-
Για μια 146 TS τι μάρκα ιμάντες χρονισμού θα μου προτείνατε?
ευχαριστω! -
τραβα σε ενα καταστημα ανταλλακτικων αλφα ρομεο και παρε οτι σου δωκουν.
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Youtube VideoKΑΥΛΑ
Πολυ φλωρικο το τραγουδι ομως ε?
εδιτ: ΡΜΤ ειναι Δραμα?
-
Έχει ένα κωλαράκι αυτή η πουτάνα η Spider...
Ξεχνάς και 0-100 και κατανάλωση και τα πάντα... -
καλα ο κωλος της αστον καλυτερα γιατι ειναι
η μασκα ωραια.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
KΑΥΛΑ
Πολυ φλωρικο το τραγουδι ομως ε?
εδιτ: ΡΜΤ ειναι Δραμα?
Nαι...
Η συγκεκριμενη φραση που ειπωθηκε παντως, ταιριαζει εδω:
-
+10
ρε γ@@@@ο ενω δεν ειναι τελεια αυτοκινητα ( μην με φατε ειναι αποψη μου μιας και εχω οδηγησει αρκετες και δεν ξετρελαθηκα) ενω ειχαν και μερικες εχουν προβληματα αξιοπιστιας παντα ομως εχουν αυτο το κατι....ακομα και η 166 ειχε αυτο το κατι ( εχω συνοδηγησει)....
Να π.χ η 8c δεν ειναι καλο σουπερκαρ...ειναι μετριο για σουπερκαρ...και ομως σχεδον οι παντες θα την αγοραζαν γιατι ειναι απλα μια 8C!!!!!!
οπως και η brera τουλαχιστον στις αρχες με το παλιο της setup ηταν υπερβολικα μετρια σαν μηχανημα.αλλα απιστευτα ποιοτικη και εξωπραγματικα ομορφη και ειχε αυτο το κατι που την εκανε να πουλα ετσι!μ αρεσουν οι alfa διοτι παντα μεσα απο εναν περιορισμενο προυπολογισμο κοστους αναπτυξης σου δινουν την αισθηση (εστω και ψευδη) του κατι απο ferrari-maseratti που παντα ηθελες,
-
Ο χρήστης Slowmotion έγραψε:
ευχαριστω!αλφίστες πείτε μου 2-3 μάρκες
παίζει ειδικά μια, καλή μάρκα που δεν έχουν πλαστικά μέρη νομίζω τα γρανάζια
απλά δεν μπορω να την θυμηθω με τίποτα -
gates?
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
+10
ρε γ@@@@ο ενω δεν ειναι τελεια αυτοκινητα ( μην με φατε ειναι αποψη μου μιας και εχω οδηγησει αρκετες και δεν ξετρελαθηκα) ενω ειχαν και μερικες εχουν προβληματα αξιοπιστιας παντα ομως εχουν αυτο το κατι....ακομα και η 166 ειχε αυτο το κατι ( εχω συνοδηγησει)....
Να π.χ η 8c δεν ειναι καλο σουπερκαρ...ειναι μετριο για σουπερκαρ...και ομως σχεδον οι παντες θα την αγοραζαν γιατι ειναι απλα μια 8C!!!!!!
οπως και η brera τουλαχιστον στις αρχες με το παλιο της setup ηταν υπερβολικα μετρια σαν μηχανημα.αλλα απιστευτα ποιοτικη και εξωπραγματικα ομορφη και ειχε αυτο το κατι που την εκανε να πουλα ετσι!μ αρεσουν οι alfa διοτι παντα μεσα απο εναν περιορισμενο προυπολογισμο κοστους αναπτυξης σου δινουν την αισθηση (εστω και ψευδη) του κατι απο ferrari-maseratti που παντα ηθελες,
καταραμένο troll
-
Ο χρήστης Slowmotion έγραψε:
απλά δεν μπορω να την θυμηθω με τίποταΕγώ είχα αγοράσει ιμάντες κλπ με υπόδειξη του Τίμου από το alfisti από ένα μαγαζί στον Πειραιά. Επειδή όμως δεν θυμάμαι καθόλου διεύθυνση κλπ μπες στο alfisti στο σχετικό θέμα και θα το δεις. Αν μπεις στο forum της 146 και ρωτήσεις θα σου δώσουν το link.
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
+10
καταραμένο troll
αποψη μου...... τις ξερω αρκετα καλα τις αλφα ....τις εχω παντου γυρω μου!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
αποψη μου...... τις ξερω αρκετα καλα τις αλφα ....τις εχω παντου γυρω μου!ναι μωρέ πλακα σου κάνω
-
απλά δεν μπορω να την θυμηθω με τίποταΕγώ είχα αγοράσει ιμάντες κλπ με υπόδειξη του Τίμου από το alfisti από ένα μαγαζί στον Πειραιά. Επειδή όμως δεν θυμάμαι καθόλου διεύθυνση κλπ μπες στο alfisti στο σχετικό θέμα και θα το δεις. Αν μπεις στο forum της 146 και ρωτήσεις θα σου δώσουν το link.
σε ευχαριστώ φιλαράκο θα μπω να δω...
ευχαριστω και το άλλο παλικάρι που μου είπε για τους Gates αυτούς έψαχνα.... -
Ρε παιδιά,είδα καλά στο βίντεο;; Pininfarina ταμπελάκι έχει η spider;;;
-
Ο χρήστης stratospuma έγραψε:
Ρε παιδιά,είδα καλά στο βίντεο;; Pininfarina ταμπελάκι έχει η spider;;;αφού by pinifarina είναι...
-
Ναι,αλλά την Brera ο Giugiaro τήν έχει σχεδιάσει...
-
Ναι ρε παιδιά και την ανοιχτή εκδοχή (spider), βασικά την τελική της διαμόρφωση, ο pininfarina.
-
Ναι ρε παιδιά και την ανοιχτή εκδοχή (spider), βασικά την τελική της διαμόρφωση, ο pininfarina.Πέραν αυτού,Brera και Spider συναρμολογούνται στις εγκαταστάσεις της Pininfarina στο San Giorgio Canavese στο Torino....και όχι στο Pomigliano (όπως πχ.η 159).
ΑLFA ROMEO FORUM