-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ποσο μειωμενο ειναι απο την στιγμη που η 'ψωμόλυσα ' χτυπαει χωρις εξαιρεση .Ας ξεφυγουμε επιτελους απο την κακομοιρια .
.....Οικονομικοι λογοι δεν υπηρχαν. Ο συγκεκριμενος εχει μεταπτυχιακο σε πολυ πρεστιζατο χωρο και δουλεψε και σε μια απο τις 2 μεγαλες εταιρειες του χωρου (παγκοσμιως) κατα την διαρκεια του μεταπτυχιακου του.....
Άνθρωπος με μεταπτυχιακό και προοπτικές ΧΩΡΙΣ οικονομικό πρόβλημα, ήθελε να τα παρατήσει και να γίνει καραβανάς..
Αν εσένα σου ακούγεται λογικό, τότε πάσοΌσο ήμουν ακόμα φαντάρος το επιδίωξα (για Λιμενικό όχι Στρατό). Είναι από τις καλύτερες θέσεις καθώς με επιδόματα κλπ φτάνεις μισθό υπ. Οικονομικών. Και εννοείται ότι δεν έχει καμμία σχέση ούτε με στρατό, ούτε με σώματα ασφαλείας. Λες και θα είναι στο φουσκωτό να κυνηγά λαθρομετανάστες...
Και εννοείται ότι έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο για 2η δουλειά βασισμένη στο τι έχεις σπουδάσει χωρίς να έχεις το άγχος...
Αυξημένο IQ μάλλον αλλά και βαρβάτο βύσμα που χρειαζόταν και δεν είχα.Αν δεις παραπίσω, πριν γίνει λιμενόμπατσος, ήθελε να παραμείνει στο στράτευμα. Τώρα για το λιμενικό δεν ξέρω τι παίζει, εκτός του ότι με έχουν ξεσκίσει στα πρόστιμα...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τώρα για το λιμενικό δεν ξέρω τι παίζει, εκτός του ότι με έχουν ξεσκίσει στα πρόστιμα...Τί κάνεις? Εμείς από το 89' που είμαστε εν πλω ούτε καν μας έχουν κάνει τυπικό έλεγχο
Είναι αραγμένο αρόδο στην Χανιώτη. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τώρα για το λιμενικό δεν ξέρω τι παίζει, εκτός του ότι με έχουν ξεσκίσει στα πρόστιμα...
Τί κάνεις? Εμείς από το 89' που είμαστε εν πλω ούτε καν μας έχουν κάνει τυπικό έλεγχο
Είναι αραγμένο αρόδο στην Χανιώτη.Ψιλοπράγματα μωρέ. 2-3 αυθαιρεσίες στον αιγιαλό....
Ευτυχώς έφυγε από τη δικαιοδοσία τους τώρα ο αιγιαλός και έχουν ευθύνη μόνο μέχρι εκεί που σκάει το κύμα.
Τον γείτονα τον ξέσκισαν λόγο μπουκάλας τον Μάιο... Μιλάμε για τσουχτερά ποσά... -
A ok Γιατί εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν σκάφη στην Χαλκιδική τουλάχιστον στον Τορωναίο κόλπο Χάλασαν και δεν έχουν λεφτά να τα φτιάξουν
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
A ok Γιατί εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν σκάφη στην Χαλκιδική τουλάχιστον στον Τορωναίο κόλπο Χάλασαν και δεν έχουν λεφτά να τα φτιάξουνΤο ένα πήρε φωτιά!!! Αλλά και πάλι δεν έχουν προσωπικό. Τους λείπουν αν θυμάμαι καλά 6 άνδρες. Υπάρχουν μόνο 3, από τους οποίους οι 2 έπρεπε να γυρνάνε με το patrol, αλλά που. Ένα κάρο αγγαρείες έχουνε. Ιούλιο-Αύγουστο δεν το είδα. Το φυλακιο στο Μαρμαρά έχει τραγικές ελλείψεις και τα παιδιά κάνουν ότι μπορούν. Άδειες δεν πήραν, τους έσκισαν στις υπήρεσίες. Μαύρα χάλια
-
Να παραμείνεις στο στράτευμα;;;
Νομίζω ότι ούτε καν ήθελε στρατιωτικές υποχρεώσεις εκπληρωμένες. Έκανες κάποιους μήνες μια εκπαίδευση και μετά τέλος. Μιλάμε ούτε αγωνίσματα δεν είχε... -
Δεν χρειάζεται να εκπληρώσει τις στρρατιωτικές υποχρεώσεις για να παραμείνει κάποιος σαν EΠΟΠ ή ΟΒΑ. Μπορεί κάποιος να μπει για την απλή του θητεία να το δηλώσει και όταν ξεκινήσει η εκπαίδευση της επόμενης σειράς ΕΠΟΠ θα τον πάρουν από τη μονάδα του ξανά για εκπαίδευση. Στους OBA νομίζω ούτε καν αυτό δε γίνεται. Όταν έρθει το χαρτί αποδοχής, φοράς τα διακριτικά και πας στη θέση για την οποία σε προορίζουν.
-
Παιδιά συγκρίνετε τα μύδια με τα @@. Τι σχέση έχει ένας ΟΒΑ ή ΕΠΟΠ με αξιωματικό του Λιμενικού;
Μια πολύ καλή και προνομιούχα θέση δημοσίου είναι όπου απλά φοράς στολή. Γι αυτό και είχαν πλακώσει ΟΟΟΟΛΑ τα κοριτσάκια. Και κλάμα που βάλαν όριο πάνω από 1,70...
-
ΥΕΑ top φάση! Μας είχαν πει όποιος περάσει τα αθλητικά θα πάει με το ζόρι. Στηνόμαστε για τα 100μ, χρονόμετρα => πάμε!!!
=>ξεκινήσαμε τις γελοιότητες slow motion φάση!
Ο υπεύθυνος: ¨οκ το καταλάβαμε, κόψτε τις μλκίες!'
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ΥΕΑ top φάση! Μας είχαν πει όποιος περάσει τα αθλητικά θα πάει με το ζόρι. Στηνόμαστε για τα 100μ, χρονόμετρα => πάμε!!!=>ξεκινήσαμε τις γελοιότητες slow motion φάση!
Εγώ ενώ είχα ένδειξη δήλωσα οτι δεν ήθελα και δεν με πήραν καν για τις δοκιμασίες. Και μερικούς άλλους το ίδιο.
Ή μήπως αυτό γίνεται μόνο στους 8μηνίτες ενώ οι υπόχρεοι κανονικής θητείας πάνε από εκεί θέλουν δεν θέλουν; -
Παιδιά συγκρίνετε τα μύδια με τα @@. Τι σχέση έχει ένας ΟΒΑ ή ΕΠΟΠ με αξιωματικό του Λιμενικού;
Αξιωματικός οπουδήποτε δεν έχει σχέση με ΕΠΟΠ και ΟΒΑ. Ειδικά στο λιμενικό το οποίο για ένα περίεργο λόγο είναι εκτός Πανελληνίων Εξετάσεων σε αντίθεση με τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας
Εγώ ενώ είχα ένδειξη δήλωσα οτι δεν ήθελα και δεν με πήραν καν για τις δοκιμασίες. Και μερικούς άλλους το ίδιο.
Ή μήπως αυτό γίνεται μόνο στους 8μηνίτες ενώ οι υπόχρεοι κανονικής θητείας πάνε από εκεί θέλουν δεν θέλουν;Όταν πήγα πριν 2,5 χρόνια τους πήραν όλους στα αθλήματα στο ΚΕΔΒ στην Καλαμάτα και μάλιστα υπήρξαν και άτομα που τα κατέταξαν στα ΥΕΑ ενώ δεν ήθελαν να πάνε...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
ΥΕΑ top φάση! Μας είχαν πει όποιος περάσει τα αθλητικά θα πάει με το ζόρι. Στηνόμαστε για τα 100μ, χρονόμετρα => πάμε!!!
=>ξεκινήσαμε τις γελοιότητες slow motion φάση!
Ή μήπως αυτό γίνεται μόνο στους 8μηνίτες ενώ οι υπόχρεοι κανονικής θητείας πάνε από εκεί θέλουν δεν θέλουν;Κοίτα, στον ΕΣ δεν υπάρχει επαναληψιμότητα γιατί απλά δεν υπάρχει πρόγραμμα σε οτιδήποτε!
-
Ο χρήστης shumakos έγραψε:
Όταν πήγα πριν 2,5 χρόνια τους πήραν όλους στα αθλήματα στο ΚΕΔΒ στην Καλαμάτα και μάλιστα υπήρξαν και άτομα που τα κατέταξαν στα ΥΕΑ ενώ δεν ήθελαν να πάνε...Στο ΚΕΠΒ πάντως τώρα δεν είχε τέτοιες . Τη 2η μέρα, όσους δήλωσαν στη κατάταξη ότι θέλουν μας έβαλαν σε μιαν άκρη να περιμένουμε. Στη συνέχεια συγκέντρωσαν και όλους όσους είχαν ένδειξη, τους ρώτησαν ονομαστικά αν θέλουν, όλοι έλεγαν όχι και τους έστελναν πίσω στις Μοίρες τους. Μερικοί μάλιστα ήταν αρκετά αγχωμένοι μην πάνε παρά τη θέληση τους που το τόνιζαν ότι δεν θέλουν, αλλά δεν υπήρξε καμία πίεση. Στο τέλος μείναμε 7 άτομα: 4 Κρητικοί, 3 Θεσσαλονικείς και 1 από τη Ζαχάρω (Ζαχαρένιος; whateva ), οπότε και ο υπεύθυνος μας ρώτησε 'Τώρα εσείς θέλετε να τρέξετε, ή να γράψω απλώς ότι περάσατε;'
Μετά πήγαμε για τα ψυχοτεχνικά τέστ, όπου μας άφησε σε ένα δωμάτιο -χωρίς επίβλεψη- με το λεκτικό τεστ, το matrix και τα φύλλα αυτοαξιολόγησης. Φεύγοντας, μας είπε αστειευόμενος να μην αντιγράψουμε μεταξύ μας. Στο τέλος πάντως μας έδωσε και τα φύλλα με τις απαντήσεις για συμπληρώσουμε εμείς τη βαθμολογία.
Τέστ MMPI δεν είχε, αντίθετα με όσα είχα διαβάσει ότι κάνουν.Την επόμενη ημέρα λογικά επανέλαβαν τη διαδικασία και για τις υπόλοιπες Μοίρες και όταν ήρθε η ιατρική επιτροπή για την υγειονομική εξέταση είμασταν συνολικά 20-25 άτομα.
-
Μιας και είσαι μέσα και ξέρεις. Πόσο έχουν μειώσει τη θυτεία του δόκιμου? Εμείς κάναμε 17μηνο και στα τελειώματα ακούγαμε κάτι φήμες για μείωση σε 15μηνο. Όμως οι 'γιοι' μας δεν κάνανε 15μηνο και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω περισσότερα...
-
Γεια χαραντάν μάγκες!!!
Την Τρίτη βγαίνουν οι μεταθέσεις! -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Γεια χαραντάν μάγκες!!!
Την Τρίτη βγαίνουν οι μεταθέσεις!μην μασας πετρο, εκει πανω στο τριεθνες που θα πας θα περασεις πολυ ομορφα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Γεια χαραντάν μάγκες!!!
Την Τρίτη βγαίνουν οι μεταθέσεις!μην μασας πετρο, εκει πανω στο τριεθνες που θα πας θα περασεις πολυ ομορφα
ευχαριστώ πολύ!
νομίζω δεν είναι και τόσο βόρεια, στο Τριεθνές, η δική μου.. αλλά και πάλι το μέρος είναι πολύ καλό
Τρίτη κοντή γιορτή -
Άντε να δούμε και με μας
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ΥΕΑ top φάση! Μας είχαν πει όποιος περάσει τα αθλητικά θα πάει με το ζόρι. Στηνόμαστε για τα 100μ, χρονόμετρα => πάμε!!!=>ξεκινήσαμε τις γελοιότητες slow motion φάση!
Εμείς Κόρινθο περάσαμε τις εξετάσεις με...άριστα
Μας τέντωσαν του κερατά να βάλουμε αθλητικά στο λεπτό και πήγαμε στο στάδιο. Εκεί ηταν ένας λοχαγός, σαν τον Σούπερ Μάριο ένα πράμα. Μεγάλη μούρη!
Μας λέει κάτι τέτοιο'Παίδες ξέρω οτι δεν γουστάρετε να πάτε. Και τα καραγκιοζιλίκια που κάνετε ένα τέταρτο για να τρέξετε 100μ τα σιχαίνομαι. Όσοι θέλουν να πάνε απο κει. Οι υπόλοιποι στη σειρά.'
Περάσαμε, βάλαμε υπογραφές στις υποτιθέμενες αλλά κάκιστες επιδόσεις μας και φύγαμε. εννοείται μας απείλησε οτι αν κάναμε τη μλκία και τον εκθέταμε θα ξαναπερνούσαμε όλοι...κι εμείς οι ψάρακες τον τηρήσαμε
-
Ναι, γιατί δεν το ξέρουν όλοι ότι όποιος δεν γουστάρει δεν τρέχει...
Στίβο μάχης περάσατε?
Περί Θητείας [#3]