-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν ριξει μπουνια σε full face κρανος αρκετα δυνατη για να κανει ζημια, εχει σπασει δαχτυλα. Επισης δεν παιζει να πετυχει σαγονι απο κατω χωρις να παρει το χερι του στο χερι απο το υποσιαγωνο.Η προσφορα μου για πειραματοζωο ισχυει, απο κει και περα οτι κ να μου λετε, .
καλα δαχτυλα δε θα σπασει μαλλον το παρακατω κοκαλο θα σπασει το οποιο δεν ισιωνει μετα ποτε και ποναει για αρκετο καιρο..
(ναι εχω ριξει μπουνια σε τοιχο )κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου..δεν του κλανει μια με κρανος. το μονο που μπορει να εγινε αν ειναι τοσο τεραστιος (και σημαντικα πιο τεραστιος και δυνατος απο τον αλλο) ειναι να του εριξε μια ματσολα και να τον εριξε κατω.. αυτο γινεται.
μπουνια με δυναμη πανω σε κατι τοσο σκληρο το οποιο υποτιθεται οτι θα σε προστατεψει οταν πεσεις στην ασφαλτο ή πανω σε κανα πεζοδρομιο ασκωντας δυναμεις πολλαπλασιες τις οποιοασδηποτε μπουνιας ειναι αυτοκαταστροφη και περιμενω καποιος που ειναι μποξερ να γνωριζει πολυ καλα τι μπορει να παθουν τα γυμνα χερια σου ακομα και στη μουρη καποιου (πχ κουτελο)
αρα δεν νομιζω και ο ιδιος να εριχνε μπουνια σε κρανος -
Πριν λίγο, κινούμαι σε μονόδρομο με μία λωρίδα και παρκαρισμένα δεξιά αριστερά. Έρχεται αρκετά πιο πίσω ντελιβεράς, ακράνωτος κλασσικά. Ανάβω φλας για να στρίψω σε στενό αριστερά και παρατηρώ τον ντελιβερά που έρχεται και μου κολλάει στο πόντο.
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ, πάει να χωθεί από αριστερά, ενώ έχω ανάψει αριστερό φλας και έχω αρχίσει να φρενάρω και να παίρνω το αριστερό τμήμα του δρόμου, μερικά μέτρα πριν τη διασταύρωση. Τελικά το κόβω δεξιά και ακινητοποιούμαι γιατί αν δεν το έκανα αυτό θα τον έλιωνα ανάμεσα στα σταθμευμένα και το δικό μου, αφού την ώρα που θα έπρεπε να στρίψω όλο το τιμόνι αριστερά, αυτός βρισκόταν λίγο πιο μπροστά από τη πίσω ρόδα μου..
Ψιλοσταματάει δίπλα μου, του κάνω το διεθνές σήμα 'αγάπα εαυτόν' φωνάζοντας οτι έχω βγάλει φλας εδώ και ώρα κάτι πάει να πει, αλλά συνεχισε ευθεία. Να φανταστείτε σταμάτησα πιο κάτω για να ελέγξω αν ανάβει το ρημάδι..Ζώο λοιπόν.
Ζώα επίσης οι 'ανάπηροι' που είχαν πιάσει τις αντίστοιχες θέσεις πάρκινγκ στο Lidl Βύρωνα, όπως και η κυράτσα και ο πρίμιουμ που πάρκαραν σα καθυστερημένοι σε 2 θέσεις αντί για μία. Τουλάχιστον είδα μια κοπέλα με Nissan Note που είχε αναμένα τα θέσης και άναψε φλας για να βγεί από τη θέση πάρκινγκ.. -
-
μάλλον στον skye θα κανονίσω ραντεβού και όχι στον kacey
το κέντρο ισοροπίας σου είναι στο κεφάλι και δεν καταλαβαίνει από κράνη.αν διαταράξεις την ισοροπία,ο άλλος πέφτει.τόσο απλά (για κάποιους)
τέλος πάντων, επειδή ο άλλος του έκανε και μήνυση (του έδωσαν την πινακίδα) δεν αναφέρω τίποτα άλλο. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
επιτέλους+1.
Κάθε αρχή και δύσκολη. Ας ελπίσουμε ότι δε θα μείνουμε στο 'ήμισυ του παντός'!
-
Φορτηγό «βόμβα» ταξίδευε με 1.500 επιβάτες για Κρήτη
Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2009, 17:52
6.500 γκαζάκια – φιαλίδια, 500 λίτρα κηροζίνης και 30 τρίλιτρα δοχεία υγραέριο μετέφερε ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος μπήκε από το λιμάνι του Πειραιά στο πλοίο με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης. Μόνο που μαζί με αυτό το φορτηγό «βόμβα» ταξίδευαν και άλλοι 1.500 επιβάτες.
Οι λιμενικές Αρχές που εντόπισαν το επικίνδυνο φορτηγό στην Κρήτη δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν την ποσότητα υγραερίου που μετέφερε, καθώς μια ανάφλεξη ήταν αρκετή για τα χειρότερα.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, τα φορτηγά που μεταφέρουν επικίνδυνες – εύφλεκτες ύλες δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουν με επιβατηγά πλοία, κάτι που, όπως φαίνεται, αγνόησε ο οδηγός του φορτηγού και αποφάσισε να φτάσει πιο γρήγορα στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Το φορτίο κατασχέθηκε από τις λιμενικές Αρχές και ο οδηγός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.
-
Ζώα επίσης οι 'ανάπηροι' που είχαν πιάσει τις αντίστοιχες θέσεις πάρκινγκ στο Lidl Βύρωνα, όπως και η κυράτσα και ο πρίμιουμ που πάρκαραν σα καθυστερημένοι σε 2 θέσεις αντί για μία. Τουλάχιστον είδα μια κοπέλα με Nissan Note που είχε αναμένα τα θέσης και άναψε φλας για να βγεί από τη θέση πάρκινγκ..
Εχω πλακωθεί και εγώ με ζώο σε πάρκινγκ του lidl και παλι(στον Εύοσμο θεσσαλονίκης) για ίδιο θέμα διπλή θέση.
Τότε είχα και την γυναίκα μου έγκυο στον 6ο μήνα. Δεν ήθελα να πάω να το αφήσω στις θέσεις των αναπήρων αν και θεωρητικά μπορούσα και επέλεξα να παρκάρω κανονικά, αλλα έλα μου που το ζώο με ίδιο αμάξι(octavia) είχε παρκάρει αρες μαρες κουκουνάρες.
Αφησα την γυναίκα μου να κατέβει, και κόλλησα την δεξιά μου πλευρά στην αριστερή της ώστε να μην προεξέχω εγώ απο την θέση μου.
Πήγαμε κάναμε τα ψώνια μας και την ώρα που ξεφορτώναμε(φέτα που λέει και η διαφήμιση) τα ψώνια μας στο πορτ-μπαγκαζ να σου και η όμορφη που έρχεται, και με τσαμπουκά με προστάζει να πάρω το αμάξι για να μπορέσει να επιβιβαστεί.
Της λέω να μην παρκάριζες έτσι, τώρα θα περιμένεις να ξεφορτώσω αλλιώς αμα θες μπες απο την θέση του συνοδηγού.
Δεν άντεξε, μπήκε τελικά απο την θέση του συνοδηγού(ήταν και χοντρή να πάρει-πως χώρεσε) και βάζωντας μπρος άρχισε να με καντιλιάζει. Δεν την πολυέδωσα σημασία.
Πριν φύγει μου πετάει και το άσχετο μεν κορυφαίο δε. Χάλια εδώ τα μέρη σας, δεν ξεναψωνίζω απο εδώ.
Να φύγεις κυρά μου να πας αλλού αμα δεν σου αρέσουμε -
ΖΩΑ ΟΣΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΙΤΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ.ΑΙΣΧΟΣ.
-
Το λαος ξέχασες
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το λαος ξέχασες -
-
Ζωο μια χοντρη με ενα Mazda 6 που παρκαρε στο λερου μερλιν στο αεροδρομιο σε διπλη θεση (διαγωνια) και ειχε την απαιτηση να ξεπαρκαρω για να μπορεσει να βγει! Την αφησα να με βριζει οσο φορτωνα το αμαξι και μολις μπηκα για να βαλω μπρος και εκανα το κλασσικο τσεκ μου λεει: τι εγινε θα φυγεις ποτε για να βγω? Τοτε βγηκα απο το αμαξι και την αφησα να κουρευεται, παλιογ^%$&^%**& κυρατσα καθομουν εξω και απλα την ακουγα και γελαγα . Επισης πριν λιγο μια αχρηστη κοπελα Ζωον οδηγος με ενα Smart η οποια ειχε βαλει xenon στο car-ο της και μου αλλαξε τα φωτα . (ημουν πεζος) Θα κουβαλαω απο δω και περα τη μασκα που εχω για την ηλεκτροκολληση!
-
Ζωντόβολο με Prius έχει διπλοπαρκάρει με αλάρμ και τη στιγμή που έχω φτάσει στο πίσω φτερό του αρχίζει να βγαίνει χωρίς να μπει στον κόπο να σβήσει τα αλάρμ - βγάλει φλας - ελέγξει, το γλιτώνουμε στο ένα εκατοστό τον αγριοκοιτάζω και αντί να πει συγγνώμη μου λέει εσύ ερχόσουν από πίσω έπρεπε να προσέξεις ότι ετοιμαζόμουν να βγω Ναι ρε έχω και κάρτα μέλους στο μέντιουμclub.gr
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ζωντόβολο με Prius έχει διπλοπαρκάρει με αλάρμ και τη στιγμή που έχω φτάσει στο πίσω φτερό του αρχίζει να βγαίνει χωρίς να μπει στον κόπο να σβήσει τα αλάρμ - βγάλει φλας - ελέγξει, το γλιτώνουμε στο ένα εκατοστό τον αγριοκοιτάζω και αντί να πει συγγνώμη μου λέει εσύ ερχόσουν από πίσω έπρεπε να προσέξεις ότι ετοιμαζόμουν να βγω Ναι ρε έχω και κάρτα μέλους στο μέντιουμclub.grΚαι μονο του οτι επελεξε prius δειχνει τι ζωον ειναι
-
ασημί μεγκάν γκάμπριο,χωρίς πινακίδες,μπαίνοντας από τον παράδρομο στην Συγγρού,θεώρησε περιττό να σταματήσει, ενώ με είχε δει.προτίμησε να αφήσω τα μισά τακάκια μου. πολύ μαγκιά να'ουμε
κάργα αυτοκτονικό και δολοφονικό,αυτό που έκανε νεαρός οδηγός άσπρου παλιού ρόβερ 414 (τα φώτα απο τα πίσω φανάρια του μετα βίας διακρίνονταν,ήταν πολύ αχνά).όντας στην μεσαία της βουλιαγμένης,αποφάσισε ότι ήθελε να στρίψει αριστερά στην αλίμου,8-10μ πριν το φανάρι!κοκκάλωσε το φέρετρο,περίμενε να περάσει άλλο αυτοκίνητο απο την αριστερή και μετά έκοψε κάθετα (χωρίς φλας) το ρεύμα και μπήκε στο άνοιγμα για αριστερά.
μέσα είχε άλλα 4 άτομα 18-20 ετών.όλα αυτά (και άλλα πολλά) μετά τις 02.00 χθες.
-
Καθημερινό φαινόμενο στο συγκεκριμένο σημείο. Το Ka και το Polo μπροστά του έχουν κλείσει εντελώς το πεζοδρόμιο (το Getz μάλλον δεν είναι σε πεζοδρόμιο, αλλά σε χώρο εντός της οικοδομικής -σωστά το λέω; - γραμμής).
Την οδηγό του Polo την πέτυχα το απόγευμα φεύγοντας από τη δουλειά. Περνώντας από δίπλα της τής είπα 'ωραία παρκάρισμα, δεν ενοχλείτε καθόλου' κι η αγελάδα γέλασε σα χαζή. Μάλλον δεν ήξερε τι να πει*...
*: Αν, όμως, είχε έρθει το 100 (μετά το τηλεφώνημα που είχα κάνει το πρωί) και είχε φάει το ροζ χαρτάκι, θα βλέπαμε ποιος θα γελούσε καλύτερα
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ζωντόβολο με Prius έχει διπλοπαρκάρει με αλάρμ και τη στιγμή που έχω φτάσει στο πίσω φτερό του αρχίζει να βγαίνει χωρίς να μπει στον κόπο να σβήσει τα αλάρμ - βγάλει φλας - ελέγξει, το γλιτώνουμε στο ένα εκατοστό τον αγριοκοιτάζω και αντί να πει συγγνώμη μου λέει εσύ ερχόσουν από πίσω έπρεπε να προσέξεις ότι ετοιμαζόμουν να βγω Ναι ρε έχω και κάρτα μέλους στο μέντιουμclub.grΕτσι ακριβος εσκασα την περασμενη βδομαδα πανω σε μια καριολα.....
Ειμαι με το ποδιλατακι μου και βολταρω. Κατηφοριτσα και προσπαθω να συνελθω απο την ανηφοριτσα που μ εφερε εκει....
Βλεπω 200μ ποιο κατω μια καριολα να μπαινει στ αμαξι της. Μια BMW 520, χωρις πινακιδες, γιατι ηταν παρκαρισμενο πανω σε ραμπα.
Οταν την πλησιασα, παει να ξεπαρκαρει χωρις να κοιταξει, τιποτα και κανεναν και βγαζει την μιση μουρι εξω.
Φρεναρω, την βλεπω απο τον καθρευτι οτι τελικα με κοιταει και λεω οτι με ειδε, ολα ΟΚ.
Αμ δε.....
Μολις την εφτασα -στο υψος της πισω πορταςπεριπου- ξεκιναει!
Γερνω το ποδιλατο αριστερα, 'βγαζω' δεξι γονατο για ισορροπια και κοπαναω μ αυτο τον καθρευτι της και το μπροστα φτερο της.
Ε.... σταματω και της αρχηζω κατι Γαλλικα με το γαμω μπροστα μπας και νιωσει....
Τιποτα....
Ξεκιναει και φευγει λες και δεν εγινε τιποτα...
Εφαγε και μια καλη κλοτσια στο πισω φαναρι, το οποιο εφυγε ολοκληρο -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ζωντόβολο με Prius έχει διπλοπαρκάρει με αλάρμ και τη στιγμή που έχω φτάσει στο πίσω φτερό του αρχίζει να βγαίνει χωρίς να μπει στον κόπο να σβήσει τα αλάρμ - βγάλει φλας - ελέγξει, το γλιτώνουμε στο ένα εκατοστό τον αγριοκοιτάζω και αντί να πει συγγνώμη μου λέει εσύ ερχόσουν από πίσω έπρεπε να προσέξεις ότι ετοιμαζόμουν να βγω Ναι ρε έχω και κάρτα μέλους στο μέντιουμclub.gr
Ετσι ακριβος εσκασα την περασμενη βδομαδα πανω σε μια καριολα.....
Ειμαι με το ποδιλατακι μου και βολταρω. Κατηφοριτσα και προσπαθω να συνελθω απο την ανηφοριτσα που μ εφερε εκει....
Βλεπω 200μ ποιο κατω μια καριολα να μπαινει στ αμαξι της. Μια BMW 520, χωρις πινακιδες, γιατι ηταν παρκαρισμενο πανω σε ραμπα.
Οταν την πλησιασα, παει να ξεπαρκαρει χωρις να κοιταξει, τιποτα και κανεναν και βγαζει την μιση μουρι εξω.
Φρεναρω, την βλεπω απο τον καθρευτι οτι τελικα με κοιταει και λεω οτι με ειδε, ολα ΟΚ.
Αμ δε.....
Γερνω το ποδιλατο αριστερα, 'βγαζω' δεξι γονατο για ισορροπια και κοπαναω μ αυτο τον καθρευτι της και το μπροστα φτερο της.
Ε.... σταματω και της αρχηζω κατι Γαλλικα με το γαμω μπροστα μπας και νιωσει....
Τιποτα....
Εφαγε και μια καλη κλοτσια στο πισω φαναρι, το οποιο εφυγε ολοκληροΑφου δεν επαθες τιποτα με την κ^$#&^%λα επρεπε να σπαγες τον καθρεφτη Τωρα θα κουβαλαω τα κλειδια για να τους τα χαραζω!!!
-
Ρε Παπαδοπουλε, κοψε τα ναρκωτικα ή ελα απο εδω να σου δωσω δικα μου καλα, που δεν σε πειραζουν στο κεφαλι...
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
μάλλον στον skye θα κανονίσω ραντεβού και όχι στον kacey
το κέντρο ισοροπίας σου είναι στο κεφάλι και δεν καταλαβαίνει από κράνη.αν διαταράξεις την ισοροπία,ο άλλος πέφτει.τόσο απλά (για κάποιους)
τέλος πάντων, επειδή ο άλλος του έκανε και μήνυση (του έδωσαν την πινακίδα) δεν αναφέρω τίποτα άλλο.Αγαπητε (ε? εχω τις καλες μου σημερα?), οταν γραφει καποιος 'ο συναδελφος μου ειναι γομαρι πρωην μποξερ κ εριξε μια σε καποιον που φοραγε κρανος κ τον ξαπλωσε κατω', η μονη λογικη υποθεση που κανει ο οποιοσδηποτε ειναι οτι ισχυριζεται ο καποιος οτι εριξε μπουνια σε κρανος κ ξαπλωσε κατω τον κρανοφορο, το οποιο οπως καταλαβαινεις δεν παιζει.
Ζωο κ εγω που μου πηρες λιγες μερες για να καταλαβω οτι ο λογος που με εβριζαν κ παραλιγο να με πατησουν καθε φορα που εστριβα αριστερα με το παπι, ηταν οτι απλα δεν υπηρχε πισω φλας, ειχε σπασει+ξεριζωθει ολος ο μηχανισμος . Τι διαολο...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αμ δε.....
Τιποτα....
Εφαγε και μια καλη κλοτσια στο πισω φαναρι, το οποιο εφυγε ολοκληροΚαλως ηλθες στον θαυμαστο ''αορατο'' κοσμο των 2 τροχων
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]