-
+κωλόμπαρα και Βουλγάρες
-
βουλγάρες έχει και στην ελλάδα
-
Το Bansko είναι μια περίεργη περίπτωση. Δεν είναι Άλπεις, αλλά δεν είναι και μίζερη (χιονοδρομικά) Ελλάδα. Έχει ωραίες πίστες, Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο tree skiing αν σου κάτσουν πούδρες , και αρκετά και καλά lift που σημαίνει ότι κάνεις σκι, δεν περνάς την ημέρα σου περιμένοντας σε ουρές.
Στα αρνητικά, το χωριό που 3-4 χρόνια πριν όταν το επισκέφτηκα ήταν τριτοκοσμικό, οι τιμές που από ότι ακούω πλησιάζουν επικίνδυνα πλέον αυτές των Άλπεων, το ότι οι Βούλγαροι δεν πολυμιλάνε Ελληνικά, αλλά ούτε και Αγγλικά, και οι δρόμοι πρόσβασης που τότε ήταν πάρα πολύ κακοί. Επίσης, πρέπει να ξυπνάς νωρίς για να προλάβεις την ουρά στην τηλεκαμπίνα, αλλιώς τον πίνεις για πάαααρα πολύ ώρα. Τέλος, το φαγητό δεν μας είχε ενθουσιάσει.
Οι Βουλγάρες έχουν απίστευτα μάτια, είχα ερωτευθεί.
Για επιπλέον πληροφορίες, δες και εδώ: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=5517&hl=bansko
-
Άντε για καλο χειμώνα. πάμε γερά!
Πήρα τηλέφωνο τον λαστιχα μου να βεβαιώσω ότι υπάρχουν τα χιονοάστιχα stand by....
παράγγειλα τα καινούργια goggles adidas id2
και τώρα σκέφτομαι αν θα επενδύσω φέτος σε μπότες ή στολή (τα έχω από το 1999) Μπότες salomon και στολη killy AWT (αν και στην πάρεα με κράζουν ως λαστιχά της Michelin) -
Στολή μην πάρεις, τα 90s είναι πάλι στην μόδα!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στολή μην πάρεις, τα 90s είναι πάλι στην μόδα!Και γω για μπότες ψήνομαι αν και έχω πάρει κανα 4άρι κιλά. Βέβαια την ολόσομη την έχω βολευτεί τόσα χρόνια και δεν μου κάνει καρδιά
-
έρωτες και αηδίες
just shoot em up
Φετός μετά από απουσία δύο ετών λόγω ρήξης έσω πλαγίου συνδέσμου ο γιατρός μου έδωσε το οκ να ανέβω στις πίστες. Λεωνίδα ετοιμαζόμαστε
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Φετός μετά από απουσία δύο ετών λόγω ρήξης έσω πλαγίου συνδέσμου ο γιατρός μου έδωσε το οκ να ανέβω στις πίστες. Λεωνίδα ετοιμαζόμαστε
-
Κωνσταντίνε θα πάρω ακόμα ένα σανίδι, εγγυημένο για να μη με παίρνει η κατηφόρα ακόμα και σε γκρεμούς. Das Ding (The Thing)
(Φέτος ελπίζω να μειωθεί ο όγκος της κοιλιάς μου και να μπορώ να σκύψω και να πιάσω το σανίδι - τέρμα οι συναντήσεις)
Αυτή την απίστευτη στροφή την είδες; -
ρε συ leonp αν θές τόσο πολύ να σερνεσαι στις πίστες δεν είναι ανάγκη να έχεις και το σκι στα πόδια
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
(Φέτος ελπίζω να μειωθεί ο όγκος της κοιλιάς μου και να μπορώ να σκύψω και να πιάσω το σανίδι - τέρμα οι συναντήσεις)Oύτε για πλάκα τέτοιες κουβέντες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
(Φέτος ελπίζω να μειωθεί ο όγκος της κοιλιάς μου και να μπορώ να σκύψω και να πιάσω το σανίδι - τέρμα οι συναντήσεις)Αυτό μου θύμισε μια ταινία όπου ο Eddie Murphy έχοντας χάσει αρκετά κιλά, φωνάζει θριαμβευτικά 'YES!, I can see my dick!'
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
τέρμα οι συναντήσεις)χαχα
Λεωνίδα δεν κόβονται οι καλές συνήθειες.
Θα κάνουμε χιονοδρομία χαλαρά φέτος μην πάθουμε και τπτ.
Μερικές κατεβασιές και μετά σαλέ στα γούστα -
ελπίζω κ εγώ να πατήσω κ πάλι χιονάκι μετά από μια σεζόν....
μια άσχημη πτώση στη μαύρη στο βansko (δε βγήκε το πέδιλο)
κ to crash test με terios είναι πλεο παρελθόν κ πιστεύω σε όχι κ τόσο χαλαρές κατεβασιές
κωνσταντίνε κάνε καλή προετοιμασία ενδυνάμωση σε 4κέφαλους κ κυρίως ασκήσεις ισορροπίας κ προσαρμογής (physiootherapist speaking)καλές κατεβασιές
-
4 με 5 φορές την εβδομάδα πηγαίνω γυμναστήριο και κάθε φορά κάνω 1 ωρα ασκήσεις ποδιών
Είσαι φυσιοθεραπευτής? -
ω ναι είμαι φυσικοθεραπευτής
ευχαρίστως αν θέλεις να τα πούμε από κοντά ώστε να είσαι έτοιμος για τα βουνά
(απλά πραγματάκια θα τα κάνεις μόνος σου....όχι όμως οι κλασικές ασκήσεις γυμναστηρίου με όργανα...αυτές δεν φτάνουν για επαναφορά σε απαιτητικές αθλητικές δραστηριότητες...) -
Το Bansko είναι μια περίεργη περίπτωση. Δεν είναι Άλπεις, αλλά δεν είναι και μίζερη (χιονοδρομικά) Ελλάδα. Έχει ωραίες πίστες, Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο tree skiing αν σου κάτσουν πούδρες , και αρκετά και καλά lift που σημαίνει ότι κάνεις σκι, δεν περνάς την ημέρα σου περιμένοντας σε ουρές.Στα αρνητικά, το χωριό που 3-4 χρόνια πριν όταν το επισκέφτηκα ήταν τριτοκοσμικό, οι τιμές που από ότι ακούω πλησιάζουν επικίνδυνα πλέον αυτές των Άλπεων, το ότι οι Βούλγαροι δεν πολυμιλάνε Ελληνικά, αλλά ούτε και Αγγλικά, και οι δρόμοι πρόσβασης που τότε ήταν πάρα πολύ κακοί. Επίσης, πρέπει να ξυπνάς νωρίς για να προλάβεις την ουρά στην τηλεκαμπίνα, αλλιώς τον πίνεις για πάαααρα πολύ ώρα. Τέλος, το φαγητό δεν μας είχε ενθουσιάσει.
Για επιπλέον πληροφορίες, δες και εδώ: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=5517&hl=bansko
Χρήστο αφού έχεις πάει θα ξέρεις αν έχει πιστες για αρχάριους (εμπειρία ουσιαστικά ανύπαρκτη για κάποιους). Υπάρχουν?
Επίσης προβληματίζομαι αν θα τη βγάλω καθαρή με τα πανιά αντί για αλυσίδες στο αυτοκίνητο και για το θέμα των κλοπών που ακούγεται ότι παίζει. Τι λές?
-
Έχει πολύ κόσμο (και στις πίστες) και ΤΡΕΧΟΥΝ, ιδίως κάτω-κάτω που μαζεύονται οι πίστες.
Πρόσεξε να μη πέσει κανένας επάνω σου. -
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Το Bansko είναι μια περίεργη περίπτωση. Δεν είναι Άλπεις, αλλά δεν είναι και μίζερη (χιονοδρομικά) Ελλάδα. Έχει ωραίες πίστες, Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο tree skiing αν σου κάτσουν πούδρες , και αρκετά και καλά lift που σημαίνει ότι κάνεις σκι, δεν περνάς την ημέρα σου περιμένοντας σε ουρές.
Στα αρνητικά, το χωριό που 3-4 χρόνια πριν όταν το επισκέφτηκα ήταν τριτοκοσμικό, οι τιμές που από ότι ακούω πλησιάζουν επικίνδυνα πλέον αυτές των Άλπεων, το ότι οι Βούλγαροι δεν πολυμιλάνε Ελληνικά, αλλά ούτε και Αγγλικά, και οι δρόμοι πρόσβασης που τότε ήταν πάρα πολύ κακοί. Επίσης, πρέπει να ξυπνάς νωρίς για να προλάβεις την ουρά στην τηλεκαμπίνα, αλλιώς τον πίνεις για πάαααρα πολύ ώρα. Τέλος, το φαγητό δεν μας είχε ενθουσιάσει.
Χρήστο αφού έχεις πάει θα ξέρεις αν έχει πιστες για αρχάριους (εμπειρία ουσιαστικά ανύπαρκτη για κάποιους). Υπάρχουν?
Επίσης προβληματίζομαι αν θα τη βγάλω καθαρή με τα πανιά αντί για αλυσίδες στο αυτοκίνητο και για το θέμα των κλοπών που ακούγεται ότι παίζει. Τι λές?
περιεργο πραγμα τα πανια,πολυ καλυτερα στο μαλακο χιονι,αλλα στον παγο,αστα να πανε
καλυτερα να μην πηγαινεις πανω στις γραμμες των προηγουμενων γιατι πιανουν παγο και το αμαξι γυριζει σε χρονο dt,εγω παω λιγο πιο αριστερα η δεξια που εχει μερικους ποντους χιονι ο δρομος και ειναι μια χαρα -
Οι παιδικές τους εχουν κλίση δεν είναι σαν τις δικές μας φλατ.
Βάλε χειμερινά ελαστικά.
Όταν ήταν να πρωτοπάω το 2005 με αυτοκίνητο είχα ένα polo και είχα και γω τον ίδιο φόβο με σένα , της κλοπής. Πήγα με εκδρομικό και είδα μεταξύ των κοινών αραγμένα παντού x5, cayenne κλπ ακριβά αυτοκίνητα με ελληνικές πινακίδες. Καταλαβαίνεις πόσο χαζός ένιωσα
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?