-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Πήγα τελικά στο εν λόγω συνεργείο και οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Πολύ σωστοί -
Μετά από 6 χρόνια και σχεδόν 100.000 χιλιόμετρα φαινεται οτι έχω το πρωτο πρόβλημα με το Puntάκι...(1.2 16v-80)...
Μου άναψε λαμπάκι 'μηχανής' , η οθόνη γράφει 'Engine Failure' και παρόλο που πηγαίνει ακουγεται σαν 3-κύλινδρο.... ελπίζω να βρώ κάποιο συνεργείο διαθέσιμο αυριο πρωι να το πάω
Καμιά ιδέα πως μπορώ να δώ από το διαγνωστικό τι τρέχει ;
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Μετά από 6 χρόνια και σχεδόν 100.000 χιλιόμετρα φαινεται οτι έχω το πρωτο πρόβλημα με το Puntάκι...(1.2 16v-80)...Μου άναψε λαμπάκι 'μηχανής' , η οθόνη γράφει 'Engine Failure' και παρόλο που πηγαίνει ακουγεται σαν 3-κύλινδρο.... ελπίζω να βρώ κάποιο συνεργείο διαθέσιμο αυριο πρωι να το πάω
Μπουζοκαλωδια;
-
Μετά από 6 χρόνια και σχεδόν 100.000 χιλιόμετρα φαινεται οτι έχω το πρωτο πρόβλημα με το Puntάκι...(1.2 16v-80)...Μου άναψε λαμπάκι 'μηχανής' , η οθόνη γράφει 'Engine Failure' και παρόλο που πηγαίνει ακουγεται σαν 3-κύλινδρο.... ελπίζω να βρώ κάποιο συνεργείο διαθέσιμο αυριο πρωι να το πάω
Για μπουζοκάλωδα σε κόβω!! Μικρό το κακό! Μπορεί να μην χρειάζονται καν αντικατάσταση παρά μόνο καθάρισμα γιατί πιάνουν μάκα!
-
Λέτε να είναι μόνο μπουζοκαλώδια ??... μακάρι να είναι κάτι τόσο απλό..
Πάντώς έχω ακούσει οτι τα μπουζοκαλώδια ειναι συνηθισμένο πρόβλημα ...
-
Πολλαπλασιαστης η μπουζοκαλωδια... τα επαθα και τα 2
-
Μου είχε κάνει για λίγο κάτι μπερδμέτα η μηχανή πριν 1 εβδομάδα αλλά νόμισα οτι ήταν από κακη βενζίνη γιατί αμέσως έβαλα μια δόση 100στάρας και έφυγαν...
Μάλλον ήταν συμπτωση...Κατέβηκα πριν 10 λεπτά και καθαρισα τα μπουζοκαλώδια (προς τον πολλαπλασιαστη) και τα ξανα-εβαλα αλλα δεν έιδα διαφορά... αυριο συνεργείο..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μετά από 6 χρόνια και σχεδόν 100.000 χιλιόμετρα φαινεται οτι έχω το πρωτο πρόβλημα με το Puntάκι...(1.2 16v-80)...
Μου άναψε λαμπάκι 'μηχανής' , η οθόνη γράφει 'Engine Failure' και παρόλο που πηγαίνει ακουγεται σαν 3-κύλινδρο.... ελπίζω να βρώ κάποιο συνεργείο διαθέσιμο αυριο πρωι να το πάω
Για μπουζοκάλωδα σε κόβω!! Μικρό το κακό! Μπορεί να μην χρειάζονται καν αντικατάσταση παρά μόνο καθάρισμα γιατί πιάνουν μάκα!
Ευτυχώς τελικά ήταν μόνο 1 καμένο μπουζί. Αλλάχτηκαν και τα 4 όπως επίσης και τα μπουζοκαλώδια για προληπτικούς λόγους και τώρα το όχημα είναι μια χαρά
-
Εγκατέλειψα την παλιά αγάπη ( Punto του 2001 με 307000km ) για να συμβιώσω πλέον με ένα Bravo t-jet 150 από τον Ιούλιο του ΄09.
Αν κάποιοι φίλοι εδω έχουν κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με το αυτοκίνητο θα ήθελα να τις δω.... -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Εγκατέλειψα την παλιά αγάπη ( Punto του 2001 με 307000km )Πλασιε?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εγκατέλειψα την παλιά αγάπη ( Punto του 2001 με 307000km )
Πλασιε?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/425752/
Μακάρι και το δικό μου να φτάσει το 307Κ...
-
Φλάντζες κ μοτέρ τιμονιού να χεις κ όλα γίνονται...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Φλάντζες κ μοτέρ τιμονιού να χεις κ όλα γίνονται... -
...οχι καμία σχέση με περιοδεύων πωλητή. Αγάπη για οδήγηση αλλά και ανάγκες επικοινωνίας ηταν αυτές που δημιούργησαν τα 307000 κμ στο Punto.
Ηδη το Bravo από τα τέλη Ιουλίου συμπλήρωσε σήμερα τα 10000 χιλιομετρα. (λάδια αλλάχθηκαν ηδη).
Φυσικά με τη...Μόνικα (όπως ειδα να αποκαλουνται τα Bravo ) ζω μεγάλο... και ας κοπανάει λιγο ο πισω ημιακαμπτος! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Εγκατέλειψα την παλιά αγάπη ( Punto του 2001 με 307000km ) για να συμβιώσω πλέον με ένα Bravo t-jet 150 από τον Ιούλιο του ΄09.
Αν κάποιοι φίλοι εδω έχουν κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με το αυτοκίνητο θα ήθελα να τις δω....δεν μας λες εσυ τις δικες σου παρατηρησεις μιας και εχεις κανει και 10000 χιλ?
-
....ρτησηοιπον , συνολικα ευχαριστημένος σε σχέση με όσα πλήρωσα και όσα περιμενα να 'εισπράξω'. Εμφάνιση : ενα απο τα ομορφότερα αμαξώματα στην κατηγορία , ειδικα στην έκδοση Sport (εκνευριστικά τα έντομα που αυτοκτονούν στο λευκό του χρώμα).
Εσωτερικό : Πολυ καλή θέση οδήγησης , εργονομικό εσωτερικό με μικρές ατέλειες , σχετικά ποιοτική αίσθηση.Η άνεση πίσω όχι και το δυνατό σημείο του χώρου επιβατών.Πορτ παγκαζ ικανοποιητικότατο.
Κινητήρας : ναι έχει 150+ αλογάκια και τα δείχνει , μπορείς να τα εκμεταλευτείς και να παρακάμψεις όλους και όλες τις που είναι σιγουρο οτι θα συναντησεις.Σαφώς καταναλώνει , ιδίως αν εισαι με το κουμπάκι του Sport μόνιμα πατημένο. Δεν θα πέσει πάντως ο προυπολογισμός έξω με 2 λίτρα επιπλέον στα 100 χιλιομετρα.
Ανάρτηση : δεν συμπαθεί τις εγκάρσιες ανωμαλίες στριβει ομως ικανοποιητικα.
Φρένα : δεν τα χρειάστηκα ακόμα.....ευτυχώς δεν χρησιμοποιω πολύ το μεσαίο πεντάλ.
Ναι μπορώ στην εθνικη οδό με 4 άτομα και αποσκευές και λιγο πριν τα 200 κοντερίσια να ανάψω φλας σε προπορευόμενη 200αρα Μercedes.
Ναι πολυ ικανοποιημένος απο τα εργοστασιακά Xenon.
Τι με χαλάει?..ολη αυτη η αντιπαράθεση με το Gof! ....εγώ είμαι με τη Μόνικα -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Φλάντζες κ μοτέρ τιμονιού να χεις κ όλα γίνονται...
Φλάντζα αλλάξαμε , επεξεργαστήκαμε και λιγο το καπάκι....(αυτα παθαίνεις αν αφηνεις χωρίς υγρα το ψυγείο)....μοτερ τιμονιού όχι...παρουσιαστηκε στα 300000 χιλιομετρα αλλά ηδη ζαχαρωνα το Bravo.
-
Το Σάββατο άλλαξα το χαλασμένο μοτεράκι πλυστικού τζαμιών στο seicento το οποίο πάει μαζί με το δοχείο, κόστος ......... 100 ευρώ
-
Μια βοήθεια παιδιά από κατόχους panda τετρακίνητου η και από όποιον γνωρίζει...
Ενδιαφέρομαι για χιονολάστιχα στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο(panda 1.2 4x4) αλλά δεν ξέρω πια είναι η πιο σωστή διάσταση σε ζάντες 14''
Εγώ σκέφτομαι για 175/70/14 ή 165/70/14
Τι λέτε??
Από όσο είδα το συγκεκριμένο στο σάιτ της φίατ με 165/70/14 και το δικό μου φοράει 185/65/14 -
παιδια εχω παραγγηλει ενα Bravo πριν δυο μηνες(στις 22-09-09) και μου δωσανε πιθανη ημερ. παραδοσης 22-11-09. αλλα με τα τωρινα δεδομενα μαλλον δεν θα το εχω πριν τις αρχες Δεκεμβριου. παιζει να μου δωσει η Fiat κανα αυτοκινητο εξυπηρετησης μεχρι να ερθει? Ειναι 'υποχρεωμενη' να μου δωσουν? τι εχει συμβει σε αναλογες περιπτωσεις σε καποιον απο εσας?
FIAT FORUM