-
Ο χρήστης giannis37 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους τους φιλους αυτοκινητων!
Ονομαζομαι Γιαννης, ειμαι 37 ετων και ειμαι ενας παρ ολιγο κατοχος ενος Q5 TFSI S-Tronic!
Αυτο το αναφερω γιατι σημερα μολις ακυρωσα την παραγγελια του αυτοκινητου λογω ενος 'θεματος' που προεκυψε την τελευταια στιγμη(οικογενειακου-αλλαγης προτεραιοτητων).
Παρακολουθω αυτο το θεμα στο Forum αρκετο καιρο και εχω διαβασει ολη τη θεματολογια που αφορα το Q5!Πραγματικα ειναι ενα καταπληκτικο αυτοκινητο και σας ευχομαι να τα χαιρεστε και να τα απολαμβανετε!!Δυστυχως εγω προς το παρον θα μεινω με ενα A3 1.8 tfsi sportback και ενα golf tsi 160 dsg7(το Α3 θα δινοταν για το Q5).
Μπηκα στο Forum γιατι διαβαζω οτι το Q5 εχει μεγαλο χρονο παραδοσης και σκεφτηκα οτι μπορω να βοηθησω καποιον υποψηφιο αγοραστη ουτως ωστε να μην περιμενει τοσο!Το αυτοκινητο που ειχα παραγγειλει ειναι το Q5 2.0 TFSI S-Tronic Xenon/led lava gray.
Το αυτοκινητο ερχεται στην Ελλαδα τελος Νοεμβριου.Μπορω να σας φερω σε επικοινωνια με τον εμπορο και να παρετε το αυτοκινητο με μικρο χρονο παραδοσης...
Οποιος επιθυμει μπορει να μου στειλει πμ.Φιλικα!
Τι τιμή το ανέμενες?
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω αν οι καρτες για το concert πρέπει να τελικά να είναι μόνο SD ή μπορεί να είναι και SD HC χωρητικότητας 4GB ή 8GB .
Aν καποιος έχει χρησιμοποιήσει κάποιες ας απαντήσει γιατί θέλω να πάρω μία , αλλα μόνο SDHC βρίσκω στίς γνωστές μάρκες .Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Είσαι εντελώς εκτός θέματος
Εχω 8GB SDHC Sandisc και παιζει χωρις προβλημα.
Και δεν καταλαβα γιατι αυτο το θεμα ειναι offtopic αφου αφορα το αμαξι μας..Παιδιά sorry αλλά νόμιζα πως δεν είχε σχέση με αυτοκίνητα το παραπάνω θέμα.
(Αν διάβαζες και εσύ σε θέμα του Q5 για κάρτες SD τί θα καταλάβαινες -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ονομαζομαι Γιαννης, ειμαι 37 ετων και ειμαι ενας παρ ολιγο κατοχος ενος Q5 TFSI S-Tronic!
Αυτο το αναφερω γιατι σημερα μολις ακυρωσα την παραγγελια του αυτοκινητου λογω ενος 'θεματος' που προεκυψε την τελευταια στιγμη(οικογενειακου-αλλαγης προτεραιοτητων).
Παρακολουθω αυτο το θεμα στο Forum αρκετο καιρο και εχω διαβασει ολη τη θεματολογια που αφορα το Q5!Πραγματικα ειναι ενα καταπληκτικο αυτοκινητο και σας ευχομαι να τα χαιρεστε και να τα απολαμβανετε!!Δυστυχως εγω προς το παρον θα μεινω με ενα A3 1.8 tfsi sportback και ενα golf tsi 160 dsg7(το Α3 θα δινοταν για το Q5).
Μπηκα στο Forum γιατι διαβαζω οτι το Q5 εχει μεγαλο χρονο παραδοσης και σκεφτηκα οτι μπορω να βοηθησω καποιον υποψηφιο αγοραστη ουτως ωστε να μην περιμενει τοσο!Το αυτοκινητο που ειχα παραγγειλει ειναι το Q5 2.0 TFSI S-Tronic Xenon/led lava gray.
Το αυτοκινητο ερχεται στην Ελλαδα τελος Νοεμβριου.Μπορω να σας φερω σε επικοινωνια με τον εμπορο και να παρετε το αυτοκινητο με μικρο χρονο παραδοσης...
Τι τιμή το ανέμενες?
51.195 ολα πληρωμενα(πινακιδες-τελη-μεταλικο χρωμα)
-
Ο χρήστης giannis37 έγραψε:
Τι τιμή το ανέμενες?
51.195 ολα πληρωμενα(πινακιδες-τελη-μεταλικο χρωμα)
-
εφτασε και το δικο μου Q5 .ολα πληρωμενα και περιμενω τις πινακιδες.παιζει η παραταση της εγγυησης.λετε να αξιζει η πεταμενα λεφτα;πρεπει κατι να προσεξω; ασχετος!
-
Ο χρήστης xristos68 έγραψε:
εφτασε και το δικο μου Q5 .ολα πληρωμενα και περιμενω τις πινακιδες.παιζει η παραταση της εγγυησης.λετε να αξιζει η πεταμενα λεφτα;πρεπει κατι να προσεξω; ασχετος!Ναι παίζει η παράταση της εγγύησης
Υπάρχουν διαφορές στην τιμή απο αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία.Πάρε και ενα τηλ στην alliance και ρώτα σχετικά..είχε συζητηθεί και παλαιότερα αυτό
Καλά χλμ εύχομαι -
Ο χρήστης xristos68 έγραψε:
εφτασε και το δικο μου Q5 .ολα πληρωμενα και περιμενω τις πινακιδες.παιζει η παραταση της εγγυησης.λετε να αξιζει η πεταμενα λεφτα;πρεπει κατι να προσεξω; ασχετος!Καλοριζικο κ καλοταξιδο,πολλα κ ασφαλη χλμ να εχεις
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
εφτασε και το δικο μου Q5 .ολα πληρωμενα και περιμενω τις πινακιδες.παιζει η παραταση της εγγυησης.λετε να αξιζει η πεταμενα λεφτα;πρεπει κατι να προσεξω; ασχετος!
Ναι παίζει η παράταση της εγγύησης
Υπάρχουν διαφορές στην τιμή απο αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία.Πάρε και ενα τηλ στην alliance και ρώτα σχετικά..είχε συζητηθεί και παλαιότερα αυτό
Καλά χλμ εύχομαιΠαντως Χρηστο και εγω για μικτη στην Allianz με βλεπω γιατι καλυπτει για 3 χρονια ολο το ποσο του τιμολογιου σε περιπτωση κλοπης....
-
den mou lete to MMI tou q5 mpori na peksi dvd video ...?
-
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
den mou lete to MMI tou q5 mpori na peksi dvd video ...?Καλημέρα , αν απο την παραγγελία το αυτοκίνητο έχει σύστημα ΜΜΙ navigator ή Plus ναι τότε μπορεί να παίξει DVD , με το concept όχι δεν παίζει DVD - δισκάκια , ταινία -
-
Aρκετά αναβαθμισμένω και ενδιαφέρων το καινούργιο περιεχόμεμενο του audi.gr .Αντε βρέ ανακάλυψαν επιτέλους τα ευρωπαικά πρότυπα πάμε μπροστά παιδιά .
-
Τώρα εξηγείται που πήγαν τα 850€ της αύξησης τιμής του Q5 s-tronic από πέρσι τέτοιο καιρό...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τώρα εξηγείται που πήγαν τα 850€ της αύξησης τιμής του Q5 s-tronic από πέρσι τέτοιο καιρό...Πολύ ψηλά δε τον έχει πιάσει η Audi τον άμανέ τώρα τελευταία ? Όχι 750 ευρώ αύξηση στις τιμές εν μέσω κρίσης όχι 860 ευρώ για επέκταση εγγύησης για αλλά 2 χρόνια ενώ το insignia πχ έχει 6 χρονακια απ τη μάνα του .... Δε ξέρω για εσάς εγώ αρχίζω και νοιώθω λίγο
-
Η τιμή είναι πάντα θέμα προσφοράς και ζήτησης. Αφού υπάρχει ζήτηση και μάλιστα αυξανόμενη, για ποιό λόγο να ΜΗΝ αυξήσουν τις τιμές; Αν πέσει η ζήτηση τότε να δεις τι προσφορές θα αρχίσουν...
Η Audi δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, το Q5 είναι εξαιρετικό προϊόν, όλα τα υπόλοιπα τζηπ της κατηγορίας έχουν κινητήρες μεγάλου κυβισμού-απαγορευτικό για τα νέα δεδομένα, οπότε... -
εντάξει άντε καλά για την τιμή .... Για την εγγύηση όμως τι λες ...? Επιτρέπεται ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο να έχει μόνο 2 χρόνια εγγύηση ?
-
το ίδιο ισχύει και για την εγγύηση
στην αμερική πχ που είναι μια πολύ δύσκολη αγορά για την audi η εγγύηση είναι για 4 χρονια
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Η τιμή είναι πάντα θέμα προσφοράς και ζήτησης. Αφού υπάρχει ζήτηση και μάλιστα αυξανόμενη, για ποιό λόγο να ΜΗΝ αυξήσουν τις τιμές; Αν πέσει η ζήτηση τότε να δεις τι προσφορές θα αρχίσουν...
Η Audi δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, το Q5 είναι εξαιρετικό προϊόν, όλα τα υπόλοιπα τζηπ της κατηγορίας έχουν κινητήρες μεγάλου κυβισμού-απαγορευτικό για τα νέα δεδομένα, οπότε...+1000
-
αισίως φτάνουμε τον 5ο μήνα αναμονής ...... Σε λίγο θα βγει το καινούριο μοντέλο
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
:vava: αισίως φτάνουμε τον 5ο μήνα αναμονής ...... Σε λίγο θα βγει το καινούριο μοντέλοΥπάρχουν και χειρότερα.... 6ος σε 10 μέρες...
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
:vava: αισίως φτάνουμε τον 5ο μήνα αναμονής ...... Σε λίγο θα βγει το καινούριο μοντέλο
Υπάρχουν και χειρότερα.... 6ος σε 10 μέρες...
γιατί τόσο πολύ .....??? Μη με τρομάζεις ...! Να ανοίξουμε καινούριο club το club των γκαντεμηδων ! Σοβαρά τώρα γιατί τόσο πολύ ?
AUDI Q5