-
Ο χρήστης ioannis_margomenos έγραψε:
Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του φόρουμ για τις συμβουλές τους που μερικές από αυτές ακολουθώ αλλά και προτίθεμαι να ακολουθήσω στο μέλλον. Κατά δεύτερον δηλώνω πως δεν θέλω να συνεχίσω άλλο αυτήν την κουβέντα και να μπω σε μια χωρίς τέλος και χωρίς ουσία συζήτηση, η οποία μάλιστα γίνεται πίσω από την ανωνυμία του καθενός που μας προσφέρει το φόρουμ. Και πάλι
σας ευχαριστώ όλους σας.- Πατέρα, τα τρία ροζ μπαλάκια τα ήθελα (γκουχ-γκουχ-γκουχ-βαθιά αναπνοή)..., τα ήθελα (πνίγεται πάλι από το βήχα)..., τα ήθελα για .... (πέθανε).
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ρε Arkady, σου εξήγησε, είμαστε ανώνυμοι.
Στον Ρουβά θα το έλεγε.Ε, βέβαια δεν φτάνει που ζητάει βοήθεια πρέπει να του δώσουμε ονοματεπώνυμο,ταυτότητα,αποδεικτικό ΑΦΜ, πιστοποιητικό φρονημάτων, ομάδα αίματος κλπ κλπ. Μάλλον η μαμά θα του είπε να μην μιλάει σε αγνώστους
-
TON ρωτατε,τι μαρκα αυτοκινητο εχει το προβλημα ,και σαs γραφει στα αρχ.... του, γραψτε τον και εσειs ΣΤΑ αρχ....σαs,αμαν πια ,μαλλον το νερο φταιει και μη χειροτερααααααα. η μπαs και θελει να το πουλησει σε κανενα τυχερο εδω μεσα
-
Καλά, 6 σελίδες και ακόμη δεν σας είπε τι μάρκας αυτοκίνητο ήταν;
Ύποπτο!! -
Καλησπέρα! νέο μέλος στο πρώτο ποστ.
Θαυμάζω τα δυνατά αυτοκίνητα και παραγγέλω ένα... ετοιμοπαράδοτο στη βασική έκδοση.
Φτάνει, το σκασμένο, και με προσκαλούν να το δώ.
Από μακρυά -πριν μπω μέσα- λέω 'ωχ, δυστυχώς αυτό πρέπει να είναι', μου φάνηκε... κουρασμένο, χρώμα πεσμένο, στα τζάμια ακαθαρσίες σε δύσκολα σημεία-εσωτερικά. Δεν άνοιξα καπό, δεν έβαλα μπρος τη μηχανή. Τα καθίσματα γυμνά, χωρίς ζελατίνες. Με μια ματιά δεν παρατήρησα εμφανείς γρατζουνιές αλλά και δεν ήταν το χρώμα λαμπερό, καθρέφτης, Το φωτάκι του χώρου επιβατών καλυμμένο με ζελατίνη. Ένα αυτοκόλητο ξεκολημένο στην μπροστινή ζώνη ασφαλείας. Στο πορτ μπαγκάζ πεταμένο ένα ταλαιπωρημένο κουτί και τα πατάκια μέσα στη συσκευασία, αλλά σχισμένη τη ζελατίνη. Τα ελαστικά επίσης δεν είχαν ζωηρό χρώμα. Κατέβασα μούτρα μέχρι κάτω. Αναρωτιέμαι θα καταλάβαινα διαφορά από ένα της κούτας; Θα μπορούσε να το έχει επιστρέψει κανείς; Δεν προχώρησα. Θέλω να βεβαιωθώ ότι όντως κάτι δεν πάει καλά. Ιδέα μου; -
Χιλιομετρα δεν ειδες;
Ζητα το vin για να το ψαξεις και απο εκει.Για τι αμαξι μιλαμε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χιλιομετρα δεν ειδες;
Ζητα το vin για να το ψαξεις και απο εκει.Για τι αμαξι μιλαμε;
Όχι! δεν είδα -έπαθα ένα μικροσόκ και δεν το σκέφτηκα
Αν φαίνεται ο vin εξωτερικά, εύκολο να τον δω σήμερα κιόλας.
Ευχαρίστως θα απαντήσω στην ερώτηση ακριβώς τί αμάξι είναι
Όχι, αλήθεια θα το κάνω! μόλις διαπιστώσω τάπα (Δεν θα ήθελα να εκθέσω κάποιον άδικα) Προς το παρόν να πω ότι είναι αρκετά... 'επώνυμο') Αναμένεις λοιπόν...
...κι εγώ επίσης σχόλια όποιου άλλου χριστιανού επιθυμεί
Ευχαριστώω! -
Πως εκθέτεις κάποιον, αναφέροντας τη μάρκα ενός αυτοκινήτου; Θα τρελαθούμε τελείως εδώ μέσα...
-
Πιο καλά βρώμικο και παρατημένο στην αποθήκη παρά καθαρό και να κάνει χιλιόμετρα 'δοκιμών'.
Όταν το καθαρίσουν και το γυαλίσουν θα πάρει την όψη του καινούριου.
-
και γω το πηρα 06/2009 το αμαξι,κοιταξα απο το vin και ειχε κατασκευαστει 05/2009.αλλα οταν το εφερε το φορτηγο να το ξεφορτωσει στην αντιπροσωπεια(ναι ημουν εκει),τοαμαξι ηταν τιγκα στην σκονη!!!με ενα πλυσιμο γυαλισμα το πηρα τζιτζι!!καλο μηνα!
-
Ασε τι έπαθα εγώ... πήγα να παραλάβω το ολοκαίνουριο διθέσιό μου και είδα μια κουτσουλιά στο τζάμι. Μάρκα δε σας λέω μέχρι να επιβεβαιωθεί μέσω DNA ποιο πουλί το κουτσούλησε, για να μην εκθέσω κόσμο. Στο μεταξύ του αλλάζουν λάστιχα αυτή τη στιγμή, γιατί για ένα περίεργο λόγο είχαν βγει έξω τα λινά. Να κάηκε το πέλμα από τον ήλιο ή να υποψιαστώ τίποτε άλλο? Ευχαριστώ.
Βρωμόπουλο!
-
Μηπως τα ΠΙΣΩ λαστιχα ηταν περισσοτερο φθαρμενα????
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ασε τι έπαθα εγώ... πήγα να παραλάβω το ολοκαίνουριο διθέσιό μου και είδα μια κουτσουλιά στο τζάμι. Μάρκα δε σας λέω μέχρι να επιβεβαιωθεί μέσω DNA ποιο πουλί το κουτσούλησε, για να μην εκθέσω κόσμο. Στο μεταξύ του αλλάζουν λάστιχα αυτή τη στιγμή, γιατί για ένα περίεργο λόγο είχαν βγει έξω τα λινά. Να κάηκε το πέλμα από τον ήλιο ή να υποψιαστώ τίποτε άλλο? Ευχαριστώ.Βρωμόπουλο!
-
Γράψτε τον στα α@@@α σας, πριν σας γράψει πρώτος, όπως συνέβη και με αυτόν που ανοιξε το θέμα και δεν γνωστοποίησε ποτε μάρκα και αποτέλεσμα .
Δεν ξέρω, δεν θυμάμαι , θα ρωτήσω τη μαμά μου.....
Καραγκιόζηδες. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Γράψτε τον στα α@@@α σας, πριν σας γράψει πρώτος, όπως συνέβη και με αυτόν που ανοιξε το θέμα και δεν γνωστοποίησε ποτε μάρκα και αποτέλεσμα .
Δεν ξέρω, δεν θυμάμαι , θα ρωτήσω τη μαμά μου.....
Καραγκιόζηδες.Ναι δεν εχεις αδικο πολλοι κανουν πισω αφου αναφερουν το προβλημα (λες κι αν το γραψουν εδω θα τους κανουν ) Οπως εγινε κι εδω
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=12&t=42417 οπου καθισε κ μας εγραψε το προβλημα του, του απαντουσαμε σα και μετα πηγε κι εσβησε ολα τα ποστ!!!! -
Πέθανα στο γέλιο, φοβεροί όμως!
Αλήθεια, σας φάνηκε τόσο γραφικό; τσάμπα η ανησυχία; μακάρι! -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Πως εκθέτεις κάποιον, αναφέροντας τη μάρκα ενός αυτοκινήτου; Θα τρελαθούμε τελείως εδώ μέσα...vw
-
Η συμπεριφορά του μέλους που άνοιξε το θέμα, είναι ο προσδιορισμός του 'ατομισμού' ή του 'παρτακισμού'
Κάνω εγγραφή, δημιουργώ ένα θέμα για να ΠΑΡΩ πληροφορίες και αρνούμαι να ΔΩΣΩ...
Το ρήμα ΠΑΙΡΝΩ το κλείνω μόνο στο πρώτο ενικό...
Το ρήμα ΔΙΝΩ Μόνο στο δεύτερο ενικό και πληθυντικό...
Ε αυτό δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω ελλειπή γνώση γραμματικής.....Εγώ πήρα τις πληροφορίες μου...εσείς μπορείτε να την πατήσετε ελεύθερα, δεν θα σας εμποδίσω...μόνο εγώ πιάστηκα κορόϊδο? Ας πιαστεί και κανένας άλλος, μην νοιώθω μοναξιά...
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Η συμπεριφορά του μέλους που άνοιξε το θέμα, είναι ο προσδιορισμός του 'ατομισμού' ή του 'παρτακισμού'
Κάνω εγγραφή, δημιουργώ ένα θέμα για να ΠΑΡΩ πληροφορίες και αρνούμαι να ΔΩΣΩ...
Το ρήμα ΠΑΙΡΝΩ το κλείνω μόνο στο πρώτο ενικό...
Το ρήμα ΔΙΝΩ Μόνο στο δεύτερο ενικό και πληθυντικό...
Ε αυτό δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω ελλειπή γνώση γραμματικής.....Εγώ πήρα τις πληροφορίες μου...εσείς μπορείτε να την πατήσετε ελεύθερα, δεν θα σας εμποδίσω...μόνο εγώ πιάστηκα κορόϊδο? Ας πιαστεί και κανένας άλλος, μην νοιώθω μοναξιά...
Συμφωνώ απόλυτα!
Όχι μόνο δεν πρέπει να πιαστεί κανένας άλλος κορόϊδο, όπως λές, αλλά και να ξεσκεπαστούν όσοι καραγκιόζηδες γελάνε όλους εμάς τους αδαείς! Πρώτη θα μιλήσω αναφέροντας όχι μόνο τη μάρκα όπως έκανα πιο πάνω (ήμουν λίγο υπερβολική) αλλά και τον αντιπρόσωπο για να τον πληρώσω κι εγώ με το νόμισμα που του αξίζει... Αν θέλει να πουλάει μόνο αυτοκίνητα και όχι αξιοπιστία θα τον βοηθήσω λίγο να το προσδιορίσουμε το προϊόν του... Γκε γκε; -
Δεν μας το ανεφερες ομως.....
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Η ΟΧΙ;