-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Στο εξωτερικο υπαρχει σχεδον παντου, ειδικα αμα ειναι λιγο περιεργο το σημειο.Κανονικα αυτη η πινακιδα συνοδευεται απο το αναποδο τριγωνο παραχωρησης προτεραιοτητας .Επισης μετα απο την πινακιδα αποστασης πρεπει να ακολουθει και η κανονικη πινακιδα STOP στο ακριβες σημειο.
Μπορεις να ποσταρεις μια φωτο με αυτο που περιγραφεις διοτι πραγματικα εχω μπερδευτει.
Τι ακριβως υπαρχει στο εξωτερικο?** υποπινακιδα που να αναφερει τα ποσα μετρα υπολειπονται για να κανεις STOP?**Ακριβως αυτο που εγραψες και εχω κανει bold!:Ωστε να ειναι ο οδηγος προετοιμασμενος για το STOP και να μην υπαρχει κινδυνος να μην προλαβει να σταματησει.Συνηθως μπαινει σε 'περιεργα' σημεια,με μικρη ορατοτηα ή στροφη.
Οπως ειπα κανονικα συνδυαζεται με το αναποδο τριγωνο.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Έχω έναν συγγενή που έχει νοικιάσει διαμέρισμα με πάρκινκ στην πιλωτή. Στην πολυκατοικία υπάρχει κάποια εσωτερική διαφωνία για την νομιμότητα της θέσης, αν και αυτή αναφέρεται ρητά στο συμβόλαιο του ιδιοκτήτη και ο συγγενής μου έχει υπογράψει να πληρώνει μηνιαία για το σπίτι και τη θέση.
Η τελευταία ενέργεια των κατοίκων που διαφωνούν με την εγκυρότητα της θέσης ήταν να βάλουν... 50κιλες γλάστρες με φυτά στην θέση που έχει νοικιάσει ο συγγενής μου και όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατο να συνεχιστεί αυτή η ιστορία.
Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος δεν ασχολείται με το θέμα και ο συγγενής μου έχει απηυδήσει γιατί πληρώνει διαμέρισμα με πάρκινκ το οποίο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει. Τι ακριβώς μπορεί να κάνει;- To βράδυ, αρχίζεις να βάζεις τι γλάστρες σε άλλες θέσεις..1 κάθε φορά...
- Παρκάρεις στην θέση άλλου
3 (και καλύτερο)) Παρκάρεις στην είσοδο της πυλωτής(μέσα όμως, ώστε να μην μπορεί να σε γράψει η τροχαία) και ακολουθούν χααααααααλαλρές κουβέντες εκ μέρους σου του στύλ 'δεν βρήκα αλλού ρε παιδιά.... μισό λεπτό να κατέβω, τώωωρα τώρα ντύνομαι.....' ....
Εγώ με τον τρόπο αυτό κατάφερα ΠΟΛΛΑ.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Έχω έναν συγγενή που έχει νοικιάσει διαμέρισμα με πάρκινκ στην πιλωτή. Στην πολυκατοικία υπάρχει κάποια εσωτερική διαφωνία για την νομιμότητα της θέσης, αν και αυτή αναφέρεται ρητά στο συμβόλαιο του ιδιοκτήτη και ο συγγενής μου έχει υπογράψει να πληρώνει μηνιαία για το σπίτι και τη θέση.
Η τελευταία ενέργεια των κατοίκων που διαφωνούν με την εγκυρότητα της θέσης ήταν να βάλουν... 50κιλες γλάστρες με φυτά στην θέση που έχει νοικιάσει ο συγγενής μου και όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατο να συνεχιστεί αυτή η ιστορία.
Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος δεν ασχολείται με το θέμα και ο συγγενής μου έχει απηυδήσει γιατί πληρώνει διαμέρισμα με πάρκινκ το οποίο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει. Τι ακριβώς μπορεί να κάνει;- To βράδυ, αρχίζεις να βάζεις τι γλάστρες σε άλλες θέσεις..1 κάθε φορά...
3 (και καλύτερο)) Παρκάρεις στην είσοδο της πυλωτής(μέσα όμως, ώστε να μην μπορεί να σε γράψει η τροχαία) και ακολουθούν χααααααααλαλρές κουβέντες εκ μέρους σου του στύλ 'δεν βρήκα αλλού ρε παιδιά.... μισό λεπτό να κατέβω, τώωωρα τώρα ντύνομαι.....' ....
Οι γλάστρες επέστρεψαν ως δια μαγείας στις αρχικές θέσεις τους λίγη ώρα αφού παραδόθηκαν στους 'ταραξίες' φωτοτυπίες με τα νόμιμα συμβόλαια της πολυκατοικίας και ο δικαστικός κλητήρας τους παρέδωσε το χαρτί της κλήτευσης σε δίκη, ενώ ο δικηγόρος ενημέρωσε για τις αποζημιώσεις που θα απαιτηθούν για κατάληψη ιδιόκτητου χώρου.
Από τότε αποφεύγουν ακόμα και καλημέρα να πουν. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Στο εξωτερικο υπαρχει σχεδον παντου, ειδικα αμα ειναι λιγο περιεργο το σημειο.Κανονικα αυτη η πινακιδα συνοδευεται απο το αναποδο τριγωνο παραχωρησης προτεραιοτητας .Επισης μετα απο την πινακιδα αποστασης πρεπει να ακολουθει και η κανονικη πινακιδα STOP στο ακριβες σημειο.
Μπορεις να ποσταρεις μια φωτο με αυτο που περιγραφεις διοτι πραγματικα εχω μπερδευτει.
Τι ακριβως υπαρχει στο εξωτερικο?** υποπινακιδα που να αναφερει τα ποσα μετρα υπολειπονται για να κανεις STOP?**Ακριβως αυτο που εγραψες και εχω κανει bold!:Ωστε να ειναι ο οδηγος προετοιμασμενος για το STOP και να μην υπαρχει κινδυνος να μην προλαβει να σταματησει.Συνηθως μπαινει σε 'περιεργα' σημεια,με μικρη ορατοτηα ή στροφη.
Οπως ειπα κανονικα συνδυαζεται με το αναποδο τριγωνο.
Κατανοητο, δεν το ειχα υπ οψην μου κ μαλιστα ειναι πολυ καλη σαν συληψη ιδεας διοτι υπαρχουν πολλες διασταυρωσεις που δεν σε προδιαθετουν να σταματησεις ειται βαση τις μορφολογιας τις διασταυρωσης ειται του φαινομενου τις πινακιδος τις τελευταιας στιγμης.Αυτα στις περιπτωσεις που δεν ειναι η προσοχη του οδηγου τοσο τεταμενη οσο θα επρεπε.Μπραβο τους παντως, αρε Ευρωπη!
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Οι γλάστρες επέστρεψαν ως δια μαγείας στις αρχικές θέσεις τους λίγη ώρα αφού παραδόθηκαν στους 'ταραξίες' φωτοτυπίες με τα νόμιμα συμβόλαια της πολυκατοικίας και ο δικαστικός κλητήρας τους παρέδωσε το χαρτί της κλήτευσης σε δίκη, ενώ ο δικηγόρος ενημέρωσε για τις αποζημιώσεις που θα απαιτηθούν για κατάληψη ιδιόκτητου χώρου.
Από τότε αποφεύγουν ακόμα και καλημέρα να πουν. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Από τότε αποφεύγουν ακόμα και καλημέρα να πουν.Κρίμα... Είμαι σίγουρος ότι ο συγγενής σου δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια από τη στενοχώρια
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κρίμα... Είμαι σίγουρος ότι ο συγγενής σου δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια από τη στενοχώρια
Ναι τι να σου πω, πολύ έχει λυπηθεί το άτομο
Γενικώς τελικά επειδή τον ελληναρά τραμπούκο που είναι γαϊδουροχαρακτήρας δεν τον τσούζει τπτ άλλο παρά μόνο αν φοβηθεί πως θα στάξει χρήμα για τη μ@λ@κί@ του, συλλέγεις αποδεικτικά στοιχεία (φωτογραφίες, καταγραφή από αστυνομία) και τραβάς μια μήνυση.
Μπαίνεις στη διαδικασία να χάσεις χρόνο και χρήμα σε δικηγόρο, αλλά όταν τους έρθει το κοστουμάκι μαζεύονται και τελειώνει μια και καλή το θέμα.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα -
Είδα σε Smart τα πίσω λάστιχα είχαν πλάτος 175 και τα μπροστά 145......είναι έτσι από το εργοστάσιο τα smart;
-
Ναι τα smart φορανε διαφορετικη διασταση απο το εργοστασιο ανα αξονα.
http://cgi.ebay.de/Smart-Fortwo-MC01-Winterreifen-135-70-15-175-55-15_W0QQitemZ260491421344QQcategoryZ9892QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BIEW%252BFICS%252BUFI%26otn%3D11%26ps%3D63 -
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Είδα σε Smart τα πίσω λάστιχα είχαν πλάτος 175 και τα μπροστά 145......είναι έτσι από το εργοστάσιο τα smart;Όπως επίσης και πολλά πισωκίνητα.
-
Συνήθως συνδυάζεται και με διαφορετικό πλάτος ζάντας... μια φορά μου τις είχαν βάλει ανάποδα μπρος πίσω.... σε άλλον (στον ίδιο τον τότε μάστορά μου!) είχαν βάλει τα φαρδιά λάστιχα δεξιά και τα στενά αριστερά... κι έλεγε από μηχανή καλά πάω (μετά από αλλαγή κινητήρα και πολλών άλλων) αλλά κάτι δεν πάει καλά... εγώ που χάζευα τις καινούργιες του ζάντες το πρόσεξα και του το είπα...τρελλάθηκε...
-
Βασικα στο Smart,τα τοσο στενα λαστιχα βολευουν και γιατι χανει πρωτα προσφυση το μπροστινο μερος , και μειωνεται η αναπτυξη δυναμεων που θα μπορουσαν να προκαλεσουν ανατροπη.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Είδα σε Smart τα πίσω λάστιχα είχαν πλάτος 175 και τα μπροστά 145......είναι έτσι από το εργοστάσιο τα smart;
Όπως επίσης και πολλά πισωκίνητα.
Oχι σε πολλα!μαλλον σε ακριβα gran turismo η σε Supercars, και οτι αλλο βλεπουμε γυρω μας προκειται για μετατροπες !
-
Υπάρχει κανένας γνώστης σμαρτ? Θέλει φίλου f2 600, δίσκο/πλατώ/ρουλεμάν/τπτ άλλο? Κόστος? Κανά συνεργείο που να γνωρίζει σμαρτ?
Ενδεικτικά του είπαν σε μη εξουσιοδοτημένο => 450ε.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Υπάρχει κανένας γνώστης σμαρτ? Θέλει φίλου f2 600, δίσκο/πλατώ/ρουλεμάν/τπτ άλλο? Κόστος? Κανά συνεργείο που να γνωρίζει σμαρτ?Ενδεικτικά του είπαν σε μη εξουσιοδοτημένο => 450ε.
Σε φίλο με SMART Roadster είπαν για αλλαγή συμπλέκτη 350 € (ελπίζω να είμαι ακριβής) σε αθηναϊκό μη εξουσιοδοτημένο. Στείλε αν θέλεις π.μ. στον ίδιο ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Υπάρχει κανένας γνώστης σμαρτ? Θέλει φίλου f2 600, δίσκο/πλατώ/ρουλεμάν/τπτ άλλο? Κόστος? Κανά συνεργείο που να γνωρίζει σμαρτ?
Ενδεικτικά του είπαν σε μη εξουσιοδοτημένο => 450ε.
Σε φίλο με SMART Roadster είπαν για αλλαγή συμπλέκτη 350 € (ελπίζω να είμαι ακριβής) σε αθηναϊκό μη εξουσιοδοτημένο. Στείλε αν θέλεις π.μ. στον ίδιο ...
ok, στέλνω pm! θενκς!
-
το κομμάτι από την γέφυρα εξόδου της Εθνικής (Κηφισός) μέχρι τη διχάλα παραλιακής/Συγγρού πώς λέγεται?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το κομμάτι από την γέφυρα εξόδου της Εθνικής (Κηφισός) μέχρι τη διχάλα παραλιακής/Συγγρού πώς λέγεται?Όλη η παραλιακή λέγεται Λ.Ποσειδώνος.
-
Θέλω να πάρω έναν υδραυλικό γρύλο, καμιά φθηνή πρόταση?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Θέλω να πάρω έναν υδραυλικό γρύλο, καμιά φθηνή πρόταση?Τις προάλλες στο καρφούρ στην Πυλαία εδώ στη Θεσ/νίκη είδα μερικούς... πρέπει να έκαναν 30 ή 40 ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβώς...)
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο