του κ σε απειλει να μην παρκαρεις? Οι αγνες σου προθεσεις περι θεας? ΚΑΜΜΙΑ διαφορα δεν εχεις.
Οταν ομως πχ τα στενακια πισω απο την Πειραιως, που εχει κ σπιτια, εχουν γινει ζουγκλα απο τους μπραβους που δεν αφηνουν οχι εσενα, αλλα ουτε τους κατοικους να παρκαρουν, γκρινιαζουν οι κατοικοι. Οταν θα ερθουν αυτα τα σκηνικα εξω απο τα σπιτια σας, τοτε θα σας πειραζει. Θα ψαχνετε να βρειτε την αστυνομια, η οποια ομως θα ειναι δικια τους κ δεν θα ακουει τιποτα. Τοτε θα σας πειραξει...
ΥΓ Κ να εισαι σιγουρος οτι εχω ΠΟΛΥ φαντασια για να βγω χαμενος σε σαματα.
-
Κ στην τελικη για απαντηστε μου ρε νορμαλ ατομα, εμενα του προβληματικου: Παρκαρεις καπου οπου εχεις καθε δικαιωμα να παρκαρεις. Βρισκεις το αυτοκινητο σου σπασμενο κ κουνημενο απο την θεση του (πως? με το ζορι).
Τι κανετε? Το τρωτε κ φευγετε?
Αν ζητατε τον λογο, κ σας την πεφτουν 10 κουραδομαγκες που απειλουν να σας δειρουν, να σας μαχαιρωσουν, πιθανως να δειρουν την γυναικα σας, κλπ κλπ, τι κανετε τοτε? Το δεχεστε κ φευγετε (θεωρωντας οτι 'ετσι ειναι η πραγματικοτητα')? Ε, συγχαρητηρια, να σας χαιρεστε... Εγω ο τρελος ειμαι αποφασισμενος να αντιδρασω, με οποιον τροπο μπορω.
Καβάντζο-parking