-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ασε ρε....Από περιέργεια το δικό μου πόσο του πουλάω? Γιατί το diesel θα μου βγει 40Κ (θέλω δηλαδή άλλα 10Κ) μέσα στο νερό αν δώσω το δικό μου 30Κ
Λοιπόν ασε με να δουλέψω τώρα γιατί σκέφτομαι μία το X1 μία την Ξανθια!!!!
Δε κάνω πλάκα...δες στο facebook...ψηλή ξανθιά σου λέω...
Το δικό σου το παίρνει ο dealer περίπου 20-23 αλλά νομίζω 25 το πουλάς σε ιδιώτη.
Θα έχεις θέμα όμως με το diesel και την ασφάλεια...ρώτα τον ασφαλιστή σου.
-
Τι λες μωρε.... 22 χιλιάρικα 6 μηνών αυτοκίνητο?
-
στο 1ο χρόνο αναλογικά, η απαξίωση που ¨τρώει¨ ένα καινούριο όχημα είναι πολύ μεγάλη.
-
ναι αλλά το αμάξι υποτίθεται έκανε 43Κ
-
Πλακα μας κανεις Νικολη ? ηδη απο την πρωτη σελιδα εχω ξεχωρισει 2-3 υποψηφιες που χωρις να ειναι απο τη Γερμανια παιρνουν για πλακα ενα -30%.... μεχρι και στη Bentley!!!!!
Αν τις παρουμε ολες μαζι νομιζω,μετα δεν θα εχουμε ορεξη για να παμε να αγορασουμε αυτοκινητο!!!!!!
-
που ειναι αυτό στο facebook
-
Παω καλα?
Με παιρνουν τηλ απο την leasing..
Ολο χαρα, 'κυριε Μανγκο ειμαστε στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσουμε οτι σημερα μπορειτε να παραλαβετε το αυτοκινητο σας και οτι ειναι ολα ετοιμα.'
'Ωραια λεω, απο την αλλη εβδομαδα'... κοκκαλο τους αφησα...
Μαλλον δεν την πολυπαλευω! ωστοσο θα παω μια σημερα να μετρησω τα χλμ μην τυχον γινει καμια μαλακια!!!
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Παω καλα?Με παιρνουν τηλ απο την leasing..
Ολο χαρα, 'κυριε Μανγκο ειμαστε στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσουμε οτι σημερα μπορειτε να παραλαβετε το αυτοκινητο σας και οτι ειναι ολα ετοιμα.'
'Ωραια λεω, απο την αλλη εβδομαδα'... κοκκαλο τους αφησα...
Μαλλον δεν την πολυπαλευω! ωστοσο θα παω μια σημερα να μετρησω τα χλμ μην τυχον γινει καμια μαλακια!!!
Πρέπει να είσαι ο μοναδικός αγοραστής που τους λες...όχι τώρα, δε γουστάρω...την άλλη εβδομάδα
Τι λες μωρε.... 22 χιλιάρικα 6 μηνών αυτοκίνητο?
Εμένα αυτοκίνητο 38Κ μου το έπαιρναν 17Κ...2 ετών! Αν όχι 22...25...παραπάνω δε στο παίρνει ο dealer...μπορεί να κάνω και λάθος τώρα, δε ξέρω.
που ειναι αυτό στο facebook
Κάπου στο ιντερνέτ ...μπες ρε και κάνε λογαριασμό facebook.com
-
ρε εχω facebook
τι ψάχνουμε δεν ξέρω... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ρε εχω facebook
τι ψάχνουμε δεν ξέρω...Τη ξανθιά Γερμανίδα ...κάνε με add...σου στέλνω ΡΜ
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
στο 1ο χρόνο αναλογικά, η απαξίωση που ¨τρώει¨ ένα καινούριο όχημα είναι πολύ μεγάλη.H απαξίωση ενός αμαξιού είναι standard 13% το πρώτο έτος και μετά από 10% για το 2-3 έτος επίσημα από το κράτος και ισχύει για τις ασφαλιστικές εταιρίες και από τους εισαγωγείς σαν μεταχειρισμένα οχήματα.Μετά η τιμή είναι ανάλογα της κατάστασης.
Τα παραπάνω είναι όμως γενικά...
Στα μεταχειρισμένα έστω για να τσεκάρεις τιμές, κοιτάς και στις αγγελίες και σε σοβαρά καταστήματα που θα σε ξέρουν και μετά την πώληση,και επιδιώκουν να σε θέλουν πελάτη και στο μέλλον...
Αν μπορείς αν κρίνεις ,όλα τα προιόντα δεν είναι το ίδιο.Το ίδιο συμβαίνει και στα αμάξια.
-Τα λεγόμενα πακέτα εξοπλισμού δεν έχουν σχέση με αυτά που έχουν καλό γνήσιο εξοπλισμό,γιατί συνήθως είναι από άλλη γραμμή παραγωγής και καλύτερων προδιαγραφών.Τέτοια αμάξια δεν βρίσκεις εύκολα στην αγορά με φθηνές τιμές.
-Επίσης ρόλο παίζει και η υπόλοιπη κατάσταση,συντήριση κλπ όπως και κόστος service που θάχεις μετά την αγορά με βαση την κατάσταση που είναι,χωρίς να βασίζεται κανείς σε δηθεν εγγυήσεις κλπ διαφημιστικά κόλπα,όλα δήθεν καλά σαν ευκαιρία λόγω τιμής.Οπως λέει και ο σοφός λαός 'ότι λάμπει δεν είναι χρυσός' και ένας λόγος παραπάνω όταν υπάρχει και οικονομική κρίση,στοκ.... γιατί η αγορά έτσι θα κινούνταν βασικά στα μεταχειρισμένα και όχι σε καινούρια.
-
Αυτό με το 13% είναι από το πόσο το πήρες ή από το πόσο έλεγε ο κατάλογος?
και δευτερον
αυτό με τις γραμμές παραγωγής το έχεις γράψει πολλές φορές
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δυνατόν να συμβαίνει. Αν συνέβαινε θα ηταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα...!!! και κάπου θα είχε σκάσει.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
ρε εχω facebook
τι ψάχνουμε δεν ξέρω...Τη ξανθιά Γερμανίδα ...κάνε με add...σου στέλνω ΡΜ
Δεν στελνεις σε pm καλυτερα εμενα σε αυτην ???
πηγα και το ειδα σημερα.. ετοιμο με τις πινακιδες πανω.. ευχαριστω τους λεω, τα λεμε την αλλη εβδομαδα!!!!
-
@coyote: Φυσικά και ΔΕΝ υπάρχει διαφορετική γραμμή παραγωγής...είναι τελείως ασύμφορο για μια μεγάλη βιομηχανία αυτό. Το μόνο που υπάρχει είναι διαφορετικό εργοστάσιο παραγωγής, π.χ. της Αφρικής για κάποιες σειρές της BMW που πωλούνται αποκλειστικά εκεί.
-
Ο χρήστης Karas έγραψε:
στο 1ο χρόνο αναλογικά, η απαξίωση που ¨τρώει¨ ένα καινούριο όχημα είναι πολύ μεγάλη.
H απαξίωση ενός αμαξιού είναι standard 13% το πρώτο έτος και μετά από 10% για το 2-3 έτος επίσημα από το κράτος και ισχύει για τις ασφαλιστικές εταιρίες και από τους εισαγωγείς σαν μεταχειρισμένα οχήματα.Μετά η τιμή είναι ανάλογα της κατάστασης.
Τα παραπάνω είναι όμως γενικά...
Στα μεταχειρισμένα έστω για να τσεκάρεις τιμές, κοιτάς και στις αγγελίες και σε σοβαρά καταστήματα που θα σε ξέρουν και μετά την πώληση,και επιδιώκουν να σε θέλουν πελάτη και στο μέλλον...
Αν μπορείς αν κρίνεις ,όλα τα προιόντα δεν είναι το ίδιο.Το ίδιο συμβαίνει και στα αμάξια.
-Τα λεγόμενα πακέτα εξοπλισμού δεν έχουν σχέση με αυτά που έχουν καλό γνήσιο εξοπλισμό,γιατί συνήθως είναι από άλλη γραμμή παραγωγής και καλύτερων προδιαγραφών.Τέτοια αμάξια δεν βρίσκεις εύκολα στην αγορά με φθηνές τιμές.
-Επίσης ρόλο παίζει και η υπόλοιπη κατάσταση,συντήριση κλπ όπως και κόστος service που θάχεις μετά την αγορά με βαση την κατάσταση που είναι,χωρίς να βασίζεται κανείς σε δηθεν εγγυήσεις κλπ διαφημιστικά κόλπα,όλα δήθεν καλά σαν ευκαιρία λόγω τιμής.Οπως λέει και ο σοφός λαός 'ότι λάμπει δεν είναι χρυσός' και ένας λόγος παραπάνω όταν υπάρχει και οικονομική κρίση,στοκ.... γιατί η αγορά έτσι θα κινούνταν βασικά στα μεταχειρισμένα και όχι σε καινούρια.
Δεν ισχύει αυτό που λες.
ΜΙΑ είναι η γραμμή παραγωγής για όλα τα αυτοκίνητα...δε ξέρω ποιός λέει τέτοια πράγματα.
-
Kαλησπέρα,
Αύριο από το μεσημέρι θα κινούμαι κατά μήκος της Ε.Ο Αθηνών - Θεσ/νίκης με το όχημα.......κανένας που θα κινείται στα ίδια μέρη ίσως???
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Δεν ισχύει αυτό που λες.ΜΙΑ είναι η γραμμή παραγωγής για όλα τα αυτοκίνητα...δε ξέρω ποιός λέει τέτοια πράγματα.
Αν μπορείς να το ψάξεις καλύτερα θα δείς αν ισχύει ή όχι....αν περιμένεις να μάθεις από πωλητές και διαφημίσεις, όλα είναι το ίδιο.
-
Εσύ που το έχεις ψάξει λοιπόν για δείξε μας κάποιο στοιχείο που να υποστηρίζει την άποψη αυτή.
-
Exει αναφερθεί σε παλαιότερα ποστ ...
Τα υπόλοιπα είναι έξω στην αγορά και αν έχεις κονέ να σου δειξουν,όχι μέσα από φορουμ με λόγια. -
Ωωωωω...τι του είπε τώρα...
BMW FORUM