Ο χρήστης cpp έγραψε:
Έδωσε το ΟΚ στους άλλους δυο που μου ζήτησαν ΑΦΜ (και να μην το θυμάστε σε βρίσκουν από το όνομα)
Εεεε, στη δική μου άδεια κυκλοφορίας φαίνεται και το ΑΦΜ μου. Γιατί πρέπει να το ζητήσουν ειδικά;
Με ρώτησε πότε πήρα το αυτοκίνητο? αν θυμάμαι πόσο?
Πήγαν στην φορολογική δήλωση του 2007 που το πήρα και βρήκαν τον κωδικό που είχα δηλώσει την αγορά και μου είπαν ακριβώς πόσο το αγόρασα και πόσο πούλησα το προηγούμενο.
OK, ναι, υποθέτω πως πάλι, από τη βάση δεδομένων του Υπουργείου Συγκοινωνιών τα βρίσκουν αν θέλουν, δεν κατάλαβα γιατί σε ρώτησαν αν θυμάσαι.
Με ρώτησαν τι δουλειά κάνω εγώ και η γυναίκα μου. Που μένω και αν θυμάμαι πόσα τμ είναι το σπίτι μου.
Εδώ είναι το μόνο φάουλ κατά τη γνώμη μου. WTF, πόσα τμ είναι το σπίτι μου;;; θα έπαιζε τέτοιου μεγέθους φορολογική απάτη και αυτός θα βαλθεί να την ανακαλύψει;
Τα άλλα, ας τα κάνουν ό,τι θέλουν. Τα νούμερα είναι πάνω στα χαρτιά, να τα εξακριβώσουν μόνοι τους. Φτάνει να τελειώσουν τον έλεγχο σε ένα δεκάλεπτο το πολύ και να μας αφήσουν στην ησυχία μας.
Αν και, αναρωτιέμαι μήπως ήταν κάτι επειδή δεν είχες αστυνομική ταυτότητα και έκαναν κάποια 'καλή' εξακρίβωση... αλλά πάλι, είχες το δίπλωμα.
Το δελτίο ταυτότητας πρέπει να το έχεις μαζί, πάντως, όπως και το δίπλωμα οδήγησης. Το λέει ο νόμος. Αν θες τέλος πάντων να είσαι 101% τυπικός... κάτι που ποτέ δε βλάπτει!