-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
**Καταπληκτική προσέγγιση του θέματος **
Μπράβο στην Volvo .
Η ποιότητα της εταιρείας και η διαφορετικότητα της στο maximum.Όσο για τον Esref Armagan απλά συγχαρητήρια .
Εντυπωσιάστηκα!
Κάπως έτσι θα ήθελα να λειτουργούσε η Volvo από το πρώτο S60, C30, σειρές XC!
Και έχω την ... 'υποψία' ότι το τελικό προιόν θα με ενθουσιάσει! -
any news??
γνωριζουμε για επισημο λανσαρισμα??? εστω στο περιπου???
-
Geneva 2010
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Geneva 2010μαρτιο, που σημαινει οτι μεχρι το πασχα ερχεται....
-
Ισως τα ΜΥ10.5 να φτασουν στις εκθεσεις και για test drive αλλα μαλλον ως ΜΥ11 θα μπει μπροστα η παραγωγη (Ιουνιο και μετα)
-
Aρχές καλοκαιριού αρχίζει η παραγωγή, δυστυχώς δε θα είναι διαθέσιμο από το Πάσχα....
-
Τελικό ή κανένα photoshop?
Κουκλί!!!
Φώτο από πίσω έχουμε?
-
από το πλάι μου αρέσει .... από μπροστά ΟΧΙ. Τώρα αν δεν το δεις από κοντά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το πως πραγματικά μοιάζει, ή αν η volvo έχει κάνει εκπτώσεις ποιότητας κατασκευής.
λιγότερο επαναστατικό ίσως από τον προκάτοχο του. Για εμένα, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η πορεία του, αν μπορεί τεχνολογικά, να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό Α4/C/3 σε καλύτερες τιμές και με καλύτερες επιδόσεις.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τελικό ή κανένα photoshop?Κουκλί!!!
Φώτο από πίσω έχουμε?
Είναι επίσημες φωτογραφίες που δόθηκαν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα σήμερα. Φωτό από πίσω έχουμε αν ψάξεις λίγο σε προηγούμενες σελίδες αλλά δεν είναι επίσημες...
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
από το πλάι μου αρέσει .... από μπροστά ΟΧΙ. Τώρα αν δεν το δεις από κοντά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το πως πραγματικά μοιάζει, ή αν η volvo έχει κάνει εκπτώσεις ποιότητας κατασκευής.λιγότερο επαναστατικό ίσως από τον προκάτοχο του. Για εμένα, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η πορεία του, αν μπορεί τεχνολογικά, να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό Α4/C/3 σε καλύτερες τιμές και με καλύτερες επιδόσεις.
Το χρώμα είναι που μπερδεύει και ξενίζει λίγο. Αλλά η Volvo σε έρευνα που έκανε βρήκε ότι οι αγοραστές με οικονομική επιφάνεια προτιμούν αυτό έναντι πολλών άλλων αλλάζοντας στάση απέναντι στα άλλα χρώματα. Ίσως αυτό να συμβαίνει κυρίως στις ΗΠΑ μιας και στην Ευρώπη αυτό θα που μονοπωλήσει το ενδιαφέρον είναι το V60 όταν αυτό παρουσιαστεί.....
-
----- ΠΩΛΕΙΤΑΙ ------***
| ** Volvo s60 2.0t momentum |
** -------------------------Να το βάλω ή να περιμένω ?
Πότε ανοίγουν οι κωδικοί ? -
Ξερει κανεις μηπως απο ποια τιμη θα ξεκιναει περιπου και με ποιον κινητηρα** s60 **
-
ειναι ομορφο με μοναδικη παραφωνια τους προβολεις που κατεβαινουν τοσο κατω στον προφυλακτηρα
-
Στα περισσότερα έντυπα πάντως δείχνουν να είναι κάπως έτσι απο πίσω!
http://apps.detnews.com/pix/autos/sneakpeek/10volvos600917.jpgΑπό προφίλ είναι έτσι ακριβώς όπως θα ήθελα ένα Volvo, για το μπροστά όμως ... το σκέφτομαι!
-
το προφιλ του οντως ειναι πολυ καλο, ειμαι σιγουρος ομως οτι απο κοντα θα ειναι πολυ πιο ομορφο και το μπροστινο μερος θα ταιριαζει με το υπολοιπο σουλουπι του
-
Από μπροστά τα φώτα του θυμίζουν μια μείξη Mercedes B-Class (το σχήμα των μεγάλων προβολέων) και Ε-Class (η προσθήκη των μικών εσωτερικών προβολέων). Θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο. Γενικά ενδιαφέρον αλλά όχι και κουκλί...
-
Διαβάζοντας απόψεις σε ξένα blogs για το νέο S60 οι θετικές κριτικές είναι ελάχιστες. Πολλοί μάλιστα ειρωνικά σχετίζουν το εν λόγω σχέδιο με την κινεζική Geely και ήδη αναρωτιούνται αν ο Horbury(ο τωρινός Chief Design Director) φτιάχνει τόσο άσχημα αυτοκίνητα, τι θα γίνει με τους Κινέζους. Όμως τίποτα μέχρι στιγμής δεν ισχύει. Ούτε η Geely έχει αγοράσει τη Volvo, το S60 έχει σχεδιαστεί από τον Steve Mattin και όχι από τον Horbury ενώ και το νέο S60 βασίζεται στην ΕUCD platform που χρησιμοποιεί και το Mondeo,πλατφόρμα η οποία έχει σχεδιαστεί εξολοκλήρου από τη Volvo στη Σουηδία και την Αμερική...ακόμα και αν η Volvo πουληθεί οι νέοι ιδιοκτήτες θα έλθουν σε συμφωνία με τη Ford και θα χρησιμοποιούν πολλά μηχανικά στοιχεία που ανήκουν στη Ford αλλά καί προαφανώς αυτά που ανήκουν στην ίδια τη Volvo...επίσης στην πράξη θα είναι πολύ πιο όμορφο και ειδικά σε άλλα χρώματα από αυτό της φωτογραφίας που για κάποιους είναι πολύ όμορφο, για τους περισσότερους όμως είναι άθλιο....
-
τι αρχες καλοκαιριου.....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τι αρχες καλοκαιριου.....βιάζεσαι ???
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
τι αρχες καλοκαιριου.....
βιάζεσαι ???
οχι προσωπικα , για τριτον....να ξεφυγει απο τις κλασικουρες...
Nέο VOLVO S60